Gość: martula IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.08, 23:02 bardzo chcialabym sie dowiedziec cos na temat hotelu SANGHO VILLAGE DJERBA!z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CALICJA Re: sangho villege djerba IP: *.acn.waw.pl 15.06.08, 23:30 Witam, byłam tam z córką w zeszłym roku - to były jedne z najpiękniejszych wakacji w moim życiu!!! 1. zero zwiedzania na Djerbie (nie ma co!!!) - ale już wcześniej zwiedziłam Tunezje wiec nie było problemu. Może jeden wyjątek: pl.youtube.com/watch?v=iWP_H_apNFM ponadto można pojechać na targ - taxi tanie jak woda. 2. w hotelu wogóle nie ma Polaków (1 tydzień - my 2 i dwoje innych Polaków, 2 tydzień - tylko my dwie!!) - to jest super bo nikt nie marudzi, nie jęczy i nie gada o polityce, gł. Włosi, Hiszpanie, Niemcy ale też Czesi (niestety) i Słoweńcy. 3. Bardzo kiepskie pokoje w bungalowach (jak komórka na szczotki) - staraj sie o pokój w gł. budynku. Klimatyzacja działała super, obsługa tak sobie ale i tak cały dzień na plaży sie siedzi wiec to właściwie bez znaczenia. 4. Jedzenie dobre i dużo!!! Przemili kelnerzy i kucharze. 2 restauracje - w budynku (śniadanie i pozostałe posiłki) i przy plaży zadaszona bez okien - pozostałe posiłki poza śniadaniem - można jeść gdzie się chce. 5. Świetne położenie przy plaży - nawet na posiłek szło się z plaży, nie trzeba wracać do pokoju, plaża jest strzeżona, nikt nic nie kradł, leżaki i kajaki za darmo (all inc.), piaszczyste dno w wodzie, bar na plaży, prysznic. 6. Cały dzień animacje, sport - a to co sie działo wieczorem to było mistrzostwo świata!!! pl.youtube.com/watch?v=8pK1tC3raV8 7. Wiem, ze dzieci maja też przez większość dnia opiekę animatorów - prawie ich nie było widać a wieczorem dawały krótkie przedstawienia :). 8. obsługa i większość animatorów nie mówi po angielsku ale to w niczym nie przeszkadza - można sie dogadać po francusku, niemiecku, włosku lub na migi. miłego wypoczynku - POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś