warshawiak 16.10.04, 15:12 - stwierdzają panowie Świetlicki i Dyduch w dzisiejszych "WO". I co o tym sądzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocia_noga Re: Kobieta nie pochodzi od małpy 16.10.04, 19:26 Od małpy pochodzi małpa.Nie znam kontekstu wypowiedzi, ale tak na pierwszy rzut oka świadczy to o tych panów niedoinformowaniu w kwestii pochodzenia człowieka (homo erectus).Warshawiak , co ci , różyczko ? Niedawno użalałes się na dyskryminację ze względu na urodziwą swą młodość, a teraz Świetlickiego zaczynasz czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
warshawiak Re: Kobieta nie pochodzi od małpy 18.10.04, 15:25 kocia_noga napisała: >Warshawiak , co ci , różyczko ? Niedawno użalałes się na > dyskryminację ze względu na urodziwą swą młodość, a teraz Świetlickiego > zaczynasz czytać? Ja nie Świetlickiego dla Świetlickiego czytam, tylko "Wysokie Obcasy" - w nadziei zacieśnienia swojej więzi z oświeconą żeńską częścią populacji, pogłębienia wiedzy i znalezienia odpowiedzi na nurtujące mnie pytania egzystencjalne;) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Kocia nogo! 18.10.04, 23:10 jak TY slicznie piszesz do Warshawiaka, zachwycona jestem i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
warshawiak Re: Kocia nogo! 19.10.04, 01:10 ggigus napisała: > > jak TY slicznie piszesz do Warshawiaka, zachwycona jestem i pozdrawiam No nie, zaraz się porzygam. Jeśli o mnie chodzi, to wypisuję się z tego sztambucha. Żegnam Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggigus Re: Kocia nogo! IP: *.bsb-muenchen.de 19.10.04, 14:09 de gustibus itd. Warshawiaku coz na to poadze, ze mie kocia noga zachwycila? Otrzyj usta i pisz dalej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
warshawiak Re: Kocia nogo! 19.10.04, 17:03 Gość portalu: ggigus napisał(a): > de gustibus itd. Warshawiaku > coz na to poadze, ze mie kocia noga zachwycila? > Otrzyj usta i pisz dalej Dziękuję za wsparcie moralne;) Życzę miłych pogawędek z Kocią Nogą:) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Kobieta nie pochodzi od małpy 18.10.04, 20:40 a mają na to dowody, czy tylko tak im się napisało? ;) Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
warshawiak Re: Kobieta nie pochodzi od małpy 19.10.04, 01:11 losiu4 napisał: > a mają na to dowody, czy tylko tak im się napisało? ;) A ch.. ich wie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kobieta nie pochodzi od małpy IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 19.10.04, 07:37 Pochodzi jak cała ludzkość od pramatki Ewy. Dopiero teraz się dowiedziałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Kobieta nie pochodzi od małpy 19.10.04, 08:35 o żebrze pewnego mężczyzny zapomniałaś ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
milka30 Re: Kobieta nie pochodzi od małpy 19.10.04, 14:50 Gość portalu: Magda napisał(a): > Pochodzi jak cała ludzkość od pramatki Ewy. Dopiero teraz się dowiedziałeś :) ...od pramatki Ewy mitochondrialnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Kobieta nie pochodzi od małpy 19.10.04, 20:16 Ech, dopiero teraz dodreptałam do peceta , a tyle mnie ominęło! Przemiła pogawędka z ggigus , reanimacja warshawiaka - kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś