Dodaj do ulubionych

KOnkurs na najbardziej jajarski mail

10.12.05, 19:42
do tego pana

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25699&w=33196931&a=33196931
Obserwuj wątek
    • hans123 Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 19:50
      Ciekawe czy liczy na zebranie ciekawych zdjęć czy też naprawde szuka usługi na
      tamtym forum.
      Zastanawiam się jakie są teraz stawki, ale sam nie napiszę aby sprawdzić :)
      Życzę mu powodzenia w znalezieniu tego czego szuka.
      • kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 20:04

> Życzę mu powodzenia w znalezieniu tego czego szuka.

A ja wprost przeciwnie. Żonaty , fiut.
        • diablica.26 Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 20:08
          Dokładnie. Fiut.
          Będą jakieś nagrody w tym konkursie?
          • kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 20:10
            diablica.26 napisała:

> Dokładnie. Fiut.
            > Będą jakieś nagrody w tym konkursie?

Hm. Muszę przemyśleć. Niech każda/każdy pomysłodawczyni/pomysłodawca napisze, co
            chciałby w nagrodę.

Tylko w granicach rozsądku - porschaka nie dam. ;-)
      • evita_duarte Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 22:49
        hans123 napisał:

> Ciekawe czy liczy na zebranie ciekawych zdjęć czy też naprawde szuka usługi
        na
        > tamtym forum.
        > Zastanawiam się jakie są teraz stawki, ale sam nie napiszę aby sprawdzić :)
        > Życzę mu powodzenia w znalezieniu tego czego szuka.

a ja m,u zycze zeby sie zona dowiedziala
    • bleman Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 20:39
      eee prowokacja.

A jesli nie prowokacja, to jest to raczej zalosne...czy on nie moze powiedziec
      zonie ze cos jest nie tak ?
      • triss_merigold6 Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 20:48
        Już widzę jak facet mówi żonie, że jest kiepska w łóżku a żona w spazmy i
        wyrzuty, że on tylko o jednym.
        Napiszę niepoprawnie politycznie (zakładając, że to autentyk a nie prowokacja):
        pan proponuje czysty układ, widocznie mu to pasi i jest to problem jego, jego
        żony i ewentualnej utrzymanki. Nie widzę powodów żeby się czepiać gościa. Nie
        nudzi o braku romantyzmu i nierozumieniu się z połowicą tylko oferuje kasę za
        uslugi.
        • kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 22:43
          triss_merigold6 napisała:

> Już widzę jak facet mówi żonie, że jest kiepska w łóżku a żona w spazmy i
          > wyrzuty, że on tylko o jednym.

JUż widzę, jak facet patrzy na żonę i dochodzi do wniosku, że stara, brzydka i
          trzeba sobie sprawić młode ciałko.

JUż widzę, jak żona nie chce uprawiać pewnych form seksu, a on chce. "Musi".
          Musi, bo się udusi.

Już widzę, jak utrzymanka wypada mu taniej niż wizyty w burdelach.

Już widze, jak kochanka jest symbolem statusu wśród dyrektorków, tak samo jak
          osobista sekretarka.
        • anastassja kazda kobieta musi byc dobra w lozku 11.12.05, 00:33
          taka jak triss.
          czy ty nie jestes z krakowa, przypadkiem?

• kochanica-francuza Re: kazda kobieta musi byc dobra w lozku 11.12.05, 15:27
            anastassja napisała:

> taka jak triss.
            > czy ty nie jestes z krakowa, przypadkiem?
            >
            ja - nie, a triss, to nie wiem.
            • anastassja Re: kazda kobieta musi byc dobra w lozku 11.12.05, 17:00
              ja tez nie jestem, triss jest z wawy, przypomnialam sobie. wobec tego moze to
              jej maz szykuje naszej triss taki czysty uklad.
              • kochanica-francuza Re: kazda kobieta musi byc dobra w lozku 11.12.05, 17:15
                anastassja napisała:

> ja tez nie jestem, triss jest z wawy, przypomnialam sobie. wobec tego moze to
                > jej maz szykuje naszej triss taki czysty uklad.

hehe, a gdyby...? czyby triss też wówczas uważała, że układ jest czysty?
      • dziewice Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 11.12.05, 16:39
        ale jak jego zona wuyglada jak zona leppera to jak jej powie ze cos jest nie tak
        to co ? to nie heyah ze zamieni sie w ksieznicznke :)
        • kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 11.12.05, 16:56
          dziewice napisał:

> ale jak jego zona wuyglada jak zona leppera to jak jej powie ze cos jest nie ta
          > k
          > to co ? to nie heyah ze zamieni sie w ksieznicznke :)

widziały gały co brały ;-)))
    • bitch.with.a.brain Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 21:23
      Zaraz przesylam oferte z referencjami :D
    • dziewice Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 22:47
      subtelna odpowiedz jest tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25699&w=33196931&a=33307802
      • kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 22:52
        dziewice napisał:

> subtelna odpowiedz jest tutaj:
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25699&w=33196931&a=33307802

Szczerze dziękuję za tego posta.
        • kochanica-francuza No co jest , kobitki? 10.12.05, 22:53
          jedna totalna się odezwała...
      • bleman Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 22:54
        Good job !!
        • kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 23:01
          bleman napisał:

> Good job !!

Would you take such a job?
          • bleman Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 23:06
            > Would you take such a job?

Nie chcial bym robic za sucz ;-)))
            • kochanica-francuza Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 23:11

> Nie chcial bym robic za sucz ;-)))

To w końcu "good job" czy "robienie za sucz"?

I co to jest robienie za sucz?

bo dla mnie sucz wygląda tak:

www.ooops.pl/textonly/images/HPIM4094-m.jpg
              • bleman Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 23:13
                > To w końcu "good job" czy "robienie za sucz"?

A do czyjego posta sie podpialem ?...Dziewice.
                Wyrazalem aprobate dla tego co napisal.
        • kochanica-francuza Oj bleman bleman... 11.12.05, 15:27
          już rozumiem, co chciałeś powiedzieć... - to miało być "Dobra robota!" ("WELL
          DONE!", mój drogi)

a napisałeś coś w rodzaju "Dobre miejsce pracy!" - stąd nieporozumienie...

:-)
          • dziewice Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 15:29
            hmm ciekawe, bo ja zrozumialem od razu dobrze. Kochanica to musiala byc noc
            skoro dopiero wstalas... :)
            • kochanica-francuza Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 15:53
              dziewice napisał:

> hmm ciekawe, bo ja zrozumialem od razu dobrze. Kochanica to musiala byc noc
              > skoro dopiero wstalas... :)

jak zwykle - pełna natręctw...

• dziewice Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:25
                hmmm ale zawsze mozesz powiedziec - nie kochanie dzisiaj nie mam nastroju
                • kochanica-francuza Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:30
                  dziewice napisał:

> hmmm ale zawsze mozesz powiedziec - nie kochanie dzisiaj nie mam nastroju
                  ????

wiesz co to są natręctwa?

Natręctwa, często zwane zaburzeniami obsesyjno-kompulsywnymi są szczególną formą
                  zaburzeń niepsychotycznych, dawniej zaliczanych do nerwic. Choroba nieleczona
                  często ma tendencję do przewlekłego przebiegu znacznie upośledzającego zdolność
                  do zdrowego funkcjonowania.

Objawy tej choroby to: przykre natręctwa, uporczywe wyobrażenia lub myśli,
                  powracające wbrew woli oraz czynności zwane kompulsyjnymi. Chory zdaje sobie
                  sprawę z tego, że te myśli i czynności są niedorzeczne i zbędne, często
                  sprzeczne z postawą chorego, są bardzo męczące, ale nie można nad nimi
                  zapanować, ani ich zignorować, bowiem przeciwwstawienie się im powoduje
                  paraliżujący lęk.

ściśle biorąc, u mnie nie lęk, tylko bezsenność i depresję
                  • dziewice Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:34
                    hmmm faktycznie zle zrozumialem. czyli potwierdza sie moja teoria ze facet
                    jezeli jest bez kobiety to dziwaczeje i jest "lekko" dziwny - to tak troche nie
                    na temat. Ale moze Tobie potrzebna jest ta druga lepsza polowa ?:)
                    • kochanica-francuza Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:37
                      dziewice napisał:

> hmmm faktycznie zle zrozumialem. czyli potwierdza sie moja teoria ze facet
                      > jezeli jest bez kobiety to dziwaczeje i jest "lekko" dziwny - to tak troche nie
                      > na temat. Ale moze Tobie potrzebna jest ta druga lepsza polowa ?:)

hehe akurat ja to mam od dziecka, trudno mi było ordynować faceta w siódmym roku
                      życia, nie sądzisz? ;-)(tylko wtedy - rzeczywiście lęk).

a druga?...ech, to dłuższa historia... i jest jeszcze jedna sprawa... ale nic ci
                      nie powiem, boś mi dawniej podpadł! ;-PPPPPP

i ci nie ufam :-(
                      • dziewice Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:43
                        z tym w siudmym roku sie nie zgodze ja mam do dzisiaj wspomnienia gdy mialem
                        moze 5 lat i bawilem sie w piaskownicy z kolezankami za "siatka" cos to mialo
                        zwiazek z babkami a ja bylem maszynista pociagu :) i pozniej mnie kolezanka
                        odpowadzla do bramy i mnie pocalowala w usta, nie pamietam jak ma na imie, ale
                        szkoda ze sie nie pobralismy to bylo by cos! :). Teraz to sobie moge dumac, ale
                        w tedy to nie wiedzialem o co chodzi ani tym bardziej dlaczego to robi, bylo mi
                        po prostu glupio i sie wstydzilem.
                      • dziewice Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:54
                        to chyba dobruy odruch. facetowi nie powinno sie ufac :)
                        • kochanica-francuza Re: Oj bleman bleman... 11.12.05, 16:56
                          dziewice napisał:

> to chyba dobruy odruch. facetowi nie powinno sie ufac :)
                          nie ma to jak samokrytycyzm. tak trzymać! ;-)
    • johnny-kalesony Re: KOnkurs na najbardziej jajarski mail 10.12.05, 22:53
      Zastanawiam się, dlaczego ten przemyślny człek pisze o sobie jako o pracującym
      w W-wie, równocześnie ogłaszając się na forum "Praca w Krakowie" ...
      Czyżby był to jeden z tych młodzianków akwizytorskich, przemierzających wzdłuż
      i wszerz RP w samochodzie z dużymi emblematam firmowymi i kratką z tyłu?

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka