Gość: iwanbt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 00:40 Kto zna jakas dobra oferte na 31.07 na 2 tygodnie do hotelu 3 gwiazdkowego interesuje mnie do 1300zł oferta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek96 Re: Tania oferta last minute? 03.07.08, 11:48 Teraz to jeszcze za wcześnie na last minute. Też poluję na jakieś last minute w tym terminie. Pewnie za tydzień albo nawet za dwa zaczną się pojawiać oferty na 31.07. Jak już coś będę wiedzieć więcej do dam znać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Tania oferta last minute? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 12:33 czekajcie dłuzej:))) to nie maj, że jest ful miejsc, teraz brakuje miejsc ale w samolocie. Też czekałam na last minute i co jadę dopiero za tydzień bo brak miejsc w samolocie:( a chciałam po 20 czerwca. poszukaj na stonach wakacje. pl i easygo.pl. ale przeważnie co tam jest w ofercie niekoniecznie jest jeszcze wolne. Oczywiście ważne jest jeszcze ile osób jedzie i jaka wersja czy all czy hb.Dla mojej rodzinki było ciężko coś znaleźć, ponieważ większość hoteli nie dysponuje 4 os. pokojami:( także HB mnie nie interesowało. Pozdrawiam i powodzenia z wycieczkami dla 2 os. powinno byc łatwiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marza71 Re: Tania oferta last minute? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 13:09 a ja czekam na lascika i śledzę ostatnie miejsca, jezeli mi sie nie uda mam drugą alternatywe Bułgaria z Rumunią (samochodem). Jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Pozdrawiam wszystkich tych co sa jeszcze przed urlopem, miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlen Re: Tania oferta last minute? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 01:23 ostatnio widziałem taka oferte ruletka wycieczka kosztowała 1500zł a druga osoba gratis naprawde sie opłacało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tania oferta last minute? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 08:48 a gdzie to można spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Tania oferta last minute? IP: *.centertel.pl 06.07.08, 19:33 Ostatnio pokazało się last minute z Triady. Oferta traf - hotel 3 gwiazdkowy, śniadania i obiadokolacje. 999zł (bez opłat lotniskowych itd) 1550zł od osoby (już ze wszystkimi opłatami). My chyba się na to zdecydujemy, bo nie chcemy czekać tak do ostatniej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwanbt Re: Tania oferta last minute? IP: *.mayhem.net.pl 07.07.08, 01:14 widziałem oferty ze tez był hotel traf za 1500zł z opłatami 1800zł ale druga osoba gratis ale to było 2 dni przed danym wyjazdem.ja tez czekam na jakies last tak do 1400zł moze cos sie trafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Tania oferta last minute? IP: *.chello.pl 07.07.08, 08:38 ja też czekam, mam 3 biura, które obstawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Tania oferta last minute? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 08:42 Czesc.Morze zdradzisz jakie to biura.Ja tez mam plany ale nie bardzo wiem gdzie szukac dobrej i taniej oferty.Za info wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Tania oferta last minute? IP: *.proxy.aol.com 08.07.08, 05:06 Blizej slonca ma oferte hotel Blibane w Sousse na 14 dni HB juz za 1105 zl ze wszystkimi oplatami Hotel skromny ale jest w nim moja kuzynka z mezem i mowia ze za te pieniadze to warto wracaja w czwartek 10 lipca . Dzwonilem do nich 2 razy do Tunezji sa bardzo zadowoleni . To pierwszy ich taki wyjazd sa mlodzi dopiero po studjach , Byli na wycieczce 2 dniowej na Saharze i 1 dniowej w Tunisie . Nadmieniam ze jest to skromny hotel dla malo wymagajacych , napewno nie dla takich co zaplaca 1000 zl i by chcieli mieszkac w Hiltonie . Oni mowili mi ze slabe bylo jedzenie , ale cos slowacy nazekali i sie poprawilo . Naprawde sa bardzo zadowoleni , nawet klimatyzacja dziala . Nie jestem pracownikiem biura . Gdyby to na mnie popadlo to za takie pieniadze bym jechal . www.blizejslonca.pl to ich strona Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Tania oferta last minute? IP: *.proxy.aol.com 08.07.08, 05:28 Sprawdzalem teraz cena jest 1190 zl za 14 dni przepraszam moja kuzynka placila 1105 zl .Jest dostepny wyjazd za ta cene na 17 lipca . Oni kupowali to przez internet placac karta . Jest tam pani Joanna ktora im to wszystko zalatwiala , bardzo mila . organizatorem tego wyjazdu jest Sun & Fun . Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Tania oferta last minute? IP: *.chello.pl 08.07.08, 16:31 Ryszard zapytaj ich czy sahara jest jednodniowa??? i ile kosztuje?????? Czy z 4 latkiem warto w taki upał?? ja jestem za tym ze jak gdzieś polecę to na każdą wycieczkę chce pojechac bo wkońcu być i nie zobaczyć. Ale moze to nie wypał w takiej temperaturze? porsze niech się ktoś wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Tania oferta last minute? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 19:42 wycieczki na sahare 2 dniowe wahają sie od 150 do 200 dt, ale z 4 latkiem nie polecam, byłam kilka lat temu w kwietniu, jest to wspaniala wycieczka ale męcząca i strasznie gorąco. Sahary nie ma 1 dniowej. Sa wycieczki dla dzieci kilku godzinne "carawane", statek. ja juto jade z 3 latką i na pewno nie wybralabym się z nią na saharę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Tania oferta last minute? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 08:12 Tez polecam dla malych dzieci wycieczke tzw.carawane.Sa tam wielblady na ktorych oczywiscie mozna pojezdzic.W zadnym wypadku nie polecam sahary z tak malym dzieckiem.Przyjemnego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Tania oferta last minute? IP: *.centertel.pl 10.07.08, 14:14 Ale temat dotyczy super oferty last minute a nie wycieczki na Saharę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pażdziernik Re: Tania oferta last minute? IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.08, 22:35 a ja szukam taniej oferty na 2 tygodnie początek pażdiernika turcja, egipt. jakie mogę wyłowić najtańsze oferty, może ktoś się pochwali ? z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Re: Tania oferta last minute? IP: *.r.kbt.pl 23.09.08, 22:50 A może namówię Cię na Tunezję w najbliższy poniedziałek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=85037412 Będzie desperacko tanio, można negocjować. Jak się podoba, pisz: turkusowy_smok@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś