Dodaj do ulubionych

Kontakt z moderatorami

11.11.05, 20:23
Jeśli chcecie poinformować moderatorów o poście łamiącym regulamin/netykietę,
lub niezwiązanym tematycznie z forum (lub w jakikolwiek inny sposób
kwalifikującym się do zgłoszenia ich moderatorowi) zróbcie to bezpośrednio,
czyli za pośrednictwem poczty elektronicznej: arphar(na)gazeta.pl lub
nietakasama(na)gazeta.pl.
Piszę to w związku ze sporą ilością maili z zapytaniem, czemu dany post nie
został skasowany pomimo posłużenia się czerwonym koszykiem. Do kontaktu z
moderatorami polecam mail.

A teraz druga sprawa: w kwestii usuwania lub przenoszenia postów, wszelkie
informacje dotyczące przyczyn udzielane będą w y ł ą c z n i e autorom tych
postów i j e d y n i e za pośrednictwem poczty elektronicznej.
Zatem zakładanie osobnych wątków w celu dowiedzenia się czemu post zniknął,
został ocenzurowany lub usunięty jest bezcelowe; i proszę nie spodziewać się
odpowiedzi na pytania zadawane tą drogą.
Obserwuj wątek
    • tad9 Re: Kontakt z moderatorami 12.11.05, 08:54
      Wczoraj skasowano trzy moje wątki. Nie chodzi o mnie! Przyzwyczajony do
      przeciwności losu pogodzę się z tą stratą. Idzie o innych. Wyobrażam sobie jak,
      na przykład Złotonos, wchodzi na forum, szuka swojego ulubionego wątku, szuka
      coraz bardziej rozpaczliwie, i - nie może go znaleźć. Serce kraje się na taki
      widok. Te trzy skasowane wątki, to trzy śmiertelne rany. Tak! Popełniono
      morderstwo. Zabito Wolność. Tam, gdzie jeszcze niedawno baraszkowała swobodna
      myśl, dziś rozsiadły się cenzorskie nożyce i knebel. Nad forum Feminizm zapadła
      noc. A z głębi tej nocy słychać pytanie: DLACZEGO? Niestety - oprawcy milczą...
      Czy to już koniec? Czy Wolność raz złożona do grobu pozostanie w nim na zawsze?
      Nie traćmy nadziei! I na naszej ulicy zaświeci jeszcze słońce - jak mawiał
      pewien mąż stanu. Tyranie nie są wieczne! Walka będzie ciężka. Nie mogę obiecać
      bojownikom tylko krew, pot i łzy, ale - ZWYCIĘŻYMY !!!

Front Wyzwolenia Forum Feminizm
      • zlotoslanos Re: Kontakt z moderatorami 12.11.05, 09:40
        tad nieskasowano żadnego mojego wątku.Może piszę poprawnie?A może Ty piszesz o
        zlotonosie a nie o mnie zlotosLAnos a to różnica. Masz pecha, bo też ktoś inny
        odp w Twoim wątku niż powinien.Jak masz nos to wyczaj :-)
    • piccolo_diavolo Kontakt z 'łamaczem' regulaminu 16.11.05, 19:26
      Moderator powinien wysyłać mejla do łamiącego z uzasadnieniem.
      To znaczy, która część wypowiedzi łamie regulamin i dlaczego.
      Myślę, że Tad byłby usatysfakcjonowany takim rozwiązaniem.
      Ja zresztą też :-)

Znacie to?
      "Sztuka to koorva! - cenzura to peezda!"
      • nietakasama Re: Kontakt z 'łamaczem' regulaminu 16.11.05, 20:44
        Przykro mi ogromnie, twórcy regulaminu uważają inaczej.
    • dziewice Re: Kontakt z moderatorami 25.11.05, 23:54
      ja mam ptanie: dlaczego Panie moderatorki nie udzielaja sie na forum? bylby to
      taki mily akcent z gory, ze jadnak ktos czyta to co tutuaj wszyscy pisza. moze
      jakis maly jeden niewinny wateczek ?
      • dokowski Zlitowałeś się. Biedna i taka sama, czeka na wpisy 29.11.05, 11:21

• dziewice chcialbym zlozyc wniosek o dofinansowanie 11.12.05, 22:27
      chcialbym zlozyc wniosek o dofinansowanie forum Feminizm z budzetu gazety, pisze
      poniewaz jest okres ustalania wielu budzetow i moze znalazlyby sie jakies srodki
      dodatkowe na utrzymanie tego forum. Mam pomysl na projekt z hostessami ktore
      moglyby wprowadzic dodatkowy blask i nowa sile napedowa forum Feminizm. Z wielu
      okazji moge powiedziec ze sprawdzaja sie znakomicie.

Lacze wyrazy szacunku
      Dziewice
      • kocia_noga Re: chcialbym zlozyc wniosek o dofinansowanie 12.12.05, 08:54
        Proszę o usunięcie wątku zaczynającego się "Femibełkocik" bo jest obraźliwy
        dla nas, feministek.Autorem jest Johnny kalesonny.Jesli go szybko nie
        usuniecie , to słowo zostanie powtórzone wielokrotnie potem w odpowiedziach .
        • tad9 Re: chcialbym zlozyc wniosek o dofinansowanie 12.12.05, 16:59
          kocia_noga napisała:

> Proszę o usunięcie wątku zaczynającego się "Femibełkocik" bo jest obraźliwy
          > dla nas, feministek.Autorem jest Johnny kalesonny.

Nieprawda! Sam jestem feministą, i wątek wcale mnie nie obraża. Popieram przy
          okazji wniosek o dofinansowanie i hostessy.
          • evita_duarte Re: chcialbym zlozyc wniosek o dofinansowanie 13.12.05, 05:46
            tad9 napisał:

> kocia_noga napisała:
            >
            > > Proszę o usunięcie wątku zaczynającego się "Femibełkocik" bo jest obraźli
            > wy
            > > dla nas, feministek.Autorem jest Johnny kalesonny.
            >
            > Nieprawda! Sam jestem feministą, i wątek wcale mnie nie obraża.

Slucham tad feminista?
        • gotlama Re: chcialbym .... 12.12.05, 23:03
          Zostawic femibełkocik - bo to dobry przykład inżynierii - jak ośmieszyc
          feministki. A już naszą feminisią sprawą jest jak pokazac w odpowiednim
          świetle - jakich metod - bo nie argumentów chwytają się niczym brzytwy -
          oponenci.
          • zlotoslanos Zostawić..a usunąć feela to inteligentna szpila... 13.12.05, 11:04
            ......w feminizm.Jak facet może sobie tak lekko pisać na feminiźmie,że ma okna
            pomyte ,meble wyczyszczone etc?Przeca ja od soboty spać nie mogę tylko non stop
            zaglądam na te szare,upstrzone od tynku i zaprawy okna i żółć mi się ulewa jak
            pomyślę o fellu.
            • feel_good_inc Zlotego lanosa podpalic z ukosa 13.12.05, 13:53
              zlotoslanos napisała:
              > ......w feminizm.Jak facet może sobie tak lekko pisać na feminiźmie,że ma okna
              > pomyte ,meble wyczyszczone etc?Przeca ja od soboty spać nie mogę tylko non
              > stop
              > zaglądam na te szare,upstrzone od tynku i zaprawy okna i żółć mi się ulewa jak
              > pomyślę o fellu.

Daj spokój! To, że mam posprzątane znaczy, że mam posprzątane, a nie że wszystko się świeci jak psu... oczy w nocy. Nie jestem też bynajmniej jakimś maniakiem czystości, jakiego próbujesz ze mnie zrobić. Sprzątam tylko wtedy, kiedy jest to potrzebne :D
              A że piszę lekko? A co to jest ten feminizm?
            • evita_duarte Re: Zostawić..a usunąć feela to inteligentna szpi 14.12.05, 05:33

Uwielbiam ludzi z poczuciem humoru a najbardziej doceniam trafna ironie.
              Zlotoslanos wielki buziak dla Ciebie.
        • feel_good_inc Re: chcialbym zlozyc wniosek o dofinansowanie 13.12.05, 14:09
          kocia_noga napisała:
          > dla nas, feministek.Autorem jest Johnny kalesonny.Jesli go szybko nie
          > usuniecie , to słowo zostanie powtórzone wielokrotnie potem w odpowiedziach .

Usunąć? Ja wiem, że z okazji 13 grudnia przypominają się stare metody usuwania wszystkiego, co niewygodnie brzmi, no ale bez przesady. W końcu tak wspaniała filozofia życiowa jak feminizm powinna się obronić sama, prawda? :)...:>...:D...:DDDDDD...<tu mi się kończą emotikonki>
        • niedowiarek1 Re: chcialbym zlozyc wniosek o dofinansowanie 14.12.05, 00:24

> dla nas, feministek.Autorem jest Johnny kalesonny.Jesli go szybko nie
          > usuniecie , to słowo zostanie powtórzone wielokrotnie potem w odpowiedziach

Oj kocia,nie lepiej było napisać .UPRZEJMNIE DONOSZĘ ŻE,ALBO NIE WIEM CZY TO
          ZAŻNE ALE,i wio jak pisze Johny kalesony.Feministka i do dego donosicielka,a fe.
          • kocia_noga ale się wątek rozwinął 14.12.05, 20:48
            zalatują tu z tekstami , które na innym forum by dawno skasowano albo autorów
            wygwizdano. Oni chca pisac obraźliwe rzeczy o kobietach a "walka z feminizmem"
            jest pretekstem.Tak samo dobrym dla nich jak i dla feministek. Tzn jak weszła
            panna ponazrekac na chłopów , to się ją spławilo - słusznie czy nie , ale to
            smieszne trochę w porównaniu z traktowaniem tekstów różnych starych kawalerów i
            innych frustratów .Mnie słowo "femibełkocik" obraża , nie życzę sobie takich
            kwiatków na forum.To chamstwo.Amen.
            • niedowiarek1 Re: ale się wątek rozwinął 14.12.05, 22:02
              Ale masz problem Kocia,jek nie chcesz czytać to zaznacz sobie te osoby i
              będziesz miała z głowy czytanie,ale tego nie zrobisz bo poprostu jesteś ciekawa
              co oni piszą.Więc daj sobie siana ,z należnym szacunkiem niedowiarek1.
              • evita_duarte lepiej whiskasa... 15.12.05, 04:35
                niedowiarek1 napisał:

> Więc daj sobie siana ,z należnym szacunkiem niedowiarek1.
    • dziewice Re: Kontakt z moderatorami 14.12.05, 23:17
      "..."
      Do kontaktu z moderatorami polecam mail.
      "..."

przepraszam, ze tak zapytam, ale moze w jakis inny sposob mozna skontaktowac sie
      z moderatorami? Kontakt z moderatorami brzmi dla mnie jak jakis kontakt
      telepatyczny lub w jakis podobny sposob. Mysle ze warto dla dzieci zaznaczyc ze
      nie wolno nic wkladac do kontaktu oraz wyjasnic dla osob nie znajdacych jezyka
      murzynkskiego czym jest owy "mail". Jestesmy w polsce jeszcze i w polsce mamy
      poczte elektroniczna.

Lacze wyrazy szacunku
      Dziewice
      • gotlama Re: Kontakt z moderatorami 14.12.05, 23:54
        >Jestesmy w polsce jeszcze i w polsce mamy
        > poczte elektroniczna.
        O zdrajco sprzedawczyku Judaszu jeden (całe sczęście że tylko jeden), to już ta
        nieszczęsna ojczyzna na dużą literę nie zasługuje?
        "Polska" a nie polska - "polska" to może być kuchnia.
        A poczta elektroniczna - jakie to staropolskie ;) choć starsze od "maila"
    • dziewice prosze o wykasowanie moich watkow 18.12.05, 19:01
      Witam Serdecznie,

uprzejmie prosze o wykasowanie wszystkich moich watkow, gdyz jak sie okazuje
      niestety nie zawsze pokrywaja sie z opinia i pogladami innych. A przeciez zgodnie
      z wizja 160cm blizniakow wszyscy mamy myslec tak jak nam ktos przez nich sterowany
      pozwoli.

Przy okazji mam takze pomysl, aby wybrac grupe osob niezaleznych ktore beda
      dopuszczaly nowe tematy do publikacji, wtedy nie bedziecie mieli tyle pracy, a
      wszystko bedzie piekne i takie same.

Uprzejmie pozdrawiam,
      Dziewice
      • zlotoslanos Re: prosze o wykasowanie moich watkow 18.12.05, 19:10
        W pierwszych słowach mego listu,pragnę zauważyć,że pięknie piszesz dziewic.Styl
        masz kwieciście rozbudowany,zasób słów spory,wyobraźnia nie szwankuje.Dlaczego
        zatem nie dasz upustu swej fantazji w pisanej przez nas powieści wigilijnej?
        Pozdrawiam z poważaniem ZL.
    • zlotoslanos <<<Zgłaszam skargę na m o d e r a t o r ó w >>&# 24.12.05, 13:25
      Ja rozumiem dyskretną pracę ochraniarzy,rozumiem
      zabieganie,zapracowanie,znużenie ale do licha są święta a WAS jak nie było tak
      nie ma.Co to za matka z ojcem co dzieci tak bezpańskie długo same
      trzymie.Wysłałam pocztówkę " za zwrotnym potwierdzeniem odbioru" i albom ślepa
      albo nawet na swe poczty nie zaglądacie.Poznałam nietaką jeszcze jako pisacza z
      forum,aphar się uaktywnił trochę,potem opiekunka zaczęła się wycofywać aż
      zamilkła.Zdąrzyłam jeszcze obejrzeć pierwszy durszlaczek przysympatycznej
      moderatorki .I co? :-( Nico.
      Zdrowych,pogodnych Świąt,interesujących wpisów na forum,niewiele interwencji
      i u a k t y w n i e n i a się w końcu życzy E.
    • dziewice moherowi moderatorzy? 04.02.06, 19:03
      witam serdecznie,

chcialbym pogratulowac pro pisowskiej cenzurze panujacej na tym forum.

pozdrawiam rownie serdecznie,
      mam nadzieje ze sie wam dobrze slepilo w wypatrywanie tych tresci :) bo ja w tym
      czasie mialem super seksik.
    • dziewice Yo moheratorki :) 27.02.06, 20:02
      Yo,

przykre jest ze przekladacie na te forum, KLASTYCZNY STYL POLSKICH DYREKTOROW Z
      FIRM IT, ktorzy maja wszystko gleboko daleko i jak sie uczepia stolka to juz go
      nie puszczaja tak latwo :). Ale zawsze moze znalesc sie taki dziewic co sie nie
      specjalnie przejmuje i moze powiedziec prawde, a wtedy miny sa nie tegie. :)
      albo cos robicie, albo bylo nam bardzo przyjemnie i pa pa :). no chyba ze
      jestescie z RODZINY GAZETY WYBORCZEJ :) ( just kidding ). Nie chodzi o to
      abyscie ingerowaly w jakies spory, ale 30-40% zakladanych watkow nawet moich
      powinno byc wywalanych.

nie wiem po co to pisze, to troche smieszne przejmowac sie forum, hehe.

c ya l8r.

• pijatyka Re: Kontakt z moderatorami 12.01.14, 15:38
      Maile nadal aktualne? ;->
      • bene_gesserit Re: Kontakt z moderatorami 12.01.14, 16:12
        forum@agora.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka