Dodaj do ulubionych

Animatorzy z EL OLF

10.10.07, 16:55
Robi się coraz zimniej poplotkujemy o animatorach z El olf?? chetnych
zapraszam do rozmowy ciekawa jestem czy macie o nich takie same zdanie jak ja
A więc jedziemy

Bylam w El Olf w sierpniu i nie powiem animatorzy tam są super!! i zachwycili
mnie bardzo najbardziej Kriss cudny cudny cudny !ale co z tego jak ma juz
dziewczynę:( z Polski , Kross tez zajety przez taka jedna bardzo nie miła ,
Carlos bardzo słodki ale podczas mojego pobytu byl tylko 4 dni wiec sie z nim
nie zapoznałam Nino bardzo fajny i zyczliwy ale do rozmowy raczej bo jest
troszke starszy odemnie Boda wesoły symatyczny ale z moich oobserwacji woli
starsze dziewczyny wiec z nim tylko czesc sobie mówiłam i na koniec zostawie
gagatka Marko ojjjj ojjjj ale jak rozwinie sie rozmowa to opowiem o nim
JA CHCE WRóCIC DO TUNEZJI
Obserwuj wątek
    • angi_89 Re: Animatorzy z EL OLF 10.10.07, 18:51
      oj dziewczyno,chyba byłyśmy w tym samym czasie ;)
    • angi_89 Re: Animatorzy z EL OLF 10.10.07, 18:53
      a kiedy byłaś?
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e9e3e228f16791b.html
      poznajesz mnie?
      • plomien-slonca Re: Animatorzy z EL OLF 11.10.07, 12:11
        nie chce mi sie otworzyc ten link sprobuje potem byc moze bylysmy w tym samym
        czasie opowiadaj! jak tam chlopcy i czy masz z nimi kontakt:)
        czy tylko my bylysmy w El olf ze tu nikt nie pisze
        • iguana3-pl Re: Animatorzy z EL OLF 11.10.07, 18:47
          angi fajny ten Twój animator na zdjęciu:-)
          • angi_89 Re: Animatorzy z EL OLF 11.10.07, 19:28
            to jest właśnie Criss- jego prawdziwe imię to Tarek

ja byłam między 28 lipca a 10 sierpnia a Ty?
            • plomien-slonca Re: Animatorzy z EL OLF 13.10.07, 11:09
              jacieeeeeeee otworzyl mi sie link to o Tobie Kriss mowil ze jestes jego
              dziewczyna i jak pojechalas to jak z nim rozmawialam to powiedzial ze jest mu
              bardzo smutno ale napewno sie spotkacie

p.s ale Ty jestes sliczna ! a tak wogole to bylas miss el olf wiesz o tym ?
              • angi_89 Re: Animatorzy z EL OLF 13.10.07, 12:00
                ja byłam miss el olf? nieee, nie startowałam nawet w tym konkursie ;p

ale kiedy Ty byłaś,będę wiedziała kim jesteś? wyczuwam ,ze przyjechałaś w
                czwartek jak ja wyjezdzalam w niedziele ,miałaś ciemne włosy i niebieskie oczka
                i bardzo wesołego tate,zgadłam? ;>

i opowiadaj o Marco!! ;D
                • angi_89 Re: Animatorzy z EL OLF 13.10.07, 14:43
                  moje gadu to 3 0 7 6 5 7 9- odezwij się
                  • plomien-slonca Re: Animatorzy z EL OLF 18.10.07, 14:10
                    Angi chyba dobrze kojarzysz mnie i mojego tate moze wesoly ale zakrecony
                    strasznie przez jego zakrecenie niemamy z Tunezji ani kamery ani zdjec bo zgubil
                    torbe na lotnisku
                    A co do miss to animatorzy tak uwazali przynajmniej Marko który sobie ze mna
                    krecil a potem powiedzial ze odezwala sie do niego miss niby ta co byla z Krisem
                    a to na 100 procent chodzilo o Ciebie bo to juz wiem po zdjeciach i tym samym
                    spierniczyl mi humor a mówilałam rodzicą zeby wczesniej na wakacje jechac bo
                    wszyscy animatorzy pozajmowani pa kisiaczki
                    • angi_89 Re: Animatorzy z EL OLF 18.10.07, 17:41
                      A od kiedy byłaś w el olfie? Marco rozmawiał ze mną zaraz na początku,potem
                      postawił mi ultimatum,albo będę z nim albo nie będzie się do mnie odzywał i
                      nic(w 4 dniu?;/) i tak zrobił- siedział wielce obrażony na basenie i puszczał
                      smęty- czyt bryana adamsa,myślałam ,że umre,słuchając 20 razy pod rząd tej samej
                      piosenki i patrząc w jego zaszklone oczka,a tak na dobrą sprawę ja nie byłam z
                      Crissem, dalej utrzymujemy kontakt ale nie powiedziałam mu nigdy ,że jestem jego
                      dziewczyną,chociaż żal mi było go żegnać i jemu też,w końcu było tak miło,ale
                      dziwie się,ze po moim wyjedzie nie zabrał się od razu za kogo innego,jak oni to
                      mają w zwyczaju robić
                      • kasia25251 Re: Animatorzy z EL OLF 19.10.07, 10:51
                        Co to znaczy pozajmowani?Pozajmowani to są przez okres tygodnia lub dwóch a
                        potem już wolni.Buźka.
      • ewelinka3buzka Re: Animatorzy z EL OLF 31.10.07, 12:19
        hej dziewczyny wlasnie wracam z tunezji.znam tareka i jak mu
        pokazalam to zdjecie to powiedzial ze to zwykla turystka i cos sobie
        ubzdurala?chciala z nim zdjecie i juz.cala historia.no nie wiem co o
        tym myslec...
        • iguana3-pl Re: Animatorzy z EL OLF 31.10.07, 18:03
          To proste każda turystka to dla nich obiekt aż do momentu wyjazdu. Oni mają
          takie zadanie opiekować się samotnymi turystkami, żeby czuły się wspaniale nawet
          w mniej komfortowym hotelu. To ich raca, a że czasem są bardziej mili dla
          niektórych i utrzymują kontakt? To normalne jak każdy facet i oni mają swój
          ideał i jak taki znajdą a przy okazji mogą wyjechać z kraju i zyc bardziej
          dostatnie to korzystają. Są jednak bardzo mili i to im sie chwali:-)
          • angi_89 Re: Animatorzy z EL OLF 31.10.07, 19:39
            czy ja gdzieś napisałam,że jestem jego dziewczyną? Nie,to pisała koleżanka o
            nicku płomień-słońca. Jestem ciekawa,jak mu pokazałaś to zdjęcie,może je
            wydrukowałaś:D? O jakie to żałosnee, ja utrzymuje z nim stały kontakt i tak się
            składa,że już go nie ma w hotelu
            • ewelinka3buzka Re: Animatorzy z EL OLF 01.11.07, 11:41
              w Tunezji tez jest internet "bystra dziewczynko".a jak utrzymujesz z
              nim kontakt to moze niech ci powie co mowi o takich znajomosciach.
              najlepiej po angielsku ,bo w tym jezyku jest to najbardziej
              dobitne...
          • ewelinka3buzka Re: Animatorzy z EL OLF 01.11.07, 11:46
            uwazam ,ze masz bardzo madre i dojrzale podejscie.napewno w pewien
            sposob kazdy wykorzustuje kazdego..moze to nie fajne ale chyba nic
            na to nie mozna poradzic.pozdrawiam.
            • angi_89 Re: Animatorzy z EL OLF 01.11.07, 13:27
              Ja do tego mam zupełnie inne podejście,to tylko znajomość wakacyjna ,nic więcej.
              Nie nazywaj mnie dziewczynką bo nie lubię zdrobnień,dziękuje. Być może i jest
              tam internet,ale byłaś ,aż tak zdesperowana by pokazywać to zdjęcie? no
              podziwiam naprawdę,oraz polecam zapisanie się na kurs czytania ze zrozumieniem,
              przyda się,ponieważ oskarżasz mnie o rzeczy,które nie wypłynęły z moich ust,
              dowidzenia ﺨﻮﻳﺪﻡ
              • ewelinka3buzka Re: Animatorzy z EL OLF 01.11.07, 14:32
                alez,kochanie...nie chcialam cie zdenerwowac.skoro traktujesz te
                znajomosc luzno i swobodnie to po co te nerwy.dziekuje ze martwisz
                sie o moj sposob rozumienia i rozumowania,ale to naprawde zbedne.
                raczej zajmij sie ,kochanie,swoja edukacja,bo po sposobie odbierani
                intencji innych wnosze ze jeszcze dluga droga przed toba.
                zycze cierpliwosci i wytrwalosci.pozdrawiam
                • angi_89 Re: Animatorzy z EL OLF 01.11.07, 17:35
                  denerwuje mnie,jak ktoś mi wmawia pewne fakty, a intencje Twe ,choć szczere,to z
                  pewnością zbędne, buźka
                  • kroliczyca80 Re: Animatorzy z EL OLF 10.11.07, 13:20
                    Dziewczyny, wy się kłócicie o jakiegoś Araba, a on już żadnej z Was
                    nie pamięta i zarywa kolejne "misski hotelu" mówiąc im to samo, co
                    wam... Rozejrzyjcie się dookoła siebie - w Polsce jest masa
                    przystojnych, normalnych facetów traktujących kobiety na poważnie, a
                    nie jako obiekty do zbajerowania... Czy musicie jechać do Tunezji
                    żeby ktoś docenił waszą urodę? Czy w Polsce nie możecie czuć się jak
                    księżniczki? Czy któraś z was naprawdę wierzy, że jakikolwiek
                    animator traktuje was poważnie (czy to jako miłośc życia, czy nawet
                    jako przyjaciółkę)??? W głowie mi się to nie mieści... I żal mi was
                    okropnie...
                    • azucena2 Re: Animatorzy z EL OLF 03.06.08, 20:57
                      kroliczyca80 napisała:

>
                      > wam... Rozejrzyjcie się dookoła siebie - w Polsce jest masa
                      > przystojnych, normalnych facetów traktujących kobiety na poważnie,
                      a
                      > nie jako obiekty do zbajerowania... Czy musicie jechać do Tunezji
                      > żeby ktoś docenił waszą urodę? Czy w Polsce nie możecie czuć się
                      jak
                      > księżniczki? Czy któraś z was naprawdę wierzy, że jakikolwiek
                      > animator traktuje was poważnie (czy to jako miłośc życia, czy
                      nawet

gdzie ci faceci w Polsce? ja jakos zadnych nie widze! beznadziejni
                      sa,i mysla o sobie ze sa tacy fajni ze nawet zagadac do dziewczyny
                      nie moga! a co do animatorow sie zgadzam ze to chyba nie najlepszy
                      wybor...ale za to sa inni fajni obcokrajowcy ktorzy nie pracuja w
                      hotelach:)
                      Angie! a Ciebie to ja chyba kojarze... bylas na obozie we wloszech z
                      almaturu?
    • plomien-slonca Re: Animatorzy z EL OLF 14.11.07, 12:49
      hej dziewczyny dawno mnie nie bylo co tam slychac*
      angi jak tam cudny Kriss odzywa sie a o Marko to chodzilo mi o to ze
      dzwonilas do niego do hotelu
      kisiaczek
      • angi_89 Re: Animatorzy z EL OLF 15.11.07, 20:08
        chyba wrocil juz do domu,bo odzywa sie po kilka razy dziennie,a
        wczesniej nie mial takiej mozliwosci ;)

• kasia25251 Re: Animatorzy z EL OLF 04.01.08, 13:43
          Angi no opowiedz coś jeszcze o tych swoich chłopaczkach z Tunezji,bo zima za
          oknem i nie ma się z czego pośmiać.Cos sie nie odzywasz,czyżbyś tak szybko
          zapomniała.A może pała na semestr grozi więc wkuwasz mozolnie.Życzę samych
          szóstek w Nowym Roku iw nagrodę-do Tunezji.
          • angi_89 Re: Animatorzy z EL OLF 15.02.08, 10:41
            nie wkuwam mozolnie,bo to ,że mam blond włosy nie świadczy o tym,że
            jestem głupiutka i zdesperowana jak Ty,Kasiu.
            A w nagrode do Tunezji? czemu nie!
            • plomien-slonca Re: Animatorzy z EL OLF 04.03.08, 14:55
              Angi masz jeszcze moze kontakt z kolegami z elolfu???? jak tak to napisz co tam
              u nich ciekawego ale bym tam pojechala jak tu tak zimno brrrr

kisiaczki
              • kasia25251 Re: Animatorzy z EL OLF 01.05.08, 20:32
                Dlaczego uważasz Angi, że jestem zdesperowana?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka