Gość: Bodzu IP: *.ds.pg.gda.pl 19.11.04, 21:30 Moja siostra jest feministką!!! Co mam zrobić, jak ją wyleczyć??? HELP ME!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.sip.asm.bellsouth.net 19.11.04, 23:10 Mozesz wiele rzeczy podawac na feminizm, np. nitrozepan, relanium, albo haloperidol. Relanium to jesli jest w histerii feministycznej, nitrozepan ja troche przygluszy, jesli ma problemy ze spaniem w sam raz. Natomiast haloperizol implikuje sie w wyjatkowo ciezkich przypadkach, jak np; schizofrenii feminstycznej. Haloperidol- zacznij od 500 mikrogramow do 5 miligramow 3-4 razy dziennie; nie wiecej, bo przedawkowanie powodu problemy z oddychaniem, trudnosci w mowie i spazmy miesni szyji i ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.sip.asm.bellsouth.net 19.11.04, 23:31 przykro mi, ale nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
er_el Re: POMÓŻCIE!!! 20.11.04, 20:04 To symbol śmiechu - tak jak ":)". Dobrze napisałaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzu Chemia RULEZ!!! IP: *.crowley.pl 20.11.04, 20:39 Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Gdy wyczerpię wszystkie naturalne środki perswazji to zacznę ją szprycować...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.chello.pl 20.11.04, 10:50 Osobiście zgłoś się do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dunduś Jeśli jest ci droga, musisz działać już dziś! IP: 202.175.234.* 20.11.04, 11:31 Trzeba zaznaczyć, że w zasadzie wyleczenie jest baaardzo trudne. Jednak jeśli jeszcze potrafisz nawiązać z nią kontakt tzn. jest pewna nadzieja. Później może to być coraz trudniejsze, bo codzienne mantry w stylu – „samiec twój wróg”, wytworzą w jej umyśle blokadę nakazującą się dystansować od „patriarchalnych” samców. Wtedy możesz ją stracić! Przykładem tego jest właśnie to forum, gdzie pomimo rozlicznych prób nie można już dotrzeć do piszących tu kobiet. Generalnie trudno jest podać gotową receptę – może dobrze podziała jakaś terapia szokowa. Powiedz jej, że gdy będzie starsza będzie wyglądać i gadać jak Kazimiera Szczuka lub K. Dunin. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jeśli jest ci droga, musisz działać już dziś! 20.11.04, 14:29 > Później może > to być coraz trudniejsze, bo codzienne mantry w stylu – „samiec twój wróg”, > wytworzą w jej umyśle blokadę nakazującą się dystansować od „patriarchalnych” > samców. Tia, zwłaszcza mężczyźni - feminiści takie mantry recytują codziennie... > Powiedz jej, że gdy będzie starsza będzie wyglądać i gadać jak > Kazimiera Szczuka lub K. Dunin. Czyli nieźle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzu Hmm... IP: *.crowley.pl 20.11.04, 20:31 Mam jej prawić komplementy...??? Kinga Dunin to jej idolka! Ona wojuje z całym rodem męskim...a konsekwencje są oczywiste - NIE MA FACETA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 14:28 Na początek możesz jej puszczać piosenki ulubionego barda feministek i pederastów - Waldemara Koconia. Podrzuć jej też trochę zdjęć z ósmomarcowych pochodów. Jeśli chodzi o środki farmakologiczne, to niestety w tej materii nie jestem zanwcą, ale pozosdtję pod wrażeniem wielkiej fachowości Anny z USA. Myślę że spokojnie możesz skorzystać z jej rad. A więc z jednej strony traktujemy siostrę chemią - leki, a zdrugiej kozetką - Kocoń i zdjęcia. Informuj nas o pstępach leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.sip.asm.bellsouth.net 20.11.04, 15:23 Bezdenny, moj misiu, cos ostatnio Cie nie bylo. Nawet nie wiesz, jak tesnilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: POMÓŻCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:56 Gość portalu: anka napisał(a): > Bezdenny, moj misiu, cos ostatnio Cie nie bylo. Nawet nie wiesz, jak tesnilam. czy my się znamy? a może pomyliłaś mnie z kimś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Kotku, nie udawaj, bo Ircia sie obrazi;))) n/t IP: *.sip.asm.bellsouth.net 21.11.04, 21:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: Who the f...k is Ircia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:11 misiu, kotku..... co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka No wiesz!!! IP: *.sip.asm.bellsouth.net 21.11.04, 22:38 Paczku, czemu tak sie zloscisz? Wystarczy chlopu czulosci prawic i o prosze Who the f.., musisz poskronic swoja zlosc w stosunku do kobiet. Twoj antyfeminizm doprowadza Cie do agresji, mozesz nawet popasc w nerwice antyfemnistyczna. Pewnie juz wyizolowales sie ze spoleczenstwa i tylko zadajesz sie ze swoimi przyglupimi kolegami z bloku, a jedyny kontakt z kobieta jaki masz to przez siec i dodatku im ublizasz, to nie dobrze, misku. A Ircia jest z "Rozmow Kontrolowanych", bardzo czula kobieta w srednim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: No wiem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:35 Gość portalu: anka napisał(a): > Paczku, czemu tak sie zloscisz? Wystarczy chlopu czulosci prawic i o prosze > Who the f.., musisz poskronic swoja zlosc w stosunku do kobiet. Twoj > antyfeminizm doprowadza Cie do agresji, mozesz nawet popasc w nerwice > antyfemnistyczna. Przypomniała mi się tylko pisenka "Alice, who the f...k is Alice" Ale mniejsza. To napewno nie antyfeminizm doprowadza mnie do agresji. jeśli już, to byc może feminizm. Widzę, że powiększa nam się grono psychoterapeutów : stefek, krytk, a teraz Ty. Pewnie juz wyizolowales sie ze spoleczenstwa i tylko zadajesz > > sie ze swoimi przyglupimi kolegami z bloku, a jedyny kontakt z kobieta jaki > masz to przez siec i dodatku im ublizasz, to nie dobrze, misku. Zgadywać zawsze wolno. Niestety nie mieszkam w bloku, więc tym bardziej nie mogę mieć w nim kolegów. Co do tego czy kontaktuję się z przygłupami - no cóż na forum zagląda wiele osób i przyznasz, że niewskazane byłoby selekcjonować tych którym wolno się wypowiadać. Ale przyznam że jestem pod wrażeniem Twojej troskliwości o mnie. Mało kto wiedząc, że jestem odizolowany od społeczeństwa i że mam jedynie kolegów przygłupoów zniżył by się tak jak Ty do rozmowy ze mną. > A Ircia jest z "Rozmow Kontrolowanych", bardzo czula kobieta w srednim wieku. Wiem, że taki film był, ale nie widziałem go. Może grałaś w nim np. Stanisława Tyma. pzdr ps czy indyk już w piekarniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka do bezdennego IP: *.sip.asm.bellsouth.net 22.11.04, 21:09 Przepraszam Cie. Mialam zly dzien, no, i padlo na Ciebie. Przyznaje, troche przesadzilam. Co do Stanislawa Tyma to wygladam znacznie lepiej niz on. A indykow nie znosze. Juz wiecej do Ciebie nie napisze. Czesc; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: do bezdennego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:36 Ależ pisz. jako człowiek wyobcowany , mający kontakt jedynie z przygłupawymi kolegami z bloku, staram się docenić każdy przejaw dowcipu i inteligencji (oczywiście w ramach mych skromnych możliwości). nawet jeśli objawia się poprzez złośliwośc i szyderstwo. mam nadzieję że zły zień minął i szczerze się cieszę że nie przypominasz Tyma Stanisława. Byłoby mi nieswojo gdyby ktoś o takiej aparycji zwracał się do mnie per misu lub pączusiu. pozdrawiam ps. a tekst o leczeniu podobał mi się. bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka jeszcze jeden.......... IP: *.sip.asm.bellsouth.net 23.11.04, 01:49 Gość portalu: bezdenny napisał(a): cieszę że nie przypominasz Tyma Stanisława. Byłoby mi nieswojo gdyby ktoś o > takiej aparycji zwracał się do mnie per misu lub pączusiu. Ty jak Ty, ale gdybym ja wygladala jak Tym, i zwracalabym sie do Ciebie "misiu" to dopiero czulabym sie nieswojo. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trevik Zupelnie na marginesie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:51 > A Ircia jest z "Rozmow Kontrolowanych", bardzo czula kobieta w srednim wieku. Ta "Ircia" nie pojawia sie czasem w "Misiu" za sprawa wujka-dobra-rada, grana przez Zofie Czerwinska? Moze w "rozmowach" tez wystepowala jakas "Ircia" ale ja nie kojarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzu Będę raportował... IP: *.crowley.pl 20.11.04, 20:37 o POstępach w leczeniu ;-))) Ale przychodzi mi tu na myśl jeden cytat: SFIKSOWAŁYŚCIE BOŚCIE DAWNO FACETA NIE MIAŁY!!! Tu moim skromnym zdaniem tkwi źródło feminizmu - po co robić GENDER WARS jak można postawić na TEAM WORKING! To o wiele przyjemniejsze - więc nie walczmy tylko kop...my tzn. kooperujmy. Szowinizm i feminizm biorą się z KOMPLEKSÓW, moim skromnym zdaniem! EoT <End of Transmission> Odpowiedz Link Zgłoś
judas9 Re: POMÓŻCIE!!! 20.11.04, 20:39 Jeśli już chodzi o farmakologię alternatywną to proponuję silną kurację emetyczną: przynajmniej trzy razy dziennie po dwa posty bezdennego. [wskazanie dla bulimistek: po posiłku] Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: POMÓŻCIE!!! 21.11.04, 11:06 judas9 napisała: > Jeśli już chodzi o farmakologię alternatywną > to proponuję silną kurację emetyczną: > > przynajmniej trzy razy dziennie po dwa posty bezdennego. > > [wskazanie dla bulimistek: po posiłku] bulimiczek :-) kopulować?z bodzu?sama mysl dziala na mnie emetycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzu Jeszcze mnie nie znasz IP: *.crowley.pl 23.11.04, 23:13 Ej, nie wiesz co tracisz maleńka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski A po czym to poznałeś? 22.11.04, 20:55 Gość portalu: Bodzu napisał(a): > Moja siostra jest feministką!!! Nie pozwala się już bić tatusiowi? Odpowiedz Link Zgłoś