Gość: czarna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 08:22 czy był ktos w hotelu houda beach club?prosze o kilka informacji na temat tego hotelu.czy warto sie do niego wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bella49 Re: hotel houda beach club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 14:47 Witam niewiem czy warto bo dopiero się tam wybieram z rodzinką w czerwcu ale z tego co czytałam na forum jest ok i myślę że nie będzie żadnych niemiłych niespodzianek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: hotel houda beach club IP: *.crowley.pl 16.04.08, 14:26 witam, Byłem tam w wrześniu 2007 roku. Hotel jak najbardziej godny polecenia.Usytuowany nad samym morzem z wydzieloną plażą gdzie codziennie rozstawiane są leżaki. Na terenie ośrodka znajduje się kilka basenów w których woda jest czyściutka. W sezonie prowadzone są zajęcia przez animatorów, którzy naprawdę potrafią rozbawić turystów. Jest przy tym dużo zabawy i śmiechu;) Lokalizacja hotelu bardzo dobra - znajduje się pomiędzy suse i monastirem, gdzie można dojechać taksówkami, które w tunezji są bardzo taniutkie. W hotelu bardzo miła atmosfera, mnóstwo miejsc siedzących (kanap i foteli) gdzie można spędzać wieczory przy miejscowych drinkach i paląc tytoń;) Jedzenie jest również b.dobre. Każdy znajdzie coś dla siebie. Serwowane są zarówno potrawy egzotyczne jak i typowe europejskie dania. Jednym słowem POLECAM;) Odpowiedz Link Zgłoś
naserek houda beach club 06.06.08, 20:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=43573261 Odpowiedz Link Zgłoś