Gość: Feministka przez F IP: 80.55.5.* 15.05.05, 15:59 jeżeli się zgadzasz to się tu wpisz w tym temacie ! Anonimowa Feministka - ofiara patriarcharnego heteromatrixu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Johnny Kalesony Re: samiec twój wrók ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 16:31 W rzeczy samej, w rzeczy samej, dziubasku! Pozdrawiam Niiight swimmiiing!!! (Nie było jeszcze R.E.M.) Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhill Re: samiec twój wrók ! 15.05.05, 16:51 wlasciwie to już od pewnego czasu chciałam postulowac zeby Johnny dowartościowal swoją świetlaną postacią polskich rockmenów i w związku z tym podrzucał jakieś swojskie kawalki np: Przeżuuuuj to sam, Przeżuuuuj to sam! Eh! dziś już nikt tak nie zaryczy. ;( c Odpowiedz Link Zgłoś
marcin8sz Re: samiec twój wrók ! 16.05.05, 09:05 Kto sie tak skrzywdzi okrutnie skarbie, ze masz takie traumatyczne doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: samiec twój wrók ! 16.05.05, 21:22 a ja ma swoja gitare:) i mowi to antyfeministka przez duze W ach...coraz wiecej babochlopow na ziemi faceci sie robia metrosexualni baby walcza o swą męskosc i jak tu zyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: samiec twój wrók ! IP: *.ci.uw.edu.pl 21.05.05, 16:47 Każdy prawdziwy facet jest feministą! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: samiec twój wrók ! 22.05.05, 14:16 qrde tylko czemu coraz mniej tych prawdziwych facetow... ale co prawda to prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: samiec twój wrók ! 17.05.05, 08:20 o ja to pie..! "patriarchany heteromatrix" sie mnie podoba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas przez b Re: samiec twój wrók ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:36 tak-wrók Odpowiedz Link Zgłoś