Dodaj do ulubionych

ARCHIWALNE NUMERY COSMO!!!!

IP: *.sisk.reset.net.pl 10.09.02, 12:34
CZESC! PISZE W TYM ROKU MAGISTERKE NA ANGLISTYCE NA PODSTAWIE COSMOPOLITANA W
WERSJI BRYTYJSKIEJ I DESPERACKO POSZUKUJE CALEGO ROCZNIKA MAGAZYNU,
KONIECZNIE W WERSJI BRYTYJSKIEJ. (NP 2001 LUB 2002 DO CHWILI OBECNEJ) CENA
NIE GRA ROLI. ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT NA E-MAIL:
WOMAN1@WP.PL
Obserwuj wątek
    • Gość: soso Re: ARCHIWALNE NUMERY COSMO!!!! IP: 195.41.66.* 10.09.02, 12:39
      jak cena nie gra roli to nie prosciej zamailowac do wydawcy :-)

pzdrw

soso
      • Gość: magda Re: ARCHIWALNE NUMERY COSMO!!!! IP: *.sisk.reset.net.pl 10.09.02, 16:04
        dzieki za rade, bardzo sensowna, ale wpadlam juz na to duzo wczesniej i nie
        tylko mailowalam ale nawet dzwonilam:-) wydawca nie dysponuje niestety calym
        rocznikiem do sprzedania, tylko 3 ostatnimi numerami a na dodatek potrzebuje 16
        tygodni na przeslanie ich do mnie a to o wiele za dlugo, zalezy mi bardzo na
        czasie. ale bardzo dziekuje za zainteresowanie. wszelkie rady beda mi bardzo
        pomocne. tez pozdrawiam, magda
        • wild no dobra... 13.09.02, 19:39
          Gość portalu: magda napisał(a):

> dzieki za rade, bardzo sensowna, ale wpadlam juz na to duzo wczesniej i nie
          > tylko mailowalam ale nawet dzwonilam:-) wydawca nie dysponuje niestety calym
          > rocznikiem do sprzedania, tylko 3 ostatnimi numerami a na dodatek potrzebuje
          16
          >
          > tygodni na przeslanie ich do mnie a to o wiele za dlugo, zalezy mi bardzo na
          > czasie. ale bardzo dziekuje za zainteresowanie. wszelkie rady beda mi bardzo
          > pomocne. tez pozdrawiam, magda

a co ja bede z tego mniał? :)
    • Gość: wytch Re: ARCHIWALNE NUMERY COSMO!!!! IP: *.dialup.warszawa.pl 14.09.02, 22:17
      a mozna wiedziec czemu szukasz "Cosmopolitana" via forum "feminizm"?
    • Gość: Kazio Re: test/ nt IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.09.02, 14:14
      Go?? portalu: MAGDA napisa?(a):

> CZESC! PISZE W TYM ROKU MAGISTERKE NA ANGLISTYCE NA PODSTAWIE COSMOPOLITANA W
      > WERSJI BRYTYJSKIEJ I DESPERACKO POSZUKUJE CALEGO ROCZNIKA MAGAZYNU,
      > KONIECZNIE W WERSJI BRYTYJSKIEJ. (NP 2001 LUB 2002 DO CHWILI OBECNEJ) CENA
      > NIE GRA ROLI. ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT NA E-MAIL:
      > WOMAN1@WP.PL

TEST

ió????????????

Przepraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka