isia1000 21.05.08, 12:38 czy ktos się orientuje czy w Sousse albo konkretnie w hotelu Riadh Palms jest możliwość korzystania z internetu,odbierania,wysylania poczty? jakie są orientacyjne ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jadzia Re: kafeji internetowe w Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 17:01 Nie wiem jak w tym hotelu ale na miescie nie widzialam ani jednej, chociaz sie rozgladalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: kafeji internetowe w Sousse IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl 26.05.08, 17:20 niestety w hotelu nie oplaca sie korzystac z internetu. sa dwa komutery, ale pol godziny kosztuje 6 dinarow. na miescie spotkalam 2 kafejki (ciezko je zauwazyc) i godzina kosztuje 2 dinary wiec chyba bardziej sie oplaca. ta kafejka jest w takiej uliczce po prawej jak sie idzie od riadh do mediny. popytaj miejscowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gia600 Re: kafeji internetowe w Sousse 26.05.08, 19:40 jest dużo kafejek internetowych w Sousse lecz musisz dobrze sie rozgladac bo specjalnie się nie wyróżniają ;) ja byłam w takich ze godz kosztowała 1 dinara :-) Odpowiedz Link Zgłoś