Dodaj do ulubionych

galeria oszustów

18.03.08, 12:21
stworzył już ktoś takie coś? Może warto by kolejne dziewczyny nie
nabierały się na tych samych muminków? :-) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 2008maggie Re: galeria oszustów 25.06.08, 14:52
      myślę, że to doskonały pomysł!!!
      • nadijka912 Re: galeria oszustów 25.06.08, 16:01
        również jestem za! co prawda nie nabrałam się na żadnego,ale chętnie
        się zapoznam z ich twarzami(tak na przyszłość):)
        • 2008maggie Re: galeria oszustów 25.06.08, 19:29
          może warto stworzyć coś w rodzaju kunstkamera!!!
          imię, nazwisko, hotel i krótki opis działania.
          tylko konkretnie i w jednym tylko topicu.
          ze zdjęciami może być różnie rożnie.
          • charlotte1111 Re: galeria oszustów 14.07.08, 15:39
            To ja musze wymienić Z Azur Plazy... Aldo i Chiccu. Dwaj wielcy kobieciaże.
            Jamaica jest zajęty. :) A pozostali... raczej są w porządku. :)
            • leoniara Re: galeria oszustów 14.07.08, 17:23
              Aldo z Azur Plaza kobieciarz?????
              Mleko ma pod nosem - taki z niego kobieciarz:)!
              I ChiccO:) nie Chiccu...
              • sababe Re: galeria oszustów 14.07.08, 19:26
                leoniara? czy ja już mówiłam, że Cię uwielbiam??
                chyba trzeba koniecznie pojechac do Azur Plaza, żeby ploty
                sprawdzić:))))))
              • sababe Re: galeria oszustów 14.07.08, 19:27
                ja to sobie poza tym myślę, że chyba laski same się proszą, żeby je
                oszukiwać! chcą słuchać tych bzdur to chłopcy im mówią:) no poważnie.
                • leoniara Re: galeria oszustów 14.07.08, 19:56
                  no zesz.....
                  Ja cholera nic nie słyszałam od animatorów....
                  Plan na Tunezja nr 4 - chrzanić facetów z zawodem!!!!!!
                  • nadijka912 Re: galeria oszustów 14.07.08, 20:02
                    Zastnawiam się czy tak patrząc ogółem gorsi sa animatorzy czy
                    barmani? osobiscie uważam,zę barmani troche bardziej
                    spokojniejsi,przynajmniej z tego hotelu,w którym byłam...,bo
                    animatorzy to ojojoj...
                    • sababe Re: galeria oszustów 14.07.08, 20:07
                      nadijka912 napisała:

> Zastnawiam się czy tak patrząc ogółem gorsi sa animatorzy czy
                      > barmani?

ale dziewczyny, czemu rozpatrujemy to w kategorii gorsi?
                      podejrzewam, że w większości laski nawet dobrze nie mogą dogadać się
                      z takim facetem, więc może sobie gadać co chce i albo on nie rozumie
                      albo ona.. może często nawet nie kłamie tylko nic nie mówi, no
                      kłamie prosto w oczy, to się zdarza, no trudno to 'niedobry
                      chłopiec".. ale bzykać mu się wolno z kim chce i to nie czyni go
                      złym, ma okazję i zachowuje się jak facet, a że jakaś naiwna laska
                      potem cierpi, to też nie jego problem.. one zapominają, jak chcą
                      miłych słówek to mają;)
              • charlotte1111 Re: galeria oszustów 14.07.08, 21:49
                Chicco jednak chyba z nich wszystkich najbardziej. a Jamaica? Wydawał się oprócz
                Foufou jakoś najbardziej porządny.
                • sababe Re: galeria oszustów 14.07.08, 22:01
                  ojejku, Jamajka Fou fou.. pewnie porządni, nie wiem, ale ja jeśli
                  mam mówić o tym, co wiem, to i Chicco i Kimo też w sumie muszę za
                  takich uznać;)
                  <charlotte1111> co Ci zrobił Chicco, że taki "najbardziej"?
                  • charlotte1111 Re: galeria oszustów 15.07.08, 09:50
                    Nic mi nie zrobiła, albo moge to ująć w ten sposób, że się nie dałam. :) Po
                    prostu przez kilka dni chodził za mna i namawiał na pójście do swojego
                    magicznego pokoju, że bardzo minie lubi, chce być zawsze, oj tak. Ale ja
                    widziałam... widziałam w jego oczach że chodzi wyłącznie o pojście do łóżka. A
                    że nie jestem dziewczyna które lubia takie przygody, odmówiłam i wyjechałam.
                    • zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 12:37
                      Ooo charlotte witam w klubie. ;D hah.

Bless xdd
                    • sababe Re: galeria oszustów 15.07.08, 12:52
                      merci mon dieux..
                      że są jeszcze takie święte dziewczęta! (normalnie na żonę dla
                      porządnego(!) muzułmanina to byście się nadawały) uff
                      ten świat nie zginie!
                      • zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 12:58
                        Wiesz sababe jak się ma 16 lat to jeszcze nie trzeba desperacko
                        szaleć z takim jak Chicco.
                        • sababe Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:05
                          no jak się ma 16..to nawet się nie powinno!
                          :) na całe szczęście później też nie trzeba ani desperacko ani
                          szaleć;)
                          widzę, że dobrze przypuszczałam.
                        • olabbi Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:08
                          zuzu.Skoro byłaś na przełomie 06/07.to co jeszcze zauważyłaś.Za jaką
                          laską Chicco wtedy sie jeszcze uganiał.Pamietasz wygląd.Mi sie
                          wydaje ,że za taka długowłosą brunetka.
                          • zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:14
                            Szczerze mówiąc mało mnie to interesowało. ;) Na pewno urzędował z
                            dwiema Czeszkami... :)) ;D
                            A co do długowłosej brunetki to możesz trochę uściślić? Polka?
                            Bardzo szczupła? ... Kojarzę taką z tego turnusu, ale znowu ja sama
                            jestem długowłosą brunetką, tyle, że chodziłam raczej w związanych
                            włosach, więc to chyba nie ja :P ... :)

• zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:32
                              Ach... !uganiał się też za taką apetyczną brunetką - chyba właśnie
                              ją masz na myśli...
                              Zgrabna, średniego wzrostu? ...
                              • olabbi Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:39
                                Taka w zielonym stroju, albo z niebieskawą chustą.Dość śniada ,ale
                                chyba niebieskie oczy.Troche ich przyuważyłam.To raczej była fajna
                                babka niż młoda dziewczyna.
                                • zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:46
                                  Hm... Kurcze, nie kojarzę... nikogo w zielonym stroju prócz siebie!
                                  Heh.
                                  Na ile lat wyglądała?
                                  • zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:47
                                    Nie no żartuję, ale na prawdę nie wiem... ;))
                                  • olabbi Re: galeria oszustów 15.07.08, 13:52
                                    Nie wiem,28 może.A ta o której piszesz jaki miała strój. Bo z
                                    tamtą to było przed czeszkami, potem się chyba trochę popsztykali i
                                    Chicoo zają sie z nimi.Ale zgrabna ,średniego wzrostu.Na basenie
                                    włosy związane ,a tak to rozpuszczone, trochę kręcone.Po prostu mi
                                    się podobała.Typowa słowiańska,klasyczna uroda.Może to TY?
                                    • olabbi Re: galeria oszustów 15.07.08, 14:07
                                      Aha, tamta babka to z takim blondynem chyba była.
                                      • zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 14:26
                                        Tak, właśnię ją miałam na myśli... :)
                                        • zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 14:27
                                          Ta bardzo szczupła Polka? Niebieski w kwiaty...
                                          • sababe Re: galeria oszustów 15.07.08, 14:32
                                            ależ Wam ten Chicco wlazł do głowy
                                            :)
                                          • olabbi Re: galeria oszustów 15.07.08, 14:35
                                            Czyli to nie ty (ha,ha)Szkoda.Ale tak na serio to ten kolega ma
                                            niezły gust.Wybiera najlepsze ciasteczka. Aco ty zauważyłas. ( z
                                            nimi).Co o niej myślisz?
                                            • zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 15:26
                                              Heh...
                                              Widziałam jedynie, że się koło niej kręcił... Ogólnie od samego
                                              początku wolałam go unikać [jak i zresztą reszty, a i tak miałam
                                              kilka dziwnych sytuacji...], więc niewiele widziałam.

A Ty? :))
                                              • sababe Re: galeria oszustów 15.07.08, 15:36
                                                a nie mówiłam, że to zwykłe babaskie pytlowanie kulturalnie
                                                nazwyanie "plotkami"..
                                                ech..
                                                • zuzu.rebel Re: galeria oszustów 15.07.08, 15:42
                                                  Oj Sababe no... przyznaję, masz rację... ;)
                                                  ...ale popytlujmy ku przestrodze tych, którym nie zależy na byciu
                                                  jedną z wielu...

:))
                                                  • turystka90 Re: galeria oszustów 07.08.08, 15:55
                                                    a macie moze zdjecia tych chlopakow jak cos to przesylajcie na poczte;)
                                                  • leoniara Re: galeria oszustów 07.08.08, 20:04
                                                    Nie ma lekko!
                                                    Trzeba pojechać do Azur i sobie zrobić:)
                  • elbousten.edi Re: galeria oszustów 28.05.09, 17:30
                    hej
                    kurcze ,,,,chyba sie nacięłam na tego Chicco. Czy mogłabym Ci przesłać zdjęcie
                    jego dla potwierdzenia. Chociaż skoro pada Chicco w połączeniu z Kimo to pewnie
                    chodzi o tego samego. Oni teraz są w El bousten w Hammamecie
                    • aniolekk9201 Re: galeria oszustów 01.07.09, 00:02
                      Ja byłam w hotelu El Bousten teraz na przelomie maja/czerwca. Też poznałam tam animatora Chicco i Kimo i jestem ciekawa czy to chodzi o niego? hehe poznałam także Mimo - Tito, wie ktoś może coś o nim?
      • 2jola72 Re: galeria oszustów 01.02.09, 22:36
        Szkoda,że nie natknęłam się na tą stronę przed wyjazdem do Nabeul,skąd wróciłam tydzień temu.Wcześniej wyjeżdzałam z mężem więc nie wiedziałam o wielu rzeczach,a chłopcy zaczepiali mnie grzecznoścowo.Byłam w hotelu Le Prince w Nabeul z dwojgiem dzieci.Przez cały tydzień adorował mnie jeden z animatorów o imieniu Walid.Całe szczęście,że do niczego nie doszło i teraz czytając te wypowiedzi jestem szczęśliwa.Przed wyjazdem wymieniliśmy się adresami i telefonem.Myślałam,że dobrze kogoś poznać i pisać o kulturze i życiu kogoś z całkiem innego świata.Jakie było moje zdziwienie,kiedy po krótkim czasie,poprosił mnie o pożyczkę ,bo nie ma na ogrzewanie mieszkania,które wynajmuje.Oczywiście odmówiłam mu,bo mam trzydzieści parę lat i nie jestem naiwna.Zapewne już się więcej nie odezwie.Żałuję,że dałam mu adres i nie domyśliłam się od razu o co mu chodziło.Człowiek się uczy na błędach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka