makrzys36 08.08.08, 13:03 Byłem w Soussue w Samarze panie rezydentki są beznadziejne,zero zainteresowania wczasowiczami,to co widziałem w Oasis to bez porownania . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiek_X Re: Nigdy wiecej z Triadą IP: *.petrus.pl 09.08.08, 12:48 A co Pani rezydentka nie chciała się oprowadzić po okolicy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agutek Re: Nigdy wiecej z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 13:13 ja również nigdy więcej z triadą. to był nasz pierwszy i ostatni raz. już na samym początku się zraziliśmy bo po przylocie okazało się, że nasze pokoje wykupiło jakieś inne biuro podróży z którym triada musiała się dogadać i po dotarciu do hotelu musieliśmy udawać, że jesteśmy z tego innego biura, a nie z triady. Pani która nas odebrała na lotnisku (a dokładniej tylko wsadziła do busa) wręcz rozkazała nie przyznawać się, że nasze biuro to triada. rezydentkę poznaliśmy dopiero na drugi dzień, nikt nam nie pomógł w dzień przyjazdu z pokojami, sami musieliśmy się kłócić (a ludzie z innych biur mieli swoich 'przewodników' którzy odprowadzali ich do samego hotelu) pokoje rezerwowane mieliśmy w marcu - i było zaznaczone - powyżej 1ego piętra, z widokiem na morze - a wyszło z tego jedno wielkie ..... 2 godziny sterczeliśmy w holu by w końcu wymienić pokoje z podziemi i z parteru (tu i tu śmierdziało stęchlizną) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melonik Re: Nigdy wiecej z Triadą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 23:03 panie rezydentki to wala w gumy wszędzie ja w egipcie yłem z oazisem i wtopa obie rezydentki do uduszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Nigdy wiecej z Triadą IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 05:00 No cóż, skoro już o Triadzie, to może i ja coś napiszę.Jeśli chodzi o hotel i pokoje, to wszystko było w porządku.Również przywitanie na lotnisku w Monastirze.W autokarze przed odjazdem do hoteli niezbędne informacje i odpowiedzi na pytania turystów.W następnym dniu spotkanie informacyjne z rezydentką.Przed wylotem również opieka na lotnisku i pokierowanie do odpowiednich stanowisk odprawy.To było ok.Niestety brak kontaktu z rezydentką gdy jest potrzebna, chociaż zapewnia, że można dzwonić 24h/dobę w razie potrzeby.Okradziono mnie w hotelu.Rezydentka nie odbiera niestety telefonów w dzień(może tylko w nocy,ale nie próbowałem).Zazwyczaj turyści są okradani przed wyjazdem by nie mieli już czasu tym się zajmować i chyba rezydentki doskonale o tym wiedzą.Po powrocie do Polski przesłałem w tej sprawie pismo do centrali Triady, która poza informacją co nie jest objęte ubezpieczeniem, raczyła też napisać: "Dołożyliśmy wszelkich starań aby pobyt w Tunezji wiązał się dla Pana jedynie z pozytywnymi wrażeniami." Nawet nie raczyli napisać niczego w stylu "przykro nam" lub "przepraszamy", bo według nich kradzież była dla mnie pozytywnym wrażeniem, a oni dołożyli do tego wszelkich starań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Nigdy wiecej z Triadą IP: *.plwaw.energis.pl 11.08.08, 08:39 Ja nie mam tak złych doświadczeń z tym biurem. Byliśmy w tamtym roku w Egipcie 7+7 czyli rejs po Nilu i pobyt, a w tym roku w Tunezji. Nie doświadczyliśmy niczego złego. Rezydentki w obu przypadkach starały się. Nawet jak lot z Monastiru do Warszawy opóźnił się o 4 godz. przyszła do nas rezydentka, zapraszała do barku na poczęstunek na koszt przewoźnika, ogłaszała przez głośnik kilka razy aby wszyscy mogli skorzystać. Nie czuliśmy się opuszczeni i zapomnieni. Myślę że nie można wszystkich rezydentów Triady spisać na straty. Ogólnie wydaje mi się że niektórzy pomylili kolonie, gdzie pani prowadzi za rączkę z wczasami. Odpowiedz Link Zgłoś