bleman 26.12.05, 17:56 jogger.pl/custom/lilianna/files/bajka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: Czy to dobry material na feministke ? ;))) 26.12.05, 18:12 hmm sukienka zamiast spodni (sukienka zawsze misie myli ze spodnica hehe), to lizak czy lusterko? trampki sa super :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: bleman a kopa w dupę chcesz ? n/t 26.12.05, 18:24 Ciebie chyba fascynuja meskie posladki :) najpierw rroarr teraz bleman.. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: bleman a kopa w dupę chcesz ? n/t 26.12.05, 18:40 dziewice napisał: > Ciebie chyba fascynuja meskie posladki :) najpierw rroarr teraz bleman.. rroarr mnie fascynuje? ciebie chyba fascynuje wymyślanie nonsensów na mój temat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: bleman a kopa w dupę chcesz ? n/t 26.12.05, 19:18 ale mam nadzieje, ze Cie to bardzo nie irytuje (kolejne dziwne slowo). Robie to poniewaz Cie lubie :). Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: bleman a kopa w dupę chcesz ? n/t 26.12.05, 18:26 Hehehe… Cóż za agresywna reakcja :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: O klapsie mozemy podyskutowac ;-)))))))))) 26.12.05, 18:38 Abadon klepnij Blemana :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ale ja nie jestem metroseksualny, 26.12.05, 19:36 wiec nie spodobam sie abaddonowi ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ale ja nie jestem metroseksualny, 26.12.05, 19:45 tzn nie lubisz seksu wmetrze? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Na stacji czy w wagonie ? a moze w tunelu ? ; 26.12.05, 21:09 tak to faktycznie nalezaloby rozroznic Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Zdecydowanie, skrajnie odmienne warunki 26.12.05, 21:11 Juz nie mowiac o tym ze np. bezpieczny sex w tunelu jest prawie nie mozliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Zdecydowanie, skrajnie odmienne warunki 26.12.05, 21:11 myslisz ze ze stresu mozna przed wczesnie popuscic? bleman napisał: > Juz nie mowiac o tym ze np. bezpieczny sex w tunelu jest prawie nie mozliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Zdecydowanie, skrajnie odmienne warunki 26.12.05, 21:13 > myslisz ze ze stresu mozna przed wczesnie popuscic? Mozliwe. Tylko kto ma popuscic ? Czy mowa tu o parciu na kobiecy pecherz czy moze o cos innego .... ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Zdecydowanie, skrajnie odmienne warunki 26.12.05, 21:17 to niemozliwe zeby Kobieta w trakcie Ci sie zsikala :), to tak jakby sie to mialo Tobie przydarzyc :) bleman napisał: > > myslisz ze ze stresu mozna przed wczesnie popuscic? > > Mozliwe. > Tylko kto ma popuscic ? > Czy mowa tu o parciu na kobiecy pecherz czy moze o cos innego .... ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Zdecydowanie, skrajnie odmienne warunki 26.12.05, 21:28 > to niemozliwe zeby Kobieta w trakcie Ci sie zsikala :), to tak jakby sie to > mialo Tobie przydarzyc :) Pal szesc w trakcie, ale po... ? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Zdecydowanie, skrajnie odmienne warunki 26.12.05, 21:46 to moze trzeba byc jakims mutantem? :) bleman napisał: > > to niemozliwe zeby Kobieta w trakcie Ci sie zsikala :), to tak jakby sie > to > > mialo Tobie przydarzyc :) > > Pal szesc w trakcie, ale po... ? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Metroseksualny to nie homoseksualny! 26.12.05, 21:10 co bleman bredzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Metroseksualny to nie homoseksualny! 26.12.05, 21:11 o pojawiliscie sie rownolegle.. co robiliscie przez godzine ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: KF robilismy cos ? ;-) 26.12.05, 21:12 macie jakas dokumentacje? jakis filmik? chociaz zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman zapis magnetofonowy, ale ostal sie ino sam white 26.12.05, 21:13 noise ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: zapis magnetofonowy, ale ostal sie ino sam wh 26.12.05, 21:18 kiepsko.. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zapis magnetofonowy, ale ostal sie ino sam wh 26.12.05, 21:18 co to jest white noise? mówcie po ludzku! Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: zapis magnetofonowy, ale ostal sie ino sam wh 26.12.05, 21:22 en.wikipedia.org/wiki/White_noise Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zapis magnetofonowy, ale ostal sie ino sam wh 26.12.05, 21:24 bleman napisał: > en.wikipedia.org/wiki/White_noise nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Po anglicku nie rozumisz? ;-) 26.12.05, 21:26 bleman napisał: > Zależy co. Harry`ego w 70% , Agathę Christie słabiej, a tego prawie wcale. Za techniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: pfff<foch+pogarda> ;-))))) 26.12.05, 21:30 bleman napisał: Bleman, a wiesz jak jest po angielsku "most kratownicowy"? Wiesz, czym się różni język codzienny od technicznego? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: pfff<foch+pogarda> ;-))))) 26.12.05, 21:31 > Bleman, a wiesz jak jest po angielsku "most kratownicowy"? Wiesz, czym się różn > i > język codzienny od technicznego? (Dlaczego zawialo mi Lubeszankami z wyborow miss polonia ? ;-)) ZASTOSOWANIEM ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: pfff<foch+pogarda> ;-))))) 26.12.05, 21:35 > > ZASTOSOWANIEM > ha!!! I czym jeszcze misiu? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman To juz jestesmy na "misiu" ;-) ? 26.12.05, 21:37 Iloscia fuck, cunt, bitch, wanker, blowjob i innych takich ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Żeby tylko na "misiu"! 26.12.05, 21:39 I jak mi natychmiast nie napiszesz, co to jest white noise, to ci zrobię taką opinię, że sam siebie nie poznasz! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Nie wiesz ? Przeciez............. 26.12.05, 21:43 Sound of White Noise to szósty studyjny album zespołu Anthrax. ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Żeby tylko na "misiu"! 26.12.05, 21:45 ooo o to moze powiesz nam cos wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Żeby tylko na "misiu"! 26.12.05, 21:47 dziewice napisał: > ooo o to moze powiesz nam cos wiecej :) No blemanku! Ostatnia szansa! Albo powiesz, co oznacza "white noise" w twoim poście o materiale filmowym , albo powiem wszystkim, czy stanąłeś na wysokości zadania. ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ok, skoro taka jestes... 26.12.05, 21:48 pl.wikipedia.org/wiki/Szum_bia%C5%82y Odpowiedz Link Zgłoś
bleman A tu amsz od posluchania : 26.12.05, 21:49 upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/66/Whitenoisesound.ogg Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Żeby tylko na "misiu"! 26.12.05, 21:50 KF, mnie mozesz powiedziec :) kochanica-francuza napisała: > dziewice napisał: > > > ooo o to moze powiesz nam cos wiecej :) > > No blemanku! > > Ostatnia szansa! > > Albo powiesz, co oznacza "white noise" w twoim poście o materiale filmowym , > albo powiem wszystkim, czy stanąłeś na wysokości zadania. ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Żeby tylko na "misiu"! 26.12.05, 21:55 dziewice napisał: > KF, mnie mozesz powiedziec :) Tak, a potem bleman będzie mnie ignorował. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Szum biały 26.12.05, 22:26 kochanica-francuza napisała: > bleman napisał: > > > en.wikipedia.org/wiki/White_noise > > nie rozumiem No to przeczytaj po polsku: pl.wikipedia.org/wiki/Szum_biały Szum biały to sygnał (w tym przypadku dźwięk) o stałej amplitudzie w całym zakresie częstotliwości. Nazwa pochodzi od światła białego, ponieważ jest ono mieszaniną wszystkich innych kolorów w jednakowych proporcjach. Przy dźwięku, dobrym przybliżeniem szumu białego, jest odgłos towarzyszący wybuchowi kostki trotylu :D Bleman popełnił błąd w swoim poscie, bo na taśmie magnetofonowej trudno zmieścić szum choćby różowy, o który zapewne mu chodziło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:18 oraz magnez rozpuszczalny. trwało to godzinę, bo udałam się na Centralny. dokumentacji żadnej nie mam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:18 wierzysz w magnez rozpuszczalny? no chyba ze to ten okres.. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:19 dziewice napisał: > wierzysz w magnez rozpuszczalny? no chyba ze to ten okres.. eee jaki okres? jak to wierzę? no sprzedają taki towar. a wierzysz w masło i chleb? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:20 > eee jaki okres? jak to wierzę? no sprzedają taki towar. a wierzysz w masło i ch > leb? A Dick nie wierzyl w istnienie Lema ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:23 > A Dick nie wierzyl w istnienie Lema ;-)) A Lem Dicka. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:24 > A Lem Dicka. ;-))) Akurat Lem wierzyl w istnienie Dicka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:25 bleman napisał: > > A Lem Dicka. ;-))) > > Akurat Lem wierzyl w istnienie Dicka ;-))) Psujesz mi pointę. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:21 hmmm ale to jakas promocja? jak Pani kupi magnez to gratis ma pani Papier o zapachu waniliowym :) kochanica-francuza napisała: > dziewice napisał: > > > wierzysz w magnez rozpuszczalny? no chyba ze to ten okres.. > eee jaki okres? jak to wierzę? no sprzedają taki towar. a wierzysz w masło i ch > leb? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:23 dziewice napisał: > hmmm ale to jakas promocja? > > jak Pani kupi magnez to gratis ma pani Papier o zapachu waniliowym :) srajtaśma nie powinna być zapachowa, ma pachnieć papierem i tyle jaka promocja? po prostu go pijam Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:25 no dobra, z tym magnezem to na chwile odpuszcze.. ale jak to? przyjechalas pod centralny, w szpilkach tupotalas przez caly srodek w czerwonej mini i to niby takie normalne? kochanica-francuza napisała: > dziewice napisał: > > > hmmm ale to jakas promocja? > > > > jak Pani kupi magnez to gratis ma pani Papier o zapachu waniliowym :) > > srajtaśma nie powinna być zapachowa, ma pachnieć papierem i tyle > > jaka promocja? po prostu go pijam Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:28 > ale jak to? przyjechalas pod centralny, w szpilkach tupotalas przez caly srodek > w czerwonej mini i to niby takie normalne? eeee? jakich szpilkach? jakiej mini? masz jakieś wizje na mój temat? miałam buty do kostki , dżinsy Big Sur Mustanga i puchową kurtkę do pół łydki z kapturem... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:30 i pod kurtka nic? kochanica-francuza napisała: > > > ale jak to? przyjechalas pod centralny, w szpilkach tupotalas przez caly > srodek > > w czerwonej mini i to niby takie normalne? > > eeee? jakich szpilkach? jakiej mini? > > masz jakieś wizje na mój temat? > > > miałam buty do kostki , dżinsy Big Sur Mustanga i puchową kurtkę do pół łydki z > kapturem... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:36 dziewice napisał: > i pod kurtka nic? pod kurtką miałam: stanik Triumpha minimizer majtki Triumpha t-shirt Marks& Spencer sweter z owczej wełny z lumpeksu rajstopy tudzież czasem pod kurtką, bo czasem był widoczny - zegarek Swatch Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:40 > t-shirt Marks& Spencer To istnieja firmowe nie merchandising'owe t-shirt'y ? :O > stanik Triumpha minimizer Domniemam ze istnieje rowniez maximizer ? ;-))) I co to jest ten minimizer ? ;-) > sweter z owczej wełny z lumpeksu A z wielbłądziej nie było ? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:49 > > nie merchandising'owe co to znaczy? > > Domniemam ze istnieje rowniez maximizer ? ;-))) To taki z poduszkami. Chociaż jak dowiedziono na filmie "LOkatorzy" skuteczne są również skarpetki włożone w miseczki stanika. :-))) > I co to jest ten minimizer ? ;-) Zmniejszający optycznie (o rozmiar). > > > sweter z owczej wełny z lumpeksu > > A z wielbłądziej nie było ? Nie. :-))) Bardzo ładny sweter, kosztował 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:50 > > nie merchandising'owe > > co to znaczy? www.chasershirts.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:51 kiedys chcialem sobie w lumpexie kupic czapke, a pani na mnie spojrzala pogrardliwie: CZAPEK NIE MAMY phi Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:41 wooow... lubisz dobra bielizne.. :) zastanawialem sie tylko czy stringi czy classic ? :) anyway... a co z intimisimi? nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:47 > anyway... a co z intimisimi? nie lubisz? Ja lubie pania na bilbordzie!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice ale co z INTIMISIMI ? 26.12.05, 21:48 dziewice napisał: > wooow... lubisz dobra bielizne.. :) zastanawialem sie tylko czy stringi czy > classic ? :) > > anyway... a co z intimisimi? nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:51 dziewice napisał: > wooow... lubisz dobra bielizne.. :) zastanawialem sie tylko czy stringi czy > classic ? :) barchanowe szyte na zamówienie :-))) > > anyway... a co z intimisimi? nie lubisz? nie bardzo znam produkty tej firmy. mają minimizery? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:52 > nie bardzo znam produkty tej firmy. mają minimizery? Maja fajna pania na bilbordzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:53 w sklepie tez sa same fajne panie :) (w mini) bleman napisał: > > nie bardzo znam produkty tej firmy. mają minimizery? > > Maja fajna pania na bilbordzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:57 > w sklepie tez sa same fajne panie :) (w mini) I torebki sprzedaja ? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:54 > Maja fajna pania na bilbordzie!!! Bleman, ja jestem hetero. Przeoczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:52 ARKADIA -> PARTER -> NA PRZECIWKO ZOOLOGICZNEGO kochanica-francuza napisała: > dziewice napisał: > > > wooow... lubisz dobra bielizne.. :) zastanawialem sie tylko czy stringi c > zy > > classic ? :) > > barchanowe szyte na zamówienie :-))) > > > > > anyway... a co z intimisimi? nie lubisz? > > nie bardzo znam produkty tej firmy. mają minimizery? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:54 dziewice napisał: > ARKADIA -> PARTER -> NA PRZECIWKO ZOOLOGICZNEGO nie lubię arkadii Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza co wy z tymi paniami? 26.12.05, 21:55 ja hetero jestem, jakby mieli fajnych panów topless w sklepach, to co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: co wy z tymi paniami? 27.12.05, 16:22 dziewice napisał: > hmmm blee co bleee? hetero jestem i już! i chcę seksownych panów! na billbordach też! Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:32 > miałam buty do kostki , dżinsy Big Sur Mustanga i puchową kurtkę do pół łydki z > kapturem... Toz to jak ruski czołg ;-) Cięzej sie nie dalo ? Przeciez cieplo jest, a w centrum wawy mrozow pewnie nie ma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:38 > Toz to jak ruski czołg ;-) > > Cięzej sie nie dalo ? Nie - w kożuch aktualnie się nie mieszczę, a futra z niedźwiedzi nie posiadam. > Przeciez cieplo jest, a w centrum wawy mrozow pewnie nie ma ;-) Nie zapominaj blemaniszczu, że jeżdżę komunikacją. Eeee, nie rozumiem? Ruski czołg ma buty do kostki, dżinsy czy kurtkę? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:41 > Nie zapominaj blemaniszczu, że jeżdżę komunikacją. No ja tez jezdze i nosze "wiatrówke"(kurtke oczywiscie, aczkolwiek czasami taka strzelajaca by sie przydala) > Eeee, nie rozumiem? Ruski czołg ma buty do kostki, dżinsy czy kurtkę? Nie wiem, zapytam jak spotkam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:49 > > Nie wiem, zapytam jak spotkam ;-) To skąd porównanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:51 > To skąd porównanie? Czyzbym ubodł czuły punkt ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:53 > Czyzbym ubodł czuły punkt ? ;-) Nie wiem, jaka jest "podstawa" porównania. Co mam wspólnego z ruskim czołgiem? Nie strzelam, nie poruszam się na gąsienicach, czołg nie nosi puchatki... Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:56 > Nie wiem, jaka jest "podstawa" porównania. Co mam wspólnego z ruskim czołgiem? > Nie strzelam, nie poruszam się na gąsienicach, czołg nie nosi puchatki... Ale czolgisci nosza uszatki ;-) Kurcze keidys chcialem sobie kupic biala uszatke z czerwona gwiazda, ale wygladala zbyt dziewczeco, dlatego rozwazylem kupno bolszewickiej czapki z poczatku lat 20' ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:56 > Ale czolgisci nosza uszatki ;-) Uszatki też nie noszę. > Kurcze keidys chcialem sobie kupic biala uszatke z czerwona gwiazda, ale > wygladala zbyt dziewczeco Dziewczęco??? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:58 > Dziewczęco??? Tak w sam raz dla dziewczyny, idealny prezent pod choinke. Biala wojskowa radziecka futrzana uszatka Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Taka, tylko biala i z gwiazda 26.12.05, 21:59 img43.echo.cx/img43/2232/russianarmy1hc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:26 > jaka promocja? po prostu go pijam Papier o zapachu waniliowiym ? No tego to bym sie po tobie nie spodziewal... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:29 > > No tego to bym sie po tobie nie spodziewal... Rolka na kocioł wrzątku. :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:19 > oraz magnez rozpuszczalny. trwało to godzinę, bo udałam się na Centralny. > dokumentacji żadnej nie mam :-) fee, centralny ? Ten "wirtualny ściek" ;-) jak to ktos kiedys okreslil ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:20 bleman napisał: > > oraz magnez rozpuszczalny. trwało to godzinę, bo udałam się na Centralny. > > dokumentacji żadnej nie mam :-) > > fee, centralny ? wyszłam z założenia, że tylko tam jest jakiś sklep otwarty Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:22 nie balas sie? S A M A? kochanica-francuza napisała: > bleman napisał: > > > > oraz magnez rozpuszczalny. trwało to godzinę, bo udałam się na Cent > ralny. > > > dokumentacji żadnej nie mam :-) > > > > fee, centralny ? > > wyszłam z założenia, że tylko tam jest jakiś sklep otwarty Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:25 dziewice napisał: > nie balas sie? > > S A M A? ??? jaka sama? tam łazi mnóstwo policji Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:11 sie metrochlopcy podobaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:18 bleman napisał: > sie metrochlopcy podobaja!!! Ale metrochłopcy to nie homochłopcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:20 > Ale metrochłopcy to nie homochłopcy!!! Ale faceta ktory chodzi na solarium i ma na glowie "fryzure" trudno taktowac jako heteroseksualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:22 > Ale faceta ktory chodzi na solarium i ma na glowie "fryzure" trudno taktowac > jako heteroseksualnego. Jako heteroseksualnego gogusia. A faceta, który się nie myje i ubiera jak powodzianin w mysl hasła "chłop nie musi dbać o siebie" też trudno, bo budzi w kobietach ten, eee, wstręt do grzechu... Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:24 > A faceta, który się nie myje i ubiera jak powodzianin w mysl hasła "chłop nie > musi dbać o siebie" też trudno, bo budzi w kobietach ten, eee, wstręt do grzech > u... Ja sie myje(3 razy dziennie prysznic) ale nie chodze na SOLARIUM ani nie mam FRYZURY a tym bardziej sie nie depiluje!! Dlaczego jak ktos wysmiewa metrosexualnych to od razu brudas :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:27 b > Ja sie myje(3 razy dziennie prysznic) ale nie chodze na SOLARIUM ani nie mam > FRYZURY a tym bardziej sie nie depiluje!! > > Dlaczego jak ktos wysmiewa metrosexualnych to od razu brudas :/ A kto pisał o TOBIE, bleman , spokojnie!!! Przedstawiłam drugą skrajność. :-) Goguś kontra brudas. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:29 > A kto pisał o TOBIE, bleman , spokojnie!!! Przedstawiłam drugą skrajność. :-) > Goguś kontra brudas. No!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ale ja jestem pro-feministyczny 26.12.05, 18:30 Czy bycie profeministycznym zabrania zartowania ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Ale ja jestem pro-feministyczny 26.12.05, 18:31 Jak tam, dostałes już tego kopa, czy to tylko zapowiedż?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ale ja jestem pro-feministyczny 26.12.05, 18:34 > Jak tam, dostałes już tego kopa, czy to tylko zapowiedż?:))) Nie wiem, to zalezy od KF ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: Ale ja jestem pro-feministyczny 26.12.05, 18:41 > Czy bycie profeministycznym zabrania zartowania ? :> No nie... Ale to był trochę żart w stylu Kalesona, więc nigdy nic nie wiadomo:) Odpowiedz Link Zgłoś