Dodaj do ulubionych

sangho villege djerba

IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.08, 23:02
bardzo chcialabym sie dowiedziec cos na temat hotelu SANGHO VILLAGE
DJERBA!z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: CALICJA Re: sangho villege djerba IP: *.acn.waw.pl 15.06.08, 23:30
      Witam,
      byłam tam z córką w zeszłym roku - to były jedne z najpiękniejszych wakacji w
      moim życiu!!!
      1. zero zwiedzania na Djerbie (nie ma co!!!) - ale już wcześniej zwiedziłam
      Tunezje wiec nie było problemu. Może jeden wyjątek:
      pl.youtube.com/watch?v=iWP_H_apNFM
      ponadto można pojechać na targ - taxi tanie jak woda.
      2. w hotelu wogóle nie ma Polaków (1 tydzień - my 2 i dwoje innych Polaków, 2
      tydzień - tylko my dwie!!) - to jest super bo nikt nie marudzi, nie jęczy i nie
      gada o polityce, gł. Włosi, Hiszpanie, Niemcy ale też Czesi (niestety) i Słoweńcy.
      3. Bardzo kiepskie pokoje w bungalowach (jak komórka na szczotki) - staraj sie o
      pokój w gł. budynku. Klimatyzacja działała super, obsługa tak sobie ale i tak
      cały dzień na plaży sie siedzi wiec to właściwie bez znaczenia.
      4. Jedzenie dobre i dużo!!! Przemili kelnerzy i kucharze. 2 restauracje - w
      budynku (śniadanie i pozostałe posiłki) i przy plaży zadaszona bez okien -
      pozostałe posiłki poza śniadaniem - można jeść gdzie się chce.
      5. Świetne położenie przy plaży - nawet na posiłek szło się z plaży, nie trzeba
      wracać do pokoju, plaża jest strzeżona, nikt nic nie kradł, leżaki i kajaki za
      darmo (all inc.), piaszczyste dno w wodzie, bar na plaży, prysznic.
      6. Cały dzień animacje, sport - a to co sie działo wieczorem to było mistrzostwo
      świata!!!
      pl.youtube.com/watch?v=8pK1tC3raV8
      7. Wiem, ze dzieci maja też przez większość dnia opiekę animatorów - prawie ich
      nie było widać a wieczorem dawały krótkie przedstawienia :).
      8. obsługa i większość animatorów nie mówi po angielsku ale to w niczym nie
      przeszkadza - można sie dogadać po francusku, niemiecku, włosku lub na migi.

miłego wypoczynku - POLECAM!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka