Dodaj do ulubionych

Strona kalesona

14.09.05, 22:13
Johny ma bardzo ciekawą stronę :)

(www.johnnykalesony.republika.pl)

Pomijając fakt, że tendencyjna jak jasna choroba, to zabawna bez wątpienia.
Szczególnie podoba mi sie zdjęcie zakonnicy w seksownym wdzianku- ale z tym
lepiej uważać, bo można się narazić elpeerowi, a to już nie przelewki.

Johnny, pozwolę sobie na moją skromną uwagę- zacytowałeś Arphara. I ja
pamiętam skąd jest ten cytat :)
Jesteś świńskim ( to nie jest wulgaryzm tylko porównanie animalistyczne)
manipulatorem- jak podejrzewam wiesz, ale się tym nie przejmujesz.
Jego wypowiedź dotyczyła zarówno ataków na jego osobę, jak i nieprzeciętnej w
swoim czasie ilości trolli /warto wspomnieć że walnie się przyczyniasz ro
rozkręcania wielu pyskówek/.
A wyrwana z kontekstu sprawia wrażenie, jakby dotyczyła poziomu
merytorycznego forum. To jest świńska (j/w) manipulacja... :)

I jeszcze takie pytanie, odnośnie zdjęcia Pani walczącej o to żeby kobiety
nie były jedynie ozdobami; a skąd ty skubańcu wiesz, jak wygląda prawdziwa
feministka? :)
Może ta w seksownym habicie to też feministka?
Wiesz ty, ile pięknych kobiet może cię w życiu ominąć, jeśli będziesz unikał
feministek? Warto tak ry(d)zykować?

A teraz sobie pocytuję troszkę:
"Muszę wszelako odnotować wzmożoną obecność na forum tematów związanych z
reklamą, która to dziedzina rzekomo przepełniona jest złowrogim dla
feministek, a tak wzruszającym normalnych ludzi seksizmem. Pozwolę sobie więc
kontynuować w jakiś sposób to zagadnienie i zamieścić ..."

Heheh

Ty uważasz ze seksizm jest złowrogi dla feministek?
Tyle tu siedzisz, a jeszcze się nie nauczyłeś? Nie załapałeś o co chodzi?
Szkoda.
Porozmawiaj z koleżankami, może ci wytłumaczą co mam na mysli.

A co do galerii reklam, Johnny, chłopcze... to nawet dobrze że nie odróżniasz
reklam estetycznie erotycznych od tych seksistowskich, bo dzięki temu całkiem
fajne reklamy można na Twojej stronie obejrzeć :)

Na sam koniec wtrącę uwagę że jesli twoja strona faktycznie dedykowana jest
miłośnikom radości życia, to masz pecha ogromnego i wykrakałeś sobie. Teraz
połowa tego forum bedzie twój łebsajt regularnie odwiedzać...
Chyba że o to chodziło :)

p.s.
W tym poście uzupełnię swoją wypowiedź z innego wątku, gdzie podzieliłam
antyfeministów na biernych i czynnych.
Jest jeszcze 3 grupa; antyfeminiści z misją :)
Jeśli Twoją misją jest szerzenie seksizmu (o radości zycia już była mowa) to
seksizm w Twoim wydaniu zyskał nową jakość...
Obserwuj wątek
    • losiu4 Re: Strona kalesona 15.09.05, 08:38
      nietakasama napisała:

> I jeszcze takie pytanie, odnośnie zdjęcia Pani walczącej o to żeby kobiety
      > nie były jedynie ozdobami; a skąd ty skubańcu wiesz, jak wygląda prawdziwa
      > feministka? :)

nie wiem, czy Johnny wie, ale zamieścił fotkę ukazującą jedną z nich :)

> Może ta w seksownym habicie to też feministka?

niewykluczone, chopć wątpie. W najlepszym przypadku jest to feministka, która
      poleciała na pieniądze pozując do tego zdjecia :)

> A co do galerii reklam, Johnny, chłopcze... to nawet dobrze że nie odróżniasz
      > reklam estetycznie erotycznych od tych seksistowskich, bo dzięki temu całkiem
      > fajne reklamy można na Twojej stronie obejrzeć :)

widzisz, kłopot w tym, ze nigdy nie wiadomo, co sie ministrze Środzi spodoba a
      co nie... choć sądząc z jej wystąpień wszystko jej się z jednym kojarzy :)

Pozdrawiam

Losiu
      • nietakasama Re: Strona kalesona 15.09.05, 19:28
        > nie wiem, czy Johnny wie, ale zamieścił fotkę ukazującą jedną z nich :)

E tam, zdjęcia kłamią :)

A poza tym ona może byc Mormonka, a nie feministką.
        Chyba że ma jakis stosowny tatuaz który przeoczyłam.

> widzisz, kłopot w tym, ze nigdy nie wiadomo, co sie ministrze Środzi spodoba
        a
        > co nie... choć sądząc z jej wystąpień wszystko jej się z jednym kojarzy :)

A widzisz, ja jednak potrafię to przewidziec, bo mam na temat dokładnie takie
        samo zdanie jak szanowna pani minister, ktorą koniukturalnie wypada zawsze
        objechać.
        I mysle że nie trzeba się wykazywać jakims szczegolnie wysublimowanym wyczuciem
        smaku, żeby raklame na ktorej prezentuje się w 80% obwisły, obfity, damski
        biust, (przy jednoczesnym kadrze obcinającym twarz) uznac za co najmniej
        niesmaczną.

Nie tłumacz mi że na te piersi sie fajnie patrzy, bo w tonie uwierzę :)
        Żeby te piersi jeszcze ładne były, to bym uwierzyła.
        Ale takie?
        • losiu4 Re: Strona kalesona 16.09.05, 09:11
          nietakasama napisała:

> E tam, zdjęcia kłamią :)

niektóre tak, niektóre nie :)

> A poza tym ona może byc Mormonka, a nie feministką.

Mormonki mają lepszy gust ;)

> Chyba że ma jakis stosowny tatuaz który przeoczyłam.

wystarczy zobaczyć zaciete i nieco skonfundowane spojrzenie naszej bohaterki ;)

> A widzisz, ja jednak potrafię to przewidziec, bo mam na temat dokładnie takie
          > samo zdanie jak szanowna pani minister, ktorą koniukturalnie wypada zawsze
          > objechać.

nie tyle koniunkturalnie, co rzeczowo... po prostu sama kobita się prosi ;)

> smaku, żeby raklame na ktorej prezentuje się w 80% obwisły, obfity, damski
          > biust, (przy jednoczesnym kadrze obcinającym twarz) uznac za co najmniej
          > niesmaczną.

a to już musiałbym zobaczyć. Dobry biust nie jest zły ;)

> Nie tłumacz mi że na te piersi sie fajnie patrzy, bo w tonie uwierzę :)

nie widziałem, to się nie wypowiadam

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: tut turu Re: Strona kalesona IP: *.praganet.pl 15.09.05, 21:56
      Taaaak... Uwielbiam, gdy ktoś trafnie natrząsa się z feministek, a te wypierają
      się swoich poglądów.

Otóż, gdyby choć jedna z tych reklam pojawiła się w Polsce, to twoja faworytka -
      Sierota - zaraz by podniosła larum. A tzw środowiska za nią.

Zdjęcie na stronie głównej jest absolutnie fantastyczne. Idealny portret
      feministki. I to z feministką w roli głównej. Niestety, miłe panie, tak
      jesteście kojarzone. Nie bez przyczyny.

A jeśli chodzi o cytat (także trafny, skąd inąd), to tylko ty chyba go tak
      zinterpretowałaś. Może to jakieś przeświadczenie, że każde podsumowanie ciebie
      jest krytyką?
      • zlotoslanos Re: Strona kalesona 15.09.05, 22:04
        Tutek :-)zimno i szukasz kalesonów?
        • Gość: tut turu Re: Strona kalesona IP: *.praganet.pl 15.09.05, 22:05
          I znów to samo. I ty oskarżasz o złe podejście do forum? Przecież to ty
          zachowałaś się jak troll.
          • zlotoslanos Re: Strona kalesona 15.09.05, 22:08
            Z radości :-) zapowiadałeś,że to chwilowy przystanek Woodstock.
            • nietakasama Re: Strona kalesona 15.09.05, 23:10
              :D

Dobre, dobre, zanotuje sobie w kajeciku :)
      • margot_may Re: Strona kalesona 15.09.05, 22:47
        ale ja nie rozumiem dlaczego ty nas żałujesz? dla nas, dla mnie np. to nie jest
        straszne, że ktoś mnie kojarzy z brzydulą. swoje wiem, i zdanie innych mnie nie
        obchodzi.
        • Gość: tut turu Re: Strona kalesona IP: *.praganet.pl 15.09.05, 22:50
          Jeśli jesteś tak obojętna na takie opinie (twoje siorki też twierdzą że są) to
          po co kąśliwe uwagi na ten temat. Przecież to twoja siorka go zaczęła.
          • margot_may Re: Strona kalesona 15.09.05, 22:51
            kąśliwe uwagi? które?
            • Gość: tut turu Re: Strona kalesona IP: *.praganet.pl 15.09.05, 22:53
              Czytasz cały temat ze zrozumieniem, czy tylko wyszukujesz postów na których
              mozesz odreagowac?
              • margot_may Re: Strona kalesona 15.09.05, 22:54
                ale moje uwagi, nie czyjeś.
          • nietakasama Re: Strona kalesona 15.09.05, 23:12
            Bo trudno powstrzymac sie od złosliwosci i ironii, kiedy się widzi że
            _naprawdę_ są ludzie, którzy wierza w stereotypy i sa dumni z tego, że myślą
            rzekomo za siebie.
            • Gość: tut turu Re: Strona kalesona IP: *.praganet.pl 15.09.05, 23:37
              Ale dokładnie to samo można powiedzieć o co po niektórych panienkach z
              okienka... Stereotypy na temat mężczyz i duma z niezależności. Identyko! Tak,
              jakbyś pisała o sobie.
      • nietakasama Re: Strona kalesona 15.09.05, 23:09
        > Otóż, gdyby choć jedna z tych reklam pojawiła się w Polsce, to twoja
        faworytka
        > -
        > Sierota - zaraz by podniosła larum. A tzw środowiska za nią.
        >

Pojawiła sie- reklama banku z dekoltem byla również na polskich bilbordach,
        cwaniaczku :)

> Zdjęcie na stronie głównej jest absolutnie fantastyczne. Idealny portret
        > feministki.

Realny bo zgodny z twoimi wyobrażeniami?
        A gdzie ona ma wytatuowane że jest feministką? :)

> A jeśli chodzi o cytat (także trafny, skąd inąd), to tylko ty chyba go tak
        > zinterpretowałaś.

Spytaj Arphara. Zobaczymy czy to kwestia mojej interpretacji.
        Już ostrze sobie zeby na ciebie, kiedy zadasz mu to pytanie i otrzymasz
        odpowiedź :>

Bwahahaha (smiech byl demoniczny, bo ogladam strrraszny fil, tymczasem idę na
        herbatkę cya...)
        • Gość: tut turu Re: Strona kalesona IP: *.praganet.pl 15.09.05, 23:41
          Widocznie nie była na stanowisku gdy pojawiła się ta reklama.

Kazda feministka ma tatuaż? Feministke poznasz po jej odmiennych poglądach i
          urodzie.

Co autor miał na myśli. Może i to co wskazałaś, ale wiary z góry nie dam.

Tylko się nie udław.
          • nietakasama Re: Strona kalesona 15.09.05, 23:53
            > Feministke poznasz po jej odmiennych poglądach i
            > urodzie.

:D
            • Gość: tut turu Re: Strona kalesona IP: *.praganet.pl 16.09.05, 08:11
            • Gość: tut turu Re: Strona kalesona IP: *.praganet.pl 16.09.05, 08:12
              Ja bym się tak nie śmial, jakbym wyglądał tak, jak ta paniusia z tablicą. Nie
              byłoby mi jakoś do śmiechu. Zresztą nie mam pewności, że w "realu" się w ogóle
              uśmiechnęłaś. Ale widzę, żeby sprawić pozory, to jesteś gotowa na wiele.
              • arphar Re: Strona kalesona 16.09.05, 10:10
                Oj glupoty walisz... glupoty...

Skad zalozenie ze "wali pozory" skoro sam stwierdzasz ze nie wiesz czy sie
                usmiechnela w "realu"? Badz konsekwentnym.

Czasem piszesz takie farmazony (czasem?!), ze czlowiek zastanawia sie czy ty
                nie jestes jakims automatem do walenia glupot.

PS. Kiedys zajmowalem sie programowaniem algorytmow SI. I przeraza mnie ze moj
                parser SI w fazie alpha zdawal sie dzialac sprytniej i bystrzej niz nasze
                forumowe trolle.
                • nataan Re: Strona kalesona 16.09.05, 10:14
                  arphar napisał:

> PS. Kiedys zajmowalem sie programowaniem algorytmow SI. I przeraza mnie ze
                  moj
                  > parser SI w fazie alpha zdawal sie dzialac sprytniej i bystrzej niz nasze
                  > forumowe trolle.

chyba marnie Ci to szlo skoro teraz moferujesz jakies marne forum....:P:P:P

p.s.

jaka jest roznica, czy to jest faza alpha...czy nie...... jezeli algorytm jest
                  dobry nie trzeba do niego robic poprawek...a jezeli nie przyjmuje tzw. danych
                  zlosliwych to algorytm jest marny tak samo jak programista.....

ale to tak na boku...
                  • arphar Re: Strona kalesona 16.09.05, 14:04
                    Oj chyba nie wiele wiesz o SI i o programowaniu co? ;)
                    Forum moderuje hobbystycznie... nikt mi za to nie placi... wiec co to za
                    porownania?

Wracajac do programowania. Nawet najlepszy program wymaga przejscia przez faze
                    alpha... algorytm mozna zaprojektowac od razu. Ale wdrozyc go to co innego.
                    Jezeli naprawde cos wiesz na ten temat - zapraszam do mnie na uczelnie,
                    pogadamy, choc z twoich wywodow wnioskuje ze jednak sie nie zobaczymy. Jak cos
                    to mail.
                    • nataan Re: Strona kalesona 16.09.05, 20:52
                      arphar napisał:

> Oj chyba nie wiele wiesz o SI i o programowaniu co? ;)
                      > Forum moderuje hobbystycznie... nikt mi za to nie placi... wiec co to za
                      > porownania?
                      >
                      > Wracajac do programowania. Nawet najlepszy program wymaga przejscia przez
                      faze
                      > alpha... algorytm mozna zaprojektowac od razu. Ale wdrozyc go to co innego.
                      > Jezeli naprawde cos wiesz na ten temat - zapraszam do mnie na uczelnie,
                      > pogadamy, choc z twoich wywodow wnioskuje ze jednak sie nie zobaczymy. Jak
                      cos
                      > to mail.
                      wiem cos o programowaniu i jest szansa, ze mnijamy sie na uczelni... :P:P

widzisz....s Twojego postu wnioskuje, ze sama implementacja algorytmu stanowi
                      najwiekszy problem... a to nie prawda...
                      jednak to nie jest miejsce na bitwy na wiedze informatyczna.........

i tak uwazam za trola ludzi, ktorzy uwazaja innych za troli... :):):)
                      jakie to przewrotne... :):):)
                      • nietakasama Re: Strona kalesona 16.09.05, 22:52
                        > i tak uwazam za trola ludzi, ktorzy uwazaja innych za troli... :):):)
                        > jakie to przewrotne... :):):)

Ot i racja; przewrotne. Bo zgodnie z ta zasadą, trolluja wsyscy administratorzy.

A skoro uznałeś że miejsce nie jest odpowiednie, trzeba było nie zaczynać
                        dyskusji na ten temat.

p.s. jako hobbysta spytam, czy znasz jakikolwiek program ktory funkcjnowałby
                        poprawnie juz w wersji beta?
                        Sama nazwa wskazuje, ze wymaga poprawek.
                        Jeśli uważasz że mozna napisac algorytmy ktore nie będa ich wymagały, to radzę
                        świecić przykladem- połozysz na kolanach całe srodowisko informatyczne, jak
                        sądzę...
                        • nataan Re: Strona kalesona 17.09.05, 07:51
                          nietakasama napisała:

> p.s. jako hobbysta spytam, czy znasz jakikolwiek program ktory funkcjnowałby
                          > poprawnie juz w wersji beta?

Tomb Raider: AOD :):):):)
                • Gość: tut turu Re: Strona kalesona IP: *.praganet.pl 16.09.05, 10:18
                  Zwyczajnie, Neo z Bożej łaski.
                  • arphar Re: Strona kalesona 16.09.05, 14:08
                    Jaki ladny troll... normalnie zamknac w klatce i patrzec sobie na niego kazdego
                    ranka. Moze nawet karmic :).

Biedactwo - naucz sie odpowiadac z sensem.
                    • Gość: gabrysia Re; powyżj przykład wypowiedzi o wysokiej kulturze IP: 80.51.28.* 16.09.05, 15:56
                      trolle proszę brać przykład, bo będą przykre konsekwencje u nietakiejsamej.
                      • patty_vare Re: Re; powyżj przykład wypowiedzi o wysokiej kul 16.09.05, 15:58
                        Gabrysiu, zrób i sobie i bywalczyniom i bywalcom FF przysługę - idź do teatru
                        albo może filharmonii, co?
                        • Gość: gabrysia Re: miła i kulturalna propozycja IP: 80.51.28.* 16.09.05, 16:29
                          Co?

Czekam na inne.

• nietakasama Re: miła i kulturalna propozycja 16.09.05, 18:48
                            Gabrysiu, dla ciebie mam radę innej treści; ciągłe odpowiadanie na na każdy
                            post wybranej przez siebie osoby, wyłącznie w celu sprowokowania jej i przy
                            użyciu złośliwych/ośmieszających/kąśliwych/atakujących zwrotów lub uwag, też
                            uważane jest za trolling.

Do przemyślenia.
                            • Gość: gabryia wg nietakiejsamej dyskutant o odmiennych poglądach IP: 80.51.28.* 16.09.05, 20:37
                              jest trollem.
                              nietakasamo, tak się składa, że w wielu kwestiach nie zgadzam się z Tobą.
                              Ty to w sposób kulturalny nazywasz trollingiem.
                              A kiedy brakuje Tobie argumentów w dyskusji "idziesz na spacer" albo
                              robisz "wielkie bum" jak powyżej.
                              Nie moja to wina, że tak górnolotnie w swoich postach wypadasz.
                              • nietakasama Re: wg nietakiejsamej dyskutant o odmiennych pogl 16.09.05, 20:47
                                Możesz myslec co chcesz. Wyprowadzanie cię z błędu nie jest ani moją chceci ani
                                zadaniem. Fakt, że cię ostrzegam, jest z mojej strony bardzo uczciwym gestem.

A więcej ostrzeżeń nie będzie.
                                • Gość: gabrysia Re: nietakasama ? IP: 80.51.28.* 16.09.05, 20:57
                                  Zaskoczyłaś mnie. Poczułam się jak skarcone dziecko. Miło mi przypomnieć to
                                  dawno zapomniane uczucie.
                                  Powiedz mi jak mam zabierać głos, żeby się Tobie podobać.
                                  Czekam z niecierpliwością na wskazówki.

• nietakasama Re: nietakasama ? 16.09.05, 20:59
                                    forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
                                    • Gość: gabrysia Re: nietakasama ! IP: 80.51.28.* 16.09.05, 21:08
                                      Proszę o przykłady moich postów nie podporządkowywujących się do regulaminu.

Ciekawe?
                                      • patty_vare Pozwól Nietakasamo, że cię wyręczę :) 16.09.05, 21:15
                                        szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=gabrysia&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=212&poz=0&A_szukaj=autor&x=12&y=6&zywe=2
                                        To do wczoraj. Tych z dziś nie chce mi się szukać, ale nie odbiegają od
                                        pozostałych. Z tych wymienionych powyżej może ze trzy są na temat danego wątku.
                                      • nietakasama Re: nietakasama ! 16.09.05, 21:19
                                        Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować. Jeśli jesteś poważnym użytkownikiem forum,
                                        zaczniesz te zasady stosować, jeśli nie- nie licz na to że uda ci sie mnie
                                        wciągnąć w wymianę postów z Tobą. Ostrzeżenie już było, teraz czas zacząć
                                        stosować netykietę albo poczuć że to forum ma moderatorów.

To jest moje ostatnie słowo.
                                      • Gość: tut turu Re: nietakasama ! IP: *.praganet.pl 17.09.05, 09:03
                                        Dobrze mówisz, Garbrysia. Nietakasama (a jednak identyczna jak reszta) robi tu
                                        swoją piaskownicę.
                                        • nietakasama Re: nietakasama ! 17.09.05, 11:40
                                          W której nie ma miejsca na trolli.
                                          Zawsze możesz prosić o pomoc drugiego moderatora.
                                          Tylko teraz trzeba zgadnąć, kto wyciął...
                              • patty_vare Re: wg nietakiejsamej dyskutant o odmiennych pogl 16.09.05, 20:50
                                Gabrysiu, jesteś klasycznym trollem, nie dlatego, że masz inne poglądy od
                                Nietakiejsamej, tylko dlatego, że łazisz za nią, jak upierdliwy psiak i poza
                                zaczepkami czasami dość niegrzecznymi, nic jej nie masz do powiedzenia. Przez
                                ostatnie kilkie dni wypuściłaś z siebie kilkadziesiąt postów. Nie ma w nich
                                absolutnie nic merytorycznego. _Nic_.
                                Dlatego moja propozycja, żebyś poszła do teatru albo filharmonii jest aktualna.
                                Tylko weź ze sobą tut tura albo tego nowego, co zaczął dziś brykać. Wszyscy będą
                                mieli spokój, wy się dokulturalnicie i wszyscy będą zawodoleni. A moze wasze
                                problemy się skończą, bo znajdziecie swoje połówki. Bo na moje oko pasujecie do
                                siebie jak ulał.
                      • arphar Re: Re; powyżj przykład wypowiedzi o wysokiej kul 16.09.05, 17:01
                        no co... kazdego taki troll poniesc moze... :)
                        • zlotoslanos Re: Re; powyżj przykład wypowiedzi o wysokiej kul 16.09.05, 21:23
                          Mnie ponosi inny rodzaj trolla,ten nowy zaśmiecający "menista". Czy są tu
                          kosze na psie kupy? :D
                          • Gość: gabrysia Re: To jest to! IP: 80.51.28.* 16.09.05, 21:25
                            Gratuluję.
                          • nietakasama Re: Re; powyżj przykład wypowiedzi o wysokiej kul 16.09.05, 21:26
                            Dostał ostrzeżenie.
                            Jeśli nie skończy swojego zaśmiecania, będzie wycinany.
                            • arphar gabrysiu 16.09.05, 22:03
                              problem polega na tym ze Ciebie wycina wiecej osob ;), bo jestes trollem - a
                              takich tu nie lubimy

Masz racje - nie wytniemy wszystkiego od razu jesli sie bedziesz upierac - ale
                              nastepnego dnia wyczyscimy wszystko ladnie - i znowu bedzie porzadek...
                    • nataan Re: Strona kalesona 16.09.05, 20:49
                      arphar napisał:

> Jaki ladny troll... normalnie zamknac w klatce i patrzec sobie na niego
                      kazdego
                      >
                      > ranka. Moze nawet karmic :).
                      >
                      > Biedactwo - naucz sie odpowiadac z sensem.

jezeli to odpowiedz na mojego posta to wlasnie wystawilas/wystawiles sobie
                      cenzurke, do ktorej nie potrzeba komentarza...
                      • nietakasama Re: Strona kalesona 16.09.05, 21:22
                        Nie, to była odpowiedź na posta trolla, nie twojego.
                        Czujesz sie trollem? :)
                        Zbytek skromności, to nie był post do ciebie :) bo nim nie jesteś.

Nie najeżaj się, nie ma powodów.
                  • nietakasama upomnienie 16.09.05, 14:41
                    Tut Turu, to jest moja przestroga, i lepiej żebyś ją wział do serca.
                    Jeśli nie masz zamiaru napisać nic, co w jakikolwiek sposób wpłynęłoby na tok
                    dyskusji, a ma za zadanie jedynie obrazić/zdenrować/poniżyć rozmówcę, to albo
                    zastanów się dwa razy, albo zacznij się poważnie pilnować, bo to jest trolling.

Stosujesz podobny system w wielu innych wątkach i radzę ci się _pilnować_.
                    • Gość: tut turu Re: upomnienie IP: *.praganet.pl 16.09.05, 14:47
                      A swoich koleżanek nie upilnujesz, które na rzeczowy post odpowiadają listą
                      zaczepek?
                • losiu4 Re: Strona kalesona 16.09.05, 15:08
                  w czym pisałeś?

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka