Dodaj do ulubionych

Centrum handlowe, Sousse?

IP: 78.8.79.* 18.05.08, 20:28
Czy istnieje w Sousse (Port el Kantaoui, Monastir, Mahdi) centrum handlowe w
europejskim słowa znaczeniu (ze znanymi markami odzieżowymi, obuwniczymi itp.)?

Tylko mnie nie zlinczujcie za to pytanie;]
Obserwuj wątek
    • graga27 Re: Centrum handlowe, Sousse? 18.05.08, 21:36
      Nie zlinczujemy:). Oczywiscie niedaleko centrum a blisk strefy hotelowej ( hotel
      Marhaba, Samara, Tour Khalef) znajduje sie nowoczene centrum handlowe o nazwie
      Slim Center - gdzie mozna kupic markowe ciuszki. Centrum troszke miejsze od tych
      poskich ale jak na warunki tunezyjskie ok:) A wiecej takich sklepow to w samej
      stolicy Tunisie. Pozdrawiam, i zycze udanego wypocznku.
      • Gość: don't nick! Re: Centrum handlowe, Sousse? IP: *.centertel.pl 19.05.08, 10:19
        Jeszcze kilka sklepów z markowymi ciuchami (nie podróbami!) jest w centrum handlowym przy hotelu Tej Marhaba (idąc drogą od hotelu Riadh Palms w stronę El Kantaoui po ok. 100 m po lewej).
        • Gość: Kasia Re: Centrum handlowe, Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:17
          A jeszcze w takim razie pytanie,czy w ogole oplaca sie tam kupowac takie rzeczy,
          chodzi mi glownie o ceny itp
          • Gość: don't nick! Re: Centrum handlowe, Sousse? IP: *.centertel.pl 19.05.08, 16:12
            Z cenami jest różnie - piszę ciągle o tych markowych ciuchach w tych centrach. Niech nikt nie da się nabrać na te ciuchy z mediny - mimo zapewnień sprzedawców one nie są markowe! Choć mają metki (np. Adidas, Made in Tunisia :)) i cenę wołają sobie jak za markowe...
            Wracając do tych centrów, to ceny są zbliżone do Europejskich, często są to droższe ciuchy, ale zdarzają się okazje! Trzeba pochodzić. Czasami we wrześniu są niezłe przeceny letnich ciuchów. Udało mi się co nieco tam kupić z markowych rzeczy i do dziś nie mam wątpliwości, że są one markowe (niektóre trzymają się lepiej od kupionych w Europie). Natomiast te z mediny po pierwszym praniu (czasami i założeniu) nie nadają się już nawet na szmatę do podłogi :-/
            • Gość: Kasia Re: Centrum handlowe, Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:51
              Dzieki wielkie za podpowiedzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka