Dodaj do ulubionych

Tomek z brylantyną

22.05.12, 14:59
Wszyscy wiemy, że wyrok zapadł. Zastanawiam się tylko, co by było gdyby jakaś PiS-owska Mata Hari uwiodła posła Gowina... Wróć, zły przykład, on jest niepokalanie poczęty - niech będzie np. poseł Schetyna. Czy nie uniewinniono by misia usidlonego przez bezwzględną flamę? Coś mi się wydaje, że mogłoby być inaczej.

PS: Uprzedzając komentarze kontra - tak, uważam, że Sawicka jest winna i powinna odsiedzieć trochę za swoją głupotę. Dyskutować można o wysokości wyroku i o tym, że burmistrz Helu dostał raptem zawiasy, ale skazanie jest moim zdaniem słuszne.
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Tomek z brylantyną 22.05.12, 16:17
      Żal mi tej Pani, powinna zostać ukarana, ale nie upokorzona.
      • bene_gesserit Re: Tomek z brylantyną 22.05.12, 19:01
        Ej no - sama się upokorzyła, opowiadając z płaczem o zębach, włosach i reszcie nieodpartej urody agenta. Którego potem w całej jego tłustawej maczo-okazałości miała okazję zobaczyć reszta Polski i ryknąć smiechem.
        • gazeta_mi_placi Re: Tomek z brylantyną 22.05.12, 19:03
          Mimo wszystko mi jej żal, zaś Pan Tomek to niezła kanalia.
          • bene_gesserit Re: Tomek z brylantyną 22.05.12, 19:07
            Wiesz, ze mi też? Zal mi jej, ale w sensie raczej litości niż współczucia. Głównie z tego powodu, że ona trafi do więzienia, a jak z niego wyjdzie, i tak będzie skończona, a agent zrobił karierę polityczną, głownie na tej sprawie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka