kasienka.h23 12.11.08, 19:42 Witam czy moglby ktos polecic jakies godne zaufania biuro podrozy majace ciekawa oferte Tunezji? W zeszlym roku skorzystalam z pomocy na forum Turcji i nie zawiodlam sie :) Pozdrawiam goraca :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ada Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 08:28 Nie ma biura idealnego, każdemu zdarzają się wpadki. Ja byłam z Selectours, mogę śmiało polecić, ale na tym forum było też mnóstwo negatywnych opinii o nich (jak zresztą o każdym biurze, no może poza TUI). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 21:57 Tui zdecydownaie, wszystko zgodnie z planem, zadnego zawodu, warto czekac na specjalne oferty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune IP: 193.19.72.* 14.11.08, 10:03 Scanholiday - 100% Odpowiedz Link Zgłoś
patka.ben Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune 14.11.08, 10:19 Witam. Latam zawsze z Tui i Scanem -zawsze 100% satysfakcji.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.h23 Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune 14.11.08, 16:46 Super to moze jeszcze podpowiecie jakis dobry hotel w Sousse? :) pierwszy raz wybieram sie do Tunezji i nie jestem zorientowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune IP: 83.168.106.* 17.11.08, 06:37 Ale dobry hotel do czego? Napisz czy chcesz głównie opalać sie na plaży lub przy basenie a na "miasto" wychodzic sporadycznie, czy jednak codziennie trochę połazić poza hotelem a wieczorkiem skorzystac z atrakcji Sousse, a może planujesz glównie zwiedzac a hotel będziesz uzywac tylko jako sypialni. Bez takiego sprecyzowania to każdy napisze że naj;lepszy hotel to ten w którym on sam był (np. mimo że nie ma własnej plaży, ale mu to nie przeszkadzało). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune IP: *.cnb.com.pl 14.11.08, 17:19 Selectours, hotel El Hana Beach. Byłam na wakacjach naprawde super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko666 Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune IP: *.chello.pl 14.11.08, 18:26 El Hana beach- NIE polecam... za to polecam MARABOUT HOTEL:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 20:52 Polecam Garden Beach - biuro Alfa Star, są rózne opinie na temat tego hotelu ale mi sie naprawde podobało (mam 23 lata) , było genialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honia Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.11.08, 08:40 jadę poraz 6 z biurem sky club jest rewelacja nigdy nie miałam zadnych wpadek to jedyne biuro które ma wspaniałe animacje Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.h23 DO Eliza 17.11.08, 11:41 Hej a mogla bys powiedziec cos wiecej o tym hotelu?Jaka opcja all? Jakie baseny,animacje , kluby w poblizu itp?Pytam bo jestes praktycznie w moim wieku i mysle ze mamy podobne kryteria wyboru :) Odpowiedz Link Zgłoś
kappa22 Re: DO Eliza 17.11.08, 12:49 ja bylam w Garden beach,ale mowiac szczerze hotel nie jest w Sousse,a miedzy Monastirem,a Sousse,w Skanes.Jesli wolisz miec blisko do centrum,dyskoteki pod nosem to nie jest to odpowiedni hotel,chyba,ze lubisz smigac taksoweczka.Z Garden BeAch trzeba wszedzie podjechac taksą,sklepu obok nie ma zadnego.Jest to kameralny hotel,dyskoteki na dworzu przy basenie.Obok zadnej wiekszej dyskoteki nie ma,chyba,ze rowniez podjedziesz taksa do hotelu Rosa Beach a tam obok jest Locomotive.Bylam w Tunezji 2x,za 1 razem w Garden,za drugim w Rosa Beach.Bardziej podobal mi sie Rosa. Opcja AL w Grden b dobra,jedzenia mnostwo i smaczne.Mam zdjecia pokoi i otoczenia Garden Beach,moge przeslac. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.h23 Re: DO Eliza 17.11.08, 13:55 Hmm a ten drugi hotel Rosa to tez jest poza miastem czy juz w samym sousse? Bo szczerze to chyba bardziej interesowal by mnie ten w miescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa22 Re: DO Eliza IP: *.chello.pl 17.11.08, 14:08 Rosa nie jest w Sousse,jest nieopodal lotniska w Monastirze,jednak do Sousse trzeba dojechac taksowka lub kolejka,ktorej przystanek jest niedaleko hotelu.Nie sa to duze odleglosci,ale zawsze jakies.Do Sousse placilam za taksowke ok 7 dinarow,do Portu El Kantoui ok 9,pozniejszym wieczorem max 12.Sa Dwa rodzaje taksowek w jednych koszt to 1 dinar od osoby,ale zabeiraja po drodze ludzi i wysadzaja gdzie kto chce,a w drugim rodzaju dogadujesz sie ile chcesz dac za kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune IP: 212.75.118.* 17.11.08, 14:11 Polecam hotel Riadh Palms w Sousse. Bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży i pzy głównej ulicy, do samego centrum ok. 15-20 minut spacerkiem lub klika minu taksówką. Bardzo dobre all. Ja byłam ze Scan Holiday. Biuro bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune IP: 83.238.42.* 17.11.08, 15:28 A ja polecam hotel MARABOUT - blisko centrum (jakieś 20 min pieszo), czyściutko, własna plaża, pyyszne jedzenie. Jeśli jeszcze kiedyś pojadę do Tunezji, a mam nadzieję, że tak to na pewno do tego hotelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.h23 Re: Z jakim biurem najlepiej i najpewniej do Tune 20.11.08, 20:04 Może ktoś jeszcze pomoże dobry hotelik w Sousse :) Precyzuje dobry: do plazy przez ulice lub bezposrednio przy niej, blisko do centrum ale niekoniecznie w samym centrum :) duzy wybor jedzenia, szeroka opcja all...ciekawe animacje no i przede wszystkim czystosc w hotelu :) bede wdzieczna za dalsza pomoc bo chyba biuro p. juz mam scanholiday lub selecturs sugerujac sie opinia forumowiczow ktorym dziekuje za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś