Dodaj do ulubionych

Ile stopni C teraz w Sousse?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:53
witam,mam pytanie jaka jest teraz odczuwalna temperatura w ciagu
dnia w Sousse?I czy chmurki tez sie pojawiaja czy raczej nie ? :)
I czy temperatura w nocy spada tylko troche czy jednak jest chłodno?
Jak byłam w egipcie czy Turcji cały czas było bezchmurne niebo,
upały po 40 stopni (tak jak lubie : ) i w nocy tez bylo bardzo
cieplo jednak tak,ze mozna spokojnie wychodzic na miasto?
dziekuje za pomoc z gory.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Katy Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 18:36
      Wróciłam tydzien temu. Byłam 2 tygodnie. Upał codziennie ok. 36-37st. Dwa dni,
      kiedy było bardzo duszno. Nawet 40st. Wieczorem ciepło. czasami wiaterek, a
      czasami duchota, że nie było czym oddychać:) ale ja tam lubie cieplo:) chmurek
      brak:)
      • Gość: turystka Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:57
        super :) ja tez lubie upaly :) czyli zadnych dlugich spodni nie
        trzeba brac bo nocami tez mozna na krotko "biegac" ?
        • Gość: Katy Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:12

Moim zdaniem nie brać:) jak najwiecej krótkich:)nie nie miałam i dobrze, bo by
          się nie przydały.
          Cos na góre z długim, ale tylko sztukę, bo naprawde jest ciepło:) noce też:)
          czasami wiało od morza wieczorem i wtedy przydał się cienki polar(tylko raz)
          ...ale tylko na 10min:)
          • Gość: turystka Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 15:23
            super dziekuje :) mam nadzieje ze bedzie cieplo bo tez nic nie
            biore,nigdy nigdzie nie bralam i mam nadzieje ze tu tez sie nie
            przyda :)
            • Gość: Katy Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 11:39
              W takim razie udanego urlopu:)
              Ech..chcę tam wrócić:(
              Zabierz mnie ze sobą;)
              • Gość: turystka Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 12:33
                heh chetnie bym zabrala bo baaardzo przydala by mi sie towarzyszka
                conocnych szalenstw :) bo niestety lece z kolezanka ktora lubi spac
                na takich wakacjach!nie chodzic na posilki i strzelac fochy :( a ja
                bym chciala jak w poprzednim roku w Turcji korzystac w pelni i spac
                po 2,3 h ale niestety wyboru innego nie mialam ... :(
                • Gość: Katy Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 13:24

Znam ten ból.. Byłam juz drugi raz w Tunezji i zawsze nie z tym towarzystwem,
                  co bym chciała. Tez nie miałam wyboru:) ale postanowiłam sama korzystać z uroków
                  Tunezji i...nie narzekam:)
                  Poszukaj jakiegoś Habibiego i nie będziesz się nudziła;DD
                  Do jakiego hotelu jedziesz?
                  • Gość: turystka Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.icpnet.pl 03.08.09, 14:30
                    hehe ,no ale z habibim to juz zawsze nie ta sama zabawa :D ja do Orient palace
                    • Gość: Katy Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 18:37
                      Ooo..ja byłam obok:) w Jinene Resort:)
                      • Gość: turystka Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 19:43
                        a mozesz polecic jakas dyskoteke?Najlepiej taka gdzie graja duzo
                        arabskiej muzyki ale takiej disco do tanczenia ?:)
                        A moze wiesz cos o moich hotelu ,jakies informacje przydatne?
                        A powiedz mi czy przy wjezdzie do Tunezji jest wiza?
                        • Gość: Katy Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 11:02
                          Niestety nie chodziłam do dyskotek.
                          Twój hotel jest na pewno lepszy od mojego:) tak mówili ichni, gdy z nimi
                          rozmawiałam:) miałam widok z balkonu na Twój hotel:)
                          W Orient jest fajna, duża plaża, animacje w morzu, muzyka. widać, że tam tętni
                          zyciem:)
                          Niestety ja musiałam wybrać spokojniejszy hotel:( ale w styczniu to sobie odbiję:))
                          Przechodzisz przez kontrolę i stawiają Ci pieczątkę do paszportu-visa.
                          To Twój pierwszy raz w Tunezji?
                          • Gość: turystka Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 11:07
                            Tak :) dzis o 23 wylot :)))
                            • Gość: Katy Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 11:40
                              To już korzystasz z uroków Tunezji:)))
                              Ehh....
                              Udanego i wspaniałego wypoczynku:))
                              Czekam na relacje po powrocie:)
    • Gość: Jerzy Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: 93.176.240.* 30.07.09, 20:11
      Wróciłem dokładnie tydzień temu, w porównaniu z Egiptem, noce są chłodniejsze,
      wiatr od morza potrafi być nieprzyjemny, był dzień gdy na plaży zostali tylko
      twardziele, na osłoniętym basenie za to skwar. Podczas mojego pobytu zdarzyło mi
      się zobaczyć chmury, nawet padał deszcz, na szczęście krótko. Ale spokojnie
      wieczorami można w krótkich spodenkach i koszulkach biegać. W Hurghadzie byłem
      pod koniec sierpnia zeszłego roku, moim zdaniem było cieplej.
      • Gość: turystka Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 21:33
        ok dziekuje za informacje :) choc nie powiem liczylam na to ,ze tam
        tez beda takie upaly dniami i nocami jak w Egipcie o tej porze
        roku :)
        Pozdrawiam
    • Gość: Bajka Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.4web.pl 01.08.09, 19:36
      Ja wróciłam 2 dni temu.
      Byłam w Monastirze to miejscowość obok.
      W dzień wyjazdu na termomentrze w cieniu było 46 st C.
      teraz są największe upały w Tunezji. Dosłownie masakra dla Polaków , dużo osób
      przez to chorowało.
      • wylenialy_wielblad Re: Ile stopni C teraz w Sousse? 06.08.09, 11:24
        Ojojoj ojojoj a Pani Pogodynka wczoraj po wiadomościach na jedynce
        pokazywała 35 stopni. To kłamczucha jedna ... ehhh. Bajuś mam
        nadzieję, że ty żadnych bajek nam tu nie opowiadasz?
        • Gość: nika Re: Ile stopni C teraz w Sousse? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.08.09, 16:25
          wrocilam wczoraj z Sousse i potwierdzam pogodynke:) jest okolo 35-36 stopni, mialam ze 2 dni z temperatura ponad 40, wieczoram bywa wietrznie, jest wtedy wiele przyjemniej niz w te duszne dni, to ze wieje nie oznacza ze jest zimno;) co do chmur w jeden dzien popoludniu sie pare pojawilo:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka