Dodaj do ulubionych

Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorach!

14.07.08, 15:55
Byłam jakiś czas temu, już trochę dawno w Azur Plazie, poznałam wiele osób,
moge coś napisać praktycznie o każdym animatorze, bo bardzo się
zakumplowalismy, dużo rozmawialiśmy, tak od serca, ale z żadnym nie chciałam
się wiązać. Pomoge każdej z was bardzo chętnie. Miałabym tylko prośbę, ma może
któraś ma jakieś informacje, była może w Azur Plazie i zna Jamaicę (jego
pseudonim). Obiecałam że sprawdzę jak się sprawuje, bo ma dziewczynę. :)
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • charlotte1111 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 15:56
      Dla ścisłości, byłam w tym roku jakoś tak w czerwcu.
      • musico-ology Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 16:03
        Wróciłam kilka dni temu, wiem, że pewna dziewczyna się w nim
        zakochała, więc musiał być ku temu powód...
        ...ale... przyjmij to z respectem. ;)

Pozdrawiam
        • musico-ology Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 16:06
          Charlotte chciałabym żebyś napisała trochę o tych naszych chłopcach
          z Azur Plazy. ;)
          Sama nie chciałam się z nimi wiązać, bo przed wyjazdem co nieco
          przeczytałam ;), ale śmieszy mnie to, no śmieszy... przyznaję.
          ;D
          • olabbi Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 17:26
            Ja byłam na przełomie czerwca/lipca.Nie widziałam żeby jakaś panna
            kręciła się koło Jamaici. Miałam obok niego pokój. Raczej tam nie
            bywał.A on sam przesympatyczny z poczuciem humoru. zresztą on moim
            zdaniem nie podoba się tak słowiankom,trochę za czarny.Za to
            uwielbiany przez dzici. Co innego Chicco czy Kimo.
            Kimo przeuroczy,wesoły (podobno student szkoły aktorskiej)Poczucie
            humoru na każdym kroku .Jego lekcje arabskiego-1-drink 2-drink 100-
            drink itp.Sama mu mówiłam że jest ładny i tak naprawdę to ma
            brazylijską urodę.Pięknie zbudowany, pięknie tańczący.Kręcił się
            przy takich tam czeszkach,ale czy było coś więcej to nie wiem.
            Z fu-Fu gadałam najmniej ,raczej był zdystansowany i chyba nie
            podrywał. Aldo-spokojny romantyk raczej nieśniały. No i ten
            największy czarocziej Chicco.Przeuroczy ,prześliczny,Chłopięcy
            niewinny wdzięk,ale pod tym wszystkim to kawał drania.Jeśli któraś
            się nie zakocha tylko chce przeżyć przygodę to polecam.Wybiera
            wprawdzie ładniejsze dziewczyny,lubi starsze.Raczej szybko
            przechodzi do konkretu tz.do swojego pokoju,który dzieli z
            Jamaicą.Jamaika natomiast w nim prawie nie bywa nobo kiedy jak
            Chiccóś ciągle w nim obraca laski tzw. w każdej przerwie i w nocy-
            arabski ogier.
            Taki jak on nie potrafi kochać- został zepsuty przez "białe kobiety"
            do szpiku kości.Ma nas wszyskie za dziwki- zapewne. Czy macie
            dziewczęta jeszcze jakiej spostrzeżenia, a może ktoś się ze mną nie
            zgadza?
            • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 19:21
              olabbi napisała:

Pięknie zbudowany, pięknie tańczący.Kręcił się
              > przy takich tam czeszkach,ale czy było coś więcej to nie wiem.

ble ble ble i co?

. Aldo-spokojny romantyk raczej nieśniały.

ale typowy czarodziej tunezyjski:D "może pewnego dnia Ty pokochasz
              mnie, ja pokocham Ciebie.." no błagam takie pierdy gada, że aż żal
              słuchać, młody jest i tyle..

Jeśli któraś
              > się nie zakocha tylko chce przeżyć przygodę to polecam.

słuchaj, może jego menadżerem zostań?

Raczej szybko
              > przechodzi do konkretu tz.do swojego pokoju,który dzieli z
              > Jamaicą.Jamaika natomiast w nim prawie nie bywa nobo kiedy jak
              > Chiccóś ciągle w nim obraca laski tzw. w każdej przerwie i w nocy-
              > arabski ogier.

rozumiem, że widziałaś? i słyszałaś? pozazdrościć

> Taki jak on nie potrafi kochać- został zepsuty przez "białe
              kobiety"
              > do szpiku kości.Ma nas wszyskie za dziwki- zapewne.

Ciekawa jestem po czym wnosisz...

Ja tak sobie to czytam i myślę, że może w sumie spoko, że tak się
              troszczycie o koleżanki, ale mam wrażenie.. że tylko pytlujecie i
              kłapiecie językami.. często o niczym.
              A każda ma swój własny rozum, żeby wiedzieć z kim i jak się zadawać.
        • charlotte1111 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 17:08
          Hm... Jak pisałaś o dziewczynie która zakochała się w Jamaice... Ale czy on się
          zakochał? Hm... Zastanawiam się tak czy oni potrafią się równiez zakochać w
          sensie, byc równiez wiernymi. Jak sądzisz?
          Ciekawa jestem ich zachowania po wyjeździe dzewczyny z którą się związali mniej
          lub bardziej poważnie. Słuchajcie, jak wrócicie z Azur Plazy i wejdziecie na to
          forum to piszcie co tam zauważyliście. Ciekawie będzie poczytać a by może i inne
          dziewczyny dowiedzą się conieco prawdy, ile szczerości było w słowach
          animatorów, co do ich uczuć.
          A pytajcie, pytajcie, tylko sprecyzujcie o którego. :)
          • charlotte1111 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 17:09
            Dlaczego z respectem?
            • musico-ology Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 17:15
              Z respectem właśnie dlatego, że słyszałam to 'z drugiej ręki' i nie
              wiem jak to wygląda ze strony Dżamajki...

• leoniara Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 17:35
                >Byłam jakiś czas temu, już trochę dawno w Azur Plazie, poznałam wiele >osób,
                >moge coś napisać praktycznie o każdym animatorze, bo bardzo się
                >zakumplowalismy, dużo rozmawialiśmy, tak od serca, ale z żadnym nie >chciałam
                >się wiązać. Pomoge każdej z was bardzo chętnie.
                Jak to cudownie, że po tej całej gigantycznej ilości seksu jaką zdążyli do
                początku sezonu zapodać sobie chłopcy 7 razy w ciągu nocy z 14 różnymi laskami
                przyjechałaś w kocu TY!!!!
                Źródło ukojenia i harmonii. W końcu mogli sobie z kimś tak od serca pogadać, a
                nie tylko wciskać kity o miłości do końca życia.....
                Wiedz tylko o tym, że oni już nigdy nie pokochają prawdziwie, TY im odmówiłaś,
                coż teraz znaczy jakakolwiek inna kobieta......
                Dziewczyno!!!!!!!
                Jak najszybciej w kolejkę po inteligencję, bo chyba jak ostatnio przydzielali to
                się zastałaś w tej "mieć n.a.s.r.a.n.e"
        • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 19:16
          musico-ology napisała:

> ...ale... przyjmij to z respectem. ;)
          >
          chyba z dystansem?!?!?! z tego, co widzę później..
          a dziewczęta ile macie lat?
          • leoniara Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 19:58
            Przepraszam jeszcze tylko taka drobna uwaga....
            z szacunkiem, ale wszystko mozna o Chicco powiedziec, ale nie to, że jest
            prześliczny:)
          • nadijka912 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 20:00
            <sababe>w pełni zgadzam się z tą i wcześniejszą wypowiedzią:)
            • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 20:02
              nadijka912 napisała:

> <sababe>w pełni zgadzam się z tą i wcześniejszą wypowiedzią:)

nadijka z którą?:)
              • zuzu.rebel Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 22:24
                Witam,
                również byłam w Azur Plazie na przełomie czerwca i lipca...

Chicco [jak zresztą podejrzewałam] to norma - zresztą nie wiem co w
                nim czarującego, chodził wiecznie śmierdzący alkoholem...
                Co do reszty - została ujęta przez poprzedniczki. :) Ogólnie bawi
                mnie ta cała sytuacja... przyznaję... heh.
                _________
                Bless xdd
                • olabbi Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 22:42
                  wiesz są tu na forum takie istoty co wierza w jego tz. Chicca miłość.
                  • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 22:45
                    kto tutaj wierzy w miłość Chicco?
                    • leoniara Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 23:10
                      no ja chrzanie!
                      Wiedziałam, a mówiłam za płot!
                      Wierzę w miłość własną! Chicco, najsłuszniej jak się da, najbardziej kocha
                      siebie!!!!! Jestem ogromną zwolenniczką takiego podejścia!!!! Róbmy to co dla
                      nas dobre!!!!!! I nie zgrywajmy cnotek!
                      • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 14.07.08, 23:11
                        Wedle uznania!!!
                        :)
                      • olabbi Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 15.07.08, 01:11
                        I w tym cała prawda.
                        • charlotte1111 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 15.07.08, 09:43
                          Ale z tym się musze w pełni zgodzić, Chicco kocha tylko siebie. Wezme przykład
                          jako jego wypowiedź. "Nobody is perfect. But i;m not nobody." Ogolnie uważał się
                          za naj. Dlatego naprawde... trzeba byc baaardzo ostrozną i mieć trochę rozumu
                          jadąc w tamte strony.
                          • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 15.07.08, 11:25
                            Przynajmniej kogoś kocha:) hehe

charlotte1111 napisała:

> Wezme przykład
                            > jako jego wypowiedź. "Nobody is perfect. But i;m not nobody."
                            Ogolnie uważał się
                            > za naj.

no błagam takie teksty to każdy przynajmniej raz w życiu powiedział,
                            więc przykładem miłości własnej to raczej jest kiepskim..
                            ale my to chyba byłyśmy w jakimś dziwnym terminie, ale chłopcy, aż
                            takich smutów to nie walili.. po prostu widać, kto dba o siebie, a
                            kto nie;)
                            • leoniara Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 15.07.08, 13:21
                              Moj mąż ma nawet koszulkę z takim napisem!
          • nadijka912 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 15.07.08, 14:13
            Szczególnie z tą:
            <Ja tak sobie to czytam i myślę, że może w sumie spoko, że tak się
            troszczycie o koleżanki, ale mam wrażenie.. że tylko pytlujecie i
            kłapiecie językami.. często o niczym.
            A każda ma swój własny rozum, żeby wiedzieć z kim i jak się zadawać>
            Racja,kazda z nas ponosi odpowiedzialnosc za swoje czyny...jesli
            ulega to musi miec swiadomosc tego,ze ten zwiazek,jeśli można to tak
            nazwac,nie oznacza od razu załoeznia rodziny! do wszystkiego
            potrzebny jest dystans... jesli traktujesz to jak miła przygode to
            po powrocie nie siedzisz przed komputerem i płaczesz,ze Twój habibi
            miał 3000tys innych... ok,niech ma.Pojedziesz tam jeszcze raz,znowu
            się spotkasz i spędzisz miłe wakacje...tyle.Ja osobiscie pisze z
            kilkoma,szczególnie z jednym i podchodze do tego spokojnie...Pare
            miłych smsów raz na jakis czas wystarczy,a nie przesiadywanie na
            chacie czy gdzie i snucie wielkich planów. Fajnie,ze sie odzywa!
            Jesli nic mi nie pisze przez jakis czas-ok,przeciez nie bede płakac!
            a znjaomosc warto utrzymywac:)
            • nadijka912 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 15.07.08, 14:17
              Jeśli podoba się Tobie(nam)największy podrywacz z całego
              hotelu,który dziewczyn ma od cholery i ciut ciut to nie oczekuj
              (my) ,ze bedzie wierny po naszym wyjeździe,bo jaki to on jest
              zakochany i sczzerze Cię(nas)kocha.Trzeba wrócić do rzeczywistosci i
              koniec.Było fajnie,ale się skonczyło. Nawet jesli pisze do Ciebie
              (nas) cudowne wyznania to nie możemy jednoznacznie stwierdzic,że on
              jest cwaniaczkiem i na pewno c\kłamie czy tez ojeju,a moze naprawdę
              się we mnie zakochał!według mnie najwazniejsze jest odpowiednie
              podejscie.
              • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 15.07.08, 14:34
                no ładnie to powiedziałaś nadijka912
                :)
                całkiem miło nawet z takim podrywaczem się zapoznać, a do
                rzeczywistości trzeba rzczywiście wrócić, obiad woła z kuchni, żebym
                go ugotowała:)
                • olabbi Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 15.07.08, 14:40
                  No właśnie .Sama prawda. Trudno się dziwić zdrowemu ,25-letniemu
                  facetowi ,że musi sobie bzyknąc.A tu taki wybór. Tymbardziej,że
                  podobno obrzezani mężczyźni nie moga się za bardzo masturbować.( nie
                  spawia to przyjemności jak innym). To co ma chłopaka rozerwać.
                  • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 15.07.08, 14:48
                    z tego, co wiem to tam jeszcze żaden do 25 w Azur nie dobił.. ale w
                    sumie w dowody im nie zaglądałam;)
                    hehe, każdy sobie czasem musi bzyknąć..
                    • charlotte1111 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 16.07.08, 15:35
                      To prawda, żaden z nich nie przekroczył 25 lat, ale z dowodami bym sie kłóciła,
                      ja widziałam nie jeden. :) Co do tego poczucia wartości... To nie było jedno
                      zdanie typu "I'm perfekt..." itd. To było mnóstwo zdań tak pięknie
                      zachwalających jego męskość. Troszkę sie ubawiłam przy tym, nie powiem. Ogólnie
                      rzecz biorąc stwierdził że jest idealny. Ale cóż... wiele dziewczyn daje mu to
                      poczucie. Bo nie mogę sie nie zgodzić że jest bardzo sympatyczny. Ale idealny...
                      raczej nie. :)
                      • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 16.07.08, 22:11
                        ale on naprawdę nie uważa się za idealnego.. a to, że takiego
                        zgrywa..:) jak połowa facetów, ale przynajmniej roi to z sensem:))
                        • charlotte1111 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 17.07.08, 11:08
                          Hm... nie wiem. Na pewno ma powody żeby uważać że jest kimś wyjątkowym,
                          najlepszym animatorem w Azur Plazie. Może to prawda. Tylko szkoda mi tak wiele
                          zakochanych w nim dziewczyn. Ale w końcu każdy ma prawo się zakochać. :)
                          • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 17.07.08, 12:08
                            ojejku, mam wrażenie, że większość zakochanych to młode dziewczyny,
                            które po każdych wakacjach wracają zakochane.. nie pierwszy i
                            jeszcze nie ostatni raz będą przez kogoś płakać..
                            a Chicco jest dobrym animatorem,więc powody ma i to jak najbardziej
                            słuszne, a że przy tej okazji rwie laski, jego sprawa.
                            • sarsa Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 17.07.08, 14:07
                              Hej;) przeczytalam cala wasza rozmowe ;) I jestem bardzo ciekawa jak oni
                              wygladają, szczegolnie Chicco o ktorym tyle mowiliscie. mozecie wkleic tu
                              zdjecie? mozna wrzucic na imageshack, algo www.wbv.pl i podac tu linka :D z gory
                              dzieki i czekam z niecierpliwoscia:)
                              • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 17.07.08, 17:50
                                no ja na pewno nie będę nigdzie specjalnie umieszczać zjęcia Chicco,
                                może ktoś inny się skusi..

a tak poza tym znów do dyskusji.. tak sobie myślę, że "porządny"
                                Tunezyjczyk powinien bzyknąć pare lasek przed ślubem z "porządną"
                                tunezyjską dziewicą, bo ich kultura zakłada, że mężczyzna powinien
                                mieć kobiety przed ślubem, żeby wyzbyc się pragnień i zachęty na
                                później, więc mężczyźni mogą i są do tego klturalnie zachęcani..
                                więc może Ci nasi animatorzy to właśnie Ci najporządniejsi
                                Tunezyjczycy?:)) tak wiecie kulturowo..
                              • 2doris29 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 16.08.08, 22:08
                                napisz na doris521@wppl to Ci prześlę
    • slonecznik48 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 23.07.08, 16:56
      Charlotte... prosze napisz mi cos wiecej o Chicco... bo ja wciaz z
      nim pisze, mnóstwo telefonow, sms-ów, chat... spedzilismy cudowne
      wakacje w azurze... ale chyba jestem jedna z wielu, ktore zostały
      oszukane przez tego lowelasa... jesli mozesz podaj maila, to
      pogadamy..., a Ty tez wpadłas w jego sidła...??
      • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 23.07.08, 20:47
        slonecznik48:) charlotte1111jeśli dobrze pamiętam gdzieś napisała,że
        nie była zainteresowana, że się "nie dała":)
        ja nawet na którymś wątku czytałam, że Chicco się żeni z Polką dla
        wizy... z Tobą słonecznik?:)
        animatorzy to rzeczywiście czarodzieje, z tego, co tutaj wynika
        Chicco ogromny. po prostu musisz uważać, wiesz. telefony smsy i
        chaty krzywdy nikomu nie robią do momentu, w którym czegoś od Ciebie
        chce i oczekuje. mówię tutaj o znanych wszystkich rzypadkach prośby
        o kasę albo zaproszenia do Polski i wzięcia za niego
        odpowiedzialności, a potem koleś znika. jeśli tak by było wszystko
        powinnno być jasne, będzie boalało, ale takie życie. Poza tym wiem,
        że prawdziwe i szczere związki też się zdarzają, ale w nich nie ma
        miejsca na to, o czym pisałam. więc musisz umieć spojrzeć na to z
        dystansem czasem i jeśli wszystko jest w porządku, to wierzyć, że
        będzie tylko lepiej.

ps. wysłałam do Ciebie prywatną wiadmość, mam nadzieję, że dotarła.

pozdrawiam
        • aninha15 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 24.07.08, 17:26
          Hej;) Widzę że na tym forum najwięcej pisze się o animatorach z tego hotelu. Ja
          niedawno wróciłam z hotelu Rosa Beach gdzie zakochałam się w jednym z
          animatorów;P Chętnie bym zobaczyła jak oni wyglądają;P Jeśli jest taka możliwość
          to wyślijcie mi ich zdjęcia;) pozdrawiam
          • charlotte1111 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 24.07.08, 18:49
            Słoneczniku, łatwiej będzie na gg. Podaj, napisze. :)
      • ultra_blue Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 24.07.08, 19:15
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30397&w=70931049
        i wszystko jasne
        • slonecznik48 Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 24.07.08, 21:41
          Ultra blue...Ciebie tez to spotkało? Jej, tyle czasu minelo, a Ty
          wciaz o tym pamietasz?? I jeszcze zagladasz na to forum... mam
          nadzieje, ze mi szybciej przyjdzie... To moj mail charlotte
          sabci44@wp.pl, plis napisz...
          Pozdrawiam
          • kasiek4you Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 25.07.08, 18:50
            czy ja też mogę poprosić o te fotki? gg: 2115082
            • poison.shadow Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 25.07.08, 22:41
              Kurcze dziewczyny, nie ma co się wkręcać w takich facetów.
              Za 3 tygodnie jadę do Plazy z przyjaciółką i będziemy miały z animatorów
              naprawdę niezły ubaw przez to co tutaj teraz czytamy :)
              Przecież oni nie 'rozkochują' was na siłę, wy się na to godzicie.
              A facet to tylko facet, zwłaszcza w tego typu kurortach.
              pozdrawiam i życzę więcej szczęścia (i rozumu przede wszystkim) w miłości :)
              • leoniara Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 26.07.08, 12:34
                Facet to tylko facet!
                Yeah!!!!!!!!!
                Poison może sie spotkamy:)
                • poison.shadow Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 26.07.08, 13:12
                  a tez lecisz w tym terminie?
                  ja już widzę minę tego całego chicco jakby się dowiedział co tu się dzieje :)
                  • leoniara Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 26.07.08, 13:44
                    lece 13
                    nie do Azur co prawda, ale planuje tam wpasc na chwile:)
                    I ja osobiscie nie zamierzam mu niczego uswiadamiac:)
                    Nie jestem chyba kompetentna....
                    • sababe Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 28.07.08, 16:50
                      oj, a ja czuję się kompetentna.. :D
                      • kasiek4you Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 03.08.08, 21:22
                        sababe napisała:

> oj, a ja czuję się kompetentna.. :D

Ciekawa jestem czy dotarłoby to do takiego Chico np. Większość z
                        nich jest tak zapsuta w tym jak się zachowuje w stosunku do kobiet,
                        że szczerze wątpię, że tego typu historyjka wywarłaby jakiekolwiek
                        wrażenie na animatorach. Forum istnieje od dawna, mnóstwo osób na
                        nim pisze, a biedne naiwne istotki i tak często nabierają się na ich
                        mało wyszukan komplementy. Wracają zauroczone, a potem cierpią
                        czytając wpisy innych jedynych z tego samego turnusu. A przecież
                        wystarczy się rozejrzeć i na pierwszy rzut oka widać jak pogrywają.
                        Nie trzeba być szczególnie dobrym obserwatorem otoczenia, ponieważ
                        oni są zupełnie niedyskretni i namolni.
                  • jaceq Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 16.08.08, 23:51
                    poison.shadow napisało:

> ja już widzę minę tego całego chicco jakby się dowiedział co tu się dzieje :)

Oni mają swoje własne forum, gdzie wymieniają się uwagami, ile z której da się
                    wydutkać, która na ile jest naiwna i nie tylko. Niestety, nie potrafię czytać
                    tych robaczków, a osoba, która mi je przetłumaczyła, właśnie wyjechała łowić
                    łososie.
              • kateu Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 02.08.08, 12:42
                poison.shadow , ja tez bede w AP w sierpniu z przyjaciolka, podaj
                konkretna date, to moze sie spotkamy i razem bedziemy obserowac tych
                lowelasow:)a skad wylatujesz??
                • olabbi Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 04.08.08, 10:45
                  Dziewczynki po zapoznaniu się z teorią- Czas na praktykę (he,he)
                  Więc, życzę miłego urlopu. Napiszcie po powrocie , koniecznie.
                • poison.shadow Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 05.08.08, 10:19
                  Wylatujemy 14ego sierpnia z warszawy. a wy?
                  Co do praktyki - to ja podziękuję :)
                  Ale na pewno będę miała niezły ubaw patrząc na ich udane podrywy nieświadomych
                  (albo i naiwnych...) dziewczyn :)
                  • kateu Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 05.08.08, 12:32
                    poison.shadow, my wylatujemy 21,08 z Katowic, takze chyba sie
                    miniemy, a szkoda... ja tez podziekuje za praktyke:), wole
                    poobserwowoac i sie posmiac, szczegolnie z Chicco, ale ponoc kadra
                    animatorow sie zmienila:), jak tylko wrocisz napisz jacy sa obecnie
                    chlopcy, bede miala wieksze rozeznanie:)
                    • poison.shadow Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 05.08.08, 14:23
                      kateu:
                      otóż nie miniemy się, ponieważ ja lecę na 2 tygodnie więc wracam 28ego.
                      a w opisywanie 'nowych chłopców' raczej się nie zamierzam bawić, bo absolutnie
                      mnie to nie interesuje :)
                      pozdrawiam.
                      • kateu Re: Azur Plaza Hammamet do Slonecznik48 05.08.08, 21:50
                        poison.shadow wow to super, przez tydzien bedziemy razem:), nie
                        chodzi mi, abys ich opisywala, tylko czy sa Ci sami tzn Kimo, Aldo,
                        Fou Fou, Chicco, Bibo, Jamaika:)i tylko tyle, ja tez nie zamierzam
                        wplatywac sie w zadne romanse i blizsze poznanie chlopcow:)
                        Pozdrawiam
    • 2doris29 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 16.08.08, 22:39
      My byliśmy w AP na przełomie lipca i czerwca, tzn. ja, mój mąż i
      moje córcie. Było wspaniale, wakacje niezapomniane. Chłopcy dawali z
      siebie wszystko, uśmiechy nie schodziły im z twarzy! Moje dziewczyny
      były zachwycone, bo oni bardzo kochają dzieci! Były wyściskane,
      wyprzytulane i wycałowane! A co do tych trochę straszych
      dziewczynek? Powiem tak, od razu było widać która przyjechała szukać
      przygód, a chłopcy to wykorzystywali, proste! Były i takie, które
      właściwie się nie kryły. Byliśmy dwa tygodnie więc dobrze widziałam
      jak odjeżdżały jedne ze łzami w oczach a zaraz potem przyjeżdżały
      następne. Ale nie piszę po to żeby kogokolwiek oceniać. A Chicco nie
      zrobił na mnie najmniejszego wrażenia a wręcz odwrotnie, czuję
      jedynie do niego niechęć bo zachował się bardzo nie fair. Kimo -
      świetny chłopak i wie gdzie jest jego miejsce, Bibo - właściwie nie
      miałam z nim kontaktu, tak samo Fu-fu. Natomiast Aldo - słodki
      dzieciak i musi się jeszcze dużo nauczyć. Ach no i słynny Jamaica,
      no cóż nie ma hamulców, nawet wyznał mi miłość, do dziś mamy ubaw z
      mężem jak o tym wspominamy! Tak że dziewczyny nie dajcie się
      tym "czerodziejom" nie mam sensu wylewać łez. Taka moja mała rada ;)
      Posdrawiam!
      • swan_ganz Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 16.08.08, 22:43
        > Posdrawiam!

Seplenisz bo straciłaś "jedynki" po tym miłosnym wyznaniu
        tunezyjskiego pajaca? Mąż się nieco wkurzył i go poniosło? :-)
      • poison.shadow Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 30.08.08, 14:36
        Ja wróciłam 2 dni temu i powiem szczerze, że gdyby nie animatorzy, to hotel
        miałby co najwyżej 3 gwiazdki.
        • olabbi Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 30.08.08, 16:09
          Jacy byli animatorzy , bo podobno były jakieś zmiany.
          Chyba Chicco odszedł? Napisz coś więcej co u chłopaków słychać.
          • sababe Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 31.08.08, 19:40
            olabbi jednak Cię ten chicco - okropny podrywacz, zniszczony do
            szpiku kości - męczy i interesuje, pogratulować;p

widziałam się z nimi jakiś tydzień temu i rzeczywiście trzeba im
            przyznać, że gdyby nie ta grupa animacyjna, to w azur byłoby dość
            beznadziejnie.
            bibo już nie pracuje, za to jest 4nowych chłopaków, były tez polskie
            animatorski, ale podobno dość beznadziejne..
            chłopcy układają sobie życie, Chicco nie wiem czy odszedł, ale
            ostatnio był na urlopie, więc może ktoś go źle zrozumiał..
            Jamajka się żeni.
            Foufou z tego co wiem przyjedzie do Polski, a w tym hotelu już też
            chyba kończy karierę w azur.. planuje inny hotel.

pozdrawiam miłośniczki animatorów z azur;)
            • kateu Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 31.08.08, 20:58
              sababe, skoro sie z nimi widzialas to zapewne wiesz, ze Chicco ma
              zone:), ale pewnie sie do tego nie przyznał, biedaczek:), mi nic nie
              wiadomo na temat tego, ze jamaica sie zeni, a do kiedy chlopcy bede
              pracowac?? standardowo do listopada, a pozniej Egipt?? A co do
              Chicco, to bedac w azurze w odwiedzinach u chlopcow, to Chicco
              pracowal??
              Olabb, zapomnij o chicco, szkoda czasu rozmyslac o tym draniu,
              naprawde, zapewne sama wiesz jaki on jest:)
              • leoniara Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 01.09.08, 09:22
                Skoro Ty nie wiesz, że Jamajka się żeni to nie może być to prawda!
                A nam nakłamał w żywe oczy!!!! Litwa płacze!
          • poison.shadow Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 02.09.08, 17:55
            Chicco jest na miesięcznym urlopie (tak mówili animatorzy), tak jak był
            wcześniej Kimo. Nie wiem czy Jamaica się żeni, ale faktem jest, że była u niego
            jakaś dziewczyna i to raczej coś poważnego, bo razem jadali i spędzali 100% jego
            wolnego czasu od pracy. Chłopaki twierdzili, że to jest tak samo 'poważne' jak
            trzy letni związek Foufou z naszą rezydentką. Generalnie nie wnikałam w to za
            bardzo, ale widzę, że dużo ciekawych tego dziewczyn jest - więc piszę.
            • slonecznik48 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 02.09.08, 21:34
              jesli mozesz to napisz cos o Aldo, wybiera sie do Polski, wciaz jest
              taki spokojny i wstydliwy, a moze ma jaks dziewczne, wiesz moze do
              kiedy oni pracuja, do listopada czy wczesniej im sie konczy sezon??
              • poison.shadow Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 03.09.08, 09:24
                Aldo poszedł na urlop dwa dni przed moim wylotem do PL. Nadal udaje nieśmiałego,
                a co wieczór z inna dziewczyną śmigał, hehe. Zastępuje go nowy animator Geamy
                (czyt. dżimi) nie wiem dlaczego taką pisownię przyjęli - to już pozostanie
                zagadką :)
                A do kiedy pracują to nie mam pojęcia.
                • slonecznik48 Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 03.09.08, 14:14
                  a tak w ogole, to jacy sa obecnie animatorzy?? Tyle sie pozmieniało,
                  ze zapewne cała kadra jest juz inna:), a Aldo na długo poszedł,
                  wraca jeszcze??
                  • zuzu.rebel Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 04.09.08, 16:43
                    "Foufou z naszą rezydentką"

którą rezydentką?? że z Sylwią? (!)
                    • kateu Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 04.09.08, 20:38
                      tak, foufou, jest z nasza rezydentka, z Sylwia, i to od bardzo
                      dlugiego czasu, a Ty rowniez bylas w AP?? Nic nie wiesz na ten
                      temat??Z tego co pamietam on sie nie do konca do tego przyznaje, ale
                      jest z nia:)
                      • zuzu.rebel Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 07.09.08, 15:52
                        Tak...

...z mojej rozmowy z Sylwią wynikło, że pracuje w AP od dwóch lat,
                        więc jak tu możliwy trzyletni związek ??
                        Ups.
                        • kateu Re: Azur Plaza Hammamet - o wszystkich animatorac 07.09.08, 17:51
                          chyba zle sie zrozumialyscie, bo 2006 i 2007 roku byl tam
                          animatorem, a teraz jest 2008 rok i rowniez tam pracuje, czyli
                          pracuje tam od 3 lat, jak nie wiecje:), i to prawda sa ze soba juz
                          od kilku lat:), pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka