Dodaj do ulubionych

POMÓŻCIE!!!

IP: *.ds.pg.gda.pl 19.11.04, 21:30
Moja siostra jest feministką!!! Co mam zrobić, jak ją wyleczyć???
HELP ME!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.sip.asm.bellsouth.net 19.11.04, 23:10
      Mozesz wiele rzeczy podawac na feminizm, np. nitrozepan, relanium, albo
      haloperidol. Relanium to jesli jest w histerii feministycznej, nitrozepan ja
      troche przygluszy, jesli ma problemy ze spaniem w sam raz. Natomiast
      haloperizol implikuje sie w wyjatkowo ciezkich przypadkach, jak np;
      schizofrenii feminstycznej. Haloperidol- zacznij od 500 mikrogramow do 5
      miligramow 3-4 razy dziennie; nie wiecej, bo przedawkowanie powodu problemy z
      oddychaniem, trudnosci w mowie i spazmy miesni szyji i ramion.
      • Gość: er_el Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:25
        :D
        • Gość: anka Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.sip.asm.bellsouth.net 19.11.04, 23:31
          przykro mi, ale nie rozumiem
          • er_el Re: POMÓŻCIE!!! 20.11.04, 20:04
            To symbol śmiechu - tak jak ":)". Dobrze napisałaś:)
      • Gość: Bodzu Chemia RULEZ!!! IP: *.crowley.pl 20.11.04, 20:39
        Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Gdy wyczerpię wszystkie naturalne środki
        perswazji to zacznę ją szprycować...!!!
    • stephen_s Re: POMÓŻCIE!!! 20.11.04, 01:37
      Nie leczyć!!! Brać przykład!!!
    • Gość: miłka Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.chello.pl 20.11.04, 10:50
      Osobiście zgłoś się do psychiatry.
    • Gość: Dunduś Jeśli jest ci droga, musisz działać już dziś! IP: 202.175.234.* 20.11.04, 11:31
      Trzeba zaznaczyć, że w zasadzie wyleczenie jest baaardzo trudne. Jednak jeśli
      jeszcze potrafisz nawiązać z nią kontakt tzn. jest pewna nadzieja. Później może
      to być coraz trudniejsze, bo codzienne mantry w stylu – „samiec twój wróg”,
      wytworzą w jej umyśle blokadę nakazującą się dystansować od „patriarchalnych”
      samców. Wtedy możesz ją stracić! Przykładem tego jest właśnie to forum, gdzie
      pomimo rozlicznych prób nie można już dotrzeć do piszących tu kobiet.
      Generalnie trudno jest podać gotową receptę – może dobrze podziała jakaś
      terapia szokowa. Powiedz jej, że gdy będzie starsza będzie wyglądać i gadać jak
      Kazimiera Szczuka lub K. Dunin.
      • stephen_s Re: Jeśli jest ci droga, musisz działać już dziś! 20.11.04, 14:29
        > Później może
        > to być coraz trudniejsze, bo codzienne mantry w stylu – „samiec twój wróg”,
        > wytworzą w jej umyśle blokadę nakazującą się dystansować od „patriarchalnych”
        > samców.

Tia, zwłaszcza mężczyźni - feminiści takie mantry recytują codziennie...

> Powiedz jej, że gdy będzie starsza będzie wyglądać i gadać jak
        > Kazimiera Szczuka lub K. Dunin.

Czyli nieźle?
      • Gość: Bodzu Hmm... IP: *.crowley.pl 20.11.04, 20:31
        Mam jej prawić komplementy...??? Kinga Dunin to jej idolka! Ona wojuje z całym
        rodem męskim...a konsekwencje są oczywiste - NIE MA FACETA!!!
    • Gość: bezdenny Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 14:28
      Na początek możesz jej puszczać piosenki ulubionego barda feministek i
      pederastów - Waldemara Koconia. Podrzuć jej też trochę zdjęć z ósmomarcowych
      pochodów.
      Jeśli chodzi o środki farmakologiczne, to niestety w tej materii nie jestem
      zanwcą, ale pozosdtję pod wrażeniem wielkiej fachowości Anny z USA. Myślę że
      spokojnie możesz skorzystać z jej rad. A więc z jednej strony traktujemy
      siostrę chemią - leki, a zdrugiej kozetką - Kocoń i zdjęcia.
      Informuj nas o pstępach leczenia
      • Gość: anka Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.sip.asm.bellsouth.net 20.11.04, 15:23
        Bezdenny, moj misiu, cos ostatnio Cie nie bylo. Nawet nie wiesz, jak tesnilam.
        • Gość: bezdenny Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:56
          Gość portalu: anka napisał(a):

> Bezdenny, moj misiu, cos ostatnio Cie nie bylo. Nawet nie wiesz, jak tesnilam.
          czy my się znamy? a może pomyliłaś mnie z kimś?
          • Gość: anka Kotku, nie udawaj, bo Ircia sie obrazi;))) n/t IP: *.sip.asm.bellsouth.net 21.11.04, 21:14
            • Gość: bezdenny Re: Who the f...k is Ircia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:11
              misiu, kotku..... co dalej?
              • Gość: anka No wiesz!!! IP: *.sip.asm.bellsouth.net 21.11.04, 22:38
                Paczku, czemu tak sie zloscisz? Wystarczy chlopu czulosci prawic i o prosze
                Who the f.., musisz poskronic swoja zlosc w stosunku do kobiet. Twoj
                antyfeminizm doprowadza Cie do agresji, mozesz nawet popasc w nerwice
                antyfemnistyczna. Pewnie juz wyizolowales sie ze spoleczenstwa i tylko zadajesz
                sie ze swoimi przyglupimi kolegami z bloku, a jedyny kontakt z kobieta jaki
                masz to przez siec i dodatku im ublizasz, to nie dobrze, misku.
                A Ircia jest z "Rozmow Kontrolowanych", bardzo czula kobieta w srednim wieku.
                • Gość: bezdenny Re: No wiem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:35
                  Gość portalu: anka napisał(a):

> Paczku, czemu tak sie zloscisz? Wystarczy chlopu czulosci prawic i o prosze
                  > Who the f.., musisz poskronic swoja zlosc w stosunku do kobiet. Twoj
                  > antyfeminizm doprowadza Cie do agresji, mozesz nawet popasc w nerwice
                  > antyfemnistyczna.

Przypomniała mi się tylko pisenka "Alice, who the f...k is Alice" Ale mniejsza.
                  To napewno nie antyfeminizm doprowadza mnie do agresji. jeśli już, to byc może
                  feminizm. Widzę, że powiększa nam się grono psychoterapeutów : stefek, krytk, a
                  teraz Ty.

Pewnie juz wyizolowales sie ze spoleczenstwa i tylko zadajesz
                  >
                  > sie ze swoimi przyglupimi kolegami z bloku, a jedyny kontakt z kobieta jaki
                  > masz to przez siec i dodatku im ublizasz, to nie dobrze, misku.

Zgadywać zawsze wolno. Niestety nie mieszkam w bloku, więc tym bardziej nie
                  mogę mieć w nim kolegów. Co do tego czy kontaktuję się z przygłupami - no cóż
                  na forum zagląda wiele osób i przyznasz, że niewskazane byłoby selekcjonować
                  tych którym wolno się wypowiadać. Ale przyznam że jestem pod wrażeniem Twojej
                  troskliwości o mnie. Mało kto wiedząc, że jestem odizolowany od społeczeństwa i
                  że mam jedynie kolegów przygłupoów zniżył by się tak jak Ty do rozmowy ze mną.

> A Ircia jest z "Rozmow Kontrolowanych", bardzo czula kobieta w srednim wieku.
                  Wiem, że taki film był, ale nie widziałem go. Może grałaś w nim np. Stanisława
                  Tyma.
                  pzdr
                  ps
                  czy indyk już w piekarniku?
                  • Gość: anka do bezdennego IP: *.sip.asm.bellsouth.net 22.11.04, 21:09
                    Przepraszam Cie. Mialam zly dzien, no, i padlo na Ciebie. Przyznaje, troche
                    przesadzilam.
                    Co do Stanislawa Tyma to wygladam znacznie lepiej niz on.
                    A indykow nie znosze.
                    Juz wiecej do Ciebie nie napisze.
                    Czesc;
                    • Gość: bezdenny Re: do bezdennego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:36
                      Ależ pisz. jako człowiek wyobcowany , mający kontakt jedynie z przygłupawymi
                      kolegami z bloku, staram się docenić każdy przejaw dowcipu i inteligencji
                      (oczywiście w ramach mych skromnych możliwości). nawet jeśli objawia się
                      poprzez złośliwośc i szyderstwo. mam nadzieję że zły zień minął i szczerze się
                      cieszę że nie przypominasz Tyma Stanisława. Byłoby mi nieswojo gdyby ktoś o
                      takiej aparycji zwracał się do mnie per misu lub pączusiu.
                      pozdrawiam
                      ps.
                      a tekst o leczeniu podobał mi się. bardzo.
                      • Gość: anka jeszcze jeden.......... IP: *.sip.asm.bellsouth.net 23.11.04, 01:49
                        Gość portalu: bezdenny napisał(a):

cieszę że nie przypominasz Tyma Stanisława. Byłoby mi nieswojo gdyby ktoś o
                        > takiej aparycji zwracał się do mnie per misu lub pączusiu.

Ty jak Ty, ale gdybym ja wygladala jak Tym, i zwracalabym sie do Ciebie "misiu"
                        to dopiero czulabym sie nieswojo.
                        pzdr
                • Gość: trevik Zupelnie na marginesie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:51
                  > A Ircia jest z "Rozmow Kontrolowanych", bardzo czula kobieta w srednim wieku.

Ta "Ircia" nie pojawia sie czasem w "Misiu" za sprawa wujka-dobra-rada, grana
                  przez Zofie Czerwinska? Moze w "rozmowach" tez wystepowala jakas "Ircia" ale ja
                  nie kojarze.
      • Gość: Bodzu Będę raportował... IP: *.crowley.pl 20.11.04, 20:37
        o POstępach w leczeniu ;-))) Ale przychodzi mi tu na myśl jeden cytat:
        SFIKSOWAŁYŚCIE BOŚCIE DAWNO FACETA NIE MIAŁY!!! Tu moim skromnym zdaniem tkwi
        źródło feminizmu - po co robić GENDER WARS jak można postawić na TEAM WORKING!
        To o wiele przyjemniejsze - więc nie walczmy tylko kop...my tzn. kooperujmy.
        Szowinizm i feminizm biorą się z KOMPLEKSÓW, moim skromnym zdaniem!
        EoT <End of Transmission>
      • judas9 Re: POMÓŻCIE!!! 20.11.04, 20:39
        Jeśli już chodzi o farmakologię alternatywną
        to proponuję silną kurację emetyczną:

przynajmniej trzy razy dziennie po dwa posty bezdennego.

[wskazanie dla bulimistek: po posiłku]
        • kochanica.francuza Re: POMÓŻCIE!!! 21.11.04, 11:06
          judas9 napisała:

> Jeśli już chodzi o farmakologię alternatywną
          > to proponuję silną kurację emetyczną:
          >
          > przynajmniej trzy razy dziennie po dwa posty bezdennego.
          >
          > [wskazanie dla bulimistek: po posiłku]
          bulimiczek :-)

kopulować?z bodzu?sama mysl dziala na mnie emetycznie
          • Gość: Bodzu Jeszcze mnie nie znasz IP: *.crowley.pl 23.11.04, 23:13
            Ej, nie wiesz co tracisz maleńka ;p
    • dokowski A po czym to poznałeś? 22.11.04, 20:55
      Gość portalu: Bodzu napisał(a):

> Moja siostra jest feministką!!!

Nie pozwala się już bić tatusiowi?
      • Gość: Bodzu Trafiłeś w sedno (n/t) ;-))) IP: *.crowley.pl 23.11.04, 23:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka