Gość: grażka IP: *.terminus.pl 04.07.08, 19:15 wczoraj wrocilam jak ktos ma pytania chetnie odpowiem ,pozdrawiam na wstepie moge tylko powiedziec że bylo super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 21:10 Ja też wróciłam wczoraj. Było super z małym wyjątkiem Polaków traktują jak turystów II kategorii - pokoje w nienajlepszym miejscu (Turystce z Poznania powiedziano to dosłownie), tam królują Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 04.07.08, 21:48 witaj alu zgadzam sie z toba calkowicie niemcy niemcy i jeszcze raz niemcy, jak byl mecz to recepcjonista powiedzial ze nie mozemy przelaczyc na kanal po angielsku bo to jest tv dla niemcow a hotel byl miedzynarodowy poszlam na 2 dzien do rezydentki to na przeprosiny dostalismy od dyrekcji hotelu butelke wina i patere owocow przyniesionych do pokoju z przeprosinami a tak poza tym to bylo cudownie i juz zaluje ze sie skonczylo pani rezydenta bardzo pomocna izawsze stawala po naszej stronie nic nie mozna jej zarzucic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 21:59 Ja nie mam nic do rezydentki (po zasięgnięciu inf. z Polski dostaliśmy zwrot od ręki). Ja też chętnie zostałabym tam dłużej, przecież w pokoju tylko spędza się noc i można (gdy jest się upartym) zmienić pokój na lepszy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.gprs.plus.pl 04.07.08, 22:18 Grażka, witaj :) czekałem aż się odezwiesz po powrocie. My lecimy tam 10 lipca na 2tyg. Napisz jak wygląda przydzielanie pokoi, czy są fajne i jak z ich czystością? Ogólnie hotel fajny? A jedzenie? Byłaś na pustyni? Wiem ,że o wiele pytam, ale bardzo mnie to interesuje :) pozdrawiam i czekam na wieści :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucia Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.net 05.07.08, 01:12 Witam, też właśnie wróciłam z PrimaSol, owszem dużą większość w hotelu stanowią turyści niemieccy, ale dla Polaków obsługa hotelu jest bardzo miła i ja nie odczułam "na własnej skórze" innego (gorszego) traktowania. Co do pokoju to daliśmy 10 dolarów przy zakwaterowaniu i pokoik był super, słyszałam że ktoś dostał z zepsutą klimą, a inni z robakami. Jedzenie dobre, mozna przybrac kilka kilo na wadze. Polecam wyjazd na Saharę - to był najlepszy punkt urlopu, rewelacja. Od pilota dowiedzieliśmy sie bardzo dużo o obyczajach, historii i zobaczylismy "inna" Tunezje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do marcina IP: *.terminus.pl 05.07.08, 10:32 witaj a wiec tak hotel fajny czysciutki kobiety sprzataja od rana do wieczora,pokoje małe ale tam się tylko spi , nam przydzielili pokoj gdzie buczala na zewnątrz klimatyzacja ale zaraz zeszlismy i zmienili nam na pokój z widokiem na morze numer 103 jedzonko nie do przejedzenia przepyszne torty ciasteczka , aż sie boję wejsc na wagę pogoda wspaniala basen i plaża też tylko trzeba wstać i zarezerwowac sobie lezak bo ludzi dużo i pozniej jest klopot , materace platne 2 dinary na dzień dosyc drogo to wychodzi , wycieczka na saharę super , polecam tez jednodniowa do tunisu i kartaginy wódeczki rozwodnione do granic możliwosci hihihih ale jak sie da barmanowi pare dinarkow to mocniejsze leje , telefony sa hotelu za 1 dinara 1minuta rozmowy na komorkę a 3minuty na stacjonarny ogolnie rewelacja jak masz pytania to pisz chetnie odpowiem papapaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do marcina IP: *.gprs.plus.pl 05.07.08, 10:43 hej, chciałbym jeszcze zapytać jak z wodą mineralną cały czas jest dostępna w hotelu? Da się wytrzymać ten upał? Pewnie najgorzej na pustyni? Już zamówiłem wycieczkę na Saharę i do Kartaginy, więc mam nadzieję, że trochę zobaczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do marcina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 13:33 Sporo osób wymieniało pokój, ja również. Nawet dostałam parę kluczy, aby wybrać lepszy pokój, ale to było w czerwcu - było mniej turystów. W lipcu ekipie która przyleciała z Poznania na wstępie powiedziano, że Polacy mają takie pokoje i koniec. Na początku nie trzeba bylo rezerwować leżaków, ale bliżej lipca napływało więcej turystów i niestety rezerwacja leżaków była konieczna. Na stołówce zaczęło brakować talerzy, szklanek ... Pewni turyści z Nemiec, byli w tym roku w tym hotelu po raz drugi i bardzo tego żałowali, bo warunki w tym były gorsze niż w ubiegłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do marcina IP: *.terminus.pl 05.07.08, 20:31 woda mineralna i wszystkie inne napoje sa dostepne we wszystkich barach od godz. 10 do 24 nie ma niestety lodowek w pokojach, a na wycieczki to kupcie sobie wode mineralna w monastirze w general magazin za pól dinara butelke bo w hotelu kasuja 1,5 dinara bedzie goraco na pewno wiec trzeba liczyc butelke duzo na osobe na 1 dzien do manastiry taxi 5 dinarow spod hotelu do siusse 10 wiecej nie plascie , bo zdzieraja okrotnie a w koncu za taka cene ktorys pojedzie , w obu miastach fajne mediny sporo towaru ale nie najlepszej jakosci , troszke drożej mozna kupic w jasmina center i te towary sa lepszej jakosci papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do marcina IP: *.gprs.plus.pl 05.07.08, 20:41 ok, dzieki bardzo za informacje:) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do marcina IP: *.gprs.plus.pl 07.07.08, 16:57 Wlasnie zmienili nam hotel. Mamy byc w susse w Riadh Palms. Tego sie wlasnie balem, ze przed wylotem zmienia nam hotel. Pani zapewnia, ze tyen lepszy, ehhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Zmiana chotelu na Riadh Palms IP: 195.216.115.* 08.07.08, 11:58 To nie będziemy sami, nam też Scanholidey zmienił chotel z Primasol Golden Beatch na Riadh Palms - lecimy z Poznańia 10.07.2008 jak masz czas to się odezwij na maila portalll@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Zmiana chotelu na Riadh Palms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 20:22 AKTUALNE ZDJĘCIA Z PRIMASOL: www.holidaycheck.pl/detail-id_1156242166-ch_ub.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Zmiana chotelu na Riadh Palms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 20:32 Zdjęcia z Riadh Palms: www.holidaycheck.pl/hotel-Zdj%C4% 99cia+z+urlopu_Hotel+Riadh+Palms-ch_ub-hid_29505.html Zmiana hotelu i miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.25.176.66.unregistered.trzebnica.net 18.07.08, 19:22 Witam serdecznie wybieram sie do tego hotelu z dwiema koleżankami we wrześniu ,prosze mi powiedzieć jak wyglada bezpieczeństwo ,czy kobiety są tam źle traktowane przez mieszkających tam mężczyzn?Prosze napisac jak wyglada obsługa hotelowa,jedzenie i plaża. W miarę możliwości proszę o wysłanie zdjęć jowitka69@wp.pl. Dziękuję z góry.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 04.08.08, 21:24 kobiety sa tak traktowane jak na to pozwalaja krotka i zdecydowana odmowa na zaczepki i spokój,hotel fajny, jedzenia duzo i dobre polecam mnie sie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 20:27 Możesz powiedzieć, gdzie wykupiłaś wycieczki na Saharę i Tunisu. Słyszałem, że najlepiej i najtaniej można kupić wycieczkę w jakimś biurze w Monastyrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 04.08.08, 21:22 wycieczki wykupilam u rezydentki, jak sie wykupilo 2 to bylo 30 procent rabatu więc sie oplacalo, przewodnik super autokar z klimatyzacja wszystko bylo ok polecam bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.elbud.katowice.pl 22.08.08, 11:29 Ile kosztuje wycieczka na Saharę?? Słyszałam że 100 euro od osoby. Czy to prawda? Jaką walutę opłaca się bardziej wziąść: euro czy dinary? Nas planowany wylot 04.09.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: wrociłam z Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 22.08.08, 17:39 witaj, ja kupilam wycieczki u rezydentki, 2 dniowa sahara i 1 dniowa tunis kartagina , jak sie kupowalo dwie od razu to byla znizka 30 procent wiec za te 2 wycieczki zaplacilam 242 dinary, mielismy super przewodnika , wycieczki byly bardzo udane polecam serdecznie, a pieniadze to moga być i euro i dolary w hotelu jest kantor i mozna wymienic ,kurs jest staly na dany dzień w calym kraju udanego urlopu życze pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.przygoda1 Re: wrociłam z Primasol Golden Beach do Asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 23:39 mam pytanko czy lecisz z W-wy, bo ja z Mężem i 3 letnią Córeczką lecimy na tydzień ?! Odpowiedz Link Zgłoś