Gość: leooniara IP: *.aster.pl 03.12.07, 18:27 jak w temacie, wyjazd druga połowa maja, ew. początek czerwca Jak myślicie ile moze trwac korzystna cenowo oferta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dana J. Re: ile trwa first minute? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 03.12.07, 18:52 Każde biuro lub operator ustaniawia dla siebie takie terminy i są w katalogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana J. Re: ile trwa first minute? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 03.12.07, 19:15 Zapomniałam dodać, że zwykle do końca stycznia, a ostatecznie - marca. Ale w marcu to najatrakcyjniejsze miejsca lub najlepsze rabaty sa wykupione. Ja juz jutro ostatecznie idę zabukować czerwcowy wyjazd do Mahdii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ile trwa first minute? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 20:11 jeśli chodzi o first minute to najlepsze oferty sprzedają się nawet jeszcze zanim katalogi pojawią się na rynku... ja moje wczasy czerwiec/lipiec wykupiłam juz dziś...pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kr Re: ile trwa first minute? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 07:22 największe rabaty masz do 31.12.2007 potem się zmniejszają no i oczywiście jest mniej miejsc w terminach, które akurat chcesz zająć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana J. Re: ile trwa first minute? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 08.12.07, 12:52 Własnie przekonałam się, że najlepsze, najatrakcyjniejsze , także cenowo oferty z TUI (niemiecka) i Neckermana(katalogu jeszcze nie ma, ale na stronach lato jest)sa juz mocno przetrzebione. Oczywiście, mówię o Tunezji, bo ta mnie w tym roku interesuje. I nasz wypatrzony hotel dawno poszedł. Odpowiedz Link Zgłoś