Gość: Klara IP: *.4web.pl 19.05.05, 13:11 To jest pytanie zupełnie bez żadnego podtekstu;) Chciałam zapytać, czy nie wiecie, czy Kazia Szczuka i Kinga Dunin mają dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abs_ik Re: Pytanie dot. K.Szczuki i K. Dunin 19.05.05, 13:14 Jedna z nich na pewno tak, co do drugiej - nie jestem pewna. Dla ułatwienia nie powiem, co do której jestem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Pytanie dot. K.Szczuki i K. Dunin IP: *.4web.pl 19.05.05, 13:23 Dunin ma , tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
abs_ik Re: Pytanie dot. K.Szczuki i K. Dunin 19.05.05, 13:36 Być może również Kazia ma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Pytanie dot. K.Szczuki i K. Dunin IP: *.4web.pl 19.05.05, 13:47 No własnie mnie glównie chodzi o to, aby ustalic, czy kazia ma. Bo zalozyłam się z kimś - w kwestii wieku Kazi juz przegralam, a w kwestii dzieci- to trzeba jakoś ustalic... Odpowiedz Link Zgłoś
abs_ik Re: Pytanie dot. K.Szczuki i K. Dunin 19.05.05, 13:57 No to masz problem - bo Kazia swego życia prywatnego strzeże jak niepodległości. Zresztą - nie dziwię się;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pytanie dot. K.Szczuki i K. Dunin 19.05.05, 14:24 niestety,ja wiem tylko,że Jaruga ma troje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Pytanie dot. K.Szczuki i K. Dunin IP: *.4web.pl 19.05.05, 14:37 O Boże, to Jaruga przecież antyfeministom broń z reki wytraca:)))))) Hmmm...Pewnie twierdzą, że to jej maż urodził:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Klaro slodka! 19.05.05, 14:41 z Twojej ostarniej odpowiedzi wnioskuje, ze jednak piszesz z podtesktem. Wbrew temu, co pislas w 1. poscie. Ale mniejsza. A czemu piszesz per Kazia Szczuka? znacie sie od piaskownicy? (to powinnas wiedziec jak to jest z jej dziecmi), czy jestem zwyklym chamskim prymitywem, co stosuje takie same chamskie metody i pisze o kims per Kazia czy AMrysia, bo , ocj, och, nie podziela pogladow? czekam na odp i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Klaro slodka! IP: *.4web.pl 19.05.05, 15:50 Jezus Maria... Już? Nie jestem zadnym chamskim prymitywem, albo tak dobrze jestem chamskim prymitywem i nocami czytam calą Iwasiów i Szczukę , a za dnia Weiningera, zeby pod feministkami dolki kopać:P Tak samo jak na Aleksandrę mówię Ola , a na Magdalenę Magda, tak samo na Kazimierę - Kazia. I nie ma w tym nic pogardliwego - mam zrobić wykład filologiczny na temat zdrobniania imion? Sadzę zresztą, że przetłukłam się przez więcej tekstów owej KAZIMIERY niż niejedna osoba na tym forum, nikogo nie obrazając... Założyłam się z człowiekiem o wiek Kazimiery *no sorry, ale nie podoba mi się to imię bez zdrobnienia, moja matka ma tak na drugie...No i tę część przegrałam , bo po wyglądzie sadząc myslałam, że jest młodsza z 7 lat. Druga część zakladu była o dziecko- czy ma, czy nie ma. Trudno to dośc ustalic, a jakoze nie widzę nic antyfeministycznego w zapytaniu na forum feminizm, czy ktoś ma dziecko, tym bardziej , że to osoba publiczna, to pytam...Nie wiem - dowor ma dwoje i jakoś nie jest to ogólną tajemnicą, więc chyba nie narusza to tak dramatycznie czyjejś prywatności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feministka przez F Re: Klaro slodka! IP: 80.55.5.* 19.05.05, 19:02 gupia jestes- wlasnie fakt posiadania dzieci przez ministre zaprzecza wszelkim antyfeministycznym mitom /bezdzietna sfrustrowana baba/ czytaj glowa a nie noga Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Klaro slodka! 19.05.05, 22:08 Gość portalu: Feministka przez F napisał(a): > gupia jestes- wlasnie fakt posiadania dzieci przez ministre zaprzecza wszelkim > antyfeministycznym mitom /bezdzietna sfrustrowana baba/ > czytaj glowa a nie noga Nie doceniasz antyfeministycznych mitów. Są też mity o dzietnych sfrustrowanych babach. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Pytanie dot. K.Szczuki i K. Dunin 19.05.05, 18:40 Gość portalu: Klara napisał(a): > To jest pytanie zupełnie bez żadnego podtekstu;) Chciałam zapytać, czy nie > wiecie, czy Kazia Szczuka i Kinga Dunin mają dzieci? Kinga ma już nawet wnuki, za to Kazia ma tylko swoją - jak to nazywa - "schizę" (i Marysię Janion). Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Pytanie dot. K.Szczuki i K. Dunin 19.05.05, 18:53 tad9 napisał: > Gość portalu: Klara napisał(a): > > > To jest pytanie zupełnie bez żadnego podtekstu;) Chciałam zapytać, czy ni > e > > wiecie, czy Kazia Szczuka i Kinga Dunin mają dzieci? > > Kinga ma już nawet wnuki, za to Kazia ma tylko swoją - jak to nazywa - "schizę" > > (i Marysię Janion). Serio Dunin jest już babcią? Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Pytanie dot. K.Szczuki i K. Dunin 19.05.05, 22:07 kataryna.kataryna napisała: > Serio Dunin jest już babcią? Jak to "już"? Urodziła się w 1954. W tym wieku, przy odrobinie szczęścia (pecha?)można być i pra-babcią. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pytanie dot. K.Szczuki i K. Dunin 19.05.05, 22:36 ieci? > > > > Kinga ma już nawet wnuki, za to Kazia ma tylko swoją - jak to nazywa - > "schizę" > No i z tego powodu w zacofanem kraju polskiem jest wyśmiewana. "Schiza" - modne słowo - w tym wypadku K.S.oznacza nim swoje stany depresyjne. Odpowiedz Link Zgłoś