Dodaj do ulubionych

wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajcie

IP: *.compower.pl 05.06.08, 22:26
W basenach czysta woda, mozna pływać z otwartymi oczami - nie szczypie.
Jedzenie raczej mało urozmaicone.
Na plaży dostawili ponad 30 parasoli.
W pokojach czysto, działa TVN, przy recepcji lista na jakim programie i kiedy jaki mecz i kto z kim gra.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pippo Miałaś All Inc.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 22:33
      Jedzenia mało czy mało urozmaicone ? Co Cię rozczrowało negatywnie a
      co pozytywnie ?
      • Gość: LUKI Re: Miałaś All Inc.? IP: *.toya.net.pl 05.06.08, 22:43
        a powiedz jak mozesz jak ceny na miscie np. jedzonko i inne takie
        tam .. :)
    • Gość: VIOLA Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 09:03
      hej napisz prosze jakie trunki serwują czy jest dżin?
    • Gość: Ewa1 Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.amplico.pl 06.06.08, 09:24
      Mam pytanko,
      czy w dzień powrotu do Polski, po godzinie 12 można było korzystać z
      All incl. ( chodzi mi przede wszystkim o napoje i wyżywienie)?
      pozdr. Ewa
    • Gość: aneta Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.compower.pl 06.06.08, 10:27
      Hotel ma tylko All incl.
      Jedzenie urozmaicone, choć bez szaleństw.
      Dużo do wyboru na obiad i kolację, śniadania raczej ubogie (typowo francuskie). Wszystko "szwedzki stół".

Rozkład posiłków:
      7- 9:30 śniadanie
      dla spóźnialskich juz tylko śniadanie dla śpiochów - dżem i rogaliki
      12:30 - 14 obiad
      14 - 16 pizza i frytki + makarony
      16:30 - 17:30 podwieczorek
      19 - 21? kolacja

Wszyscy ważą więcej po przyjeździe.

Od 10 rano sa czynne bary:
      cola, fanta, sprite, "soki", kawa, herbata
      piwo,wino, drinki na bazie wódki czystej i figowej, i likieru.
      Wszystkie napoje lokalne. Dzinu nie było.

Do holelu przyjechaliśmy po 13 i od razu poszliśmy na obiad.
      Wyjazd mieliśmy o 2 w nocy. Do tego czasu korzystaliśmy ze wszystkiego.

W pobliżu (kilkanascie minut na nogach) są trzy "centra handlowe" przeznaczone typowo dla turystów, co widać po cenach i asortymencie. Ale zaletą jest to, że cena jest podana na każdym artykule. Zawsze warto posprawdzać tam ceny i upatrzyć tam sobie zakup.
      Kilka kilometrów dalej jest port El Kantui - tam też większość sklepików jest nastawiona na turystów i trzeba się o ceny pytać i ostro targować. Tu można się naciąć, ale też i zyskać, jak sie dobrze potarguje. Przykład: koszulka polo w centrum handlowym 16 dinarów (w uproszczeniu liczymy 1 dinar = 2 złote), sprzedawca w sklepiku na wstępie mówi, że kosztuje 25 dinarów, po targowaniu kupiona za 13. Wszędzie dogadać sie idzie po ... polsku. Oczywiście znają po 10 słów - ale wystarczy. Ale oczywiście dobrze jest znać nieco zwotów po angielsku. (Wszyscy w tunezji mówią po francusku.)

Jeszcze więcej sklepów jest w oddalonym o kilkanaście kilometrów mieście Souse (czy jak to się tam pisze). Wybór większy, ceny mniejsze, problemem jest znaleść supermarket. Czyli tak naprawdę znowu sie targujemy, głównie na medynie. Ale tam na zakupy nie polecem z małymi dziećmi - idzie się umęczyć.

Wszędzie jedziemy taksówkami - targujemy sie przed wejściem do samochodu. Do portu El Kantui chcą zazwyczaj 4 dinary - da się wytargować na 2,5. Do Souse chcą np 10 dinarów - da się pojechać za 6,5.

W sklepach dominują podróbki markowych firm. Wszędzie Armani, Dolce Gabana, Gucci, itd. Dosłownie wszędzie i wszystko.
      Przykładowe ceny:
      Torebka Dolce Gabana z najnowszej kolekcji - 15 dinarów ... :-)
      Koszulka Adidas - 14 dinarów
      Skarpetki Nike - 1,5 dinara
      Zegarek Rolex - 10-50 dinarów
      Czapeczka Armani - 8 dinarów
      Oczywiście są różne modele i różne ceny, ale generalnie jest raczej tanio. No chyba, że ktoś kupuje bez targowania - przepłaci koszmarnie.
      Artykuły spożywcze generanie tańsze niż u nas.

• Gość: Ewa1 Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.amplico.pl 06.06.08, 15:40
        Jeszcze kilka pytań. Czy faktycznie leżaki na plaży należy
        rezerwować wcześnie rano?
        Przy kwaterowaniu, ile warto włożyć dolarów do paszportu aby dostać
        lepszy pokój?
        Z ajkieg olotniska leciałaś?
        z góry dzięki za odp. pozdr. ewa
        • Gość: Żaneta Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 12:33
          Witam!
          Mam pytanie,jakimi liniami leciałaś i jakie wrażena z lotu?
          Pozdrawiam
          • Gość: aneta Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.compower.pl 07.06.08, 16:57
            Lecieliśmy TunisAir, załoga miła. Do Tunezji gładko, szybkie ladowanie. Start też szybki, jednak często mieliśmy komunikaty o konieczności zapiecia pasów z powodu turbulencji.
    • Gość: alka Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:03
      jaka jest tam teraz pogoda? obserwuję pogodę na onet-pogoda i oni
      podają, że jest tam ok.23-25 st., w nocy 16 st. Czy trzeba brać
      jakiś sweterek dla dziecka na wieczór? Czy woda w morzu jest już
      ciepła?
      • Gość: jerry2006 Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:30
        Czy przy kwaterowaniu po numerze pokoju można się domyślic który to
        budynek?(czyli jak daleko),czy braliście sejf?(ile kosztuje, czy na
        klucz czy szyfr)
    • Gość: aneta odp do : Ewa1, alka, jerry2006 IP: *.compower.pl 06.06.08, 17:21
      Leżaki na plaży - jeżeli chcesz z mozliwoscią ustawienia do pozycji siedzącej to idziesz przed śniadaniem i zostawiasz ręcznik/i na leżakach i pod wybranym przez Ciebie parasolem.
      Zwykłego leżaka nie musisz rezerwować bo jakis się znajdzie i po śniadaniu.
      Domki mają odnaczenia nr domku nr pokoju xxyy. Zdjęcia które znajdziesz zrobionez makiety nie odzwierciedlają realiów, Na googlach możesz obejżeć jak to wygląda - z satelity.
      Nie zmienaliśmy domku ale im większy nr tym dalej od głównego budynku.
      Lecielismy z Warszawy.
      Pogoda: jak były chmury to szybko się przejaśniało.
      Rano chodziliśmy na plażę - małe fale albo żadne, i jeszcze nie tak gorąco- raczej ciepła woda, kąpaliśmy się i dzieci; po obiedzie na basen.
      Generalnie było gorąco, ale dzięki bryzie od moża można było to nieść, jednego popołudnia nie wiało efekt był taki że nieźle nas przypiekło.
      Po kolacji wskazane cieplejsze ubranie, wiaterek nabierał mocy pod wieczór.
      Sejf kosztuje 2 dt - kaucja za jeden dzień, 2 klucze, jeden u Ciebie a drugi na recepcji. Nie kozystaliśmy.
      Warto co 2/3 dzień zostawić 1 dt sprzątaczce, a przy posiłku dać kelnerowi, są efety
      • Gość: Ewa1 Re: odp do : Ewa1, alka, jerry2006 IP: *.amplico.pl 09.06.08, 09:21
        Dzięki za odpowiedź.
        pozdr. Ewa
        • lamot Re: Selima, który domek? 09.06.08, 11:04
          Hej ja mam pytanko do którego nr domku jest najlepiej się starać aby
          było wszędzie w miarę blisko i czy są pokoje z widokiem na morze i
          ewentualnie przy zakwaterowaniu zapłacić za w/w korzyści i ile?
          Z jakiego biura byłaś i czy korzystałas z fakultetów?
          • Gość: aneta odp: Selima, który domek? IP: *.compower.pl 09.06.08, 12:47
            Jechaliśmy ze SH.
            Byliśmy na wycieszce w zoo - dzieciakom b. sie podobało.
            Po tygodniu dziecko nam sie rozchorowało i siedzieliśmy w hotelu.
            Na własną rękę jeździliśmy do Susse 6,5 dt i Portu 2,5 dt - taksówką.
            Domki: im niższy nr tym bliżej do głównego budynku. My mieszkaliśmy w 3506 , w oddali widać było morze. Przyjemnie jest przespacerować się alejkami z kwitnącymi hobiskusami, drzewkami oliwnymi czy limonki. W ogrodzie są też drzewka bananowców, figowe, krzewy szałwi, rozmarynu.
            Jak znasz fr. i umiesz się dogadać do poproś o domek z niskim nr.
            • Gość: Ewa1 Re: odp: Selima, który domek? IP: *.amplico.pl 09.06.08, 13:01
              Jak zachorowały Wam dzieci - czy korzystaliście z usług lekarza? Czy
              nie wiesz może jaka jest tam służba zdrowia?
              I jeszcze jedno czy w pokojach są jakieś robaki ( np karaluchy?) i
              czy mieszkaliście na góze czy na dole?
              pozdr. ewa
              • Gość: aneta odp: Ewa1 IP: *.compower.pl 09.06.08, 21:09
                Zaczne od pokoi, nie ma robactwa. Zostawialiśmy jedzienie w pokoju i nic się do nich nie dobierało.
                Mieszkaliśmy na pietrze.
                Piotruś 3 latka dostał gorączki - 3 dni, bez innych objawów, kiedy gorączka ustąpiła pojawił sie kaszel i katar, po przylocie byliśmy u lekarza, przepisał to co mu podawaliśmy na miejscu.
                Miał osłabiony organizm,b. mało jadł, nadrabiał za to piciem.
                Musieliśmy kupić krem orzechowy by zaczął więcej jeść.
                Na miejscu jest lekarz, wizyta kosztuje 50 dt., nie korzystaliśmy.
                Za wizyte wystawiany jest rach.,na podstawie którego ubezpieczyciel po przylocie zwraca kasę.
                • Gość: Ewa1 Re: odp: Ewa1 IP: *.amplico.pl 10.06.08, 08:25
                  wielke dizęki za info.
                  pozdr.
    • Gość: agata Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.blt.pl 07.06.08, 22:51
      Czy są jakieś animacje typu aerobic?
    • Gość: Claudynka Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.08, 23:06
      Co z wodą w morzu?Słyszałam,że dużo w tym roku "zielska"a mnie marzy się
      turkusowa woda?
    • Gość: aneta odp dla agata, Claudynka IP: *.compower.pl 08.06.08, 18:35
      Na dole koło baru jest tablica z informacjami o której i co jest.
      11 aerobic w wodzie i piłka plażowa
      17 aerobik koło sceny.
      16 piłka wodna
      Wiecej nie pamiętam.
      W hotelu sa miejscowi animatorzy którzy prowadzą zajęcia.
      Podobał mi sie aerobik w wodzie prowadzony przez Omara.

Woda w morzu jak mocno nie wieje to jest czysta. Były 2 dni że było bagno, jednego nikt sie nie kąpał, drugiego były już miejsca że można było się kąpać.
      Trawa morska która morze wyrzuciło na plaże sprytni ratownicy grabili i z powrotem do wody, ale juz po połydniu zgrabili i zbierali z plaży.
      Zobaczysz turkusową wodę
      • Gość: agata Re: odp dla agata, Claudynka IP: *.blt.pl 08.06.08, 19:55
        Dziekuję za odpowiedź.
        • Gość: igor Turkusowe morze ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:03
          Tylko w sierpniu.
          • Gość: gość Re: Turkusowe morze ? IP: 80.54.168.* 09.06.08, 18:53
            A we wrześniu już nie ma co liczyć na turkusowe morze???
          • Gość: Claudynka Re: Turkusowe morze ? IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 20:57
            TO SUPER!Ja jadę 7 sierpnia,dziękuję i pozdrawiam
            • Gość: Piotr a przypadkiem nie 8 sierpnia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 07:18
              ja lecę z Krakowa 8 sierpnia o godź 00.05. Dlatego pytam.
          • Gość: aneta Re: Turkusowe morze ? IP: *.compower.pl 09.06.08, 21:13
            Pidaj @ a wyślę Ci zdjęcia.
            • Gość: jerry2006 Re: Turkusowe morze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 21:24
              Wyślij fotki proszę jarek.68@neostrada.pl
            • Gość: Ewa1 Re: Turkusowe morze ? IP: *.amplico.pl 10.06.08, 08:27
              Mi też jak możesz to wyślij parę fotek - szczególnie z plaży
              ewsos@yahoo.com
            • Gość: gość Re: Turkusowe morze ? IP: 212.160.172.* 18.06.08, 11:41
              Witaj Aneto, jeżeli to możliwe, to bardzo proszę o przesłanie kilku
              fotek fotek na adres: dromader71@op.pl

Pozdrawiam i dziękuję,
            • Gość: dromader Re: Turkusowe morze ? IP: 212.160.172.* 18.06.08, 11:43
              Jeżeli to możliwe, to proszę o wysłanie kilku fotek na adres:
              dromader71@op.pl

Z góry dziękuję,
              • Gość: criss Re: Turkusowe morze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 19:21
                Cześć, już za dwa tygodnie będę wygrzewać kości w słoneczku Tunezji.
                lecimy właśnie do club selima. poproszę o fotki: cris113@wp.pl
                prosze napiszcie, jak najlepiej dotrzeć do Portu el kontoui?
                jaki jest koszt np piwka, lodów w kanjpce?
                pozdro, i dzięki
                • Gość: aneta odp: do criss IP: *.compower.pl 18.06.08, 20:30
                  Twoje konto jest zablokowane, nie mogę wysłać fotek.
                  Do Portu najlepiej taksówką 2,5 do 3 dinarów. My raz wybraliśmy się plażą, ok. 30 min spacerkiem.
                  Mogę Ci jedynie napisać ile kosztuje kawa 1,300 dt, u kelnera więcej.
                  Piwa będziesz mieć pod dostatkie w hotelu, lody jako deser do obiadu 2-3x w tygodniu. W sklepach ceny lodów - tańsze niż Polsce, głównie są firmy Nestle, rożek 1,8 zł = 1 dt, na patyku od 0,500 dt =90 gr.
                  Raczej taniej niż u nas, ale np jajko Kinder ... 2,4 dt, zdzierstwo.
                  • Gość: @aneta Re: odp: do criss IP: *.gazownia.poznan.pl 19.06.08, 07:37
                    Wielkie dzięki za odpowiedź
                    moja poczta coś szwankuje, ten żonki zawsze działa: xennnn@wp.pl
                • Gość: m3008 Re: Turkusowe morze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 13:12
                  już za dwa tydodnie lecimy na upragnione wakacje :DDDD
                  mam parę pytań dotyczących hotelu club el selima. będę ogromnie
                  wdzieczna za odpowiedź
                  - czy są ręczniki w pokojach i plażowe
                  - czy konieczna jest poranna "rezerwacja" leżaków na basenie i plaży
                  - w opisie hotelu jest info że w ramach ai są leżeki i parasole, a
                  odpłatne materace na leżaki, czy to prawda i jaki koszt
                  - czy są sejfy w pokojach a jeżeli nie jaki jest koszt wynajęcia
                  - w opisie hotelu jest info że klima jest indywidualnie sterowana,
                  ale trzeba wnieść zwrotną kaucję za pilot. czy to znaczy że bez
                  pilota ona nie działą, jaki jest koszt zwrotnej kaucji
                  - czy woda serwowana w hotelu jest w butelkach
                  pozdrawiam m :)
                  • Gość: aneta odp dla m3008 IP: *.compower.pl 23.06.08, 23:26
                    Ręczniki w pokojach są, na plaże zabierasz swoje. Na basenie można wypożyczyć, nie znam kosztu.
                    Na basenie raczej warto wcześnie rano "zarezerwować" leżak, na plaży nie powinno być problemów. Materac na leżak to koszt 2 dt.
                    Sejf tylko przy recepcji. Kaucja zwrotna 2dt/24h.
                    Klima pilot kaucja zwrotna 15dt, ale działa też przez podłączenie wtyczki do gniazdka, ale nie masz możliwości sterowania temperaturą.
                    Nam to wystarczało.
                    Woda w hotelu jest 1,5l niegazowana i 1l gazowana. Jak tylko poprosisz w barze to dostaniesz, napoje słodkie serwoane są tylko na miejscu.
      • Gość: Claudynka Re: odp dla agata, Claudynka IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 20:56
        Dziękuję bardzo za odpowiedź,ale martwiłam się tą trawą,czy jak jej tam.Pozdrawiam.
    • Gość: beti123 Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: 62.87.186.* 10.06.08, 13:21
      Mam pytanko, czy w pobliżu jest jakiś bankomat i czy można podjąć
      gotówke z karty Maestro, i gdzie znajduje się sejf w recepcji czy
      domku?
      • Gość: aneta odp: beti123 IP: *.compower.pl 10.06.08, 20:33
        Najbliższy bankomat w Port el Kantaoui.
        Sejf jest przy recepcji.
        • Gość: Ewa1 Re: odp: beti123 IP: *.nm.e-zet.pl 10.06.08, 21:06
          Anetko,

Wielkie dzięki za fotki,
          pozdr
          • Gość: jerry2006 Re: odp: beti123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 21:10
            dzięki za fotki , sejf jest tylko przy recepcji a nie w pokoju?
            • Gość: aneta Re: odp: beti123 IP: *.compower.pl 11.06.08, 08:27
              Widziałam tylko sejfy przy recepcji
              • Gość: beti391 Re: odp: beti123 IP: 62.87.186.* 11.06.08, 12:58
                Dzięki, a jak wyglądała u Was sprawa doby hotelowej w dniu wyjazdu.
                Mamy wylot wieczorem i zastanawiamy się czy nas wykwateruja o 12 i
                bedziemy siedzieć na walizkach?
                • Gość: aneta Re: odp: beti123 IP: *.compower.pl 11.06.08, 13:51
                  My mieliśmy wyjazd z hotelu o godz 2 w nocy.
                  Doba hotelowa jest do 12, bagaż oddajesz do przechowalni.
                  Zostawcie sobie parę dinarów na koniec.
                  Przy oddawaniu klucza recepcjonista wystawia rękę, jak również bagażowy który przyjdzie do domku po wasze walizki (po 1 dt wystarczy).
        • Gość: Piotrek Do anetka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 06:47
          Mogę prosić o jakieś fotki z Selimy ? geneo_Ofiel@interia.pl
          Pozdrawiam.
      • Gość: Ewa1 Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.amplico.pl 13.06.08, 09:31
        Mam pytanie - jak dłygo trwa przejazd z lotniska do Hotelu?
        pozdr.
        • Gość: aneta odp: Ewa1 IP: *.compower.pl 13.06.08, 13:45
          Przejazd lotnosko- hotel ok. 45 min.
          • keja34 Anetko 13.06.08, 14:19
            mieliscie lozeczko dla dziecka?Ja lece z 22mcymi blizniakami i mam
            miec lozeczka w pokoju.W lazience wanna?Brac im kocyki do spania czy
            beda miec swoja posciel?Bede wdzieczna za odp lece 19.06
            • Gość: Aneta odp: keja34 IP: *.compower.pl 13.06.08, 15:20
              Nie mieliśmy łóżeczka, nasz najmłodszy ma 3 l. i sypia już w swoim łóżku.
              W łazience jest wanna i mocowanie do słuchawki porysznicowej, zasłona prysznicowa.
              Noce są ciepłe min. 20 C. Większość nocy przespaliśmy tylko pod prześcieradłem, a chłopcy raczej "odkopani"
              W szafie jest dodatkowy koc.
              • Gość: Piotrek Jak to aneta nie mieliście łóżka dla dziecka ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 17:28
                Płaciłaś za wczasy dziecka czy opłata jeszcze malucha nie
                obejmowała ? Bo skoro zapłaciłaś za bąbla to powinien mieć swoje
                wyrko, nieprawdaż ?
                • Gość: aneta odp: Piotrek IP: *.compower.pl 13.06.08, 19:58
                  Dzieci miały swoje wyrka, napisałam że nie mieliśmy łóżeczka.
                  Pytanie od keja34 też dotyczyło łóżeczka.
                  Nasz rodzinka 2 +2 = 4 łóżka,

• Gość: jerry2006 Re: odp: Piotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 20:18
                    Ja też mam 2+2, czy te wyrka stoją w jednym pokoju? Czy w tym pokoju jest
                    jeszcze miejsce? Przesyłałaś mi fotki a może masz wygląd pokoju?
                    • Gość: aneta odp: jerry2006 IP: *.compower.pl 13.06.08, 20:36
                      Nie mam zdjęć pokoju.
                      W pokoju - w kształcie prostokątu w narożach stoją 2 pojedyncze łóżka, po środku 2 dostawione do siebie, oddzielone szafkami od tych pojedynczych.
                      Naprzeciw "dużego łóżka" telewizor, toaletka,2 lustra

• keja34 To jeszcze jedno pyt 14.06.08, 13:34
                        czy w sklepach sa te wszystkie zabawki do piachu?Czy mam wiezc ze
                        soba wiadreka,materace do plywania etc?Jaki napiwek jest ok?Tzn 2$
                        dobrze czy za malo?
                        • Gość: aneta odp: keja34 IP: *.compower.pl 14.06.08, 19:15
                          Koło hotelu masz 3 duże sklepy.
                          Najbliżej ok 200m jest Alibaba Center, 150m dalej Hawaii, 50 m dalej kolejny.
                          W tych sklepach 3-4 pietra, jest prawie wszystko. Największy asortyment mają 2 i 3.
                          My dawaliśmy jako napiwek 1 dinara, sprzątaczce co 2/3 dzień, kelnerowi co 2 dzień.
                          Mieliśmy monety euro, ale nie chcieli, woleli dinary.
                          • Gość: aneta Re: odp: keja34 IP: *.compower.pl 14.06.08, 19:16
                            1 dinar = 1,8 zł
                        • Gość: aneta Re: keja 34 IP: *.compower.pl 14.06.08, 19:18
                          1 dinar = ok 1,80 zł
                      • Gość: Michal A czy jest Polsat albo ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.08, 07:14
                        ... inne polskie stacje tv ?
                        • Gość: aneta Stacje tv IP: *.compower.pl 15.06.08, 21:55
                          TVN z polskich.
                          Pozostałe to stacje fr.-języczne, lokalne, hiszpańska, angielska
          • Gość: Ewa1 Re: odp: Ewa1 IP: *.amplico.pl 13.06.08, 15:22
            wielkie dzięki info.
            • keja34 Dziekuje mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok 14.06.08, 22:28

• Gość: sonia do aneta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 09:06
      Czy w Selimie są lepsze i gorsze bungalowy ? I jeszcze mam pytanie
      czy jest tam jedzonko, które może "wkuszyć" trzylatek ? Czy to
      prawda, że niełatwo "tamtym" jedzeniem nakarmić malucha ?
      • Gość: aneta odp: do soni IP: *.compower.pl 23.06.08, 23:14
        Bungalowy maja ten sam standard, są tylko albo blizej albo dalej od głównego budynku.
        Nie ma zasady. Mój trzylatek w domu je wszystko, tam nic nie chcił jeśc. Ratowaliśmy się nutellą. Ale inne dzieciaki nawet mnniejsze jadły wszystko.
    • magda3008 Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci 23.06.08, 07:48
      podbijam
    • viola08 Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci 01.07.08, 19:36
      witam
      wybieram się z rodzinką od 31-07 na 2 tygodnie
      dużo informacji już przeczytałam ale zdjęcia chętnie bym zobaczyła jeżeli to
      możliwe to poproszę.
      mój mail viola.senska@wp.pl
      z jakiego biura był organizowany wyjazd????

pozdrawiam
      • Gość: aneta Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.compower.pl 02.07.08, 23:43
        Jechaliśny ze Scan Holiday
        • Gość: ... Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 05:21
          Czy są lodówki w pokojach ?
          • Gość: agata Re: wróciłam z Club Selima 05.06 - 2 tyg. pytajci IP: *.blt.pl 03.07.08, 21:05
            nie ma
    • Gość: ... podbijam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 21:03
      ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka