femme1980 18.03.08, 12:21 stworzył już ktoś takie coś? Może warto by kolejne dziewczyny nie nabierały się na tych samych muminków? :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2008maggie Re: galeria oszustów 25.06.08, 14:52 myślę, że to doskonały pomysł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadijka912 Re: galeria oszustów 25.06.08, 16:01 również jestem za! co prawda nie nabrałam się na żadnego,ale chętnie się zapoznam z ich twarzami(tak na przyszłość):) Odpowiedz Link Zgłoś
2008maggie Re: galeria oszustów 25.06.08, 19:29 może warto stworzyć coś w rodzaju kunstkamera!!! imię, nazwisko, hotel i krótki opis działania. tylko konkretnie i w jednym tylko topicu. ze zdjęciami może być różnie rożnie. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte1111 Re: galeria oszustów 14.07.08, 15:39 To ja musze wymienić Z Azur Plazy... Aldo i Chiccu. Dwaj wielcy kobieciaże. Jamaica jest zajęty. :) A pozostali... raczej są w porządku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
leoniara Re: galeria oszustów 14.07.08, 17:23 Aldo z Azur Plaza kobieciarz????? Mleko ma pod nosem - taki z niego kobieciarz:)! I ChiccO:) nie Chiccu... Odpowiedz Link Zgłoś
sababe Re: galeria oszustów 14.07.08, 19:26 leoniara? czy ja już mówiłam, że Cię uwielbiam?? chyba trzeba koniecznie pojechac do Azur Plaza, żeby ploty sprawdzić:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sababe Re: galeria oszustów 14.07.08, 19:27 ja to sobie poza tym myślę, że chyba laski same się proszą, żeby je oszukiwać! chcą słuchać tych bzdur to chłopcy im mówią:) no poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
leoniara Re: galeria oszustów 14.07.08, 19:56 no zesz..... Ja cholera nic nie słyszałam od animatorów.... Plan na Tunezja nr 4 - chrzanić facetów z zawodem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadijka912 Re: galeria oszustów 14.07.08, 20:02 Zastnawiam się czy tak patrząc ogółem gorsi sa animatorzy czy barmani? osobiscie uważam,zę barmani troche bardziej spokojniejsi,przynajmniej z tego hotelu,w którym byłam...,bo animatorzy to ojojoj... Odpowiedz Link Zgłoś
sababe Re: galeria oszustów 14.07.08, 20:07 nadijka912 napisała: > Zastnawiam się czy tak patrząc ogółem gorsi sa animatorzy czy > barmani? ale dziewczyny, czemu rozpatrujemy to w kategorii gorsi? podejrzewam, że w większości laski nawet dobrze nie mogą dogadać się z takim facetem, więc może sobie gadać co chce i albo on nie rozumie albo ona.. może często nawet nie kłamie tylko nic nie mówi, no kłamie prosto w oczy, to się zdarza, no trudno to 'niedobry chłopiec".. ale bzykać mu się wolno z kim chce i to nie czyni go złym, ma okazję i zachowuje się jak facet, a że jakaś naiwna laska potem cierpi, to też nie jego problem.. one zapominają, jak chcą miłych słówek to mają;) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte1111 Re: galeria oszustów 14.07.08, 21:49 Chicco jednak chyba z nich wszystkich najbardziej. a Jamaica? Wydawał się oprócz Foufou jakoś najbardziej porządny. Odpowiedz Link Zgłoś
sababe Re: galeria oszustów 14.07.08, 22:01 ojejku, Jamajka Fou fou.. pewnie porządni, nie wiem, ale ja jeśli mam mówić o tym, co wiem, to i Chicco i Kimo też w sumie muszę za takich uznać;) <charlotte1111> co Ci zrobił Chicco, że taki "najbardziej"? Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte1111 Re: galeria oszustów 15.07.08, 09:50 Nic mi nie zrobiła, albo moge to ująć w ten sposób, że się nie dałam. :) Po prostu przez kilka dni chodził za mna i namawiał na pójście do swojego magicznego pokoju, że bardzo minie lubi, chce być zawsze, oj tak. Ale ja widziałam... widziałam w jego oczach że chodzi wyłącznie o pojście do łóżka. A że nie jestem dziewczyna które lubia takie przygody, odmówiłam i wyjechałam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 12:37 Ooo charlotte witam w klubie. ;D hah. Bless xdd Odpowiedz Link Zgłoś
sababe Re: galeria oszustów 15.07.08, 12:52 merci mon dieux.. że są jeszcze takie święte dziewczęta! (normalnie na żonę dla porządnego(!) muzułmanina to byście się nadawały) uff ten świat nie zginie! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 12:58 Wiesz sababe jak się ma 16 lat to jeszcze nie trzeba desperacko szaleć z takim jak Chicco. Odpowiedz Link Zgłoś
sababe Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:05 no jak się ma 16..to nawet się nie powinno! :) na całe szczęście później też nie trzeba ani desperacko ani szaleć;) widzę, że dobrze przypuszczałam. Odpowiedz Link Zgłoś
olabbi Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:08 zuzu.Skoro byłaś na przełomie 06/07.to co jeszcze zauważyłaś.Za jaką laską Chicco wtedy sie jeszcze uganiał.Pamietasz wygląd.Mi sie wydaje ,że za taka długowłosą brunetka. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:14 Szczerze mówiąc mało mnie to interesowało. ;) Na pewno urzędował z dwiema Czeszkami... :)) ;D A co do długowłosej brunetki to możesz trochę uściślić? Polka? Bardzo szczupła? ... Kojarzę taką z tego turnusu, ale znowu ja sama jestem długowłosą brunetką, tyle, że chodziłam raczej w związanych włosach, więc to chyba nie ja :P ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:32 Ach... !uganiał się też za taką apetyczną brunetką - chyba właśnie ją masz na myśli... Zgrabna, średniego wzrostu? ... Odpowiedz Link Zgłoś
olabbi Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:39 Taka w zielonym stroju, albo z niebieskawą chustą.Dość śniada ,ale chyba niebieskie oczy.Troche ich przyuważyłam.To raczej była fajna babka niż młoda dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:46 Hm... Kurcze, nie kojarzę... nikogo w zielonym stroju prócz siebie! Heh. Na ile lat wyglądała? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:47 Nie no żartuję, ale na prawdę nie wiem... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
olabbi Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:52 Nie wiem,28 może.A ta o której piszesz jaki miała strój. Bo z tamtą to było przed czeszkami, potem się chyba trochę popsztykali i Chicoo zają sie z nimi.Ale zgrabna ,średniego wzrostu.Na basenie włosy związane ,a tak to rozpuszczone, trochę kręcone.Po prostu mi się podobała.Typowa słowiańska,klasyczna uroda.Może to TY? Odpowiedz Link Zgłoś
olabbi Re: galeria oszustów 15.07.08, 14:07 Aha, tamta babka to z takim blondynem chyba była. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 14:26 Tak, właśnię ją miałam na myśli... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 14:27 Ta bardzo szczupła Polka? Niebieski w kwiaty... Odpowiedz Link Zgłoś
sababe Re: galeria oszustów 15.07.08, 14:32 ależ Wam ten Chicco wlazł do głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
olabbi Re: galeria oszustów 15.07.08, 14:35 Czyli to nie ty (ha,ha)Szkoda.Ale tak na serio to ten kolega ma niezły gust.Wybiera najlepsze ciasteczka. Aco ty zauważyłas. ( z nimi).Co o niej myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 15:26 Heh... Widziałam jedynie, że się koło niej kręcił... Ogólnie od samego początku wolałam go unikać [jak i zresztą reszty, a i tak miałam kilka dziwnych sytuacji...], więc niewiele widziałam. A Ty? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sababe Re: galeria oszustów 15.07.08, 15:36 a nie mówiłam, że to zwykłe babaskie pytlowanie kulturalnie nazwyanie "plotkami".. ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 15:42 Oj Sababe no... przyznaję, masz rację... ;) ...ale popytlujmy ku przestrodze tych, którym nie zależy na byciu jedną z wielu... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
turystka90 Re: galeria oszustów 07.08.08, 15:55 a macie moze zdjecia tych chlopakow jak cos to przesylajcie na poczte;) Odpowiedz Link Zgłoś
leoniara Re: galeria oszustów 07.08.08, 20:04 Nie ma lekko! Trzeba pojechać do Azur i sobie zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
elbousten.edi Re: galeria oszustów 28.05.09, 17:30 hej kurcze ,,,,chyba sie nacięłam na tego Chicco. Czy mogłabym Ci przesłać zdjęcie jego dla potwierdzenia. Chociaż skoro pada Chicco w połączeniu z Kimo to pewnie chodzi o tego samego. Oni teraz są w El bousten w Hammamecie Odpowiedz Link Zgłoś
aniolekk9201 Re: galeria oszustów 01.07.09, 00:02 Ja byłam w hotelu El Bousten teraz na przelomie maja/czerwca. Też poznałam tam animatora Chicco i Kimo i jestem ciekawa czy to chodzi o niego? hehe poznałam także Mimo - Tito, wie ktoś może coś o nim? Odpowiedz Link Zgłoś
2jola72 Re: galeria oszustów 01.02.09, 22:36 Szkoda,że nie natknęłam się na tą stronę przed wyjazdem do Nabeul,skąd wróciłam tydzień temu.Wcześniej wyjeżdzałam z mężem więc nie wiedziałam o wielu rzeczach,a chłopcy zaczepiali mnie grzecznoścowo.Byłam w hotelu Le Prince w Nabeul z dwojgiem dzieci.Przez cały tydzień adorował mnie jeden z animatorów o imieniu Walid.Całe szczęście,że do niczego nie doszło i teraz czytając te wypowiedzi jestem szczęśliwa.Przed wyjazdem wymieniliśmy się adresami i telefonem.Myślałam,że dobrze kogoś poznać i pisać o kulturze i życiu kogoś z całkiem innego świata.Jakie było moje zdziwienie,kiedy po krótkim czasie,poprosił mnie o pożyczkę ,bo nie ma na ogrzewanie mieszkania,które wynajmuje.Oczywiście odmówiłam mu,bo mam trzydzieści parę lat i nie jestem naiwna.Zapewne już się więcej nie odezwie.Żałuję,że dałam mu adres i nie domyśliłam się od razu o co mu chodziło.Człowiek się uczy na błędach. Odpowiedz Link Zgłoś