Dodaj do ulubionych

Parada normalności

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:00
Cieszę się, że w odpowiedzi na paradę wynaturzonych zwyrodnialców będziemy
mieli paradę ludzi chcących pokazać, że istnieje w tym świecie jeszcze
resztka normalności, człowieczeństwa i zwykłosci. Może to mi pomoże bo od
tamtej parady równości ciągle chce mi się rzygać na wspomnienie tych
zwyrodnialców.
Obserwuj wątek
    • diablica.26 Re: Parada normalności 16.06.05, 19:21
      Zwykłe zagrywki polityczne i walka przedwyborcza na noże i na zęby. Też jest
      się czym zachwycać...
      • forum101 Re: Parada normalności 27.06.05, 00:59
        nikt sie tu nie zachwyca tylko wyraza sprzeciw dla homo
        • diablica.26 Re: Parada normalności 30.06.05, 19:08
          forum101 napisał:

> nikt sie tu nie zachwyca tylko wyraza sprzeciw dla homo

Przecież napisał, że się cieszy z tej parady, o co ci chodzi?
    • Gość: ciekawy KTO MI WYJAŚNI????PROSZĘ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 21:03
      Dlaczego w takim razie nie zalegalizować np Kazirodztwa?? Przecież dwoje
      dorosłych ludzi jeśli jest rodzeństwem i chce żyć ze sobą to robią to wpełni
      świadomie. Prawo nie powinno im tego zabraniać. Kwestia genetyki to już
      zupełnie co innego. Przeciez jako wolni obywatele powinni mieć prawo do wyboru
      a tak sa dyskryminowani. Druga sprawa to dlaczego tak zwani bigamiści są
      karani??? Przecież jeśli 4 osoby np 1 mężczyzna i 3 kobiety lub jedna kobieta i
      trzech mężczyzn chca sobei żyć razem i sie na to zgadzają i wchodza w związki
      małżeńskie to jest ich wolny wybór. Dlaczego niby panstwo tego zabrania?? Oni
      też są dyskryminowani. Powiecie że przecież to wbrew moralności wbrew prawu itd
      itp. A ja sie pytam niby dlaczego??
      • Gość: Sebastian Re: KTO MI WYJAŚNI????PROSZĘ IP: *.autocom.pl 16.06.05, 21:24
        Spróbujmy inaczej.
        Dlaczego uważasz ze kazirodztwo powinno byc zakazane.
        Uargumentuj , rozwiń.
        • boykotka Re: KTO MI WYJAŚNI????PROSZĘ 16.06.05, 21:28
          Ale on podał JEDYNY argument ( oczywiście oprócz historyczno-moralnego )- chów
          wsobny.
        • forum101 Re: KTO MI WYJAŚNI????PROSZĘ 27.06.05, 01:05
          nie kazdy czlowiek jest swiadom konsekwencji jakie z tego wynikaja... dlatego
          panstwo tego zabrania... Nie kazdy wie co mozna a co nie i dlaczego... Czasem
          zeby przejsc przez ulice potrzebujesz zielonego swiatla... ja jak widze o
          godzinie 1 w nocy tak jak teraz czerwone to ide... a sa tacy co stoja mimo ze
          nic nie jedzie...
          Narkotyki tez sa zakazane a ludzie pala je...
          Panstwo ma chronic i to robi...
          a co ludzie zrobia to ich sprawa byle by nie czynili innym krzywdy... ale
          afiszowanie sie z tym czyni ja gdyz normalni ludzie zaczynaja uznawac takie
          zachowanie za norme i tez zaczynaja tak postepowac. To jak z reklama... widzisz
          ze ktos jje batonika takiego i takiego to i ty go kupujesz jak masz do wyboru 10
          innych... tak samo jak sie napatrzysz na homo i na inne takie rzeczy to moze Ci
          sie poprzestawiac... Jak nie slyszysz o narkotykach to Cie nie korci... jak nie
          wiesz ze cos jest to tak samo ciekawosc to pierwszy stopien do piekla...
    • Gość: normal Re: Parada normalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:54
      Jakiś kretyn w telewizji dał głupi przykład że mąż żonę bije dlatego pedały
      niby są lepsze. A w śród pedalów pedal[meski] pedała[żenskiego] tak samo
      bije.Oni są bardzo zazdrośni o swe pedzialądka.Ja myślę że jest to złe taka
      mała Sodoma i Gomora.Zarazem gdyby wszyscy chcieli manifestować swe
      upodobania,zabrakło by dni w kalendarzu,a bałagan byłby przez cały rok.To nie
      jest horoba to jest wynaturzenie.A jak musza się pedałować czy lizać niech to
      robią w swych mieszkaniach bez afiszowania.Czy normalni manifestują swą
      normalność ?Precz z zboczeńcami i ich paradami .....
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Parada normalności IP: 195.69.82.* 16.06.05, 23:39
      Kaczor jest zły
    • Gość: pogarda Re: Parada normalności i wynaturzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:01
      Ale te 'bzytkie' pedałki bałaganu narobily !Pierzak ma prawo być zły.Ale
      porównując procentowo to wśród pedałów jest więcej nienawiści,zdrad,bicia i
      innych zwyrodnień niż w normalnych związkach.Precz z zboczeńcami,nich oni zamką
      się z swymi upodobaniami w swych mieszkaniach,i nie wywlekają swych brudów
      publicznie !!!!!!!
    • apetyt_na_zycie faktycznie same "normalne" komentarze :-/ n/t 17.06.05, 11:04

• Gość: $ Re: Parada normalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 22:47
      #&
    • dokowski To sprzeczność sama w sobie. 27.06.05, 14:48
      Normalność jest czymś, co występuje najbardziej powszechnie. Z normalnością
      spotykamy się na co dzień wszędzie. Na każdej ulicy codziennie odbywa się
      parada normalności. W każdym niemal filmie kobieta całuje się z mężczyzną a
      często nawet się bzykają. W każdej niemal książce jest coś o miłości między
      mężczyzną i kobietą.

Jest czymś oczywistym, że organizatarzy każdej parady są nienormalni, że chcą
      zamanifestować swoją odmienność, ponieważ parada normalności nie może się
      różnić niczym od tej codziennej parady na każdej ulicy. Dlaczego jednak LPR i
      ich Wszy nazywają swoją odmienność, swoją nienawiść, agresywność ... dlaczego
      akurat oni nazwali swoją paradę "paradą normalności". Dla mnie odpowiedź jest
      oczywista - to efekt hipokryzji wyssanej z mlekiem religijnego wychowania,
      które nienawiść nazywa miłością, ciemnotę - światłością, dobro nazywa pychą a
      zło - słabością.

Poza tym jest śmieszną kompromitacją, że Wszy postanowiły zamanifestować
      swoją "normalność", pokazać, że są normalniejsi niż zwykli ludzie na co dzień,
      pokazać wzorzec normalności i dać przykład nienormalnemu społeczeństwu -
      pokazali tym samym, że czują się dewiantami w tych swoich niby normalnych,
      heteroseksualnych związkach. Wygląda na to, że Wszy jakoś tam usiłują się
      całować i bzykać heteroseksualnie, ale sami podejrzewają, że robią to jakoś
      inaczej niż zwykli ludzie. Szkoda, że nie widziałem tej ich parady i tego, co
      oni nazywają "normalnym seksem" i "normalną miłością". Może pokazali jak bić i
      gwałcić kobiety, tak jak to zwykle praktykują na Wszawych prywatkach?
      • uullaa Re: To sprzeczność sama w sobie. 27.06.05, 19:19
        dokowski, jesteś boski. Podpisuję się rękami i nogami.
        • dokowski Proszę o więcej szacunku dla mojej wrodzonej ... 29.06.05, 13:21
          uullaa napisała:

> dokowski, jesteś boski

... skromności
      • Gość: ? Re: To sprzeczność sama w sobie. IP: 204.52.187.* 29.06.05, 13:37
        Nie jesteś lepszy od tych Wszy, jesteś taki sam. Język nienawiści to wasze
        wspólne dzieło.
      • Gość: pałownik UB Dobrze gada, dolejcie mu więcej! IP: 207.44.180.* 29.06.05, 17:57
        :D
        • Gość: kulpamen Re: Dobrze gada, dolejcie mu więcej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 03:10
          Same dzikie osły tutaj rosną może poza jednym pod którem można podpisać się
          rękoma i nogami
          • Gość: marwwa Pokaż, jak się podpisujesz nogami pod dzikim osłem IP: *.chello.pl 09.07.05, 09:02
      • Gość: trevik Re: To sprzeczność sama w sobie. IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.05, 17:07
        Jednym slowem: dal upust niecheci do religii a paru baranow sie podpisalo...
        ehh.. normalne w tym antyklerykalnym bagnie.
    • spragnienie Re: Parada normalności 02.07.05, 13:25
      coz za szal emocjonalny, intelektualny.......... Miodzio, az zaczelam sie przy
      tym bawic a nie denerwowoac jak dotad. Matko, to forum moze byc zrodlem
      rozrywki. Jakis kalunik podskoczy, foczka wezmie kolorowa pileczke na nosek a
      normalny pożongluje argumetami, ktore wyciagnal magik z kapelusza. To cyrk w
      najlepszym wydaniu!!!! Szkoda tylko, ze taki szary, smutny i nieszczesliwi
      pracownicy....
    • Gość: pehaman A co byście powiedzieli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:35
      Na paradę facetów, którzy lubią nosić rajstopy?
      • Gość: wikul Zamiast bełkotu dokowskiego wystarczy obejrzeć IP: *.aster.pl 08.07.05, 23:50
        www.freerepublic.com/focus/f-news/1425718/posts?page=1,50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka