Gość: Anna IP: *.chello.pl 09.02.05, 15:24 Co to ma byc?!żal mi tych dziewczyn.....:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: www.bajer.pl 09.02.05, 15:30 masz na myśli ten interesujący podpis: Jeżeli zdjęcie przedstawia Ciebie, a nie wyraziłaś na to zgody zgłoś nadużycie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: www.bajer.pl 09.02.05, 15:43 Gość portalu: Anna napisał(a): > Co to ma byc?! to najprawdopodobniej ma być galeria fotek wysyłanych przez dziewczyny. No ale zawsze mogę się mylić, bom a.fe., a ci z definicji ograniczeni są na umyśle (przynjmniej tak feministki twierdzą) > żal mi tych dziewczyn czemu? Przecież ładne są. Zazdroscisz im urody? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: www.bajer.pl 09.02.05, 15:56 > > > żal mi tych dziewczyn > > czemu? Przecież ładne są. Zazdroscisz im urody? >a ten w kółko to samo zieeeeew... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: www.bajer.pl 09.02.05, 16:01 pisałem gdzieś zbyt wiele o urodzie? przepraszam tedy najmocniej :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: www.bajer.pl 09.02.05, 16:03 nie przejmuj sie one tak juz maja ze jak sa niedotlenione i ciale ziewaja to im sie w mozgu od braku tlenu przewraca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: www.bajer.pl IP: *.chello.pl 10.02.05, 15:56 Nie drogi łosiu 4(świetny nick)nie zazdroszcze im urody,poprostu ciezko mi pojąc co może miec taka panna w glowie wysylajace tam foto(niezadko w bieliznie z rozwartymi nogami)niewiem,maja niska samo ocene,ze chca sie dowartosciowac w taki idiotyczny sposob robiac z siebie posmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: www.bajer.pl 15.02.05, 21:00 cóż, dziewczyny wysylające fotki najwyraźniej odbierają to inaczej :) zreszta, czym różnią się od takich aktorek czy innych gwiazd naszego (i nie tylko naszego) szoł byznesu hołubionych po różnych kolorowankach czy TV? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jukia68 Re: www.bajer.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:13 _Żal_ Ci tych dziewczyn? Hm, niektóre ładne, inne mniej ładne... Ale żeby ich żałować? Nie wyglądają na maltretowane ani nic z tych rzeczy..... Przecież nikt ich nie zmusza do wysyłania na tę stronę swoich zdjęć. Ja bym się aż tak bardzo nie przejmowała... :) Julia P.S. Znowu ktoś mnie weźmie za faceta :))) Odpowiedz Link Zgłoś