Dodaj do ulubionych

Forum101 - popełniłeś błąd!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:53
Chyba nie jesteś aż tak inteligentny, jak utrzymujesz ... : )
Trzeba było nie podbijać jako gość zakończonych wątków. Teraz, dysponując
adresem Twojego dostawcy (4web.pl), każdy średnio rozgarnięty informatyk
będzie mógł Cię wyśledzić, młodzianie młody ...
Uspokój się więc albo ktoś, kiedyś zajmie się Twoim zachowaniem na poważnie.

Pozdrawiam
Keep Rockin'
Obserwuj wątek
    • Gość: Johnny Kalesony Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:30
      Łódź to całkiem ładne miasto ... Czyżbyś był Michałem Wiśniewskim? To wiele
      tłumaczy ...
      A może jesteś kierowcą karetki pogotowia? : )

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • margot_may Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 10.06.05, 23:33
        hmmm... ostatni sprawiedliwy? w kowbojkach...? :)
        • Gość: Johnny Kalesony Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:41
          No niezupełnie - nie jestem informatykiem, ale nakłonienie któregoś z nich do
          kilku chwil zabawy nie będzie chyba problemem.

A może forum101 jest Leszkiem Millerem? = )
          Ostatecznie to też Łodzianin i zapowiadał, że prawdziwy mężczyzna umie godnie
          skończyć ...

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
          • Gość: Johnny Kalesony Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:53
            Łódź, a ściślej rzecz ujmując: Bałuty, Teofilów, Śródmieście, Retkinia,
            Dąbrowa; całkiem spory obszar ...

Pozdrawiam
            Keep Rockin'
            • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 11.06.05, 16:09
              Zalozmy ze masz racje...
              ale teraz musicie sie wlamac gdzie??? do mojego dostawcy uslug... i zobaczyc
              logi... przykra sprawa wlamac sie do providera... ale skoro takie z was hakiery
              to probujcie :P
              • daimona nie trzeba się włamywac ;) 11.06.05, 16:44
                Providerzy w takich przypadkach chętnie współpracują :D

Gościu, co wysłał maila o "bombie w Warszawie" tez myślał, ze jest anonimowy ;)
                Znalezienie go zabrało niecałe 3 godziny ;)
                • forum101 Re: nie trzeba się włamywac ;) 12.06.05, 10:51
                  Wspolpracuja z Policja mozgu...
            • Gość: Artur Przezywacz Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.uni.lodz.pl 13.06.05, 10:17
              Teofilow to Baluty wlasnie, madra glowo.

A Zyrardow to tez pewnie dzielnica Lodzi
            • john_malkovitch Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 12:39
              A tak jeszcze ściślej, to: Śródmieście, Bałuty, Polesie, Górna i Widzew.
          • kr_kap Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 10.06.05, 23:56
            Godnie, powiadasz? Ech, chyba jednak nie :) Ja sobie wyobrażam, że jeszcze
            zabierany sprzed komputera przez służby porządkowe, dwoma palcami jeszcze jednym
            jeszcze palcem od nogi będzie tłukł w klawiaturę że Mysle ze ten postprzyblizy
            was do prawdy...!!!!
          • Gość: Artur Przezywacz Johnny Kalesony - popełniłeś błąd IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.06.05, 01:29
            > A może forum101 jest Leszkiem Millerem? = )
            > Ostatecznie to też Łodzianin i zapowiadał

Leszek Miller to NIE jest Lodzianin.
          • Gość: fififififififififi Miller urodził sie w Żyrardowie nie w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:38
      • margot_may Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 11.06.05, 03:12
        a forum mówił, że z wawy... kłamczuszek?
        • Gość: Klara Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.4web.pl 11.06.05, 10:04
          Ależ was łatwo wkrecić. Przeciez ja Wam podbiłam wszystkie te watki, zeby ten
          idiota zniknął z pierwszej strony,,,Boże, widzisz i nie grzmisz!!! On ma ip pai
          coś tam.
          • Gość: Klara Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.4web.pl 11.06.05, 10:06
            Nie mówiac juz o tym, ze i tak nic z tego podbijania nad którym spędziłam
            wczoraj 15 cennych minut nie wyszło, gdyż znów zaczeliście mu odpisywa w jego
            debilnych watkach. Moje gratulecje!:PPPPPPPPPPPPP
            • cherryhill Apel! 11.06.05, 10:11
              Czy nie uważacie że ten troll zaraz pęknie z przejedzenia???
              Dajmy mu odejśc w pokoju ;)
              c
          • Gość: Artur Przezywacz Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.06.05, 11:49
            Nie, to ja mam takiego hosta "pai costam".
      • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 11.06.05, 16:07
        Ty haker... weno mnie nie hacz...
        • Gość: Johnny Kalesony Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:31
          Nie mam personalnie nic przeciwko Tobie, jednak podobnie jak olbrzymiej
          większości tutjeszych forumowiczów (również zagorzałych antyfeministów),
          nawoływania do usankconowanych prawem gwałtów na kobietach wydają mi się być
          propagowaniem przestępczości. A na pewno - złamaniem reguł taktu i dobrych
          obyczajów.
          Sam jestem wściekłym antyfeministą, ale bycie antyfeministą nie jest dla mnie
          równoznaczne z nienawiścią wobec kobiet, które (jak już kiedyś napisałen był)
          są dla mnie istotami z lepszego świata, godnymi mszy.
          Sam feminizm jest więc niczym innym, jak rodzajem choroby, która wiele
          nieszczęśliwych kobiet opanowała.

Pozdrawiam
          Star spangled banner
          (w wykonaniu Jimiego, rzecz jasna)
          • cherryhill Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 11.06.05, 18:45
            Gość portalu: Johnny Kalesony napisał(a):

>> Sam jestem wściekłym antyfeministą, ale bycie antyfeministą nie jest dla
            mnie
            > równoznaczne z nienawiścią wobec kobiet, które (jak już kiedyś napisałen był)
            > są dla mnie istotami z lepszego świata, godnymi mszy.

Johnny nie przyszło ci do głowy ze moze my wolimy żeby nas traktowac jak ludzi
            a nie jak bóstwa na piedestale, bo jakże łatwo z piedestału ( lub zostac
            strąconą) spaść i znależć sie w rynsztoku,
            c
            • Gość: Johnny Kalesony Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:39
              Droga Wisienko z listkiem. Twoja wypowiedź może stanowić żywy dowód na
              chorobową naturę feminizmu. Bo przecież - logicznie rzecz ujmując - kto by nie
              chciał żyć lepiej, wygodniej i bezpieczniej? Kto nie chce być traktowany z
              większym szacunkiem i otaczany bardziej troskliwym uczuciem? Chyba jedynie
              człowiek chory, w swojej chorobie zagubiony i swoją chorobę traktujący jak
              sztandar i powód do dumy zarazem.
              Cóż - takie istoty wolą być strącane z piedestału, ale ich logika jest dla mnie
              tajemnicą.

Po drugie skoro już chciałabyś być strąconą, to dlaczego w strąceniu tym
              obruszasz się, gdy ktoś traktuje Twoją osobę jako zgoła nie-piedestałową, poza-
              stolcową, hę? Skoro forum101 mówi do Ciebie brutalnym językiem równości,
              dlaczegóż to nagle przestaje Ci się to podobać?

Co zasię dotyczy rynsztoka, w którym można się rychło znaleźć ...
              Droga Wisienko, jeżeli nadchodzących wyborów nie wygra jakaś rozsądna grupa
              ludzi, to ani chybi a w rynsztoku spotkamy się wszyscy. Czy tego chcemy czy
              nie. Jak na razie jesteśmy na najlepszej do zajęcia tego lokum drodze,
              prowadzeni przez pazernych lewaków, zarabiających punkty ekranowej popularności
              na barkach homoseksualistów, z którymi już zaczynają wchodzić w "ciepłe
              układziki".

A Ciebie - wybacz - zawsze będę traktować jak kobietę, a nie jak faceta,
              ponieważ noszę kowbojki i jestem Rock'N'Rollowcem.

Pozdrawiam
              Keep Rockin'
              • Gość: klara Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.4web.pl 11.06.05, 19:55
                Forum nie mówi zadnym językiem równości. Chciałbyś, żeby jakiś facet mówil o
                Twojej córce - dupo, chcę cię tu i tera, jak m nie dasz, to ja mam potrzebę i
                sam cię zaraz załatwię, bo jest równość, którwa polega na tym, ż ty mi dajesz,
                kiedy ja chcę, choć ,mnie nie lubisz i na oczy nie chcesz widzieć? A on tak
                mówi.
                Sam to zauważasz, bo widzę jak mu odpisujesz.

On mówi językiem pogardy , nienawiści i równości, ktora ma polegać na tym, że
                cyt. " używam brutalnej siły i gwałcę , bo mi dupy nie dała" ...Jesli to jest
                język równości, to chyba ktoś ma schiizofrenię...
                • Gość: Johnny Kalesony Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:05
                  Wybacz, ale nie mogę się z Tobą zgodzić. To jest język równości, ponieważ
                  forum101 nie rozróżnia, czy mówi do kobiety czy do mężczyzny. Stosuje więc tak
                  pożądany przez środowiska feministyczne płciowy uniwersalizm.

Pozdrawiam
                  When the wind cries Mary ...
                  (na szczęście na tym świecie istnieją jeszcze nagrania Jimiego ...)
                  • Gość: Klara Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.4web.pl 11.06.05, 20:12
                    Nie. Gwałci, bo nie dają dupy. Mężczyzn nie chce gwłacic. Różnica między nami
                    polega na tym, że ja to znam, on o tym pisze.
                    • Gość: Johnny Kalesony Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:33
                      Droga Klaro.
                      Wyłożę to w ten sposób. Ponieważ jestem seksistą, inaczej traktuję kobiety
                      (delikatnie), a inaczej mężczyzn (po męsku). Forum101 zwraca się do kobiet i do
                      mężczyzn językiem utrzymanym w jednej tonacji (jak dla mnie zresztą -
                      minorowej). Innymi słowy - nie zmienia stylu wypowiedzi w zależności od tego,
                      czy ma do czynienia z odbiorczynią czy też z odbiorcą.
                      To wszystko.

Pozdrawiam
                      Waaaterfaaal!!!
                      (Jimi Hendrix)
                      • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 12.06.05, 11:11
                        Bo rozmawiam w internecie :P
                        TO co innego jak nie wiem do kogo pisze... :P
                      • Gość: Klara Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.4web.pl 12.06.05, 11:14
                        Czyli jak spotykasz kumpla na ulicy to od razy dajesz mu w twarz, na dzień
                        dobry, bo traktujesz go po męsku? Obawiam sie, że nie istnieje cos takiego jak
                        język męzczyzn i język kobiet. Co ma wspólnego język profesora historii od
                        40lat w ksiazkach,poety w typie Zagajewskiego, górnika przodowego w kopalni,
                        dziennikarza i stylisty mody? Obawiam się , ze nic, oprócz tego, że to polski.
                        W takim razie, jesli język mężczyzny wg forum 101 brzmi tak, jak on twierdzi,
                        to dlaczego an ulicach wszyscy męzczyżninie wyrywają sobie flaków? Powinni
                        tłuc się nazwajem wyzywając od najgorszych skórwysynów(język równości) i
                        gwałcić wszystko , co ma piersi wyzywając od suk - to ten język równosci.

• forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 12.06.05, 11:24
                          Gość portalu: Klara napisał(a):

> Czyli jak spotykasz kumpla na ulicy to od razy dajesz mu w twarz, na dzień
                          > dobry, bo traktujesz go po męsku?
                          Jak zasluzyl...

> Obawiam sie, że nie istnieje cos takiego jak
                          > język męzczyzn i język kobiet. Co ma wspólnego język profesora historii od
                          > 40lat w ksiazkach,poety w typie Zagajewskiego, górnika przodowego w kopalni,
                          > dziennikarza i stylisty mody? Obawiam się , ze nic, oprócz tego, że to polski.
                          > W takim razie, jesli język mężczyzny wg forum 101 brzmi tak, jak on twierdzi,
                          > to dlaczego an ulicach wszyscy męzczyżninie wyrywają sobie flaków? Powinni
                          > tłuc się nazwajem wyzywając od najgorszych skórwysynów(język równości) i
                          > gwałcić wszystko , co ma piersi wyzywając od suk - to ten język równosci.

Ty po co maja wszyscy gwalcic? Jak maja kobiety ktore im daja to chyba nie musza
                          szukac uciech wez Ty pomysl zanim zaczniesz mnie obalac bo smieszna jestes...
                          Nie pisze dalej na tego posta bo chyba kazdy zrozumi ;) ze Twoj sposob myslenia
                          odbiega od mojego i jest po prostu smieszny... ale probuj dalej...
                          • Gość: Klara Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.4web.pl 12.06.05, 11:28
                            Pytanie nie było do Ciebie , więc na nie nie odpowiadaj.

PS. Wg Twojej teorii jesli jest choć jedna, która nie dała : dupy:, to jest
                            jeden niezaspokojony,który może zgwalcic Twoją zonę , jak idzie po ulicy bo
                            poszła wyrzucić smieci. Jasne? On ma potrzebę i idzie po ulicy jakaś dupa, to
                            mężczyzna może sie zaspokoić, bo ma potrzebe. Amen. Ma do tego pełne prawo, bo
                            inna mu nie dała.
                            • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 12.06.05, 15:50
                              Nie wedle mojej teori wynika tak : Moja zona nie daja dupy bo ma mnie!
                              Jesli jest jakas kobita ktorej sie podoba facet z wygladu albo z cech
                              charakteru, to jesli mu nie daje bo on jest antyfeminista to on moze ja zgwalcic
                              • totalna_apokalipsa Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 12.06.05, 16:16
                                No i Twoja zona daje dupy Tobie. A tu idzie po ulicy facet, któremu jakaś inna
                                nie dała dupy i jest wsciekły, bo ona mu powiedziala, że go nie chce, bo ma
                                innego. I wtedy na tej ulicy ten koleś bierze sobie dupę Twojej zony, albo
                                córki, bo ma prawo.Nic go nie obchodzi, że ona jest Twoja i Tobie daje dupy. on
                                tu sobie chce wziąć i bierze. Koniec.
                                • totalna_apokalipsa Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 12.06.05, 16:21
                                  Albo np. Twoja córka nie daje jeszcze dupy nikomu , bo ma 15 lat ,a tu idzie
                                  po ulicy 30 latek i ją widzi i mówi : Daj mi dupy. A ona mówi - nie chcę
                                  jeszcze dawać dupy. Dlaczego? Bo cię nie znam i chcę się uczyć, a mogę zajść w
                                  ciążę. A on Twojej córce odpowiada: Jetsteś je..ą feministka. Nie chcesz
                                  tego,czego chce każada normalna kobieta czyli rżnięcia ze mną tu i teraz. Ale
                                  ty mi się podobasz i chcę Twojej dupy. Dasz dobrowolnie. A ona: nie.

No to on rucha Twoją córke na ulicy siła i idzie dalej swoja drogą.bo ma takie
                                  prawo. A ty zostajesz ze swoją zgwałcona córką lat 15 w ciązy i Twój problem.
                                  to jest Twoja teoria.
                                  • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:34
                                    to stworzcie pogotowie SEX skoro chcecie sie uczyc...
                                    a jakby tak Twojemu synowi zadna nie dala bo chce sie uczyc... Kiedy trafi ten
                                    koles do wariatkowa?

Typowo stworzccie pogotowie SEX jest to jedyne logiczne rozwiazanie. Albo
                                    zrobcie dla facetow ktorzy nie maja dziewczyn zrzutke na dziweczki... Poco oni
                                    maja pracowac na dziweczki... Zrobcie zrzutke... taki podatek... od raazu by
                                    bylo mniej przestepstw...
                                    • hermina5 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:38
                                      Owszem w sex pogotowiu bedzie dziwką Twoja zona i Twoja córka , bo kazda
                                      kobieta ma słuzyć tam mężczyznie dupa. Przez 7 lat kazda kobieta jest tam
                                      dziwką, jak sobie zyczysz. Rżniesz swoja zonę ty i pól miasta, zona ma hiva ,
                                      ty masz hiva. Nie wiesz, czy twój syn "sku..syn" to Twój syn, czy moze goscia
                                      z kanalizacji. To jest sex pogotowie. JKażdy facet żeni sie po tych 7 latach z
                                      dziwka i ma syna sku..syna.
                                      • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:52
                                        Nie tylko wolne kobiety... Bez mezow...
                                        A co do corki... hmmmmmmmmm... To moze ochotnicze to pogotowie? :)

A Twoj syn potrzebuje sexu i co? Kazesz mu sie przystosowac do filozofi np
                                        satanizmu bo dziewczyna ktora mu sie podoba jest satanka?
                                        Albo kazesz mu obciagac fiutki bo jego dziewczyna jest lezba i ona chce zeby on
                                        obciagal?
                                        • hermina5 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 11:09
                                          Pogotowie nie jest ochotnicze, tak jak służba wojskowa w Polsce nie jest
                                          ochotnicza. Jest obowiązkowe i dla wszystkich kobiet od 18 - do 25 - i dla
                                          mężatek i dla niezamęznych. Niby dlaczego jaiś facet ma byc uposledzony, ze ma
                                          nie rznąć Twojej zony, jesli ma potrzebę i ochotę właśnie na nią, nie na inną?
                                          Jak równośc to równośc i zona i córka do burdelu.

Jesli dziewczyna, która mu się podoba jest satanistka i nie chce dac mu dupy,
                                          to on powinien ją skopać i wtłuc bejzbolem, a nastepnie zgwałcic , a ewentualne
                                          dziecko zabic, aby nie było satanista. To włąsnie wynika z Twojej teorii, że
                                          kazda kobieta ma dać dupę, jesli komuś się spodoba. W Twojej teorii nie ma ani
                                          miłości, ani czułosci, ani miejsca na jakikolwiek związek - kobiety sa od
                                          dawana duy i koniec.
                                    • hermina5 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:38
                                      Owszem w sex pogotowiu bedzie dziwką Twoja zona i Twoja córka , bo kazda
                                      kobieta ma słuzyć tam mężczyznie dupa. Przez 7 lat kazda kobieta jest tam
                                      dziwką, jak sobie zyczysz. Rżniesz swoja zonę ty i pól miasta, zona ma hiva ,
                                      ty masz hiva. Nie wiesz, czy twój syn "sku..syn" to Twój syn, czy moze goscia
                                      z kanalizacji. To jest sex pogotowie. JKażdy facet żeni sie po tych 7 latach z
                                      dziwka i ma syna sku..syna.
                                • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:25
                                  Jak juz napisalem ttego nie popieram ale Ty nie obalisz tego co powiedzialem
                                  oszuykujac czytelnikow tego forum ze ja tak uwazam!!!!!
                                  KLAMCZUCHO!!!
                                  jak juz... no... CO w takim razie moja zona mu zrobila? NIC! Wiec mojej zony czy
                                  corki nie ma prawa zgwalcic...
                                  A jesli by zaszla taka sytuacja jak napisalem ze moja corka by nie dala komus bo
                                  ten ktos ma inne poglady i by ja zgwalcil to bym sie musial zastanowic...
                                  Na pewno ja bym wychowal odpowiednio moja corke zeby nie byla taka dziwka a
                                  najlepiej zeby sie w ogole nie mieszala w polityke bo potem wlasnie taki syf
                                  wychodzi. Zeby byla kobieta a nie babochlopem bo pozniej zgwalca bo nie dala za
                                  poglady i leci z placzem do tatusia to tez nie jest w porzadku.
                                  Jesli nie jestescie wychowane i myslicie ze dupami zmienicie swiat to sie grubo
                                  mylicie... Ja swoja corke (a dokladniej moja zona) wychowa na 100% kobiete! Nie
                                  na niezalezna paniusie, ktora mysli ze jest rowna mezczyznie.
                                  • Gość: bn Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.devs.futuro.pl 13.06.05, 10:32
                                    Jesli nie jestescie wychowane i myslicie ze dupami zmienicie swiat to sie grubo
                                    > mylicie... Ja swoja corke (a dokladniej moja zona) wychowa na 100% kobiete!
                                    Nie
                                    > na niezalezna paniusie, ktora mysli ze jest rowna mezczyznie.

Ale kobieta nie musi myśleć, ze jest równa meżczyźnie. Ona JEST równa
                                    meżczyźnie. wszyscy ludzie, niezaleznie od płci, koloru skóry, wyznania itp. są
                                    sobie rowni.
                                    • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:35
                                      wzgledem systemu tylko paniusiu... w rzeczywistosci tak nie jest!!!
                                      • Gość: bn Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.devs.futuro.pl 13.06.05, 10:40
                                        Alez jest, jest. I to z jakichś względów bardzo Cie przeraża.
                                        • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:54
                                          Jest wtedy jesli mezczyzna moze uzywac sily...
                                          • Gość: bn Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.devs.futuro.pl 13.06.05, 10:56
                                            A skończ juz Ty z tym używaniem siły. Jakaś mania??
                                            żaden czlowiek nie ma prawa używać siły przeciwko innemu człowiekowi. żaden
                                            człowiek nie ma prawa krzywdzić drugiego człowieka.
                                            • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:58
                                              ta
                                              a kobieta ma prawo niedawac tym co sa antyfeminisstami... Weeeeez nie badz
                                              smieszna...
                                              • Gość: bn Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.devs.futuro.pl 13.06.05, 11:01
                                                Kobieta ma prawo dawac komu jej sie podoba. Kobieta ma prawo sypiać z tym kim
                                                chce. Tak samo jak meżczyzna ma prawo sypiac z tym kim chce. Zarówno kobieta,
                                                jak i mężczyzna maja prawo odmawiac sexu osobom, które z jakichś względów im
                                                nie odpowiadają.
                                      • hermina5 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:43
                                        Koleś , nie dociera do ciebie, że tego goscia, co chce sie uczyć, nie obchodzi
                                        czy Twoja córka mu coś zrobiła czy nie. On chce ją zerznąć tu i teraz , bo ma
                                        potrzebę, a ona mu sie podoba.Włąsnie ta mu sie podoba i ma mu dać, bo on chce,
                                        a ona nie bedzie nim żądziła za pomoca duupy, to nie jej dupa, tylko jego, bo
                                        on chce i ma potzrebe, zeby nie zwariować. A Twoja córka ma 15 lat i dni mega
                                        płodne i nie chce. Wtedy ten koleś, co ma potzrebę, daje jej w ryj, gwałci i
                                        robi ci wnuczka, bo Twoja pietnastoletnia córka jest w ciązyi dostaje kopa na
                                        droge na dowidzenia. koniec. on mial potrzebe, a ona mówiła, że cghce się uczyć
                                        czyli byla cholerną feministka, więc mial prwo jaz zerznąć, tak to działa.
                                        • hermina5 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:47
                                          A jak Twoja zona jakiemuś nie da, bo powie, ze nie chce, bo ma męza, to ten
                                          facet uzna , że ta menda ma inne poglady niż on, bo on uwaza, że kobiety mają
                                          dupę dla kązdego i kazdemu mają dawać. Jak ma innep oglądy i nie chce mu dac,
                                          to jest cholerną feministka i ma prawo zerznać twoją zonę od razu.Jak żona sie
                                          nie zabezpiecza to masz nowego syna. Jak miło:)
                                          • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:58
                                            Jka ma obraczke to mu pokazuje i on nie ma prawa jej zgwalcic... KPW?
                                            Albo gdzies w dowodzie... A jak jest sama i nie daje to co?

Odpowiedz jak ma sobie poradzic facet ktory nie ma sexu.
                                            • hermina5 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 11:15
                                              Szła wyrzucić śmieci, więc nie musiała miec dowodu ze sobą. A obaczkę zdjęcła ,
                                              bo strasznie jej palce puchły , bo goraco było.
                                              Facetr ją zobaczył, ona coś wrzeszczała, że ma męza, ale kto by tam glupiej
                                              dupie wierzył, przeciez nie ma dowodu, ani nic, a on chce seksu to moze
                                              gwałcic. Zreszta Twoja 14-15 letnia córka tez nie chce dawać pijakowi
                                              zbierajćemu złom i jeszcze nikomu nie dala, a on ją chce , bo jest sam i nie
                                              daje, więc ten bezdomny pijak zbnierający złom tez ma prawo ja sobie zgwałcic,
                                              bo co to jest , zeby 15 latka dupy nie dawała.
                                              No i jasne, że wdowy też sie rżnie, bo nie daja dupy. tylko trzeba ustalic, czy
                                              wdowę rznie się od razu w dzień smierci męza, czy od nastepnego.
                                        • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:57
                                          Ty laska chyba pisze ze nie w tym sensie dopuszczam gwalty... Nie?
                                          A po co ona ma sie uczyc? po co jej ta nauka?

Jak by kazda chciala sie uczyc to hoho...

Hmmmmmm...
                                          a teraz pomysl... Gdyby tak temu facetowi zadna nie dawalaa??? to co?
                                          Pomysl o nim... Ciekaw jestem jak Ty na to odpowiesz... Pozatym sa przeciez
                                          srodki antykoncepcyjne... A odpowiedz jak on ma sobie poradzic w taakim swiecie?
                                          • hermina5 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 11:32
                                            Oczywiście, po co Twoja córka ma sie uczyć? Jakby tak kazda chciała się uczyc,
                                            to hoho! ja jestem za tym, żeby kobiet nie uczyć mówić, nie bedzie zadnego
                                            problemu. Jak równość to równość. Wszystkie ze studiami bym zastrzeliła, takie
                                            tylko zasmiecają i potrafią się podpisac.
                                            15 lat to w sam raz na pierwszy gwałt,bo twoja córka wlasnie zakończy
                                            podstwówkę i nawet gimnazjum da radę . Czyli inaczej mówiąc bedzie za soba
                                            miała dawne 8 klas podstawówki. To wystarczy. Tylko wlasciwie po co osiem? Czy
                                            12 latki tez juz mozna gwałcić? Maja dupy i cyce, miesiączkują...mozna już, nie?
                                            no jasne, że juz mozna...

Środki antykoncepcyjne ...Szkoda tylko, że często zawodza nawet tabletki, ale
                                            co tam, to sprawa tej 12 latki... Jasne, uwazam, że kazda 12 latka powinna w
                                            okresie dojrzewania od razu w siebie pierdzielnąć hormony - tak na maksa Dianę -
                                            bedzie wprawdzie krawawic po 2 tygodnie w miesiacu, ale co tam...Na zdrowie
                                            jej wyjdzie...Albo moze sterylizowac , jak w Oswięcimu Mengele, co o tym
                                            myslisz? Nie będzie maiała nigdy dziecka, ale po co własciwie? Mężczyżni i tak
                                            sa lepszym gatunkiem to wymyslą jakis sposób na rozmanazanie bez kobiet. No
                                            mozna jeszcze zalożyc od razu 8 latkce spiralę, ale trzeba jąnajpeirw rozrać od
                                            srodka...To trzeba przemyslec../

Gdyby tak temu facetowi zadna nie dawalaa??? to co?
                                            > Pomysl o nim..
                                            Jakos daja . Tobie nia daja. Jakby wokół mnie byli sami szczęsliwi ludzie w
                                            małzeństwach, a ja jeden byłbym nieszczęsliwy ichcial gwałcić dziewczyny na
                                            ulicach, bo żadna nie nie chce, towpadlbym na to, że wina lezy WE MNIE, bo z
                                            jakiegos powodu mnie nie chcą, a innych chca, choc mają identycznego fiuta jak
                                            ty.

• krolewna_angina Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:02
                        Forum101 zwraca się do kobiet i do
                        >
                        > mężczyzn językiem utrzymanym w jednej tonacji (jak dla mnie zresztą -
                        > minorowej). Innymi słowy - nie zmienia stylu wypowiedzi w zależności od tego,
                        > czy ma do czynienia z odbiorczynią czy też z odbiorcą.

Takie głupoty piszesz że aż się wtrącę. Cóż z tego że on zwraca się do kobiet
                        tak samo jakby zwracał się do mężczyzn, przecież to w ogóle nie stanowi
                        problemu i nie to jest złe, tylko złe jest to co_on_mówi. Powiedzmy że zwróci
                        się do ciebie i powie: podoba mi się twój dom i samochód, masz mi go oddać bo
                        jak nie to sam zabiorę a ciebie pobiję – i dodatkowo dorobi sobie to tego jakąś
                        porąbaną ideologię która ma takie postępowanie usprawiedliwiać. Twoim zdaniem
                        skoro mówi to do ciebie, mężczyzny to wszystko jest w porządku a problem byłby
                        dopiero wtedy gdyby mówił tak do kobiety, „językiem równości”? Bzdura
                        wyjątkowa. Im więcej czytam to forum tym bardziej dochodzę do wniosku że
                        antyfeminizm strasznie upośledza intelektualnie.
                  • forum101 Puste hasla 12.06.05, 11:10
                    Nie ma czegos takiego jak plciowy uniwersalizm... Nie ma i nidgdy nie bylo i byc
                    nie powinno.
                    Jak juz napisalem kobiety np nie nadaja sie do policji... (pomysl gdyby same
                    policjantki byly co by bylo na ulicach...) A skoro to mezczyzna jest policjantem
                    i to on pilnuje swiata (jest strozem porzadku) to chyba nadal mamy taka sytuacje
                    jak przed wiekami prawda? jednak ta sila przewaza... Bez naszej sily nie bylo by
                    nadal swiata. To ze jest pare kobiet w policji nie znaczy ze sobie by poradzily
                    gdyby nie bylo tam facetow... Bez sensu jest ta cala wasza rownosc bo to tylko
                    puste hasla...
                    Rownosc juz napisalem na czym polega...
                    Mezczyzna i kobieta sie uzupelniaja...
                    A nie moga wykonywac te same zawody... Niestety... I nalezy sie z tym
                    pogodzic... Jesli sie z tym nie zgadzacie to dajcie do policji wiecej kobiet...

Wezcie sie puknijcie w czolka...
                    • Gość: klara Re: Puste hasla IP: *.4web.pl 12.06.05, 11:18
                      Owszem . Kobieta nie nadaje sie też do zawodu lekarza, nauczyciela, sprzedawcy,
                      prawnika, dziennikarza i każdego innego. zgadzam się z toba całkowicie. kobieta
                      nie powinna nauczyć sie też czytać i pisać, mówic własciwie też nie opłaca się
                      jej uczyc. wiadomo, że istnieje tylko ze wzledu na pochwę. Zadowolony? Cieszę
                      się. Takie sa moje poglądy. Masz podobne? Jakże się cieszę:)
                      • forum101 Re: Puste hasla 12.06.05, 11:20
                        ciesze sie ze przyznajesz mi racje :)
                        Ok
                        Mozecie robic to co my... Ale nie wariujcie !!!! zaden feminizm!!! bo wrocicie
                        do garow.. Dostalyscie troche wolnosci i co? dostalyscie malpiego rozumu?
                        • Gość: Klara Re: Puste hasla IP: *.4web.pl 12.06.05, 11:22
                          ależ oczywiście Panie i wladco? czy moge jako podgatunek bez mózgu wylizać Ci
                          stopy? Jakze siecieszę, że dałeś mi tyle wolności, że mogę dozyć nawet do 30
                          lat zanim nmnie zabijesz jako swoje zwierzę domowe. Jakże sie cieszę z równości
                          jaką mi dałeś o wielki władco!
                      • Gość: chicarica Re: Puste hasla IP: *.softlab.gda.pl 12.06.05, 16:26
                        Właściwie to ja się zastanawiam, po cholerę w ogóle całe kobiety? W dobie
                        inżynierii genetycznej i klonowania można by klonować same pochwy.
                        • totalna_apokalipsa Re: Puste hasla 12.06.05, 16:30
                          i cycki:) I wargi do obciągania:)
                    • tomekpk Re: Forum101 wymiata! 12.10.05, 19:05
                      forum101 napisał:

> Jak juz napisalem kobiety np nie nadaja sie do policji... (pomysl gdyby same
                      > policjantki byly co by bylo na ulicach...) A skoro to mezczyzna jest
                      policjante
                      > m
                      > i to on pilnuje swiata (jest strozem porzadku) to chyba nadal mamy taka
                      sytuacj
                      > e
                      > jak przed wiekami prawda? jednak ta sila przewaza... Bez naszej sily nie bylo
                      b
                      > y
                      > nadal swiata. To ze jest pare kobiet w policji nie znaczy ze sobie by
                      poradzily
                      > gdyby nie bylo tam facetow... Bez sensu jest ta cala wasza rownosc bo to tylko
                      > puste hasla...
                      > Rownosc juz napisalem na czym polega...
                      > Mezczyzna i kobieta sie uzupelniaja...
                      > A nie moga wykonywac te same zawody... Niestety... I nalezy sie z tym
                      > pogodzic... Jesli sie z tym nie zgadzacie to dajcie do policji wiecej
                      kobiet...
                      >
                      >
                      > Wezcie sie puknijcie w czolka...

Ło k....! Czytam tę klasykę i stwierdzam jedno. Forum101 wymiata wszystkich! To
                      był, jest i będzie mój guru!
                • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 12.06.05, 11:05
                  Nieee
                  nie damy mu dupy bo jest za silny i ma inne poglady... w koncu to pelna
                  demokracja...
                  Nie dawac przeciwnikom politycznym... (dlatego wlanie baby nie powinny sie
                  mieszac w polityke)
                  • Gość: Klara Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! IP: *.4web.pl 12.06.05, 11:20
                    Jak będziesz miał córkę nie nauczysz jej mówić i będzie ok. Nie nbedzie miała
                    nic przeciw Tobie - oddasz ja jakiemuś facetowi, który będzie ją tlukl i
                    zaspakajał potrzebę, bo jest władcaią.Uwazam że masz wpaniałe poglądy .
                    • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 12.06.05, 16:08
                      Hmmmmmm
                      Ja chce zdjecia feminizmu z areny politycznej...
                      Jesli chodzi o moja corke...
                      To chce by miala urode po matce, chce zeby byla madra, ale nie chce zeby byla
                      pyskata. Moze robic co jej sie podoba... Mam nadzieje ze nie bedzie taka jak
                      ty... Mam nadzieje ze nie bedzie dawala dupy byle komu. Ze bedzie miala jednego
                      porzadnego faceta... Mam nadzieje ze bedzie z nim szczesliwa. Oj nie musi miec
                      fortuny. Byle by byl madry, stanie obronic moja corke przed napastnikami zebym
                      sie nie musial o niaa martwic (nie cpun, nie pijak, zeby jej nie bil :) zeby
                      byla szczesliwa...) Ale z kolei na pewno mialbym jakis dystans... Jesli by moja
                      corka sama z nim zaczynala awantury i nie miala racji to ja staralbym sie ja
                      przekonac ze nie ma racji (gdyby dostala od meza i przyszla do mnie po pomoc)
                      • totalna_apokalipsa Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 12.06.05, 16:14
                        Nie może robic , co jej się podoba. Moze robic to, na co zezwoli jej mąż. Jesli
                        on jej na coś nie zezwoli, np. na wyjscie z domu , a ona wyjdzie to on ma prawo
                        przypie..c Twojej córce w twarz z buta:)
                        A jak przyjdzie do Ciebie ta twoja piękna córka ze złamanym nosem i wybitymi
                        zebami, to ty jej powiesz, że nie miała racji, a jej mąż miał rację, bo jest
                        mężczyzną , a ona zła zoną. Na dodatek mu się pzreciwstawiła, więc jest
                        pyskata. Może jeszcze mu dupy nie chciała dać?Tak działa Twoja teoria. Koniec.
                        • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:50
                          Sluchaj glupia ruro...
                          Jak moja corka dostanie w dziob za wyjscie z domu bez pozwolenia to jej mezulek
                          dostanie wpierdel ode mnie...
                          Jesli jednak bedzie sie z nim klocila, i nie miala racji np o dobro dziecka i
                          jej maz by postepowal tak jak ja bym np postapil i on by ja uderzyl to bym mu
                          nie zrobil NIC.
                          Ty masz nasrane w glowce...
                          Nie wiesz ze jest cos takiego jak logika? Jesli za Ciebie ma myslec policja to
                          sorry. Moze jednak takie jednostki kobiece w dodatku niemyslace upieraja sie o
                          rownossc to chyba dla samej rownosci bo Ty tego nie rozumiesz... Dlatego ta
                          wolnoscia sama sobie wyrzadzasz szkode... Bo jestes umyslowym impotenetem.
                          Caly czas sie przyczepiasz o cos... Ale logicznego myslenia u Ciebie nie
                          widze... Ty po prostu chcesz walczyc!! WALCZYC!!! WAAAAAAAAAAlCZYC z samcami!!!!
                          Co po raz kolejny udowadnia ze walczycie dla zabawy... Feministyczne bezmozgi
                          stworzyly system ktory jakis swir typowy moglby tak poomijac ze gwalcenie by mu
                          uchodzilo plazem... No ale w koncu to baby wymyslily i ja to udowadniam ze
                          mozna... I szczerze mowiac popieram gwalt kobiety ktora nie daje mezowi za
                          poglady...
                          Wez sobie wyobraz teraz...
                          Jest maz i zona... Sa ze soba 4 lata... Jest cudownie... Ona daje mu co dzien...
                          Nagle przeczytala o feminizmie... I przestala mu dawac jesli facet nie zrobi
                          tego, czy tamtego... I co facet nie ma jej prawa zgwalcic? przeciez wszystko bylo ok

Aha jesli chodzi o moja corke to od razu jej bede tlumaczyl jaak feministki sa
                          glupie i po co jest ten ruch. I zeby sie od was trzymala z daleka... Tak jak od
                          homoseksualistow...
                          Chcialabys zeby Twoja corka zostala lezbijka a chlopak gejem??? (o ile bedziesz
                          miala potomstwo kiedykolwiek...) Wg mnie niszczycie nasz swiat bo same nie macie
                          przedlozenia rodu :)
                          • hermina5 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 11:47
                            To Tobie brak logiki.Skąd bedziesz wiedział, że mąż wybił Twojej córce zęby bez
                            powodu? moze mial powód? Np. przypaliła obiad i się zdenerwował. Albo
                            przełączyła mecz w TV. Albo dziecko strasznie płakała, a ona nie mogła go
                            uspokoic.Albo w ogóle się klóciła, a on auwazał, że bez powodu. Przecież
                            męzczyna może się zdenerwoać, i dać swojej zonie w łeb, nie? wychowawczo. sam
                            to napisałeś kilka postow temu.

Ona nie ma nasrane w głowie, ale pisze jak wyglada rzeczywistość wg Twoich
                            teorii.I logicznie pisze, co sie dzieje, jak juz męzczyzna wychowawczo może
                            bic, jest sex pogotowie i jak jakaś nie daje, to mozna sobie wziąć. Ona tylko
                            pokazuje Twoje poglądy w rzeczywistości i sie z Tobą zgadza.

Jest maz i zona... Sa ze soba 4 lata... Jest cudownie... Ona daje mu co dzien..
                            > .
                            > Nagle przeczytala o feminizmie... I przestala mu dawac jesli facet nie zrobi
                            > tego, czy tamtego... I co facet nie ma jej prawa zgwalcic? przeciez wszystko
                            by
                            > lo ok

Co dzień mu daje? Hmmm...razem z miesiączką? ciekawe. Oczywiście, że ma prawo
                            ja zgwałcić, nawet wielokrotnie. Ma prawo zgwałcic tę Twoją hipotetyczną córkę
                            jej mąz. Twoją córkę tak. a jak ona mu nie da , to on wybija jej zeby, łamie
                            nos i gwałci, a potem ona przychodzi do ciebie i mówi:
                            -nie chcialam dać , bo coś tam...
                            A ty jej odpowiadasz:
                            -Tak, twój mąz miał rację , że cię pobił i zgwałcił , bo mu nie dalaś, a on ma
                            do ciebie 10) prawo.
                            Przeciez to logiczbne, więc o co ci chodzi?

• daimona piedestały i strącenia! 11.06.05, 22:56
                Johnny, kompeltnie nie zrozumiałes wypowiedzi Wisienki.
                Chodziło jej o to (i z tym się zgadzam), że bywa irytujące, kiedy facet
                twierdzi, ze kobieta dla niego to bogini na piedestale, a całkowicie zapomina o
                tym, że ta bogini jest również człowiekiem, tak samo jak on. To jedno. Drugie -
                uważanie nas za zwiewne mimozy tez jest na dłuższą metę nieco irytujące - miałam
                w swym zyciu taki przypadek, kiedy wzdychał do mnie pewien pan (i ja do niego
                zresztą też;) i tenże pan właśnie bredził coś o boginiach stawianych na
                piedestale (wtedy nawet dawałam się na to nabrać;) - a potem rzucił z dnia na
                dzień, chociaz dzień wcześniej było "kocham cię bogini moja" ;-)
                Cóż, myślę, że Wisienka miała na myśli podobny przypadek, kiedy pisała o
                strącaniu z tego piedestału.

Szczerze mówiąc, wolę być traktowana z szacunkiem, jako istota ludzka, oraz za
                to co sobą reprezentuję, niż być "nimfą wodną", "zwiewną mimozą" i "boginią na
                piedestale", do której obowiązków będzie należało dbanie o podstawowe potrzeby
                mężusia (seks, jedzenie, opieranie), przy podejściu tegoż mężusia, że przecież
                JEMU TO SIĘ WSZYSTKO NATURALNIE NALEŻY, więc o co chodzi, a kobietom to przecież
                MUSI sprawiać przyjemność, bo do tego są stworzone ;-).
                • cherryhill Re: piedestały i strącenia! 12.06.05, 10:43
                  nic dodac nic ując!
                  własnie o to mi chodzilo o czym pisze daimona

Jeśli kobiety traktujesz lepiej - delikatniej (i je przez to wyróżniasz) a
                  meżczyzn uważasz że traktujesz normalnie to znaczy twardo, konktrenie, rzeczowo
                  to tym samym wysyłasz taki komunikat" Kobiety sa słabe i delikatne i wymagają
                  szczególnych względów, są łatwe do zranienia i należy je chronić i bronić " I
                  takie rycerskie zachowania są bardzo miłe i przyjemne jednakowż drogi Johnny
                  stawiają nas kobiety na pozycji istot POTRZEBUJĄCYCH męskiej opieki i wsparcia
                  a nam chodzi tylko o to żeby uznac że MOZNA być eleganckim i rycerskim w
                  stosunku do nas ale TRZEBA, ta różnica jest w Waszych głowach czy Ty jesteś
                  uprzejmy dla kobiety bo ją sznujesz jako człowieka czy dlatego ze jej sie to
                  nalezy jak komuś kto sam o siebie nie moze zadbac
                  c

• forum101 Re: piedestały i strącenia! 12.06.05, 11:18
                  daimona napisała:

> Johnny, kompeltnie nie zrozumiałes wypowiedzi Wisienki.
                  > Chodziło jej o to (i z tym się zgadzam), że bywa irytujące, kiedy facet
                  > twierdzi, ze kobieta dla niego to bogini na piedestale, a całkowicie zapomina o
                  > tym, że ta bogini jest również człowiekiem, tak samo jak on.
                  Dobra wszystko by bylo Ok ze jestesmy rowni gdyby wam nie odwalalo... Faceci to
                  zweirzeta?? Konbieta jest slabsza i nalezy sie nia opiekowac... Proste...
                  A jak nie wierzysz ze jestescie od nas zalezne to sprawdz ile jest w policji
                  kobiet a ile mezczyzn... jesli to do Ciebie nie przemowi to jeszcze sprawdz w
                  Gromie kogo jest wiecej :)

> To jedno. Drugie -
                  > uważanie nas za zwiewne mimozy tez jest na dłuższą metę nieco irytujące - miała
                  > m
                  > w swym zyciu taki przypadek, kiedy wzdychał do mnie pewien pan (i ja do niego
                  > zresztą też;) i tenże pan właśnie bredził coś o boginiach stawianych na
                  > piedestale (wtedy nawet dawałam się na to nabrać;) - a potem rzucił z dnia na
                  > dzień, chociaz dzień wcześniej było "kocham cię bogini moja" ;-)
                  > Cóż, myślę, że Wisienka miała na myśli podobny przypadek, kiedy pisała o
                  > strącaniu z tego piedestału.
                  Aha czyli to tylko prywatne niepowodzenie Toba kieruje... uuuuuuuu mam Cie :P

> Szczerze mówiąc, wolę być traktowana z szacunkiem, jako istota ludzka, oraz za
                  > to co sobą reprezentuję, niż być "nimfą wodną", "zwiewną mimozą" i "boginią na
                  > piedestale", do której obowiązków będzie należało dbanie o podstawowe potrzeby
                  > mężusia (seks, jedzenie, opieranie), przy podejściu tegoż mężusia, że przecież
                  > JEMU TO SIĘ WSZYSTKO NATURALNIE NALEŻY, więc o co chodzi, a kobietom to przecie
                  > ż
                  > MUSI sprawiać przyjemność, bo do tego są stworzone ;-).

no jesli Ty nie lubisz sexu to trudno...
                  W koncu nie kazda musi miec faceta... W koncu facet nie bedzie sie chyba
                  masturbowal patrzac na Twoje zdjecie... :P no chyba ze jest despero i nie ma
                  internetu :)
          • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 12.06.05, 10:53
            Czlowiek... Tak samo ja nie wolno feministkom dawac dupy antyfeminista...
            Pomysl kiedys co by bylo gdyby byly same feministki...
            Masz do wyboru :
            1)zmienic poglady
            2)masturbowac sie do konca zycia
            3)zgwalcic
            CO wybierasz? Mozesz zadzwonic do przyjaciela lub poprosic publicznosc...

Jesli bys zmienil poglady to to nie ejst demokratyczne tak jak nie jest
            demokratyczne gdyby np Kaczynski dawal kazdemu kto na niego zaglosuje 100zl...
            Pozdro mozgi :)
          • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 12.06.05, 10:54
            A za gloszenie demokracji chyba mnie nie zamkna w kraju demokratycznym...
          • forum101 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 12.06.05, 10:59
            Dobra feminizm choroba zgadzam sie z tym w 100%!!!!!!!
            dlatego ja ukazuje mlodym kobieta zeby nie wierzyly slepo w dogmaty feminizmu...
            Tak samo jak nie popieram homoseksualistow, pedofili, tak nie popieram
            feminizmu. I tak jka nie popieram pedofilii (a niektorzy tak twierdza) tak nie
            popieram gwaltow (tez tak myslicie)
            Ukazuje absurd i do czego wasze myslenie moze doprowadzic. Akceprtujac
            homoseksualistow bo natura ich tak stworzyla, otwieracie droge do pedofilii.

A to ze nie feministki nie daja antyfeministom za poglady jest
            niedemokratyczne... Moja ciotka jest feministka (chyba) i wie ze jestem
            antyfeminista (chociaz nauczylem sie szanowac kobiete...) aa obiadek mi
            ugotuje... :P Pozdrawiam
            • totalna_apokalipsa Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 12.06.05, 16:33
              A zgwalciłeś juz ciotkę? Zakładam, ze ci jeszcze nie dała. No to gwałć tę
              ciotkę, na co czekasz?
              • utka2 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 10:58
                A dlaczego od razu gwałcić - czy jak facet widzi kobietę to myśli tylko o tym,
                żeby ją przelecieć. Baby!!!! - szkoda mi was, w jakich wy się towarzystwach
                obracacie? ... Zmieńcie sobie środowisko, może wam sie w głowach poustawia.
                • hermina5 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 11:19
                  Forum tylko o tym myśli:) On ma taką zasadę, ze jak jakaś nie daje dupy, bo on
                  się jej nie podona, to on ma prawo brac. No to wcielamy jego postulaty w życie.
                • cherryhill Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 11:19
                  utka2 napisała:

> A dlaczego od razu gwałcić - czy jak facet widzi kobietę to myśli tylko o
                  tym,
                  > żeby ją przelecieć. Baby!!!! - szkoda mi was, w jakich wy się towarzystwach
                  > obracacie? ... Zmieńcie sobie środowisko, może wam sie w głowach poustawia.

poczytaj posty forum 101 to zrozumiesz co nieco
                  odpowiedziałaś na post który jest wynikiem pewnego konfliktu zapoczątkowanedo
                  przez rzeczonego forum, ostrzegam lektura jego postow działa wymiotnie-
                  przynajmniej na mnie
                  c
                  • utka2 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 11:27
                    czytałam jego posty - nie twierdzę, że ma rację. Co prawda wątek rozpoczął sie
                    od czegoś innego. Chodzi mi o to, że jeśli ktoś taki jak forum101 ma
                    tak "kontrowersyjne" poglądy to może lepiej po prostu go olać, bo rzeczywiście
                    rz..ć się chce od tych przemyśleń. A jeśli ktoś podejmuje ten wątek i tak
                    zaciekle dyskutuje, to mi sie wydaje, że tą wiedzę czerpie z własnych
                    doswiadczeń i z obserwacji najbliższego otoczenia.
                    Ostatnio słyszałam taką wypowiedź na ulicy "ty jałówo" obejrzałam się i co? -
                    chłopak tak mówił na ulicy do dziewczyny, która z nim szła. Może to stąd biorą
                    sie takie dyskusje? Z autopsji...
                    • hermina5 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 11:35
                      No ja po prostu pokazuję jak wyglada jego utopijne państwo z "dupami w sex
                      pogotowiu: i równościa w trzeczywistości. I zaraz mogę przytoczyć
                      chocby "Pamiętnik podrecznej" Atwood jako jego realizację literacką.
                      • utka2 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 11:42
                        Nie wykaże się znajomością przytoczonej literatury. Dla mnie on jest na równi
                        ze skrajnymi feministkami. One uwazają żeby ich nie tykać, on uważa że wali się
                        wszystko co na drzewo nie ucieka.
                        Ale często takie sytuacje: żona musi dać, gwałcenie żony, gwałcenie córek - to
                        wszystko odbywa się za cichym przyzwoleniem drugiej strony. Dużo jest prwady w
                        porzekadle: jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz.
                        Znam taki przypadek: męża nie ma po kilka tygodni w domu, a jak jest to albo
                        pije, albo bije. Przed ślubem był taki sam. Ale matka panny młodej stwierdziła:
                        po ślubie się zmieni". No i zmienił się ... na gorsze
                        • hermina5 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 11:51
                          Oczywiście , że masz rację. I to sa prawdziwe koszmary, ale forum101 to
                          osobnik, z którym nie da się rozmawiać inaczej, jak tylko udowadniając mu, że
                          to , co pisze to nonsens w rzeczywistosci, bo mielibyśmy anarchię i prawo
                          jaskiniowe....Nawet w szariacie męzczynza musi się postarać o żone...

A to, że te kobiety nie odchodzą, często wynika z tego, ż nie mają gdzie...
                        • utka2 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 11:56
                          A w ogóle, to wydaje mi się, że Forum101 jest jakiś jakby zalękniony w sprawach
                          damsko - męskich. Ktoś, kto aż tak się pieni i wulgaryzuje (nie wiem czy jest
                          takie słowo) to ktoś niezrównoważony, posiadający masę komplesków. Jak widać
                          nie ma jeszcze dzieci, a podejrzewam, że nawet żony i kochanki też nie. Może to
                          on jest tym antyfeministą, któremu "nie dała feministka". Może ona była
                          normalną kobietą a nie feministką, a nie dała, bo nie chciała - takiemu
                          kolesiowi? - wcale się jej nie dziwię. Jakby ktoś sprowadzł kochanie się ze mną
                          do poziomu "dawania dupy" - też bym miała opory.
                          Takie jest moje zdanie - a ja nie uważam się za feministkę.
                          • utka2 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 12:01
                            coś mi przyszło do głowy w związku z tym "sex pogotowiem" - a może by tak on
                            przystąpił do takiego pogotowia dla kobiet. Mogłoby się nazywać OSP -
                            Ochotniczy Stojący Penis. W sumie potrzeby seksualne kobiet i mężczyzn są
                            raczej takie same...
                          • hermina5 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 12:05
                            Dokładnie tak jest jak piszesz.Tak zaczął swoją karierę na tym forum - że jakaś
                            go nie chce, a on jest wspaniały i jak to w ogóle możliwe...No cóż jak nikt cię
                            nie chce, a wokól kazdy kogoś ma i tyle pieknych kobiet to może człowiek mieć
                            kompleksy, a tu znalazl miejsce do głoszenia swojej teorii spiskowej:)
                            • utka2 Re: Forum101 - popełniłeś błąd!! 13.06.05, 12:10
                              Nie no jasne, jak jakaś nie chce to już oczywiście popieprzona feministka. Tak
                              jak wcześniej pisałam nie jestem feministką, nawet do końca tych najbardziej
                              pomylonych nie popieram, ale ludzie, jak będziemy sobie tak wszędzie skakać za
                              poglądy do gardła, to naprawdę nikt nam już nic nie da bo sie pozabijamy, że o
                              dupach nie wspomnę ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka