Gość: tufta75 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 18:15 CO TO SĄ ZA LINIE KTO JUŻ NIMI LECIAŁ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: back Re: TUNIA AIR ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 19:33 Chyba Tunis Air ? Świetne linie. Jedne z lepszych jakimi latałem. Na pewno jedne z najlepszych linii arabskich o ile nie najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tufta75 Re: TUNIA AIR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 19:42 oczywiscie że tunis air- mały błąd dzięki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: TUNIA AIR IP: 81.21.202.* 07.07.08, 20:09 Linie są całkiem OK.Leciałam i jestem zadowolona. Podczas lotu podają małe jedzonko, obsługa bardzo miła a piloci to podobno jedni z lepszych w "tym fachu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: TUNIA AIR IP: *.marsoft.net 08.07.08, 21:15 linie są ok. pierwszy raz w zyciu lecialam i wspominam start, lot i ladowanie b dobrze. pilocy są faktycznie dobrzy. podczas lotu podawany jest posilek i picie, można kupic perfumy, alkohol lub papierosy za dolary lub euro. tak na marginesie maja przystojnych stewardów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana J. Re: TUNIA AIR IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 08.07.08, 21:26 Wszystko potwierdzam. Jedzonko ciepłe i smaczne. Ciasteczko czekoladowe - pycha! Niektóre samoloty trohe ciasne, nie wszystkie mają telewizorki z trasą lotu (ale się człowiek przyzyczaja do rozpusty...), ale wszystkie dolatują do celu i na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia_79 Re: TUNIA AIR IP: *.crowley.pl 08.07.08, 23:11 Potwierdzam powyzsze opinie.Leciałem z nimi do Tunezji z Wawy.Wszystko jak najbardziej ok Odpowiedz Link Zgłoś
patusia30 Re: TUNIA AIR 09.07.08, 19:48 ja też leciaąłm i jest tak jak piszecie lot ok a piloci genialni i wszytko na dobrym poziomie jak na loty czarterowe Odpowiedz Link Zgłoś