Gość: Mr Nail IP: 62.233.213.* 12.03.05, 19:47 Mój kot ma rujkę. Dom otoczony jest gromadą wściekłych samców. Co zrobiłaby feministka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piccolo_diavolo Re: Rujka 12.03.05, 19:57 Gość portalu: Mr Nail napisał(a): > Mój kot ma rujkę. Kot? Kotka lub kocica ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Rujka 12.03.05, 20:01 piccolo_diavolo napisał: > Gość portalu: Mr Nail napisał(a): > > > Mój kot ma rujkę. > > Kot? Kotka lub kocica ;-) Z postu założycielskiego wynika,że to jednak kot,a dom otoczyły wścekłe koty-geje...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo_diavolo Re: Rujka 12.03.05, 20:09 > Z postu założycielskiego wynika, że samce są chore na wodowstręt. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Rujka 12.03.05, 20:12 piccolo_diavolo napisał: > > Z postu założycielskiego wynika, że samce są chore na wodowstręt. > > Oblać wodą bydlaki? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jasne! 12.03.05, 20:31 piccolo_diavolo napisał: > Szlauchem je!!! Woda symbol kobiecy,a szlauch symbol falliczny... Tuś mnie zagiął...;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo_diavolo Re: Jasne! 12.03.05, 20:35 Woda usztywnia szlauch. Potrafi też całkowicie nim zawładnąć, zna to każdy, kto miał do czynienia z wężem ogrodowym i dużym ciśnieniem wody :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jasne! 12.03.05, 20:36 piccolo_diavolo napisał: > Woda usztywnia szlauch. ale to zależy od jej ciśnienia.:-) Potrafi też całkowicie nim zawładnąć, zna to każdy, kt > o miał do czynienia z wężem ogrodowym i dużym ciśnieniem wody :-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo_diavolo Re: Jasne! 12.03.05, 20:40 Wśród wież ciśnień przeważają formy falliczne. W naturze woda przybiera postać np. gejzerów, wodospadów czy gór lodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin8sz Re: Rujka 12.03.05, 20:25 to jest kolejny przyklad dyskryminacji kobiet. Okreslenie kot jako gatunek ssaka sugeruje rodzaj meski. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Rujka 12.03.05, 20:26 marcin8sz napisał: > to jest kolejny przyklad dyskryminacji kobiet. Okreslenie kot jako gatunek > ssaka sugeruje rodzaj meski. ;) a żyrafa ,gazela i inne takie - żeński ,poza tym podobno jesteś zwolennikiem RZECZOWEJ dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo_diavolo Re: Rujka 12.03.05, 20:06 Moja kotka była zawsze najbardziej 'zakochana' we mnie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
lamido Re: Rujka 12.03.05, 20:09 Znajac zwyczaje kotow twojej kotce takze nie jest latwo. Jezeli jest wysterylizowana to spokojna glowa. Troche rozrywki jej nie zaszkodzi. A jezeli jest kotka nie wychodzaca z domu to niestety za dwa tygodnie powtorka. Mamy przeciez czas kocich godow - natura ponad wszystko. A feminizm zachowaj dla rodzaju ludzkiego. A samce naprawde wygladaja na wsciekle? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Rujka 12.03.05, 20:11 lamido napisał: > Znajac zwyczaje kotow twojej kotce takze nie jest latwo. Jezeli jest > wysterylizowana to spokojna glowa. Troche rozrywki jej nie zaszkodzi. A jezeli > jest kotka nie wychodzaca z domu to niestety za dwa tygodnie powtorka. Mamy > przeciez czas kocich godow - natura ponad wszystko. I ile to trwa,bo nie znam się na kotach? A feminizm zachowaj dla > rodzaju ludzkiego. A samce naprawde wygladaja na wsciekle? No a jak! Wybijają mu już pewnie szyby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Rujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 23:10 niedobrze, oj niedobrze w marcu koty, w kwietniu psy, a w maju MY Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Rujka 13.03.05, 14:29 p_d1 napisał: > W maju kwitną bzy. I kasztany. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Lenin w Październiku... 13.03.05, 14:30 ktoś dopisał na plakacie:koty w marcu,a ja przez cały rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha44 Re: Rujka IP: *.knc.pl 13.03.05, 10:54 Wypuściła kota , niech sobie radzi. Poczuje sie jak kobieta w patrialchalnym świecie . Nie pierwsza i nie ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś