winniepooh 01.01.10, 15:02 Z końcem roku naszła mnie refleksja, komu można byłoby przyznać tytuł Nudziarza Roku 2009 na FF? Dla mnie ex aequo Blacky i Alik vel Jelito vel Cośtacośtam Dla obydwu nicków medal z Ziemniaka tnij.org/ziemniar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black-emissary Re: Nudziarz Roku 01.01.10, 15:07 Jeżeli tak bardzo Wam przeszkadzam to sobie pójdę. Pięć osób się tutaj wpisze idź sobie to sobie pójdę i nie będę już zanudzać, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
winniepooh Re: Nudziarz Roku 01.01.10, 15:22 ej no bez przesady, przecież można sobie Ciebie wygasić :) Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Nudziarz Roku 01.01.10, 15:25 Po co więc takie wątki? Wiem... nudzę... :D Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Re: Nudziarz Roku 01.01.10, 16:02 Jak to bylo? "moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina, plach, plach" Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Nudziarz Roku 01.01.10, 18:42 drugie miejsce mijo - nieustający w trudach czytacz serwisów dla idiotów dogoniony prawieżeco przez ryśka z taksówki Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Nudziarz Roku 01.01.10, 21:01 > Z końcem roku naszła mnie refleksja, komu można byłoby przyznać tytuł > Nudziarza Roku 2009 na FF? Ech. Pięęęęękna zabawa. Nie ma to jak kultura i wzajemne poszanowanie forumowiczów... :(( A już abstrahując od oceny tego typu publicznego piętnowania, to czym Ci Black zawiniła? Tym, że ma odwagę mówić, że się z tutejszym forumowym konsensusem nie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Nudziarz Roku 01.01.10, 21:30 Tym, że ma odwagę mówić, że się z tutejszym forumowym konsensusem nie > zgadza? Bo potakiwanie nudne nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
stopp5 Re: Nudziarz Roku 01.01.10, 21:45 Strzeż się - ty tez nie zawsze jesteś "po mysli" Osobiście uważam, że wycięcie np. "mundrości" tada w sprawie gwałtów to nadcenzura. Dobry był koment benka nt. prawicowego poczucia humoru ;). Dlaczego to zostało wyrezane - doprawdy nie wiem. Powinno być zostawione jako klasyka zagrywek antykobiecych. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Nudziarz Roku 03.01.10, 18:06 Szkoda, że wyleciał przy tym post Kr_kap, jak widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Nudziarz Roku 03.01.10, 21:36 Też bardzo żałuję, bo to była rewelacyjna riposta. Odpowiedz Link Zgłoś
aelithe Re: Nudziarz Roku 03.01.10, 21:10 stephenie ona zawyża poziom intelektualny forum ; przerasta poziom kultury tych Pań Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Nudziarz Roku 03.01.10, 21:14 Uogólniasz. Nie wszystkich i nie tylko pań. Odpowiedz Link Zgłoś
aelithe Re: Nudziarz Roku 03.01.10, 21:32 z tobą, z wyjątkiem jednego tematu można porozmawiać raczej nie uciekasz się do ubliżania innym Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Nudziarz Roku 01.01.10, 22:44 Nominuje vargiego i jego kumpelkę, blue. Za archetypiczną karierę trolla krotkotrwalego na forum. Jakby kto napisal ksiazke o trollach, to oni wlasnie byliby 'przykladem ksiazkowym'. I nagrode dla trolla-nie-do-zdarcia, dla jelonka, ktorego nikt nie czyta, a on mimo to, odwiedza foro regularnie. Dzieciol. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu o! 04.01.10, 13:17 miło, że o nas pamiętasz, niemiło, że łamiesz netykietę :/ chciałabym móc Ci się odwdzięczyć i też przyznać jakiś tytuł, niestety niczym szczególnym się z tłumu nie wyróżniasz ... więc tylko pozdrawiam :) paczula Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu do Bene 21.01.10, 13:44 grand_bleu napisała: > > miło, że o nas pamiętasz, niemiło, że łamiesz netykietę :/ > > chciałabym móc Ci się odwdzięczyć i też przyznać jakiś tytuł, > niestety niczym szczególnym się z tłumu nie wyróżniasz ... po bliższym przyjrzeniu się temu forum, zmieniam zdanie, wyróżniasz się, jako osoba , która regularnie łamie netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Nudziarz Roku 04.01.10, 13:41 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) bene_gesserit napisała: > Nominuje vargiego i jego kumpelkę, blue. Za > archetypiczną karierę trolla krotkotrwalego > na forum. Bardzo dziękuję! Widzę, że sprawiliśmy pewne wrażenie, nie mogę powiedzieć, bym nie czuł się pochlebiony. Kilka postów w grudniu i już cały rok jest nasz :) > Jakby kto napisal ksiazke o > trollach, to oni wlasnie byliby 'przykladem ksiazkowym'. > Gdyby ktoś napisał książkę i dał nas jako przykład, to, w istocie, byśmy byli przykładem książkowym :) Pozwolę sobie dać inny przykład książkowy... pewnego spokojnego forum i trolla na wieży ;) Fragmenty z utworku klasyka: (...) Pomimo mgły, spowijającej rok powstania Vondervotteimittissu oraz etymologię jego nazwy, nie można powątpiewać, iż - jakom już nadmienił powyżej - bywał on zawsze taki, jakim go obecnie oglądamy. Najstarszy grodu obywatel nie pamięta najmniejszej odmiany w widomej powłoce tej lub innej połaci swej ojczyzny i - zaiste - sam nawet dopust myśli o możliwości istnienia podobnych zakusów uważano by owdzie za policzek. Gród się znajdował w dolinie wzorowo okrągłej, której obwód wynosił mniej więcej ćwierć mili, a którą szczelnie otaczały wzgórza nadobne, mieszkańcy jednak nigdy nie zdobyli się na odwagę dotarcia do swych wierzchołków. Swe zachowanie się popierają doskonałym skądinąd uzasadnieniem, a mianowicie niewiarą w istnienie czegokolwiek po tamtej stronie. (...) Przedmiot ów ma swój pobyt na dzwonnicy ratuszowej. Wszyscy członkowie rady są to ludzie wielce mali, wielce okrągli, wielce otłuszczeni, wielce inteligentni, z oczyma pokaźnymi na kształt salaterek i z przestronnymi a podwójnymi podbródkami, mają zaś szaty o wiele dłuższe i sprzączki u trzewików o wiele sutsze aniżeli zwykli obywatele Vondervotteimittissu. Od czasu, gdym w owym ogrodzie zamieszkał, odbyli kilka posiedzeń nadzwyczajnych i uchwalili te trzy doniosłe wnioski: I Zbrodnią jest odmiana starego błogostanu. II Poza granicami Vondervotteimittissu nie ma nic godnego przyswojenia. III Poprzysięgamy wierność dozgonną naszym zegarom i naszym kapustom. (...) Polecam całość, jeszcze raz dziękuję za pamięć i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Bene_gesserit 26.02.10, 15:59 Ten wątek podobno jest podobno OK więc się dopiszę i nadaje Ci tytuł tchórza roku. Uzasadnienie chyba nie jest potrzebne. bene_gesserit napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Nudziarz Roku 02.01.10, 02:16 tytuł przyznaje bene g. za wątki typu : cytat-link nagrodę , bene g. może wybrać sama w księgarni odkrywcy przedmioty obdarzają posiadacza bonusami : +3 do odkrywczości -1 do siły woli Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Brak :) 04.01.10, 13:45 To bardzo ciekawe forum i interesujący są tu dyskutanci. Nie wszystkich odróżniam od siebie, bo niektórzy się bardzo starają by się zrównać z innymi, ale ta zrównana zbiorowość, też jest, jako zbiorowość, całkiem interesująca. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Zastanawia mnie ... 21.01.10, 13:48 jak to możliwe, żeby na redakcyjnym forum znajdowały sią wątki tak ewidentnie niezgodne z regulaminem? Odpowiedz Link Zgłoś
grore Re: Nudziarz Roku 22.01.10, 21:41 mistrzostwo świata w nudziarstwie dla pani M.Środy nic tylko - parytet i parytet !!!!!!Chce walczyć prawa o kobiet skutecznie ???? proszę bardzo !!! Jest taki kraj Afganistan i tam naprawdę jej energia i zacietrzewienie by się przydało tylko ...... pewnie brak odwagi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Nudziarz Roku 22.01.10, 22:12 Pani M. Sroda to jedna z kilkuset kobiet z Kongresu Kobiet. Tu masz rade programową Kongresu, mozesz je sobie dopisac do listy nudziar. Ty, swoja droga, zapewne jestes powalająco interesująca? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Oczywiscie, ze prof Sroda jest nudziara:) 26.01.10, 23:46 Jak kazda osoba ze sklonnoscia do monomanii, charakteryzujaca sie przy tym nieprzyjemna lepkoscia mysli:) Mysle, Bene, ze tez sie lapiesz do tej kategorii:) Odpowiedz Link Zgłoś