evita_duarte 17.01.06, 14:48 Kto moze nim byc na forum??? Moim zdaniem czlowiek, ktory wchodzi tu tylko po to by zwyzywac innych jesli tylko choc odrobine sie z nim nie zgadzaja. Wszystkim rzuca 'chamami' i 'glupkami' po rowno. W nosie ma netykiete. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evita_duarte Re: Ale co to ma wspólnego 17.01.06, 14:52 abaddon_696 napisał: > z biciem kobiet? > Damski bokser - okreslenie zapozyczone od dokowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: Ale co to ma wspólnego 17.01.06, 14:54 Ja wiem, więc tym bardziej nie rozumiem, dlaczego ktoś, kto zachowuje się agresywnie na forum jest damskim bokserem? Mi też się zdarzyło napisać kilka chamskich postów, a kobiety w życiu nie uderzyłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Ale co to ma wspólnego 17.01.06, 14:56 Ano z biviem doslownie nie ma to nic wspolnego. Po jaka cholere pisales chamskie posty??? Ps. Jestes moze informatykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: Ale co to ma wspólnego 17.01.06, 14:58 > Ano z biviem doslownie nie ma to nic wspolnego. Po jaka cholere pisales > chamskie posty??? Czasem ktoś napisze takie bzdury, że jad aż we mnie kipi:) Nie, nie jestem informatykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Masz cos do informatykow ? ;-) he... ? 17.01.06, 17:14 Juz nie a przynajmniej na razie. za pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: Damski bokser 17.01.06, 14:58 Te, ktory obrzuca wszystkich blotem nie jest damskim bokserem. To maly kogucik, ktory chcialby cos zmeinic w sowim minaturkowym swiatku. Czyz nie male pieski szczekaja najglosniej? Probowal Cie kiedys ugryzc taki kurdupelek??? Nie sadze, klapie mordeczka i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Damski bokser 17.01.06, 17:08 hehe, chyba wiem, kogo masz na myśli ;o) Odpowiedz Link Zgłoś