Gość: 2100 IP: *.chello.pl 13.06.08, 22:23 Może ktoś był na wycieczce 2 dniowej na saharze.Chciałbym sie dowiedziec gdzie sie nocuje w jakiej miejscowosci i w jakim chotelu dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiaa Re: hotel sahara IP: *.chello.pl 14.06.08, 17:30 My nocowaliśmy w Nefcie hotel Caravanserail www.caravanserail.com.tn. Byliśmy z Sahelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel sahara IP: *.sta.asta-net.com.pl 15.06.08, 10:09 hotel tourage 2 gwiazdkowy,w duz,z itaką.ok chociaz oczywiście bez porównania z paradis palace w hammamet w którym byłam 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: hotel sahara IP: 195.205.252.* 02.07.08, 13:31 Wycieczka na saharę to rewelacja, ja byłam w Tunezji (Bizerte) we wrześniu ubiegłego roku i to wspominam najlepiej. Wycieczka jeepami, coloseum El Jem i ogólnie wszystko to poprostu rewelacja. Jeszcze my mielism za przewodnika Panią Barbarę mieszkającą od kilkunastu lat w Tunisie Polke. Poprostu rewelacyjna kobieta, cały czas opowiadala i same ciekawe rzeczy na temat kultury, religii. Spaliśmy w hotelu El Oasis w miejscowości zwanej wrotami pustyni, jego architektura niezwykła, dwupoziomowy basen do którego po całym dniu w ubraniu by się człowiek odrazu wykapał. Do tego przepiękny ogród- oaza z daktylowcami, figowcami....nie mozna tego opisać to trzeba zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś