Dodaj do ulubionych

Czy to dobry material na feministke ? ;)))

26.12.05, 17:56
jogger.pl/custom/lilianna/files/bajka.jpg
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: Czy to dobry material na feministke ? ;))) 26.12.05, 18:12
      hmm sukienka zamiast spodni (sukienka zawsze misie myli ze spodnica hehe), to
      lizak czy lusterko? trampki sa super :)
    • kochanica-francuza bleman a kopa w dupę chcesz ? n/t 26.12.05, 18:20
      • dziewice Re: bleman a kopa w dupę chcesz ? n/t 26.12.05, 18:24
        Ciebie chyba fascynuja meskie posladki :) najpierw rroarr teraz bleman..
        • kochanica-francuza Re: bleman a kopa w dupę chcesz ? n/t 26.12.05, 18:40
          dziewice napisał:

> Ciebie chyba fascynuja meskie posladki :) najpierw rroarr teraz bleman..

rroarr mnie fascynuje? ciebie chyba fascynuje wymyślanie nonsensów na mój temat ;-)
          • dziewice Re: bleman a kopa w dupę chcesz ? n/t 26.12.05, 18:41
            cos po srodku
            • dziewice Re: bleman a kopa w dupę chcesz ? n/t 26.12.05, 19:18
              ale mam nadzieje, ze Cie to bardzo nie irytuje (kolejne dziwne slowo). Robie to
              poniewaz Cie lubie :).
      • snegnat Re: bleman a kopa w dupę chcesz ? n/t 26.12.05, 18:26
        Hehehe… Cóż za agresywna reakcja :-D
        • dziewice dominacja.. 26.12.05, 18:28
      • bleman O klapsie mozemy podyskutowac ;-)))))))))) 26.12.05, 18:29

• dziewice Re: O klapsie mozemy podyskutowac ;-)))))))))) 26.12.05, 18:38
          Abadon klepnij Blemana :)
          • bleman Ale ja nie jestem metroseksualny, 26.12.05, 19:36
            wiec nie spodobam sie abaddonowi ;-))))
            • dziewice Re: Ale ja nie jestem metroseksualny, 26.12.05, 19:45
              tzn nie lubisz seksu wmetrze?
              • bleman Na stacji czy w wagonie ? a moze w tunelu ? ;-) 26.12.05, 21:08

• dziewice Re: Na stacji czy w wagonie ? a moze w tunelu ? ; 26.12.05, 21:09
                  tak to faktycznie nalezaloby rozroznic
                  • bleman Zdecydowanie, skrajnie odmienne warunki 26.12.05, 21:11
                    Juz nie mowiac o tym ze np. bezpieczny sex w tunelu jest prawie nie mozliwy.
                    • dziewice Re: Zdecydowanie, skrajnie odmienne warunki 26.12.05, 21:11
                      myslisz ze ze stresu mozna przed wczesnie popuscic?

bleman napisał:

> Juz nie mowiac o tym ze np. bezpieczny sex w tunelu jest prawie nie mozliwy.
                      • bleman Re: Zdecydowanie, skrajnie odmienne warunki 26.12.05, 21:13
                        > myslisz ze ze stresu mozna przed wczesnie popuscic?

Mozliwe.
                        Tylko kto ma popuscic ?
                        Czy mowa tu o parciu na kobiecy pecherz czy moze o cos innego .... ;-) ?
                        • dziewice Re: Zdecydowanie, skrajnie odmienne warunki 26.12.05, 21:17
                          to niemozliwe zeby Kobieta w trakcie Ci sie zsikala :), to tak jakby sie to
                          mialo Tobie przydarzyc :)

bleman napisał:

> > myslisz ze ze stresu mozna przed wczesnie popuscic?
                          >
                          > Mozliwe.
                          > Tylko kto ma popuscic ?
                          > Czy mowa tu o parciu na kobiecy pecherz czy moze o cos innego .... ;-) ?
                          • bleman Re: Zdecydowanie, skrajnie odmienne warunki 26.12.05, 21:28
                            > to niemozliwe zeby Kobieta w trakcie Ci sie zsikala :), to tak jakby sie to
                            > mialo Tobie przydarzyc :)

Pal szesc w trakcie, ale po... ? ;-))))
                            • dziewice Re: Zdecydowanie, skrajnie odmienne warunki 26.12.05, 21:46
                              to moze trzeba byc jakims mutantem? :)

bleman napisał:

> > to niemozliwe zeby Kobieta w trakcie Ci sie zsikala :), to tak jakby sie
                              > to
                              > > mialo Tobie przydarzyc :)
                              >
                              > Pal szesc w trakcie, ale po... ? ;-))))
                • kochanica-francuza Metroseksualny to nie homoseksualny! 26.12.05, 21:10
                  co bleman bredzisz???
                  • dziewice Re: Metroseksualny to nie homoseksualny! 26.12.05, 21:11
                    o pojawiliscie sie rownolegle..

co robiliscie przez godzine ? :)
                    • bleman KF robilismy cos ? ;-) 26.12.05, 21:12

• dziewice Re: KF robilismy cos ? ;-) 26.12.05, 21:12
                        macie jakas dokumentacje? jakis filmik? chociaz zdjecia?
                        • bleman zapis magnetofonowy, ale ostal sie ino sam white 26.12.05, 21:13
                          noise ;-)))))))
                          • dziewice Re: zapis magnetofonowy, ale ostal sie ino sam wh 26.12.05, 21:18
                            kiepsko.. :-(
                          • kochanica-francuza Re: zapis magnetofonowy, ale ostal sie ino sam wh 26.12.05, 21:18
                            co to jest white noise? mówcie po ludzku!
                            • bleman Re: zapis magnetofonowy, ale ostal sie ino sam wh 26.12.05, 21:22
                              en.wikipedia.org/wiki/White_noise
                              • kochanica-francuza Re: zapis magnetofonowy, ale ostal sie ino sam wh 26.12.05, 21:24
                                bleman napisał:

> en.wikipedia.org/wiki/White_noise

nie rozumiem
                                • bleman Po anglicku nie rozumisz? ;-) 26.12.05, 21:25

• kochanica-francuza Re: Po anglicku nie rozumisz? ;-) 26.12.05, 21:26
                                    bleman napisał:

>
                                    Zależy co. Harry`ego w 70% , Agathę Christie słabiej, a tego prawie wcale. Za
                                    techniczne.
                                    • bleman pfff<foch+pogarda> ;-))))) 26.12.05, 21:26

• kochanica-francuza Re: pfff<foch+pogarda> ;-))))) 26.12.05, 21:30
                                        bleman napisał:

Bleman, a wiesz jak jest po angielsku "most kratownicowy"? Wiesz, czym się różni
                                        język codzienny od technicznego?
                                        • bleman Re: pfff<foch+pogarda> ;-))))) 26.12.05, 21:31
                                          > Bleman, a wiesz jak jest po angielsku "most kratownicowy"? Wiesz, czym się różn
                                          > i
                                          > język codzienny od technicznego?

(Dlaczego zawialo mi Lubeszankami z wyborow miss polonia ? ;-))

ZASTOSOWANIEM
                                          ha!!!
                                          • kochanica-francuza Re: pfff<foch+pogarda> ;-))))) 26.12.05, 21:35

>
                                            > ZASTOSOWANIEM
                                            > ha!!!

I czym jeszcze misiu?
                                            • bleman To juz jestesmy na "misiu" ;-) ? 26.12.05, 21:37
                                              Iloscia fuck, cunt, bitch, wanker, blowjob i innych takich ? ;-)
                                              • kochanica-francuza Żeby tylko na "misiu"! 26.12.05, 21:39

I jak mi natychmiast nie napiszesz, co to jest white noise, to ci zrobię taką
                                                opinię, że sam siebie nie poznasz! ;-))))
                                                • bleman Nie wiesz ? Przeciez............. 26.12.05, 21:43
                                                  Sound of White Noise to szósty studyjny album zespołu Anthrax.
                                                  ;-))))))))
                                                • dziewice Re: Żeby tylko na "misiu"! 26.12.05, 21:45
                                                  ooo o to moze powiesz nam cos wiecej :)
                                                  • kochanica-francuza Re: Żeby tylko na "misiu"! 26.12.05, 21:47
                                                    dziewice napisał:

> ooo o to moze powiesz nam cos wiecej :)

No blemanku!

Ostatnia szansa!

Albo powiesz, co oznacza "white noise" w twoim poście o materiale filmowym ,
                                                    albo powiem wszystkim, czy stanąłeś na wysokości zadania. ;-)))))
                                                  • bleman Ok, skoro taka jestes... 26.12.05, 21:48
                                                    pl.wikipedia.org/wiki/Szum_bia%C5%82y
                                                  • bleman A tu amsz od posluchania : 26.12.05, 21:49
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/66/Whitenoisesound.ogg
                                                  • dziewice Re: Żeby tylko na "misiu"! 26.12.05, 21:50
                                                    KF, mnie mozesz powiedziec :)

kochanica-francuza napisała:

> dziewice napisał:
                                                    >
                                                    > > ooo o to moze powiesz nam cos wiecej :)
                                                    >
                                                    > No blemanku!
                                                    >
                                                    > Ostatnia szansa!
                                                    >
                                                    > Albo powiesz, co oznacza "white noise" w twoim poście o materiale filmowym ,
                                                    > albo powiem wszystkim, czy stanąłeś na wysokości zadania. ;-)))))
                                                  • kochanica-francuza Re: Żeby tylko na "misiu"! 26.12.05, 21:55
                                                    dziewice napisał:

> KF, mnie mozesz powiedziec :)

Tak, a potem bleman będzie mnie ignorował. :-)
                                                  • bleman Tak ,za kare ! ;-) 26.12.05, 22:00

• dziewice Re: Żeby tylko na "misiu"! 26.12.05, 22:13
                                                    nieee nie bedzie :)
                                • feel_good_inc Szum biały 26.12.05, 22:26
                                  > bleman napisał:
                                  >
                                  > > en.wikipedia.org/wiki/White_noise
                                  >
                                  > nie rozumiem

No to przeczytaj po polsku: pl.wikipedia.org/wiki/Szum_biały

Szum biały to sygnał (w tym przypadku dźwięk) o stałej amplitudzie w całym zakresie częstotliwości. Nazwa pochodzi od światła białego, ponieważ jest ono mieszaniną wszystkich innych kolorów w jednakowych proporcjach. Przy dźwięku, dobrym przybliżeniem szumu białego, jest odgłos towarzyszący wybuchowi kostki trotylu :D

Bleman popełnił błąd w swoim poscie, bo na taśmie magnetofonowej trudno zmieścić szum choćby różowy, o który zapewne mu chodziło ;)
                        • kochanica-francuza Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:18
                          oraz magnez rozpuszczalny. trwało to godzinę, bo udałam się na Centralny.
                          dokumentacji żadnej nie mam :-)
                          • dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:18
                            wierzysz w magnez rozpuszczalny? no chyba ze to ten okres..
                            • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:19
                              dziewice napisał:

> wierzysz w magnez rozpuszczalny? no chyba ze to ten okres..
                              eee jaki okres? jak to wierzę? no sprzedają taki towar. a wierzysz w masło i chleb?
                              • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:20
                                > eee jaki okres? jak to wierzę? no sprzedają taki towar. a wierzysz w masło i ch
                                > leb?

A Dick nie wierzyl w istnienie Lema ;-))
                                • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:23

> A Dick nie wierzyl w istnienie Lema ;-))

A Lem Dicka. ;-)))
                                  • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:24
                                    > A Lem Dicka. ;-)))

Akurat Lem wierzyl w istnienie Dicka ;-)))
                                    • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:25
                                      bleman napisał:

> > A Lem Dicka. ;-)))
                                      >
                                      > Akurat Lem wierzyl w istnienie Dicka ;-)))

Psujesz mi pointę. :-)))
                              • dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:21
                                hmmm ale to jakas promocja?

jak Pani kupi magnez to gratis ma pani Papier o zapachu waniliowym :)

> dziewice napisał:
                                >
                                > > wierzysz w magnez rozpuszczalny? no chyba ze to ten okres..
                                > eee jaki okres? jak to wierzę? no sprzedają taki towar. a wierzysz w masło i ch
                                > leb?
                                • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:23
                                  dziewice napisał:

> hmmm ale to jakas promocja?
                                  >
                                  > jak Pani kupi magnez to gratis ma pani Papier o zapachu waniliowym :)

srajtaśma nie powinna być zapachowa, ma pachnieć papierem i tyle

jaka promocja? po prostu go pijam
                                  • dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:25
                                    no dobra, z tym magnezem to na chwile odpuszcze..

ale jak to? przyjechalas pod centralny, w szpilkach tupotalas przez caly srodek
                                    w czerwonej mini i to niby takie normalne?

> dziewice napisał:
                                    >
                                    > > hmmm ale to jakas promocja?
                                    > >
                                    > > jak Pani kupi magnez to gratis ma pani Papier o zapachu waniliowym :)
                                    >
                                    > srajtaśma nie powinna być zapachowa, ma pachnieć papierem i tyle
                                    >
                                    > jaka promocja? po prostu go pijam
                                    • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:28

> ale jak to? przyjechalas pod centralny, w szpilkach tupotalas przez caly srodek
                                      > w czerwonej mini i to niby takie normalne?

eeee? jakich szpilkach? jakiej mini?

masz jakieś wizje na mój temat?

miałam buty do kostki , dżinsy Big Sur Mustanga i puchową kurtkę do pół łydki z
                                      kapturem...
                                      • dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:30
                                        i pod kurtka nic?

>
                                        > > ale jak to? przyjechalas pod centralny, w szpilkach tupotalas przez caly
                                        > srodek
                                        > > w czerwonej mini i to niby takie normalne?
                                        >
                                        > eeee? jakich szpilkach? jakiej mini?
                                        >
                                        > masz jakieś wizje na mój temat?
                                        >
                                        >
                                        > miałam buty do kostki , dżinsy Big Sur Mustanga i puchową kurtkę do pół łydki z
                                        > kapturem...
                                        • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:36
                                          dziewice napisał:

> i pod kurtka nic?

pod kurtką miałam:

stanik Triumpha minimizer

majtki Triumpha

t-shirt Marks& Spencer

sweter z owczej wełny z lumpeksu

rajstopy

tudzież czasem pod kurtką, bo czasem był widoczny - zegarek Swatch

Zadowolony?
                                          • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:40
                                            > t-shirt Marks& Spencer

To istnieja firmowe nie merchandising'owe t-shirt'y ?
                                            :O

> stanik Triumpha minimizer

Domniemam ze istnieje rowniez maximizer ? ;-)))
                                            I co to jest ten minimizer ? ;-)

> sweter z owczej wełny z lumpeksu

A z wielbłądziej nie było ?
                                            • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:49

>
                                              > nie merchandising'owe

co to znaczy?

>
                                              > Domniemam ze istnieje rowniez maximizer ? ;-)))

To taki z poduszkami. Chociaż jak dowiedziono na filmie "LOkatorzy" skuteczne są
                                              również skarpetki włożone w miseczki stanika. :-)))

> I co to jest ten minimizer ? ;-)

Zmniejszający optycznie (o rozmiar).
                                              >
                                              > > sweter z owczej wełny z lumpeksu
                                              >
                                              > A z wielbłądziej nie było ?

Nie. :-))) Bardzo ładny sweter, kosztował 30 zł.
                                              • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:50
                                                > > nie merchandising'owe
                                                >
                                                > co to znaczy?

www.chasershirts.com/
                                              • dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:51
                                                kiedys chcialem sobie w lumpexie kupic czapke, a pani na mnie spojrzala
                                                pogrardliwie: CZAPEK NIE MAMY

phi
                                          • dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:41
                                            wooow... lubisz dobra bielizne.. :) zastanawialem sie tylko czy stringi czy
                                            classic ? :)

anyway... a co z intimisimi? nie lubisz?
                                            • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:47
                                              > anyway... a co z intimisimi? nie lubisz?

Ja lubie pania na bilbordzie!!! :D
                                            • dziewice ale co z INTIMISIMI ? 26.12.05, 21:48
                                              dziewice napisał:

> wooow... lubisz dobra bielizne.. :) zastanawialem sie tylko czy stringi czy
                                              > classic ? :)
                                              >
                                            • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:51
                                              dziewice napisał:

> wooow... lubisz dobra bielizne.. :) zastanawialem sie tylko czy stringi czy
                                              > classic ? :)

barchanowe szyte na zamówienie :-)))

>

nie bardzo znam produkty tej firmy. mają minimizery?
                                              • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:52
                                                > nie bardzo znam produkty tej firmy. mają minimizery?

Maja fajna pania na bilbordzie!!!
                                                • dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:53
                                                  w sklepie tez sa same fajne panie :) (w mini)

bleman napisał:

> > nie bardzo znam produkty tej firmy. mają minimizery?
                                                  >
                                                  > Maja fajna pania na bilbordzie!!!
                                                  • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:57
                                                    > w sklepie tez sa same fajne panie :) (w mini)

I torebki sprzedaja ? ;-)))
                                                  • dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 22:00
                                                    nie bielizne
                                                • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:54

> Maja fajna pania na bilbordzie!!!

Bleman, ja jestem hetero. Przeoczyłam.
                                                  • bleman Wstyd!! ;-) takiej pani nie wypada przeoczyc ;-) 26.12.05, 21:56

• dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:52
                                                ARKADIA -> PARTER -> NA PRZECIWKO ZOOLOGICZNEGO

> dziewice napisał:
                                                >
                                                > > wooow... lubisz dobra bielizne.. :) zastanawialem sie tylko czy stringi c
                                                > zy
                                                > > classic ? :)
                                                >
                                                > barchanowe szyte na zamówienie :-)))
                                                >
                                                > >
                                                > > anyway... a co z intimisimi? nie lubisz?
                                                >
                                                > nie bardzo znam produkty tej firmy. mają minimizery?
                                                • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:54
                                                  dziewice napisał:

> ARKADIA -> PARTER -> NA PRZECIWKO ZOOLOGICZNEGO

nie lubię arkadii
                                                  • kochanica-francuza co wy z tymi paniami? 26.12.05, 21:55
                                                    ja hetero jestem, jakby mieli fajnych panów topless w sklepach, to co innego...
                                                  • dziewice Re: co wy z tymi paniami? 26.12.05, 22:01
                                                    hmmm blee
                                                  • kochanica-francuza Re: co wy z tymi paniami? 27.12.05, 16:22
                                                    dziewice napisał:

> hmmm blee

co bleee? hetero jestem i już! i chcę seksownych panów! na billbordach też!
                                      • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:32
                                        > miałam buty do kostki , dżinsy Big Sur Mustanga i puchową kurtkę do pół łydki z
                                        > kapturem...

Toz to jak ruski czołg ;-)

Cięzej sie nie dalo ?
                                        Przeciez cieplo jest, a w centrum wawy mrozow pewnie nie ma ;-)
                                        • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:38

> Toz to jak ruski czołg ;-)
                                          >
                                          > Cięzej sie nie dalo ?

Nie - w kożuch aktualnie się nie mieszczę, a futra z niedźwiedzi nie posiadam.

> Przeciez cieplo jest, a w centrum wawy mrozow pewnie nie ma ;-)

Nie zapominaj blemaniszczu, że jeżdżę komunikacją.

Eeee, nie rozumiem? Ruski czołg ma buty do kostki, dżinsy czy kurtkę?
                                          • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:41
                                            > Nie zapominaj blemaniszczu, że jeżdżę komunikacją.

No ja tez jezdze i nosze "wiatrówke"(kurtke oczywiscie, aczkolwiek czasami taka
                                            strzelajaca by sie przydala)

> Eeee, nie rozumiem? Ruski czołg ma buty do kostki, dżinsy czy kurtkę?

Nie wiem, zapytam jak spotkam ;-)
                                            • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:49

>
                                              > Nie wiem, zapytam jak spotkam ;-)

To skąd porównanie?
                                              • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:51
                                                > To skąd porównanie?

Czyzbym ubodł czuły punkt ? ;-)
                                                • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:53

> Czyzbym ubodł czuły punkt ? ;-)

Nie wiem, jaka jest "podstawa" porównania. Co mam wspólnego z ruskim czołgiem?
                                                  Nie strzelam, nie poruszam się na gąsienicach, czołg nie nosi puchatki...
                                                  • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:56
                                                    > Nie wiem, jaka jest "podstawa" porównania. Co mam wspólnego z ruskim czołgiem?
                                                    > Nie strzelam, nie poruszam się na gąsienicach, czołg nie nosi puchatki...

Ale czolgisci nosza uszatki ;-)
                                                    Kurcze keidys chcialem sobie kupic biala uszatke z czerwona gwiazda, ale
                                                    wygladala zbyt dziewczeco, dlatego rozwazylem kupno bolszewickiej czapki z
                                                    poczatku lat 20' ;-)
                                                  • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:56

> Ale czolgisci nosza uszatki ;-)

Uszatki też nie noszę.

> Kurcze keidys chcialem sobie kupic biala uszatke z czerwona gwiazda, ale
                                                    > wygladala zbyt dziewczeco

Dziewczęco???
                                                  • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:58
                                                    > Dziewczęco???

Tak w sam raz dla dziewczyny, idealny prezent pod choinke.
                                                    Biala wojskowa radziecka futrzana uszatka
                                                  • bleman Taka, tylko biala i z gwiazda 26.12.05, 21:59
                                                    img43.echo.cx/img43/2232/russianarmy1hc.jpg
                                  • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:26
                                    > jaka promocja? po prostu go pijam

Papier o zapachu waniliowiym ?

No tego to bym sie po tobie nie spodziewal...
                                    • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:29

>
                                      > No tego to bym sie po tobie nie spodziewal...

Rolka na kocioł wrzątku. :-)))))
                          • bleman Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:19
                            > oraz magnez rozpuszczalny. trwało to godzinę, bo udałam się na Centralny.
                            > dokumentacji żadnej nie mam :-)

fee, centralny ?
                            Ten "wirtualny ściek" ;-) jak to ktos kiedys okreslil ;-)
                            • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:20
                              bleman napisał:

> > oraz magnez rozpuszczalny. trwało to godzinę, bo udałam się na Centralny.
                              > > dokumentacji żadnej nie mam :-)
                              >
                              > fee, centralny ?

wyszłam z założenia, że tylko tam jest jakiś sklep otwarty
                              • dziewice Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:22
                                nie balas sie?

S A M A?

> bleman napisał:
                                >
                                > > > oraz magnez rozpuszczalny. trwało to godzinę, bo udałam się na Cent
                                > ralny.
                                > > > dokumentacji żadnej nie mam :-)
                                > >
                                > > fee, centralny ?
                                >
                                > wyszłam z założenia, że tylko tam jest jakiś sklep otwarty
                                • kochanica-francuza Re: Ja wyszłam kupić srajtaśmę 26.12.05, 21:25
                                  dziewice napisał:

> nie balas sie?
                                  >
                                  > S A M A?

??? jaka sama? tam łazi mnóstwo policji
                  • bleman Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:11
                    sie metrochlopcy podobaja!!!
                    • kochanica-francuza Re: Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:18
                      bleman napisał:

> sie metrochlopcy podobaja!!!

Ale metrochłopcy to nie homochłopcy!!!
                      • bleman Re: Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:20
                        > Ale metrochłopcy to nie homochłopcy!!!

Ale faceta ktory chodzi na solarium i ma na glowie "fryzure" trudno taktowac
                        jako heteroseksualnego.
                        • bleman traktowac* 26.12.05, 21:20

• kochanica-francuza Re: Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:22

> Ale faceta ktory chodzi na solarium i ma na glowie "fryzure" trudno taktowac
                          > jako heteroseksualnego.

Jako heteroseksualnego gogusia.

A faceta, który się nie myje i ubiera jak powodzianin w mysl hasła "chłop nie
                          musi dbać o siebie" też trudno, bo budzi w kobietach ten, eee, wstręt do grzechu...
                          • bleman Re: Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:24
                            > A faceta, który się nie myje i ubiera jak powodzianin w mysl hasła "chłop nie
                            > musi dbać o siebie" też trudno, bo budzi w kobietach ten, eee, wstręt do grzech
                            > u...

Ja sie myje(3 razy dziennie prysznic) ale nie chodze na SOLARIUM ani nie mam
                            FRYZURY a tym bardziej sie nie depiluje!!

Dlaczego jak ktos wysmiewa metrosexualnych to od razu brudas :/
                            • kochanica-francuza Re: Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:27
                              b
                              > Ja sie myje(3 razy dziennie prysznic) ale nie chodze na SOLARIUM ani nie mam
                              > FRYZURY a tym bardziej sie nie depiluje!!
                              >
                              > Dlaczego jak ktos wysmiewa metrosexualnych to od razu brudas :/

A kto pisał o TOBIE, bleman , spokojnie!!! Przedstawiłam drugą skrajność. :-)
                              Goguś kontra brudas.
                              • bleman Re: Ja nie bredze1, to abaddon napisal ze mu 26.12.05, 21:29
                                > A kto pisał o TOBIE, bleman , spokojnie!!! Przedstawiłam drugą skrajność. :-)
                                > Goguś kontra brudas.

No!! ;-)
    • abaddon_696 Bleman, myślałem że jesteś pro-feministyczny:) 26.12.05, 18:22

• bleman Ale ja jestem pro-feministyczny 26.12.05, 18:30
        Czy bycie profeministycznym zabrania zartowania ? :>
        • totalna_apokalipsa Re: Ale ja jestem pro-feministyczny 26.12.05, 18:31
          Jak tam, dostałes już tego kopa, czy to tylko zapowiedż?:)))
          • bleman Re: Ale ja jestem pro-feministyczny 26.12.05, 18:34
            > Jak tam, dostałes już tego kopa, czy to tylko zapowiedż?:)))

Nie wiem, to zalezy od KF ;-)))
        • abaddon_696 Re: Ale ja jestem pro-feministyczny 26.12.05, 18:41
          > Czy bycie profeministycznym zabrania zartowania ? :>

No nie... Ale to był trochę żart w stylu Kalesona, więc nigdy nic nie wiadomo:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka