magkot3 09.11.05, 21:41 Dlaczego mój mężczyzna jest taki nieuczuciowy? Coraz rzadziej mówi :kocham i w ogóle ja potrzebuję czegoś więcej. Wydaje mi się że taki egzemplarz jak on jest tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bleman Re: męska uczuciowość 09.11.05, 22:51 Mezczyzni nie lubia sie chwalic swoimi uczuciami/emocjami...czy to pozytywnymi czy tez negatywntmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: męska uczuciowość 09.11.05, 23:06 bleman napisał: > Mezczyzni nie lubia sie chwalic swoimi uczuciami/emocjami...czy to pozytywnymi > czy tez negatywntmi. Nie mówimy o chwaleniu, tylko o dzieleniu się, kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: męska uczuciowość 10.11.05, 00:56 Taaa, dzieleniu sie...a potem taka z ktora mezczyzna zacznie sie dzielic nie wytrzyma...bo ona za mamusie czy psychoterapeltke nie chce robic. Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: męska uczuciowość 10.11.05, 14:01 myślisz że kobiety lubią męskie okazywanie emocji tylko w zakresie "kocham cię", a w zakresie dzielenia się męskimi problemami to już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: męska uczuciowość 11.11.05, 15:33 > myślisz że kobiety lubią męskie okazywanie emocji tylko w zakresie "kocham > cię", a w zakresie dzielenia się męskimi problemami to już nie? Tak mysle :/ Odpowiedz Link Zgłoś
panismok Re: męska uczuciowość 19.11.05, 10:43 To chyba generalizujesz troszkę. Każdy może mieć "zły dzień", i ponarzekać, i poprzytulanym być :) Odpowiedz Link Zgłoś
kominek [=]Re: męska uczuciowość 16.11.05, 11:15 magkot3 napisała: > Dlaczego mój mężczyzna jest taki nieuczuciowy? > Coraz rzadziej mówi :kocham i w ogóle ja potrzebuję czegoś więcej. Wydaje mi > się że taki egzemplarz jak on jest tylko jeden. Skoro potrzebujesz czegos wiecej, to wez to od kogos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: męska uczuciowość 17.11.05, 09:08 Męska uczuciowość jest jakaś dziwna, mój M. twierdzi, że uczuciowy jest bardzo w porównaniu do swoich kolegów np., ja często odczuwam jej brak..., zauważalna jest głównie na chwilę przed seksem, i chwilę po:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Mam taką smutną filozofię, że... 18.11.05, 19:19 ... to kobieta na samym początku wybiera właśnie takiego mężczyznę. Nie wiem czy robi to podświadomie ale wybór najczęściej pada właśnie na takiego macho. Później się reflektuje ale to już 5 woda po kisielu (budyniu?). Moim zdaniem jest leży to w nayurze kobiet, że wybierają tych wstrętnych ale jakże ciekawych macho od dobrodusznych ale jakże nuuuudnych. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Mam taką smutną filozofię, że... 18.11.05, 20:23 No wlasnie masz racje...dziwuchy wola tych "zlych" chlopcow ;-) Niestety ci grzeczni i dobrze wychowani nie maja szans ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: męska uczuciowość 18.11.05, 21:21 To masz pecha:D ale nie martw sie,sa też inni.albo po prostu poprśs,żeby Ci czesciej mowil,że kocha Odpowiedz Link Zgłoś
agnesss Re: męska uczuciowość 19.11.05, 16:22 Mój też jest taki "lodowiec". To już jest dwóch... :((( Odpowiedz Link Zgłoś