Dodaj do ulubionych

Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009

26.06.09, 17:42
Banderas, Willy, SouSou, Tito, Wess, Poki, Mario, Ziku i jeszcze kilku których
imion nie pamiętam, co o nich sądzicie?
Obserwuj wątek
    • asiabloem Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 11.07.09, 14:00
      Sadze ze sa dobrymi animatorami ale reszta... brak mi slow co sie tam dzieje ,to
      przypomina agencje towarzyska a nie hotel! Bylam tam kilka tygodni temu no i za
      7 tygodni jade specjalnie dla Mario ktory twierdzi ze skonczyl z zyciem
      Kasanowy(haha) . Moze Ty mnie oswicisz jak to wyglada w rzeczywistosci ?
      • frutellaa Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 11.07.09, 23:49
        Ja wróciłam 3 tygodnie temu. Wszyscy animatorzy są mili, idzie z nimi normalnie
        pogadać, jednak nie można okazywać im zbytniej sympatii, gdyż opacznie to
        rozumieją. Niektórzy mieli co wieczór inną dziewczynę, np. Tito i Banderas. W
        porównaniu z nimi Mario wydawał się spokojny, nie widziałam żeby okazywał
        szczególne względy jakiejś dziewczynie. We mnie "zakochał się" Poki, wiesz coś
        ciekawego na jego temat?
        • asia.nl Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 12.07.09, 12:54
          Poki jest ok . Przesympatyczny . Podczas mojego pobytu nie
          zauwazylam zeby "uganial sie" za dziewczynami .
        • dzaga.1 Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 14.07.09, 11:27
          jesli chodzi o Poki to jest naprawde ok.ciezko pracuje i mal sypia (kazdy wie
          dlaczego) ale generalnie Poki byl dla mnie jak mlodszy braciszek ;)ja tez mialam
          wrazenie ze sie we mnie"zakochal" czesto do mnie podchodzil ,razem sie bawilismy
          i tanczylismy :)jednak nigdy nie probowal mnie pocalowac czy nawet probowac
          czegos wiecej--nigdy.Byl jak mlodszy brat dla mnie!!!!!!nawet o pieniadze mnie
          nie poprosil!!!!Jego mi jest szkoda bo sie chlopak tam wykancza...dzieki niemu
          poznalam blizej ten caly burdel panujacy tam to on mi opowiedzial o wielu
          rzeczach o ktorych my turysci nie mamy pojecia....
          • frutellaa Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 15.07.09, 18:31
            To u mnie na początku było tak jak u Ciebie: często do mnie podchodził,dużo
            rozmawialiśmy i bawiliśmy się razem. Z całej grupy animatorów, jedynie on oraz
            animatorzy od dzieci: Wess i Sousou, wydawali mi się być ok.Ale pod koniec
            mojego pobytu Poki powiedział mi, że się we mnie zakochał i pocałował mnie. W
            dniu mojego wylotu wstał przed 6 rano żeby się pożegnać. Teraz po moim powrocie
            często dzwoni i śle smsy, że tęskni itp. Jednak nie wiem czy jest to wszystko
            prawdą, co o tym sądzisz?
            • dzaga.1 Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 28.08.09, 11:58
              powiem szczerze ze jesli chodzi o Tunezyjczykow to bylabym w
              stosunku co do nich ostrozna,oni sa mili fajni ale generalnie jesli
              chodzi o uczucia to nie ufalabym woole!!!!!!!!!!! im chodzi tylko o
              pieniadze i sex!!!! on sie bedzie kontaktowal przez jakis czas ale
              zobaczysz ze to szybko minie... juz pewnie ma inna do
              pocieszenia.Przepraszam ze to pisze ale taka jest prawda i
              rzeczywistos tam! a jesli moe prosic to podasz mi numer do Poki? tu
              moj adres e-mail ewela64@vp.pl chetnie wymienie sie jakimis
              informacjami :)
              • frutellaa Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 28.08.09, 23:22
                Wysłałam Ci e-maila :)
                • dzaga.1 Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 30.08.09, 00:28
                  hej wyslalam ci e-maila.Pozdrawiam :)
        • madziorek4422 Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 26.08.09, 14:51
          Witam niedawno wróciłam z hotelu Prima Life Imperial Park. Chętnie
          porozmawiam na temat animatora o imieniu Mario bo miałam z nim
          trochę doczynienia. Mogę podzilić się moimi odczuciami i chętnie
          dowiedzieć się czegoś nowego ? Jeśli ktoś chętny proszę o
          kontakt.Oczywiście prywatnie gg6981113.
          • emi786 Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 31.08.09, 20:37
            no witam, jak przeczytałam ten wpis,to myślałam że padnę, kiedy
            byłaś? i czy napewno w IMPERIAL? Bo ja go poszukuję od 2007r. ale on
            wtedy był w hotelu GARDEN PARK NA DJERBIE, ale tego hotelu nie ma w
            żadnej ofercie biura,zlikwidowany??? nie mam gadu,gadu,ale gdybyś
            mogła mi napisać coś więcej na maila to byłabym wdzięczna. Mój mail
            esia.6@interia.pl pozdrawim
          • justie29 Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 25.06.10, 18:20
            Masz może jakieś zdjęcie tego Mario, bo ja byłam w tym roku. Jeśli to ten sam
            to możemy pogadać.
            • shockyy Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 07.08.10, 11:41
              justie29 ja też byłam w tym roku i też był Mario, oglądałam filmiki z tego
              hotelu z 2009 roku i rzeczywiście jakiś Mario był, ale nie ten sam. Kto jak kto,
              ale w tym roku Mario i Mido to najsympatyczniejsze osoby w tym hotelu ^^.
    • dzaga.1 Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 14.07.09, 11:18
      dodam jeszcze: Willy(kudlaty),Gaston,Tiesto.To co napisala kolezanka asiabloem to czysta prawda!!!!!!! Ja bylam w tmy roku juz dwa razy w tym hotelu i to w bardzo krotkim odstepie czasu i wiem co to za burdel!!!!! z tym ze oczy dopiero mi sie otworzyly za drugim pobytem!!!!! a to co zrobil Gaston to mnie totalnie zwalilo z nog,jak mozna byc tak aroganckim skonczonym dupkiem!!!
      • turystka87 Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 28.08.09, 14:17
        dzaga, co zrobił Gaston?
        • dzaga.1 Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 28.08.09, 21:58
          oj lepiej nie pytaj!!!!!!! jest powalony i tyle!!!!! a co mialas z
          nim do czynienia tez? moze jakeis blizsze kontakty? nie wiem czy
          wiesz ale on ma narzeczona!!!!! jak chcesz pogadac to sie mozemy
          skontkatowacp rzez e-maila.moj to ewela64@vp.pl chetnie pogadam :)
          • turystka87 Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 31.08.09, 09:46
            Nie dzaga, nic mi nie zrobil, ani on ani nikt inny. Ciekawa jedynie bylam plot
            na ich temat,bo zawsze poprawia mi sie wtedy humor ;p.
            • pink40 Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 12.09.09, 18:43
              Witam.
              Ja 2 miesiace temu wrocilam z Tunezji i potwierdzam wszystkie
              wypowiedzi.
              Byli bardzo mili-wszyscy oprocz Gastona .. wredna swinia !!
              Ale do mnie najbardziej przystawial sie Bazo [chyba wszyscy go
              pamietacie?Bardzo niski]
              Rozmawialismy nocami na rozne tematy i wydawal mi sie bardzo mily.
              Potem powiedzial mi ze mnie kocha i pocalowal mnie na pozegnanie...
              Tez przyszedl zeby sie ze mna pozegnac .. potem pisal i dzwonil i
              robi to nadal .. Co o nim i o tej sytuacji myslicie?

Prosze pisac na GG: 13292512. :)
              • jasmina123 Re: Prima Life Imperial Park Animatorzy 2009 13.12.09, 22:25
                A pracował tam w tym roku dj o pseudonimie buba(m na imie chyba borhen)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka