Dodaj do ulubionych

wrociłam z Primasol Golden Beach

IP: *.terminus.pl 04.07.08, 19:15
wczoraj wrocilam jak ktos ma pytania chetnie odpowiem ,pozdrawiam na wstepie
moge tylko powiedziec że bylo super
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 21:10
      Ja też wróciłam wczoraj. Było super z małym wyjątkiem Polaków
      traktują jak turystów II kategorii - pokoje w nienajlepszym miejscu
      (Turystce z Poznania powiedziano to dosłownie), tam królują Niemcy.
      • Gość: grażka Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 04.07.08, 21:48
        witaj alu zgadzam sie z toba calkowicie niemcy niemcy i jeszcze raz niemcy, jak
        byl mecz to recepcjonista powiedzial ze nie mozemy przelaczyc na kanal po
        angielsku bo to jest tv dla niemcow a hotel byl miedzynarodowy poszlam na 2
        dzien do rezydentki to na przeprosiny dostalismy od dyrekcji hotelu butelke wina
        i patere owocow przyniesionych do pokoju z przeprosinami a tak poza tym to bylo
        cudownie i juz zaluje ze sie skonczylo pani rezydenta bardzo pomocna izawsze
        stawala po naszej stronie nic nie mozna jej zarzucic
        • Gość: ala Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 21:59
          Ja nie mam nic do rezydentki (po zasięgnięciu inf. z Polski
          dostaliśmy zwrot od ręki). Ja też chętnie zostałabym tam dłużej,
          przecież w pokoju tylko spędza się noc i można (gdy jest się
          upartym) zmienić pokój na lepszy)
        • Gość: marcin Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.gprs.plus.pl 04.07.08, 22:18
          Grażka, witaj :) czekałem aż się odezwiesz po powrocie. My lecimy
          tam 10 lipca na 2tyg. Napisz jak wygląda przydzielanie pokoi, czy są
          fajne i jak z ich czystością? Ogólnie hotel fajny? A jedzenie? Byłaś
          na pustyni? Wiem ,że o wiele pytam, ale bardzo mnie to interesuje :)
          pozdrawiam i czekam na wieści :)
          • Gość: lucia Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.net 05.07.08, 01:12
            Witam, też właśnie wróciłam z PrimaSol, owszem dużą większość w
            hotelu stanowią turyści niemieccy, ale dla Polaków obsługa hotelu
            jest bardzo miła i ja nie odczułam "na własnej skórze" innego
            (gorszego) traktowania. Co do pokoju to daliśmy 10 dolarów przy
            zakwaterowaniu i pokoik był super, słyszałam że ktoś dostał z
            zepsutą klimą, a inni z robakami. Jedzenie dobre, mozna przybrac
            kilka kilo na wadze. Polecam wyjazd na Saharę - to był najlepszy
            punkt urlopu, rewelacja. Od pilota dowiedzieliśmy sie bardzo dużo o
            obyczajach, historii i zobaczylismy "inna" Tunezje. Pozdrawiam
          • Gość: grażka Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do marcina IP: *.terminus.pl 05.07.08, 10:32
            witaj a wiec tak hotel fajny czysciutki kobiety sprzataja od rana do
            wieczora,pokoje małe ale tam się tylko spi , nam przydzielili pokoj gdzie
            buczala na zewnątrz klimatyzacja ale zaraz zeszlismy i zmienili nam na pokój z
            widokiem na morze numer 103 jedzonko nie do przejedzenia przepyszne torty
            ciasteczka , aż sie boję wejsc na wagę pogoda wspaniala basen i plaża też tylko
            trzeba wstać i zarezerwowac sobie lezak bo ludzi dużo i pozniej jest klopot ,
            materace platne 2 dinary na dzień dosyc drogo to wychodzi , wycieczka na saharę
            super , polecam tez jednodniowa do tunisu i kartaginy wódeczki rozwodnione do
            granic możliwosci hihihih ale jak sie da barmanowi pare dinarkow to mocniejsze
            leje , telefony sa hotelu za 1 dinara 1minuta rozmowy na komorkę a 3minuty na
            stacjonarny ogolnie rewelacja jak masz pytania to pisz chetnie odpowiem papapaa
            • Gość: marcin Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do marcina IP: *.gprs.plus.pl 05.07.08, 10:43
              hej, chciałbym jeszcze zapytać jak z wodą mineralną cały czas jest
              dostępna w hotelu? Da się wytrzymać ten upał? Pewnie najgorzej na
              pustyni? Już zamówiłem wycieczkę na Saharę i do Kartaginy, więc mam
              nadzieję, że trochę zobaczę :)
              • Gość: ala Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do marcina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 13:33
                Sporo
                osób wymieniało pokój, ja również. Nawet dostałam parę kluczy, aby
                wybrać lepszy pokój, ale to było w czerwcu - było mniej turystów. W
                lipcu ekipie która przyleciała z Poznania na wstępie powiedziano, że
                Polacy mają takie pokoje i koniec.
                Na początku nie trzeba bylo rezerwować leżaków, ale bliżej lipca
                napływało więcej turystów i niestety rezerwacja leżaków była
                konieczna. Na stołówce zaczęło brakować talerzy, szklanek ...
                Pewni turyści z Nemiec, byli w tym roku w tym hotelu po raz drugi i
                bardzo tego żałowali, bo warunki w tym były gorsze niż w ubiegłym
                roku.
              • Gość: grażka Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do marcina IP: *.terminus.pl 05.07.08, 20:31
                woda mineralna i wszystkie inne napoje sa dostepne we wszystkich barach od godz.
                10 do 24 nie ma niestety lodowek w pokojach, a na wycieczki to kupcie sobie wode
                mineralna w monastirze w general magazin za pól dinara butelke bo w hotelu
                kasuja 1,5 dinara bedzie goraco na pewno wiec trzeba liczyc butelke duzo na
                osobe na 1 dzien do manastiry taxi 5 dinarow spod hotelu do siusse 10 wiecej
                nie plascie , bo zdzieraja okrotnie a w koncu za taka cene ktorys pojedzie , w
                obu miastach fajne mediny sporo towaru ale nie najlepszej jakosci , troszke
                drożej mozna kupic w jasmina center i te towary sa lepszej jakosci papapapa
                • Gość: marcin Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do marcina IP: *.gprs.plus.pl 05.07.08, 20:41
                  ok, dzieki bardzo za informacje:)
                  pozdrawiam serdecznie
                  • Gość: MARCIN Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do marcina IP: *.gprs.plus.pl 07.07.08, 16:57
                    Wlasnie zmienili nam hotel. Mamy byc w susse w Riadh Palms. Tego sie
                    wlasnie balem, ze przed wylotem zmienia nam hotel. Pani zapewnia, ze
                    tyen lepszy, ehhhh...
                    • Gość: Paweł Zmiana chotelu na Riadh Palms IP: 195.216.115.* 08.07.08, 11:58
                      To nie będziemy sami, nam też Scanholidey zmienił chotel z Primasol
                      Golden Beatch na Riadh Palms - lecimy z Poznańia 10.07.2008
                      jak masz czas to się odezwij na maila portalll@wp.pl
                      • Gość: Monika Re: Zmiana chotelu na Riadh Palms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 20:22
                        AKTUALNE ZDJĘCIA Z PRIMASOL:
                        www.holidaycheck.pl/detail-id_1156242166-ch_ub.html
                        • Gość: Monika Re: Zmiana chotelu na Riadh Palms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 20:32
                          Zdjęcia z Riadh Palms: www.holidaycheck.pl/hotel-Zdj%C4%
                          99cia+z+urlopu_Hotel+Riadh+Palms-ch_ub-hid_29505.html
                          Zmiana hotelu i miejscowości

• Gość: wiola Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.25.176.66.unregistered.trzebnica.net 18.07.08, 19:22
      Witam serdecznie wybieram sie do tego hotelu z dwiema koleżankami we wrześniu
      ,prosze mi powiedzieć jak wyglada bezpieczeństwo ,czy kobiety są tam źle
      traktowane przez mieszkających tam mężczyzn?Prosze napisac jak wyglada obsługa
      hotelowa,jedzenie i plaża. W miarę możliwości proszę o wysłanie zdjęć
      jowitka69@wp.pl. Dziękuję z góry.Pozdrawiam.
      • Gość: grażka Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 04.08.08, 21:24
        kobiety sa tak traktowane jak na to pozwalaja krotka i zdecydowana odmowa na
        zaczepki i spokój,hotel fajny, jedzenia duzo i dobre polecam mnie sie podobalo
    • Gość: Rafał Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 20:27
      Możesz powiedzieć, gdzie wykupiłaś wycieczki na Saharę i Tunisu.
      Słyszałem, że najlepiej i najtaniej można kupić wycieczkę w jakimś
      biurze w Monastyrze
      • Gość: grażka Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 04.08.08, 21:22
        wycieczki wykupilam u rezydentki, jak sie wykupilo 2 to bylo 30 procent rabatu
        więc sie oplacalo, przewodnik super autokar z klimatyzacja wszystko bylo ok
        polecam bardzo
        • Gość: ASIA Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.elbud.katowice.pl 22.08.08, 11:29
          Ile kosztuje wycieczka na Saharę?? Słyszałam że 100 euro od osoby. Czy to
          prawda? Jaką walutę opłaca się bardziej wziąść: euro czy dinary? Nas planowany
          wylot 04.09.2008
          • Gość: grażka Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 22.08.08, 17:39
            witaj, ja kupilam wycieczki u rezydentki, 2 dniowa sahara i 1 dniowa tunis
            kartagina , jak sie kupowalo dwie od razu to byla znizka 30 procent wiec za te
            2 wycieczki zaplacilam 242 dinary, mielismy super przewodnika , wycieczki byly
            bardzo udane polecam serdecznie, a pieniadze to moga być i euro i dolary w
            hotelu jest kantor i mozna wymienic ,kurs jest staly na dany dzień w calym kraju
            udanego urlopu życze pa
          • Gość: k.przygoda1 Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do Asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 23:39
            mam pytanko czy lecisz z W-wy, bo ja z Mężem i 3 letnią Córeczką lecimy na
            tydzień ?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka