Dodaj do ulubionych

Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć...

29.12.07, 15:06
Spędziłem wspaniały urlop w Tunezji w dniach 12-20.12.2007r. - zapraszam do
oglądania moich zdjęć na youtube (link poniżej). Warto tam jechać zimą -
polecam :)))Pobyt w hotelu MARHABA - zajefajny hotel - według mnie najlepszy w
SOUSSE. Pozdrowienia dla Agnieszki, Emilki,Faridy, Patrycji i Bartka oraz
Marcinka .

pl.youtube.com/watch?v=XMBD3okO15k
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 17:55
      Zdjęcia fajne.Szkoda tylko,że podłożyłeś do tego muzykę
      Tarkana,który jest wykonawcą tureckim,a nie arabskim
      • Gość: lagunek Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 18:09
        Utwór Tarkana jest tylko jeden - pozostałe dwa utwory są już wykonawców
        arabskich .Tarkan i tak nadaje klimat tej prezentacji . Pozdrawiam sylwestrowo :)))
    • Gość: nurek Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.07, 08:23
      Fajne fotki - ja też jadę tam zimą - jest to najlepsza pora na
      zwiedzanie !!!!!!!!!
      • graga27 Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... 31.12.07, 12:54
        Witam. Chcialm podziekowac z aumeiszczenie zdjec hotelu. Ja tez wyjezdzam do niego 10 stycznia i juz si enie moge doczekac. Czuje do tego hotelu sentyment. Jesli moge prosic Cie o info jak wyglada sprawa turystow w hotelu, czy jest ich duzo czy raczej spokojnie?
        Pozdrawiam.
        • lagunek Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... 31.12.07, 16:31
          Hotel obecnie jest zapełniony w 50% - Polaków bardzo mało (ok. 5-10 osób) -
          przeważnie z Biura Podróży SUN&FUN . Najwięcej jest turystów z Anglii i Niemiec.
          Hotel jest naprawdę super - jeszcze raz do niego pojadę , ale tym razem latem.
          GRAGA27 - życzę Tobie miłego i słonecznego pobytu. Pozdrawiam
    • Gość: andrzej Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 18:38
      Witam Pana. Byliśmy w Port el Kantaui w lipcu 2007.Mam 950
      zdjęć.Chcialbym podłożyć pod nie muzykę podbnie jak Pan to
      uczynił.Czy podpowie mi Pan jak się to robi?Będę wdzięczny.
      Proszę o wskazowki na maila andrzej_jakubaszek@wp.pl.W 2008 jedziemy
      do Turcji 7+7.Najlepszego Nowego Roku 2008 życzy Andrzej.
    • Gość: Marcin Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 17:49
      Fajna prezentacja - fajna muzyka , fajne zdjęcia - przypomniał się mi mój pobyt
      w TUNEZJI.
    • Gość: gosia1978 fajne fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 21:29
      Twoje zdjęcia przypomniały mi wycieczkę na Saharę ...
      • graga27 Re: fajne fotki 04.01.08, 10:57
        Do Lagunek:) Dzieki za odpowiedz. No niestety nie moglam wykupic jedynki tym razem w Marhabie nad czym ubolewam i zostaje w Tour Kalefie. Podobno niezly hotel, ale ja i tak bym wolala moja Marhabe. Mysle , ze nie raz sie w niej pojawie (jak znajde czas:)) Mysle, ze chociaz pogoda dopisze. Pozdrawiam.
        • lagunek Re: do graga27 04.01.08, 14:08
          WITAJ GRAGA27

Nie ma co się martwić - hotel Marhaba jest na wspólnym terenie z
          hotelem Tour Kalef. Szkoda, że ja nie mogę jechać - pojechałbym z
          Tobą i wtedy mielibyśmy pokój dwuosobowy w hotelu MARHABA - hi, hi,
          hi. A ceny w styczniu do tego hotelu są rewelacyjne - tylko 850 zł
          za tydzień z HB. Jeżeli chodzi o pogodę to wiem , że dwa ostatnie
          tygodnie roku 2007 były w SOUSSE bardzo słoneczne - chociaż
          temperatura nie jest za wysoka ok. 15 stopni (w tym okresie była tam
          moja koleżanka). Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku !!!! :)))
          • graga27 Re: do graga27 04.01.08, 17:20
            Do Lagunek:)
            O ty zboczuchu jeden;p;p;p, W sumie moze to niezly pomysl :) hahahaha Wiec pakuj sie i jedziemy;p
            Szczerze to wkurzam sie na ten Tour kalef. Chce do MArhaby;pLagunek napisz cos na gg 3151014. Pozdro. Graga
            • Gość: lagunek Re: do graga27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 21:53
              nie jestem zboczuchem - hi, hi, hi
              • graga27 Re: Lagunek;* 07.01.08, 23:44
                Jestes najwiekszym zboczuchem jakiego znam;p Lubie to;p A tak wogole to jestem zawsze na ukrytym.;)
                A podroz planujesz ze mna? hahahah
                • Gość: Lagunek Re: do graga27 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 15:32
                  Tak !!!! Następną podróż do Tunezji zaplanuję z Tobą - teraz nie
                  mogę z Tobą lecieć - bo Ty wylatujesz już w tym tygodniu , a ja
                  muszę teraz pracować. Ale nastepny wyjazd będzie napewno razem z
                  Toba - tylko niech się trochę ociepli :))). Życzę miłego wypoczynku
                  i dużo atrakcji w TUNEZJI (tym razem nie w hotelu MARHABA).POZDRO ...
                  • graga27 Re: do graga27 08.01.08, 21:05
                    trzymam za slowo odezwe sie jak wroce:)
                    Pozdro;*
    • Gość: Jarek Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.chello.pl 09.01.08, 13:31
      Aż mi się cieplej zrobiło :-)
      Pozdrawiam
      arabmusique.blogspot.com
      • Gość: Daniel Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 20:28
        Ja jadę do Tunezji w lutym jestem ciekawy - czy będzie ładna pogoda ????
        • Gość: aga Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 22:07
          miło się ogląda taką prezentacje zdjęć , gdy w POLSCE za oknami zima ...
    • Gość: Doran Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.171.160.50.crowley.pl 15.01.08, 19:59
      czy w zimie w hotelu jest zimno?
      • Gość: lagunek Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 20:33
        W zimie w hotelach nie jest zimno, gdyż działa tam klimatyzacja grzewcza. W
        hotelu Marhaba gdzie ja mieszkałem można było ustawić temperaturę na 25 stopnie.
        • Gość: maria Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 21:27
          Ja też tam jadę - już 24 stycznia ...i też będę na Saharze !!!!
          • Gość: norek Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 23:08
            ile kosztowała wycieczka w grudniu do tego hotelu - jeśli można wiedzieć ???? Pozdro
    • Gość: goola27 Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 18:28
      Fajny hotel ten MARHABA - ja również polecam
    • Gość: narka Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 21:23
      W jakim biurze wykupował Pan wycieczkę do tego hotelu ????
      • Gość: Kamil_z_Wawy Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 22:56
        Ty byłeś jak było zimno - teraz ja jadę i będzie ciepło - Pozdro
      • Gość: KamilzWawy Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 22:59
        Ty byłeś jak było zimno - teraz ja jadę i będzie ciepło - Pozdrawiam
        • Gość: kappa22 Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.chello.pl 12.02.08, 12:11
          ja kupowalam wycieczkę z biura scan holiday w grudniu do hotelu Rosa
          Beach tez super hotel za 2 osoby w opcji 3 posilki dziennie 1600
          zl.to cena calkowita.a pogoda rozna,troszke wiatru,troszke deszc
          ze,troszke slonca,nawet mozna bylo sie rozebrac i na lezaczku
          polozyc na terenie hotelu gdy bylo sloneczko:)
          • lagunek Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... 09.03.08, 12:07
            Ja chcę tam znowu wrócić HOTEL MARHABA&CLUB był super ...:)
          • lagunek Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... 09.04.08, 20:09
            Ja byłem zimą - teraz w Tunezji jest już lato - więc warto jechać teraz -
            POLECAM !!!!
            • Gość: lalka Re: Tunezja - zimą - prezentacja zdjęć... IP: *.orneta.arkusnet.pl 07.06.08, 11:27
              podbijam dla zainteresowanych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka