Dodaj do ulubionych

Nasza Bogini

IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 14.10.04, 20:22
Przewspaniały "nick" przybrała sobie "Wasza Bogini". Faktycznie, faceci,
prawdziwi faceci, czczą kobiety. Fagasi nie. A genelmani je na dodatek
szanują. A fagasi nie... I przawdziwi mężczyźni nie opowiadają o swych
przeżyciach z kobietami, gdyż traktują to jako przwdziwe przeżycia. O tych
sprawach opowiadają jedynie chłystki, nie mające szacunku dla kobiet...
Prosit!
P.
Obserwuj wątek
    • Gość: bogi Re: Nasza Bogini IP: *.dwi.uw.edu.pl 15.10.04, 11:56
      I przawdziwi mężczyźni nie opowiadają o swych
      > przeżyciach z kobietami, gdyż traktują to jako przwdziwe przeżycia.

ale skad takie wnioski?
      • Gość: bogi ps. zdradze Ci cos na swoj temat IP: *.dwi.uw.edu.pl 15.10.04, 11:59
        jestem kobieta z klasa:::::::))))))))))))
        • Gość: bogi i IP: *.dwi.uw.edu.pl 15.10.04, 12:01
          podobaja mi sie tacy faceci jak z reklamy papierosow dobrych marek;)

• Gość: Piter Re: i IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 15.10.04, 12:12
            De gustibus et coloribus non est disputandum.
            P.
        • Gość: Piter Re: ps. zdradze Ci cos na swoj temat IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 15.10.04, 12:12
          Już cię kocham... platonicznie.
          P.
        • warshawiak Re: ps. zdradze Ci cos na swoj temat 15.10.04, 14:05
          Gość portalu: bogi napisał(a):

> jestem kobieta z klasa:::::::))))))))))))

Nauczanie początkowe, czy może trochę starsze dzieci?;)
          • Gość: bogi Re: ps. zdradze Ci cos na swoj temat IP: *.dwi.uw.edu.pl 18.10.04, 13:44
            stary. masz ograniczone pole zasobow intelektualnych.
            nie jedz na tym samym przez pol forum. zmien od czasu do czasu plyte.
            bedziesz interesujacym facetem z klasa, a nie podrostkiem, ktory cos sie
            dowiedzial na temat swiata ale nie do konca umie sensownie dyskutowac.
            • warshawiak Re: ps. zdradze Ci cos na swoj temat 18.10.04, 15:28
              Gość portalu: bogi napisał(a):

> stary. masz ograniczone pole zasobow intelektualnych.
              > nie jedz na tym samym przez pol forum. zmien od czasu do czasu plyte.
              > bedziesz interesujacym facetem z klasa, a nie podrostkiem, ktory cos sie
              > dowiedzial na temat swiata ale nie do konca umie sensownie dyskutowac.

Bardzo zgrabne. Może opublikujesz to w gazetce szkolnej?;)
      • Gość: Piter Re: Nasza Bogini IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 15.10.04, 12:14
        Bo o przeżyciach z kobietami (zwłaszcza intymnych) opowiadają palanci,
        chwalipięty i kłamczuchy.
        A my, prawdziwi mężczyźni, nie!
        P.
    • Gość: bogi a propos fagasow IP: *.dwi.uw.edu.pl 15.10.04, 12:05
      kiedys ogladalam program szczygla pare lat temu i wystepowal w nim facet, ktory
      czcil lalki barbie.
      • Gość: Piter Re: a propos fagasow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 15.10.04, 12:11
        To faktycznie fagas.
        P.
        • warshawiak Re: a propos fagasow 15.10.04, 14:03
          Wcale nie fagas. Ostatnio naukowcy udowodnili, że kobiety o budowie Barbie są
          najlepszym materiałem reprodukcyjnym. Być może czciciel laleczki poszukiwał po
          prostu najlepszej matki dla swoich dzieci, a że kaszaloty same go otaczały,
          modlił się do ideału. Dostrzegam w tym pewną szlachetność;)
          • Gość: Piter Re: a propos fagasow IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 15.10.04, 18:01
            Może masz rację. Audycji nie widziałem, faceta też nie, a lalkę Barbie kiedyś
            kupiłem córce, ale zbytnio się nie przyglądałem, zwłaszcza pod względem
            reprodukcyjnym, więc może błądzę.
            P.
            • kocia_noga Re: a propos fagasow 17.10.04, 10:35
              Stawianie na piedestał jest znane w psychologii.Dobrze jest opisane w książce
              Dana Kinleya "Syndrom Piotrusia Pana".Świadczy o niedojrzałości.
              Ja dodam tylko , że może wynikać z lęku przed spotkaniem z kimś różnym od
              siebie twarzą w twarz, lęku przed obejrzeniem się w lustrze.Kobieta stojąca na
              piedestale albo pod nogami nie patrzy w oczy.Z boginią się nie rozmawia, nie
              wymienia myśli , tak jak i z "feministkami".Piszę w cudzysłowiu ,bo widzę , jak
              bardzo niedojrzali mężczyźni nie chcą wiedzieć niczego o feminiźmie. Ich
              działalnośc, to zagłuszanie, wykrzywianie , zakłócanie przekazu . Sami nie chcą
              czy nie potrafią słyszeć niczego poza własnym głosem.Bogini im daje alibi.No
              przecież to nie prawda , że nienawidzą kobiet.Wyznaczyli im przecież wspaniałe
              miejsce i rolę.
              Może to , oprócz motywów opisanych przez Kinleya , wynikac też z lęku przed
              odrzuceniem - w gruncie rzeczy taki nieszczęśliwy facet uważa się za mało
              wartościowego i sądzi ,że tylko siłą może zdobyć kobietę.Siłą, czy manipulacją,
              kłamstwem na swój temat lub ustawianiem ról.
              Dlatego też mierzi mnie katolicyzm - utrwala niedojrzałość.Stawia boginię na
              piedestale , i odbiera głos żywym kobietom.Ciągnie do tej ideologii własnie ten
              typ mężczyzn - dlatego ten raport psychiatrów sporządzony na zamówienie
              Watykanu po serii skandali seksualnych skończonych kłopotami finansowymi - 80%
              kleru katolickiego to mężczyźni niedojrzali psychicznie . Niedojrzałość to
              również nieumiejętność skonfrontowania się z obiektywną rzeczywistością , no i
              błędne koło się zamyka.
              Kiedyś chciałam zadać kobietom z tego forum pytanie , czy chciałyby być żoną
              Pitera i żeby swoje zdanie uzasadniły - byłoby to jednak zbytnim okrucieństwem
              i spowodowałoby tylko okopanie się w nienawiści i braku kontaktu.
              Mieszkam z mężczyzną - patrzymy na siebie , patrzymy sobie w oczy, rozmawiamy
              ze sobą, słuchamy siebie nawzajem.Nie zamienię tego na żaden najbardziej złoty
              piedestał.
              • mlody.panicz Re: a propos fagasow 17.10.04, 12:39
                kocia_noga napisała:

raport psychiatrów sporządzony na zamówienie
                > Watykanu po serii skandali seksualnych skończonych kłopotami finansowymi -
                80%
                > kleru katolickiego to mężczyźni niedojrzali psychicznie .

wyjasnij, prosze, czemu nazywasz sie 'kocia' noga, skoro lzesz jak pies?
                pozdrawiam nieustajaco
                mp
                • kocia_noga Re: a propos fagasow 17.10.04, 17:42
                  Mało elegancko wyraziłes swoją niewiarę w to, co napisałam . Dane wzięłam z
                  audycji telewizyjnej Pospieszalskiego "Warto rozmawiać" , gdzie pewien ksiądz
                  zakonny o tym opowiadał z zatroskaniem ...
                  • mlody.panicz Re: a propos fagasow 17.10.04, 19:11
                    zgadza sie, malo elegancko. jeszcze mniej elegancko jest rozpowszechniac
                    nieprawde.
                    pozdrawiam nieustajaco
                    mp
              • Gość: Piter Re: a propos fagasow IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 19.10.04, 04:03
                Zbyt materialnie pojmujesz "piedestał". Ale widzę, żepróba tłumaczenia co
                miałem na mysli to rzucanie grochem o ścianę.
                Naczytałaś się dyrdymałków o Piotrusiu Panu, kompleksach i oderwałaś od
                rzeczywistości.
                Ja też patrzę swojej żonie w oczy, a mimo to na piedestale ją mam. Zresztą
                zawsze patrzę ludziom w oczy, co nie przeszkadza mi jednych szanować, innych
                nie.
                Snujesz teoryjki o nienawidzeniu kobiet przez mężczyzn je sznujących.
                E, pokręciło cię "w rozumie".
                P.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka