kochanica-francuza 10.12.05, 19:42 do tego pana forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25699&w=33196931&a=33196931 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hans123 Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 19:50 Ciekawe czy liczy na zebranie ciekawych zdjęć czy też naprawde szuka usługi na tamtym forum. Zastanawiam się jakie są teraz stawki, ale sam nie napiszę aby sprawdzić :) Życzę mu powodzenia w znalezieniu tego czego szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 20:04 > Życzę mu powodzenia w znalezieniu tego czego szuka. A ja wprost przeciwnie. Żonaty , fiut. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 20:08 Dokładnie. Fiut. Będą jakieś nagrody w tym konkursie? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 20:10 diablica.26 napisała: > Dokładnie. Fiut. > Będą jakieś nagrody w tym konkursie? Hm. Muszę przemyśleć. Niech każda/każdy pomysłodawczyni/pomysłodawca napisze, co chciałby w nagrodę. Tylko w granicach rozsądku - porschaka nie dam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 22:49 hans123 napisał: > Ciekawe czy liczy na zebranie ciekawych zdjęć czy też naprawde szuka usługi na > tamtym forum. > Zastanawiam się jakie są teraz stawki, ale sam nie napiszę aby sprawdzić :) > Życzę mu powodzenia w znalezieniu tego czego szuka. a ja m,u zycze zeby sie zona dowiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 20:39 eee prowokacja. A jesli nie prowokacja, to jest to raczej zalosne...czy on nie moze powiedziec zonie ze cos jest nie tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 20:48 Już widzę jak facet mówi żonie, że jest kiepska w łóżku a żona w spazmy i wyrzuty, że on tylko o jednym. Napiszę niepoprawnie politycznie (zakładając, że to autentyk a nie prowokacja): pan proponuje czysty układ, widocznie mu to pasi i jest to problem jego, jego żony i ewentualnej utrzymanki. Nie widzę powodów żeby się czepiać gościa. Nie nudzi o braku romantyzmu i nierozumieniu się z połowicą tylko oferuje kasę za uslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 22:43 triss_merigold6 napisała: > Już widzę jak facet mówi żonie, że jest kiepska w łóżku a żona w spazmy i > wyrzuty, że on tylko o jednym. JUż widzę, jak facet patrzy na żonę i dochodzi do wniosku, że stara, brzydka i trzeba sobie sprawić młode ciałko. JUż widzę, jak żona nie chce uprawiać pewnych form seksu, a on chce. "Musi". Musi, bo się udusi. Już widzę, jak utrzymanka wypada mu taniej niż wizyty w burdelach. Już widze, jak kochanka jest symbolem statusu wśród dyrektorków, tak samo jak osobista sekretarka. Odpowiedz Link Zgłoś
anastassja kazda kobieta musi byc dobra w lozku 11.12.05, 00:33 taka jak triss. czy ty nie jestes z krakowa, przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: kazda kobieta musi byc dobra w lozku 11.12.05, 15:27 anastassja napisała: > taka jak triss. > czy ty nie jestes z krakowa, przypadkiem? > ja - nie, a triss, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anastassja Re: kazda kobieta musi byc dobra w lozku 11.12.05, 17:00 ja tez nie jestem, triss jest z wawy, przypomnialam sobie. wobec tego moze to jej maz szykuje naszej triss taki czysty uklad. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: kazda kobieta musi byc dobra w lozku 11.12.05, 17:15 anastassja napisała: > ja tez nie jestem, triss jest z wawy, przypomnialam sobie. wobec tego moze to > jej maz szykuje naszej triss taki czysty uklad. hehe, a gdyby...? czyby triss też wówczas uważała, że układ jest czysty? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 11.12.05, 16:39 ale jak jego zona wuyglada jak zona leppera to jak jej powie ze cos jest nie tak to co ? to nie heyah ze zamieni sie w ksieznicznke :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 11.12.05, 16:56 dziewice napisał: > ale jak jego zona wuyglada jak zona leppera to jak jej powie ze cos jest nie ta > k > to co ? to nie heyah ze zamieni sie w ksieznicznke :) widziały gały co brały ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 21:23 Zaraz przesylam oferte z referencjami :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 22:47 subtelna odpowiedz jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25699&w=33196931&a=33307802 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 22:52 dziewice napisał: > subtelna odpowiedz jest tutaj: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25699&w=33196931&a=33307802 Szczerze dziękuję za tego posta. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza No co jest , kobitki? 10.12.05, 22:53 jedna totalna się odezwała... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 23:01 bleman napisał: > Good job !! Would you take such a job? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 23:06 > Would you take such a job? Nie chcial bym robic za sucz ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 23:11 > Nie chcial bym robic za sucz ;-))) To w końcu "good job" czy "robienie za sucz"? I co to jest robienie za sucz? bo dla mnie sucz wygląda tak: www.ooops.pl/textonly/images/HPIM4094-m.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 23:13 > To w końcu "good job" czy "robienie za sucz"? A do czyjego posta sie podpialem ?...Dziewice. Wyrazalem aprobate dla tego co napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Oj bleman bleman... 11.12.05, 15:27 już rozumiem, co chciałeś powiedzieć... - to miało być "Dobra robota!" ("WELL DONE!", mój drogi) a napisałeś coś w rodzaju "Dobre miejsce pracy!" - stąd nieporozumienie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 15:29 hmm ciekawe, bo ja zrozumialem od razu dobrze. Kochanica to musiala byc noc skoro dopiero wstalas... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 15:53 dziewice napisał: > hmm ciekawe, bo ja zrozumialem od razu dobrze. Kochanica to musiala byc noc > skoro dopiero wstalas... :) jak zwykle - pełna natręctw... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:25 hmmm ale zawsze mozesz powiedziec - nie kochanie dzisiaj nie mam nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:30 dziewice napisał: > hmmm ale zawsze mozesz powiedziec - nie kochanie dzisiaj nie mam nastroju ???? wiesz co to są natręctwa? Natręctwa, często zwane zaburzeniami obsesyjno-kompulsywnymi są szczególną formą zaburzeń niepsychotycznych, dawniej zaliczanych do nerwic. Choroba nieleczona często ma tendencję do przewlekłego przebiegu znacznie upośledzającego zdolność do zdrowego funkcjonowania. Objawy tej choroby to: przykre natręctwa, uporczywe wyobrażenia lub myśli, powracające wbrew woli oraz czynności zwane kompulsyjnymi. Chory zdaje sobie sprawę z tego, że te myśli i czynności są niedorzeczne i zbędne, często sprzeczne z postawą chorego, są bardzo męczące, ale nie można nad nimi zapanować, ani ich zignorować, bowiem przeciwwstawienie się im powoduje paraliżujący lęk. ściśle biorąc, u mnie nie lęk, tylko bezsenność i depresję Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:34 hmmm faktycznie zle zrozumialem. czyli potwierdza sie moja teoria ze facet jezeli jest bez kobiety to dziwaczeje i jest "lekko" dziwny - to tak troche nie na temat. Ale moze Tobie potrzebna jest ta druga lepsza polowa ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:37 dziewice napisał: > hmmm faktycznie zle zrozumialem. czyli potwierdza sie moja teoria ze facet > jezeli jest bez kobiety to dziwaczeje i jest "lekko" dziwny - to tak troche nie > na temat. Ale moze Tobie potrzebna jest ta druga lepsza polowa ?:) hehe akurat ja to mam od dziecka, trudno mi było ordynować faceta w siódmym roku życia, nie sądzisz? ;-)(tylko wtedy - rzeczywiście lęk). a druga?...ech, to dłuższa historia... i jest jeszcze jedna sprawa... ale nic ci nie powiem, boś mi dawniej podpadł! ;-PPPPPP i ci nie ufam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:43 z tym w siudmym roku sie nie zgodze ja mam do dzisiaj wspomnienia gdy mialem moze 5 lat i bawilem sie w piaskownicy z kolezankami za "siatka" cos to mialo zwiazek z babkami a ja bylem maszynista pociagu :) i pozniej mnie kolezanka odpowadzla do bramy i mnie pocalowala w usta, nie pamietam jak ma na imie, ale szkoda ze sie nie pobralismy to bylo by cos! :). Teraz to sobie moge dumac, ale w tedy to nie wiedzialem o co chodzi ani tym bardziej dlaczego to robi, bylo mi po prostu glupio i sie wstydzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:54 to chyba dobruy odruch. facetowi nie powinno sie ufac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:56 dziewice napisał: > to chyba dobruy odruch. facetowi nie powinno sie ufac :) nie ma to jak samokrytycyzm. tak trzymać! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 22:53 Zastanawiam się, dlaczego ten przemyślny człek pisze o sobie jako o pracującym w W-wie, równocześnie ogłaszając się na forum "Praca w Krakowie" ... Czyżby był to jeden z tych młodzianków akwizytorskich, przemierzających wzdłuż i wszerz RP w samochodzie z dużymi emblematam firmowymi i kratką z tyłu? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś