Dodaj do ulubionych

Ludzie kochani,mniej agresywnie!!!!!!

IP: *.crowley.pl 24.09.04, 11:22
Witam wszystkich
przegladam te posty ,w wiekszości trudne tematy a nawet bardzo trudne ale po
co tak agresywnie.
Kazdy ma coś do powiedzenia po to jest forum ale czemu tak głośno i łup,łup.
Przecież nie o to chodzi.
Aborcja-sama w sobie zła .Jeżeli już się stała to raczej nie jest łatwe do
przełknięcia dla żadnej kobiety.Może lepiej mówić o tym co robić żeby się nie
powtórzyła i jak z tym żyć dalej.
Prostytucja-bardzo smutne,bardzo...pozostawia ślad na całe życie
Zdrada-no kto wie jak sobie z tym radzić?
Czemu kobiety nie są lojalne wobec siebie?
itd....
Obserwuj wątek
    • dokowski A pigułka wczesnoporonna? 24.09.04, 12:00
      Gość portalu: pani Stefania napisał(a):

> Aborcja-sama w sobie zła .Jeżeli już się stała to raczej nie jest łatwe do
      > przełknięcia dla żadnej kobiety.

Taka pigułka, po której następuje miesiączka jak zwykle? Czy też jest trudna do
      przełknięcia.
      • Gość: pani Stefania Re: A pigułka wczesnoporonna? IP: 81.210.16.* 24.09.04, 12:44
        przepraszam
        ale czy szanowny dokowski zrozumiał treść mojego posta?
        Na postawione przez szanownego dokowskiego pytanie o pigułkę ,nie odpowiem bo
        nie mam doświadczenia w tej dziedzinie .Pomimo ,że wielcy jak np.cytowany Oskar
        W mieli inny pogląd na tę sprawę ,ja pozostanę przy swoim zdaniu,i wypowiadać
        się będę na tematy,które znam z autopsji a o reszcie to mogę posłuchać bez
        komentarza.
        pozdrawiam serdecznie szanownego dokowskiego.Proszę się zrelaksować
        • dokowski Treść mojego postu świadczy o pełnym relaksie 24.09.04, 15:18
          Gość portalu: pani Stefania napisał(a):

> przepraszam
          > ale czy szanowny dokowski zrozumiał treść mojego posta?

Zrozumiałam. A to pytanie rodzi we mnie podejrzenia, że Szanowna Pani nie
          zrozumiała mojej odpowiedzi

> Na postawione przez szanownego dokowskiego pytanie o pigułkę ,nie odpowiem bo
          > nie mam doświadczenia w tej dziedzinie

Czy mówimy o tej samej dziedzinie, o przełykaniu?

> pozdrawiam serdecznie szanownego dokowskiego.Proszę się zrelaksować

Proszę mnie uważniej czytać, a poczuje szanowna pani, co to jest prawdziwy
          relaks
          • Gość: monia Re: pani stefanio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:36
            pani stefanio jak tu nie być agresywnym jak taka intelektualna żmija zatruwa
            jadem atmosfere. pozdrawiam
            • dokowski No i wystraszyłeś panią Stefanię swą agresją 28.09.04, 13:51
              Gość portalu: monia napisał(a):

> pani stefanio jak tu nie być agresywnym jak taka intelektualna żmija zatruwa
              > jadem atmosfere
              • Gość: monia Re: No i wystraszyłeś panią Stefanię swą agresją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:55
                widze że masz problemy z identyfikacją płci- że się tak wyraże.
                • dokowski Zaloguj się, będziesz mógł lepiej udawać kobietę 28.09.04, 16:15
                  • Gość: MONIA Re: Zaloguj się, będziesz mógł lepiej udawać kobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 07:16
                    czytając twoje posty zauważyŁAM że raz jesteś JAKO FACET A RAZ JAKO BABKA a
                    może to dwie osoby pod tym samym loginem? jestem kobietą . panie ( i )
                    dokowski i nie musze kombinować .. a tak w ogóle to mi pochlebiasz że uważasz
                    mnie za faceta to są jednak bardziej rozumne istoty .
                    • dokowski Wskaż wątek 29.09.04, 10:55
                      Gość portalu: MONIA napisał(a):

> czytając twoje posty zauważyŁAM że raz jesteś JAKO FACET A RAZ JAKO BABKA a
                      > może to dwie osoby pod tym samym loginem?

to nie możliwe, co Ci się pomyliło

Natomiast płeć osób niezalogowanych jest zupełnie nieokreślona, tak jak zresztą
                      osoba Stwórcy takiego nicka. Pamiętam takiego forumowicza "doku", który pisywał
                      najpierw z IP MF, a potem gdy na niego donieśli forumowicze i go z MF
                      wyrzucili, to pisywał z chello. W obydwu przypadkach z serwerów tych korzystają
                      tysiące osób i bardzo często różni Stwórcy podpisywali się "doku". Najbardziej
                      popularne nicki są często wykorzystywane przez nielogujących się.

Ponadto jeżeli nick jest raz małymi a raz wielkimi literami, to zwykle oznacza
                      to, że Stwórcy tych nicków chcą dać do zrozumienia, że są różnymi osobami. Może
                      to być np. symbol czegoś w rodzaju: "Byłam małą Monią, niedojrzałą i głupiutką,
                      a teraz jestem wielką MONIĄ, dojrzałą kobietą, która będzie od tej pory
                      dyskutować na poziomie osób dorosłych". A ja wtedy natychmiast zapominam, że
                      Monia w ogóle istniała, i podejmuję dyskusję z nowym forumowiczem z czystą
                      kartą.
                    • nkosikazi po co to udawanie?? 30.09.04, 12:24
                      Gość portalu: MONIA napisał(a):

.. a tak w ogóle to mi pochlebiasz że uważasz
                      > mnie za faceta to są jednak bardziej rozumne istoty .

Od tego momentu nie wierzę abyś był kobietą. Żadna kobieta by czegoś takiego
                      nie napisała. Jak już musisz się podszywać (ale po co??) to lepiej uważaj na
                      takie detale.
                      pzdr
    • empeka Re: Ludzie kochani,mniej agresywnie!!!!!! 28.09.04, 22:46
      > Ludzie kochani,mniej agresywnie!!!!!!

Ale czemu?
      Pani Stefanio, oni tu lubią agresję i już.
      Co to komu szkodzi, prawda?
      Forum nie jest do ustalania poglądów, wymiany poglądów, dyskusji - ono jest do napawania się sobą.
      Bardzo miłe zajęcie, życzę sukcesow
      :-)
      • Gość: Zachodni Wiatr Re: Ludzie kochani,mniej agresywnie!!!!!! IP: 212.244.77.* 29.09.04, 10:53
        To oni są be, a my jesteśmy cacy!
        Za komuny mawiało się: to my jesteśmy kolektywem, a wy jestescie kliką!
        Zachodni Wietrzyk
      • dokowski To nie implikuje agresji 29.09.04, 11:07
        empeka napisała:

> Forum nie jest do ustalania poglądów, wymiany poglądów, dyskusji
        > - ono jest do napawania się sobą. Bardzo miłe zajęcie, życzę sukcesow

O tym wie każdy piszarz, poeta czy inny literat lub dziennikarz, że
        najwspanialszą lekturą jest czytanie własnych książek (wierszy, artykułów, prac
        naukowych). Podobnie na tym forum, najbardziej lubię czytać własne posty i
        podziwiać ich głębię i mądrość. Zdarza mi się jednak napisać coś głupiego lub
        chamskiego - tego czytać nie lubię i staram sie w przyszłości nie pisać takich
        postów więcej, bo takie posty psują mi przyjemność "napawania sie sobą".

Co innego jest źródłem agresywmych postów. Jest nim słabość i tchórzostwo
        Stwórcy nicka. W życiu codziennym pantoflarz, na forum staje się agresywnym
        antyfeministą. Żona regularnie gwałcona przez męża, i to bez żadnej przemocy z
        jego strony, na forum staje się agresywną pseudofeministką. To nie napawanie
        się sobą jest źródłem agresywności, ale rozpaczliwe marzenia o tym, że jest się
        osobą silną i odważną.
      • Gość: traian po co forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.04, 11:47
        >Forum nie jest do ustalania poglądów, wymiany poglądów, dyskusji - ono jest do
        > napawania się sobą.

forum służy mi zarówno do ekspresji swego "ja" jak i do poznawania stanowisk
        innych forumowiczów
        dzięki wymianie zdań
        1) poznaje kontargumenty, dzięki czemu moge się zastanowić nad slabościami
        mojej tezy, a przez to mogę ją udoskonalić
        2) zaczynam lepiej rozumieć przeciwników ideowych, ich słabe i mocne punkty
        3) mam czas na rozważenie ich argumentów i przygotowanie repliki, dzięki czemu
        jestem lepiej przygotowany do dyskusji w realu, która wymaga blyskawicznej
        riposty - forum to taki trening przed starciem w realu ;)
        • kocia_noga Re: po co forum 29.09.04, 12:28
          traian, szykujesz się więc do walki.Możesz dodać z kim i czyim kosztem?
          • dokowski Jak to "kosztem"?! 29.09.04, 12:55
            kocia_noga napisała:

> traian, szykujesz się więc do walki.Możesz dodać z kim i czyim kosztem?

Masz na myśli, że pisze z pracy? Bo przecież nikt chyba nie bierze do siebie
            tego, co tutaj przeczyta. Nie wyobrażam sobie, żebym miał pisać na forum, gdyby
            to nie sprawiało mi przyjemności. Zakładam, że każdy tak do tego podchodzi, bo
            nikt nikogo do pisania na forum nie zmusza. Szczególnie my, zalogowani, możemy
            z czystym sumieniem pisać cokolwiek, bo jeśli komuś nie sprawia przyjemności
            czytanie nas, to może sobie nas zasłonić poprzez listę nieprzyjaciół.
        • dokowski O, to już lepiej wyjaśnia agresję 29.09.04, 12:50
          Gość portalu: traian napisał(a):

> forum to taki trening przed starciem w realu ;)
          • kocia_noga Re: O, to już lepiej wyjaśnia agresję 29.09.04, 14:13
            Właśnie o to mi chodziło; walka w realu czy wirtualu odbywa się, moim zdaniem
            czyimś kosztem, choćby samego walczącego.
            • dokowski Czasem walka w wirtualu nic nie kosztuje 29.09.04, 14:19
              kocia_noga napisała:

> Właśnie o to mi chodziło; walka w realu czy wirtualu odbywa się,
              > moim zdaniem czyimś kosztem, choćby samego walczącego.

A nawet wzmacnia walczącego, tak jak każdy trening
              • warshawiak A wirtualnie szkolony rycerz 29.09.04, 14:30
                stanie w końcu do walki w realu i niczym Zawisza Czarny zmiecie obce siły, i
                rodzime miazmaty zepsucia;)
                • Gość: monia Re: dokowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:41
                  mam wrażenie że jak coś piszesz to jesteś naćpany ( a) znowu jestem małą
                  moniczką .
                  • Gość: monia Re: dokowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:46
                    nareszcie ktoś mnie rozszyfrował jestem notorycznie gwałconą kobietą i chce
                    udowdnić swoją siłe wyrażając agresje w stosunku do reszty świata . przepiękna
                    interpretacja .
                    • dokowski Nie bierz tego od razu do siebie 29.09.04, 14:51

> nareszcie ktoś mnie rozszyfrował

To tylko jedna w wielu przyczyn agresji kobiet na forum. To był opis tylko
                      jednej z wielu możliwych przyczyn. Sama mogłabyć wyobrazić sobie jakąś inną,
                      bez zdradzania intymnych tajemnic twojej Stwórczyni.
                  • dokowski A co znów wydaje ci się kontrowersyjne 29.09.04, 14:48

> mam wrażenie że jak coś piszesz to jesteś naćpany

Czy moje wysokie IQ kojarzy ci się ze stanem po amfie?
                    • Gość: endorfina Niech żyje skromność! ;-) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.09.04, 21:48
                      • dokowski Tak właśnie jest, to wrodzona skromność nie ... 01.10.04, 16:07
                        ... pozwala mi ujawnić dokładnej wartości. Mogę wam tylko powiedzieć, że kiedy
                        zobaczyłem tę liczbę, którą przysłali mi z Mensy, przeżyłem szok. Naprawdę, nie
                        doceniałem siebie.
    • Gość: pani Stefania Re: Ludzie kochani,mniej agresywnie!!!!!! IP: *.crowley.pl 30.09.04, 10:48
      To oczywiście nie odkrycie Ameryki ale jednak przypomnę ...o czym wszyscy
      wiecie,Ze życie nasze jest zbyt krótkie na takie ble,ble.Monia !dokowski niech
      sobie tam będzie,mnie nie denerwuje bo nie może.
      Zamiast tego wszystkiego lepiej napić sie gorzkiego kakao z pianką z kogla
      mogla z dodatkiem likieru"marcepan w czekoladzie"(lub co kto ma).Rozjaśnia
      umysł,rozgrzewa i nastraja do życia bardziej marcepanowo.
      Pozdrawiam serdecznie (dokowskiego też)
      :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka