Dodaj do ulubionych

Muzyka od animatorów z Tunezji

• Gość: Jasiek Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: 77.236.15.* 16.10.09, 12:07
      Hejka
      Ten popularny kawałek Bipbip wykonuje Ouled Jouini i można go pobrać ze stronki
      forum.tunisia.com/11951-post18.html
      • Gość: Andzia Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.zone5.bethere.co.uk 30.10.09, 17:01
        tu jest cala plytka, haslo do rozpakowania tunisia123
        rapidshare.com/files/124683597/Marhaba_Beach.rar
        miłych wspomnien podczas sluchania ;-)
        • Gość: Anett Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.chello.pl 30.10.09, 17:54
          Witam :)
          A ja poszukuję piosenki, która miała w refrenie słowa "Jessi Jessi"
          i była szybka, często do tego tańczyli turyści razem z animatorami
          (hotel Prima Life Skanes). Nigdzie jej nie mogę znaleźć ;(

I nie wiem, gdzie mogę znaleźć tą piosenkę:
          www.youtube.com/watch?v=CCHFUEuq3Y0
          Wiem, że jest to Madison, ale i tak nic mi to nie daje... Proooszę o
          pomoc ! :(
          • Gość: Ania Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.magma-net.pl 26.02.10, 13:57
            Witam :) czy dalej szukasz tej piosenki? ja ją mam więc daj znać :)
        • Gość: Anett Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.chello.pl 30.10.09, 18:55
          no i jakby ktoś miał te piosenki to proszę o kontakt na: gg 9813380
          lub maila- d.andziuch93@wp.pl
          z góry dziękuję ;**
    • Gość: PAULA Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 20:54
      Widze ze wiele osob szuka tej piosenki ktorej ja przed bardzo dlugi
      czas szukalam. Moze juz ją znalezliscie moze i nie ale w kazydm razie
      podaje:

MARE E LUMEA
      www.youtube.com/watch?v=lDHUWOcfpyg
      ten klimat to jest cos !
      • Gość: iwona Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.chello.pl 26.07.10, 19:57
        jejku, 2 miesiące szukania tego kawałka, bardzo Ci dziękuję :)
        pozdrawiam
    • Gość: Dziuba Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 12:55
      Ulżę Waszym cierpieniom

www.youtube.com/watch?v=SuDenytC44E
      pozdrawiam wszystkich
      • Gość: norek69 Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.10, 16:36
        kurcze ta pisoenka jest super, ile ja sie naszukalem :)
        • Gość: norek69 Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.10, 16:37
          www.youtube.com/watch?v=SuDenytC44E
    • Gość: shockyy Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.chelm.mm.pl 04.08.10, 11:57
      była taka jedna śliczna piosenka,
      która na refrenie leciała jakoś tak: mi kes amoor, porkenos si siemple, si ra
      corason. Proszę jeśli ktoś zna niech napisze! Nawet na e-maila: werka021@amorki.pl
      • Gość: Lees Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: 94.254.201.* 12.08.10, 19:37
        byłam w hotelu Samara na przełomie lipca i sierpnia 2010
        szukam nazw piosenek, które leciały podczas wieczornych animacji
        (ok.22)dla starszych gości hotelu (mile widziane linki :)
        w jednej piosence w refrenie jest 'prima girl' (o ile czegoś nie
        przekręciłam)
        proszę o odpowiedź, nigdzie nie mogę tego znaleźć
        • Gość: kusiaa Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.radom.vectranet.pl 13.08.10, 20:55
          hej hja też byłam na przełomie i mam tylko z 2 piosenki mianowicie la bombe i if you be my girl , podałabyś mi inne jeśli juz znalazłaś? <proszę> :)
          • Gość: Lees Hotel Samara 2010 IP: 94.254.181.* 14.08.10, 11:46
            Ja mam Arash - Boro Boro.
            La bombe puścili chyba tylko raz. Brakuje jeszcze chyba jednej albo
            dwóch piosenek.
            • Gość: kusiaa Re: Hotel Samara 2010 IP: *.radom.vectranet.pl 14.08.10, 21:01
              boro boro też mam ;d , a nie masz tej takiej co się na początku klaskało :d
            • Gość: kusiaa Re: Hotel Samara 2010 IP: *.radom.vectranet.pl 14.08.10, 21:02
              a wgl masz jakiś filmik z aerobicu czy z disco ?
              ; D
              • Gość: Lees Re: Hotel Samara 2010 IP: 109.243.196.* 15.08.10, 15:02
                filmiku żadnego niestety nie mam
                brakuje mi jeszcze dwóch piosenek
                właśnie tej, co jest na początku klaskanie i jeszcze jednej
                • Gość: kusiaa Re: Hotel Samara 2010 IP: *.radom.vectranet.pl 16.08.10, 10:39
                  uuu to szkoda, ja też właśnie nie robiłam
                  mi też dwóch w sumie brakuje
                  jeśli znajdziesz je to napisz tu
                  z góry dzięki
                • Gość: kusiaa Re: Hotel Samara 2010 IP: *.radom.vectranet.pl 16.08.10, 10:53
                  ahaa, szkoda że nie masz żadnego
                  jak znajdziesz te piosenki, to napisz tutaj tytuły, z góry dziękii ;)
                  • Gość: qba Re: Hotel Samara 2010 IP: *.chello.pl 16.08.10, 17:53
                    a ja mam wszystkie 5 piosenek - tzn filmiki nagrane ale tytułów mam tylko dwa...
                    • Gość: kusiaa Re: Hotel Samara 2010 IP: *.radom.vectranet.pl 16.08.10, 21:51
                      a dałbyś radę przesłać mi je na email ( kuusiiaa@gmail.com )
                      z góry bardzo dziękuję ;)
                    • Gość: Lees Re: Hotel Samara 2010 IP: 188.33.185.* 17.08.10, 20:42
                      możesz podać mi tytuły tych dwóch piosenek?
                      • pata092 Re: Hotel Samara 2010 23.08.10, 13:35
                        tez bym byla wdzieczna jak ktos podalby mi tytuly piosenek z Samary
                        i tez mam filmiki i tylko to jak na razie mi o przypomina moje
                        wakacje ; >
                        • Gość: daniel Re: Hotel Samara 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 16:27
                          siema ja dzisaj wrocilem i tez szukam piosenek z animacji wieczonych a zwlaszcza takiej po u ha !!
                          Jak ktos ma
                          wszystko prosze tylko o tytułu na email DANIEL1608@wp.pl wielkie dzieki POZDRAWIAM LUDZI
                          Z SAMARY
                          • hytte1981 Re: Hotel Le Prince 2010 03.09.10, 09:32
                            Witam,
                            podzielam smutek wracających wczoraj. Bylem w hotelu Le Prince. Dla
                            zainteresowanych mam płytke z muzyką z animacji (wkrotce bede mial tez ta dla
                            dzieci), niestety nie działaja dwa ostanie utwory.
                            Jeśli ktoś był i się orientuje to potrzebuje tytuł piosenki przy której był
                            robiony wężyk jako wstęp do innych tańców. Występowały słowa "la fiesta" i była
                            głownie po francusku. Jakby ktoś wiedział to wielkie dzięki.
                            • Gość: daniel Re: Hotel Le Prince 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 13:35
                              wiatm ja posiadam ten kawałek z ciuchcią ale potzrebuje utworu z animacji gdzie na poczatku duzo
                              sie klaskało zaraz był puszczany po bardzo lubianym uha !! !!
                              wiec proponuje wymiane :) daniel1608@wp.pl
                              • Gość: Ahmed;-) Re: Hotel Le Prince 2010 IP: 109.243.224.* 03.09.10, 15:11
                                Witam,
                                również wróciłem wczoraj z ciepłych krajów.
                                Co do nutek to znalazłem takie:

- Dance Du Canard - Sauss Nord <nasze kaczuszki w wykonaniu francuskim :P>
                                - Ouled Jouini - Bip Bip <pi pi pi, nie trzeba tłumaczyć :P>
                                - Zaama Zaama - Sousse Nord
                                - Bomba - Sousse Nord
                                - Stromae - Alors On Dance <w klubach to królowało ...>
                                - Shakira - Waka Waka <;-)>
                                - Yolanda Be Cool & Dcup - We No Speak Americano <to jeszcze w ciuchci często leciało :P>

Jakby ktoś miał jeszcze jakieś nazwy to piszcie :)
                                Pozdrawiam serdecznie
                                • Gość: daniel SAMRA 2010 sierpien wrzesien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 17:13
                                  siemasz dzieki za kawałki moze jeszcze ktos cos ma ?? ?? ??
                                  dj otzi - oh, otzi! - hey baby (if you be my girl)
                                  king africa - la bomba
                                  Tak Farinas - Zama Zaama
                                  Mini Disco - Ram Zam Zam
                                  la danse des canards
                                  wsyzstko na youtube jest :)
                                  • Gość: Ola Re: SAMRA 2010 sierpien wrzesien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 19:47
                                    Też poszukuję piosenki z Animacji wieczornych z SAMARY,
                                    konkretnie piosenki w której na początku się klaszcze...

piosenkę śpiewa kobieta... z tego co mówił ALI to jest to piosenka Turecka
                                    proszę jak ktoś zna tytuł niech napisze.

pozdrawiam
                                    • Gość: czarnuch Re: SAMRA 2010 sierpien wrzesien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.10, 18:42
                                      ja poszukuję piosenek z aerobiku w hotelu samara, a konkretniej jednej która była jakoś pod koniec aerobiku po "hey baby" i po "la bombie", w tekscie miała coś w stylu "jo te huro/lo te huro";D
                                    • Gość: bolek27 Re: SAMRA 2010 sierpien wrzesien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 10:38
                                      no nikt nie ma pomysłu jaka to może być piosenka. mnie tez bardzo zależy na tym tytule.
                                      • Gość: czarnuch Re: SAMRA 2010 sierpien wrzesien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.10, 19:47
                                        znalazłam...yeah! ---> Ricky Martin - Drop It On Me (Ft Daddy Yankee)
                                    • Gość: bobyx Re: SAMRA 2010 sierpien wrzesien IP: 217.197.79.* 12.10.10, 14:48
                                      Izel - Yok Yere
                                      www.youtube.com/watch?v=rxFXH_-boOM&feature=related
                                      pozdro
                                      • Gość: bajbars Re: SAMRA 2010 sierpien wrzesien IP: *.ardo.com.pl 13.10.10, 10:54
                                        kurcze a mi się spdobała taka jaedna piosenka, mam gdzieś jakiś filmik nagrany to dam link jak wrzucę, ale refren leci jakoś cyt.: "Mari Mare..." wiecie może co to takiego?
                                        • Gość: gosc Re: SAMRA 2010 sierpien wrzesien IP: *.cpe.marton.net.pl 31.07.11, 17:00
                                          cameron cartio - henna
                                  • Gość: KArolinaa Re: SAMRA 2010 sierpien wrzesien IP: 195.88.28.* 29.09.10, 11:33
                                    łam w tym roku we wrześniu byłam i znalazłam piosenkę co się ciuchcie robiło jakby ktoś chciał czy coś:D www.youtube.com/watch?v=cUqAGzmqWR0&feature=related
                                    Pozdrawiam :D
    • Gość: u.stanek@o2.pl Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.interia.pl 17.09.10, 13:12
      Tytułów nie pamiętam, ale rzeczywiście dobrą mają muzykę. Pozdrawiam u.stanek@o2.pl
      • Gość: zanunia Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: 195.8.220.* 17.09.10, 14:48
        Witam,
        Prawdopodobnie mam w swoich zbiorach Ram zam zam , la bombe i jeszcze jedną nutkę z animacji ale w Egipcie być może i w Tunezji też była puszczana. Jeśli będę miała to podeśle tylko podajcie maile.

pozdrawiam
        • Gość: bolek2121 Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.kielce.vectranet.pl 27.09.10, 15:41
          no i nikt nie ma pomysłu jaka to moze być piosenka. ???????????? pomocy
          • Gość: czarnuch Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 22:18
            Ricky Martin - Drop It On Me (Ft Daddy Yankee)
            • Gość: bolek2121 Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.kielce.vectranet.pl 30.09.10, 20:01
              ta tez jest bardzo fajna ale to nie ta ktorej szukam
    • Gość: sabotaz :D Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 20:11
      Witam!
      ja tez bylem w hotelu samara (koncowka wrzesnia) i blo swietenie! znalazlem niemal kazda piosenke ale brakuje mi jednej na ktorej mi bardzo zalezy ;/
      Byl tam taki fajny basi i przeplataly sie tam slowa cos takiego:

"fuckin on top, electric...." cos w ten desen :P

jak ktos wie co to za tytul to prosze niech napisze !!
      z gory dzieki! :)
      • Gość: zanunia Do sabotaz IP: 195.8.220.* 13.10.10, 12:18
        podaj e-mail to podeślę Ci mp3 bo chyba wiem o jaką chodzi :)
        • Gość: bolek27 Re: Do sabotaz IP: *.kielce.vectranet.pl 21.10.10, 18:13
          po prosze holek2121@wp.pl
        • Gość: ula Re: Do sabotaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.13, 17:39
          tez moge prosic? ulka.poczta@gmail.com
      • Gość: miska Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.kalisz.mm.pl 13.10.10, 12:35
        Hej:) ja też byłam w Samarze w połowie września i mam wszystkie piosenki. Nie wiem o którą dokładnie Ci chodzi. Może wyślę Ci wszystkie piosenki.
        Pozdrawiam
        • Gość: zanunia Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: 195.8.220.* 13.10.10, 12:47
          a czy ja mogę też poprosić :) zkuzmierz@gmail.com z góry dziękuje
          • Gość: Dominika Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.zdnet.com.pl 13.10.10, 16:23
            Ja bym tez prosiła piosenki na e-mail dominikazdw@onet.eu
            Mam: King Africa - La bomba
            Dj Otzi - Hey baby
            Ricky Martin ft. Daddy Yankee - Drop it on me
            Brakuje mi jeszcze dwóch.
            Z góry dzięki za przesłanie ;)
            • Gość: aro Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: 109.196.118.* 17.10.10, 20:35
              heja
              ja bym też poprosił z mp3 z kawałkami od animatorów bo mnie dzieci chcą zamęczy
              poz aro mail: gaszowice@poczta.onet.pl
              • Gość: tete Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: 81.210.43.* 26.10.10, 20:36
                Najprościej poszukać na YouTube i zrobić konwewrsję na mp3. pozdro!!
        • outsidergdansk75 Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 01.11.10, 22:43
          witam serdecznie, prosiłbym, jeżeli to nie kłopot o przesłanie tych kawałków na maila z góry serdeczne dzięki, pozdrawiam
        • outsidergdansk75 Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 02.11.10, 07:41
          mój email : gdansk75@wp.pl poproszę i dziękuję
        • Gość: Kalisz Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.finemedia.pl 01.08.11, 15:16
          Witam ;-)
          też byłem w samarze i bardzo żałuje, że nie zakupiłem cd od animatorów ;(
          czy mogę prosić o podesłanie tych kawałków, które masz?

dzięki ogromne ;-)
          damian.teeny@wp.pl
    • Gość: pitrus Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 17:02
      Ja wrzuciłem na wrzutę i proszę o tytuły.... baaardzo proszę.... :D
      w310.wrzuta.pl/audio/a8Sk8o0sLxS/nuta1
      w310.wrzuta.pl/audio/0rN6u6GNNmw/egipt
      w310.wrzuta.pl/audio/15HbsMR235e/nuta3
      w310.wrzuta.pl/audio/9CCqwHJTbSo/nuta5
      w310.wrzuta.pl/audio/aixgBSklV4s/nuta_6
      • Gość: ewelina Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.11, 12:33
        październik 2010
        hotel Caribbean World Gammarth
        Cheb Khaled & Cameron Cartio - Henna
        foxia.wrzuta.pl/audio/3Vj500ut6ey/cameron_cartio-henna
    • klaudia8.0 Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 25.07.11, 14:58
      proszę o tytuł tej piosenki lub link z oryginałem :www.youtube.com/user/fionissa?blend=3&ob=5#p/u/0/ftW__FfmPDM od 30 sekundy :*

la pontita
      I am the music man
      agadou
      veo veo
      henna henna
      pip pip
    • klaudia8.0 Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 25.07.11, 16:17
      proszę o tytuł tej piosenki lub link z oryginałem :www.youtube.com/user/fionissa?blend=3&ob=5#p/u/0/ftW__FfmPDM od 30 sekundy :* a to piosenki ode mnie :
      la pontita
      I am the music man
      agadou
      veo veo henna
      henna
      pip pip
      • Gość: misza Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: 212.160.197.* 27.07.11, 12:36
        ja kupiłam w tym roku całą płyte z tym piosenkami oprócz ww. są Teqila bum bum i inne .W tamtym roku o tym nie pomyślałam a w tym już tak.
        • Gość: łukasz Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.180.135.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.08.11, 12:34
          witam
          ja w sierpniu tez byłem w Samarze w tunezji i mam jeden kawalek który nie wiem jak sie nazywa , zaczyna sie jako drugi od 1:00 minuty, proszę o tytuł jesli ktos zna:PP
          dziekuje
          • Gość: Łukasz Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.180.135.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.08.11, 12:36
            sory zapomniałem podać link::::::::::::::::P
            www.youtube.com/watch?v=N2BLOPt7IQw&feature=player_embedded#!
    • Gość: ANDREW Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.e-wro.net.pl 08.09.11, 20:50
      www.youtube.com/watch?v=DPQ9IfjZvOk&feature=related
      szukam nazwy tej piosenki udało mi się tylko znaleźć ten mały fragment, zna to może ktoś?
      • Gość: asia Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.11, 00:51
        a ja poszukuje piosenki ktora czesto leciala przed show i w tekscie bylo i come from jamaica albo i'm from jamaica, nie pamietam dokladnie i nie umiem tego nigdzie znalezc:(
      • Gość: Róża Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.internetia.net.pl 08.11.11, 20:48
        Andrew wpisz sobie na youtube muzyka mini disco :) a ta piosenka to agaadoo ;)
        Pozdrawiam.
        • Gość: toppolino Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.180.240.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.12.11, 18:37
          PROSZE O POMOC!!! szukam piosenki z tunezji ktora slyszalam w 2008 roku w hotelu almaz, ktora byla bardzo podobna do tej z linka ponizj tyle ze miala bardziej tunezyjska nute, szczegolnie to "Haha haa haaaaa" z refrenu bylo takie samo jak w piosence z linka :P

www.youtube.com/watch?v=6kvTAXBuOiI
          jesli ktos kojarzy o co mi chodzi bede wdzieczna:))0baaardzo,
          z gory dzieki
    • Gość: Haniula Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 15:12
      Khaled & Cameron Cartio - Henna Henna
      www.youtube.com/watch?v=tehH8ayKHyc&feature=related
      Pip Pip/ Beep Beep Song
      www.youtube.com/watch?v=BNOAQfpgv24
      Mueve la colita - Coreografia
      www.youtube.com/watch?v=mCw4c6wdJl4
    • Gość: Natka Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.cdma.centertel.pl 05.07.12, 22:17
      Witam,
      mam pytanie odnośnie piosenki, do której tańczyli animatorzy w Thalassa Village Skanes. Pokusiłabym się o stwierdzenie iż przekopałam połowę internetu i nic;( Zaczynała się ona jakoś tak: ' Forsa! Forsa!'.
      • rikax2 Muzyka od animatorów z Tunezji 14.07.12, 17:22
        Ostatnio byłam w hotelu Thalassa Village Skanes i leciały tam 2 piosenki, których nie moge przypomniec sobie tytułu. Jedna w refrenia miała słowa : HAJLELELLELELE , a druga : LE PAM PAM, LE PAM PAM... Proszę o pomoc! Z góry dziękuję ;)
        • Gość: ania Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.12, 23:08
          rikax2: na pewno chodzi Ci o tą piosenkę HAJLELELLELELELE: www.youtube.com/watch?v=SuDenytC44E :)
          a druga to nie wiem o co ci chodzi, ale mam dużo piosenek które leciły w Thalassa Village Skanes ;)

też tam byłam w hotelu, niedawno wróciłam, było super :)
          • Gość: Marta Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.xdsl.centertel.pl 20.09.12, 14:24
            Aniu a czy moglabys podeslac mi te tytuly ktore masz? Strasznie wpadly mi w ucho te piosenki a niestety ni emoge wszyskich odnalezc :(
            Z gory dziekuje! ;)
            martagorz@buziaczek.pl

Pozdrawiam
          • Gość: lola Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.12, 00:00
            ja też tam byłam i szukam takiej piosenki " ze strzelaniną " Francuzka była często na animacjach jak znasz może to mi podaj tytuł z góry dzięki
            • Gość: gosc Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.cdma.centertel.pl 27.09.12, 14:20
              Moussier Tombola - Logobitombo
              ;)
              • Gość: lucky Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: 94.42.178.* 27.09.12, 21:23
                Dziękuję bardzo za pomoc...:) Od dwóch tygodni dosłownie wszędzie szukałam tej piosenki :)
          • Gość: ula Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.13, 17:41
            to chyba bedzie seden gurel - show ca la paris
        • Gość: Ania1992 Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.204.244.138.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.09.13, 11:48
          Pewnie chodzi ci o piosenkę: "Nancy Ajram - Ya Tabtab" www.youtube.com/watch?v=hnMA8B6Msso
      • Gość: jaaa Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.xdsl.centertel.pl 16.07.12, 10:49
        mam ten sam problem ;c no codziennie leciała do południa na basenie nooo ;d wgl świetny jest ten hotel !
        • Gość: Ania1992 Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.204.244.138.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.09.13, 12:05
          Przesyłam listę wszystkich piosenek jakie mam z Thalassa Village Skanes:
          Antique - Opa Opa
          Ballidigruppo - Mueve La Colita
          Biffguyz - Bum bum bum
          B-Sabeur - Barch Barch
          Burcu Gunes - Ay Sahit
          Cameron Cartio - Henna
          Cheb Khaled - C'est la vie
          Cheb Khaled feat. Mazagan - Dima Labess
          Costi Ionita - Mare e lumea
          Costi Ionita & Alberto - Show ca la Paris
          Costuleta - Tchiriri Kuduro
          Danse Madison > www.youtube.com/watch?v=6qxm7f8_Urc
          Hossam Habib - Shoft Be Enya
          Keen V - J aimerais trop (Feat. S.A.P.)
          Mr. C The Slide Man - Cha-Cha Slide
          Mustafa Amar - El Leila Doub
          Nancy Ajram - Ya Tabtab
          Nancy Ajraml - El Donya Helwa
          Ouled Jouini - Bip Bip
          Rednex - Cotton Eye Joe
          Ricky Martin - Drop it on Me (Ft Daddy Yankee)
          Zahma Zahma > www.youtube.com/watch?v=o2LuS77t11U
          • polusaa Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 26.06.14, 17:42
            Cześć , może to nie tu powinnam pisać ale jestem pierwszy raz i nie za bardzo ogarniam wszystko ale zależy mi na znalezieniu piosenki puszczanej w czasie wieczornych show w hotelu houda golf & beach club w Monastirze głownym tekstem piosenki bylo : why not, zna ktos ja moze? jesli tak to prosze o wyslanie tytulu.
            Dziekuje bardzo.
            Pozdrawiam Pola :D
            • Gość: Agnieszka Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.czarnet.pl 11.07.14, 14:35
              hej tez jej szukam bo kupailam plyte z muzyka z hotelu ale tego tam nie ma :)
            • jol.aaa Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 11.01.15, 22:24
              Ja też podłączam się pod prośbę. Co to za piosenka????
            • jol.aaa Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 11.01.15, 22:28
              Cześć , może to nie tu powinnam pisać ale jestem pierwszy raz i nie za bardzo ogarniam wszystko ale zależy mi na znalezieniu piosenki puszczanej w czasie wieczornych show w hotelu houda golf & beach club w Monastirze głownym tekstem piosenki bylo : why not, zna ktos ja moze? jesli tak to prosze o wyslanie tytulu.
              Dziekuje bardzo.

Podłączam się pod prośbę:))
      • Gość: magbeth Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.play-internet.pl 16.07.12, 16:30
        czy chodzi może o tą piosenkę?

www.youtube.com/watch?v=Di_6a1bknjA
        • b-w-w Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 30.07.12, 12:10
          mam cos dla Was ;)

hit mojego 8 latka w tym roku w Hammamecie -zwlaszcza ten pierwszy

www.youtube.com/watch?v=9NmGDZMy3G0&feature=related
          www.youtube.com/watch?v=jY48iTyLrmk
          poszukuje (nie znam niestety francuskiego) z animacji tych dla dzieci piosenki
          jeanpetidancer czy cos takiego ...ale to sie spiewalo w refrenie plus trzy oklaski
          a w zwrotkach bylo pokazywanie palcow, brzucha, tylka i takie tam po francusku
          • Gość: ona Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: 109.95.30.* 31.07.12, 23:32
            szukam tego od kiedy przyjechałam bardzo Ci dziękuje ;* też byłam teraz w hammamecie i planuje wrócić !
          • Gość: Kasia mnie się to kojarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.12, 10:31
            www.youtube.com/watch?v=M4FAz16x8Us
            No i trzeba się łapać za różne części ciała.;-)
            • b-w-w Re: mnie się to kojarzy 22.08.12, 12:57
              dziekuje....to wlasnie to

moj osmiolatek bedzie zachwycony ;)
        • Gość: turystka Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.czeladz.vectranet.pl 22.08.12, 13:18
          szukam piosenki z tekstem: czaka laka lejla x3 ko ko del oraz parti se bom parti se bom bom bom lub coś w tym stylu.
          • agniesiasz2 Muzyka z Thalassa Village Skanes 20.09.12, 13:53
            Może zna ktoś tytuły piosenek puszczanych przez animatorów w Thalassa Village Skanes?
            • Gość: Ania1992 Re: Muzyka z Thalassa Village Skanes IP: *.204.244.138.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.09.13, 12:06
              Lista piosenek z Thalassa Village Skanes:
              Antique - Opa Opa
              Ballidigruppo - Mueve La Colita
              Biffguyz - Bum bum bum
              B-Sabeur - Barch Barch
              Burcu Gunes - Ay Sahit
              Cameron Cartio - Henna
              Cheb Khaled - C'est la vie
              Cheb Khaled feat. Mazagan - Dima Labess
              Costi Ionita - Mare e lumea
              Costi Ionita & Alberto - Show ca la Paris
              Costuleta - Tchiriri Kuduro
              Danse Madison > www.youtube.com/watch?v=6qxm7f8_Urc
              Hossam Habib - Shoft Be Enya
              Keen V - J aimerais trop (Feat. S.A.P.)
              Mr. C The Slide Man - Cha-Cha Slide
              Mustafa Amar - El Leila Doub
              Nancy Ajram - Ya Tabtab
              Nancy Ajraml - El Donya Helwa
              Ouled Jouini - Bip Bip
              Rednex - Cotton Eye Joe
              Ricky Martin - Drop it on Me (Ft Daddy Yankee)
              Zahma Zahma > www.youtube.com/watch?v=o2LuS77t11U
          • Gość: Mago Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.12, 16:37
            Ja też mam problem związany z muzyką wykorzystywaną przez animatorów. Chodzi mi o piosenkę, turecką albo coś w tym stylu, z wstawkami angielskimi: silver and sweet i jeszcze gdzieś się follow pojawia. Z góry dzięki za pomoc
    • gazetaforum Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 10.09.13, 05:49
      a muze z Caribbean World Borj Cedria ktoś ma???
      • Gość: cartoo Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.13, 15:40
        Kilka kawałków z hotelu Alkantara Thalassa na Djerbie :
        1) Ocean's Four Feat. Adam Clay - Beautiful Life
        2) Alex Mica - Dalinda
        3) Magic System - Ambiance a L'africaine
        4) Connect-R - Burning Love
        5) Khaled - C'est la vie
        6) Takfarinas - Zaama Zaama
        7) Pitbull - Ay Chico
        8) Gustavo Lima - Balada
        9) Fly Project - Musica
        10) Don Omar - Danza Kuduro

Może się komuś przydadzą :)
        • Gość: Ania1992 Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.204.242.144.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.09.13, 17:19
          dzięki wielkie bo znów mam kilka nowych piosenek z Tunezji ;)
      • Gość: kkll Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 13:21
        podbijam o muze z borj cedria carribean world
        • Gość: GW Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 23:13
          Tyle udało mi się znaleźć, jeśli będziecie mieli coś więcej to wrzucajcie :)

Khaled - C'Est La Vie www.youtube.com/watch?v=5dWeeUIZFgA
          HELLA DECALé www.youtube.com/watch?v=pEn5-lwcyWs
          www.youtube.com/watch?v=tlLE8L4gWPo
          COSTI IONITA - MARE E LUMEA www.youtube.com/watch?v=h7PWDCk1VOI
          Cameron Cartio & Khaled - Henna Henna www.youtube.com/watch?v=tehH8ayKHyc
    • Gość: Aga Re: Muzyka od animatorów z Tunezji IP: *.wolomin.vectranet.pl 28.09.13, 17:25
      A ja mam problem z odnalezieniem jednej piosenki animacyjnej dla dzieci z hotelu Caribbean World Nabeul. Może ktosśzna tytuł tej piosenki :) będę wdzięczna

www.youtube.com/watch?v=_wpEypxIiSE
    • Gość: Nana muzyka tunezyjska IP: *.109.160.243.dolnet.pl 22.07.14, 16:30
      To jest ta piosenka której państwo szukacie www.youtube.com/watch?v=h7PWDCk1VOI
    • mukalina Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 24.05.17, 00:17
      Muzyka tunezyjska jest bardzo charakterystyczna i przyjemna dla ucha, może nie żeby słuchać jej codziennie i w kółko,ale teraz dla nas, kiedy jesteśmy przed kolejnym wyjazdem, to żywe wspomnienia. I przy okazji nakręcamy się, a wyjazd już za miesiąc! :D
      • budovnicka Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 02.06.17, 16:22
        Podrzućcie coś Tunezyjskiego! bo chcę się nakręcić pozytywnie przed wyjazdem :)
        • mukalina Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 12.06.17, 01:12
          Tutaj masz ponad godzinę tunezyjskiej folkowej BARDZO DOBREJ nuty: www.youtube.com/watch?v=6f_-B3mWm80
          Słuchaj i nastrajaj się! Udanego wyjazdu!
          • budovnicka Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 17.06.17, 00:27
            Super, dziękuję :) A masz może do polecenia coś bardziej, hmm.. komercyjnego? Popowego? Tanecznego, skocznego, do zabawy? Podobno Tunezyjczycy, podobnie jak Turcy, robią bardzo fajną muzykę taneczną, mogłabyś coś polecić?
            • mukalina Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 09.07.17, 23:26
              Proszę bardzo, to co lubię na mojej tunezyjskiej playliście:

Asma othmani - Yama Lasmar Douni
              Akram Mag - Rouhi
              Cheb Bachir - Mani Mani
              Asma Lmnawar ... Andou Zine

Jeśli będziesz chciała to podrzucę Ci jeszcze.
              Enjoy! :)
              • darkoo00 Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 23.07.17, 16:16
                A ja mam takie pytanie: co puszczają w klubach Tunezyjskich? W klubach, pubach i ogólnie miejscach do zabawy. Jaki rodzaj muzyki? Tunezyjskie nuty, generalnie orientalne czy raczej zachodnią muzykę? Jak to wygląda?
                • mukalina Re: Muzyka od animatorów z Tunezji 24.07.17, 01:49
                  Teraz to pewnie głównie Despacito jak na całym świecie ;) A tak poważnie to zależy od miejsca. Owszem w wielu klubach puszcza się europejską czy latynoską muzykę, ale zazwyczaj przemieszane z orientem. Są miejsca gdzie gra się znacznie więcej orientalnej muzyki, gdzie króluje tureckie, tunezyjskie i marokańskie disco :) Więc ciężko odpowiedzieć jednoznacznie na Twoje pytanie. O ile lubisz muzykę taneczną to z pewnością znajdziesz coś dla siebie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka