24.01.06, 10:02
Piszę w osobnym wątku by zostać zauważoną. To nie tajemnica, że Tomaszek jest
moim ulubieńcem. Nie za treść pisanych słów a za to kim jest. Lubię jego
zabawę słowem, jego spojrzenie na świat. Wyczuwam, kiedy pisze od siebie a
kiedy pod ludzi. To mistrz prowokacji słownej. Z pełnej buty, czczego
chamstwa postaci , skrywającej żuczka pod tą skorupą, przeinaczył się teraz w
tkliwego, zagubionego poszukiwacza dobrej rady - panaceum. Wystawia brzuch
ony żuczek na ataki innych. Bo lubi? Czy szuka rady? Może i szuka. Tylko,że
to forum temu nie sprosta. Jest tu masa fajnych osób do rozmów ale czy nie
szkoda tracić czasu akurat na wylewanie tu żali , gdzie wielkim trafem byłoby
znaleść sobie wolną partnerkę? Jest XXI wiek, w dobie internetu " Klinika
samotnych serc" też działa, ale za pomocą łączy. Tomek pisze,że bałby się
usłyszeć na ulicy " nie " od dziewczyny - znaczy jest z tych co szczerzej
piszą niż mówią. Znam to. Zatem raj dla Tomka to internet. Tu jest ogrom
takich rozmarzonych, ciekawych świata, inteligentnych i wrażliwych osób
obojga płci. To nie cyborgi po drugiej stronie, a ludzie tacy jak Ty Tomek. Z
tym,że na moje oko to nie forum a coś dla samotnych ze zdjęciami, opisem
zainteresowań, oczekiwań. Kocia są przecież takie jakieś podpowiedz mi.

ps.1. I taka puenta dla tych co się uśmiechają pod nosem. Wykonując stricte
męski zawód, poświęcając pół dnia na dojazdy do pracy, ma się rzeczywiście
wrażenie,że czas przecieka przez palce. I taka kropka nad "i" - to n a j
p r z y s t o j n i e j s z y facet stąd
ps.2.( z młodszego pokolenia :-)))
Obserwuj wątek
    • totalna_apokalipsa Re: O Tomku 24.01.06, 10:24
      Też jestem wyjątkowo przystojna i chyba się w sobie zakocham :))))))

PS. Są takie miejsca, ale tam , przynajmniej na fotce, straszne buractwo panuje
    • pavvka Re: O Tomku 24.01.06, 10:25
      > I taka kropka nad "i" - to n a j
      > p r z y s t o j n i e j s z y facet stąd

Eee, pewnie przysłał Ci nie swoje zdjęcie :-P
      • zlotoslanos Re: O Tomku 24.01.06, 11:12
        W taki mróz nadal te lody? Wczoraj rano koleżanki mówiły było u nas - 28
        stopni mrozu. Wieczorem jak wracam jest cieplej , jakieś - 23-24 :-)
        • pavvka Re: O Tomku 24.01.06, 11:16
          To bardzo dobre lody, z ajerkoniakiem, więc rozgrzewają.
          • zlotoslanos Re: O Tomku 24.01.06, 11:18
            Wczoraj jak wróciłam ( 3 swetry, korzuch ) dotknęłam ręką garnka z zupą -
            ciepła. Nalałam sobie a tu zimna :-) Tak ręce były skostniałe,że temp pokojową
            odebrały jako ciepłą zupę. Szok jak odwykliśmy od prawdziwych zim.
            • pavvka Re: O Tomku 24.01.06, 11:26
              To nie jest prawdziwa zima, to jest Syberia.
              • zlotoslanos Re: O Tomku 24.01.06, 11:30
                Staliśmy się wygodni. Autobusy , samochody, ocieplenie klimatu. Gdzie mamy się
                zahartować?
                • totalna_apokalipsa Re: O Tomku 24.01.06, 11:32
                  W przeręblu?:)
                • pavvka Re: O Tomku 24.01.06, 11:32
                  Ja się nie chcę hartować, zawsze byłem ciepłolubny. Na upały latem raczej nie
                  narzekam, za to zimy nie cierpię.
                  • zlotoslanos Re: O Tomku 24.01.06, 11:34
                    Narty są ok ale nie w taki mróz, moja koza w niedzielę pojechała to gorsze od
                    przerębla.
                    • pavvka Re: O Tomku 24.01.06, 11:36
                      Ja nie uprawiam żadnych zimowych sportów z zasady, zimą zdecydowanie lepszy
                      jest kryty basen.
                      • zlotoslanos Re: O Tomku 24.01.06, 11:37
                        Mam kompleks czepka, wyglądu a'la spławik :-)
                        • pavvka Re: O Tomku 24.01.06, 11:42
                          Są baseny z nieobowiązkowymi czepkami (na taki właśnie chodzę - ale sam i tak
                          noszę czepek)
                          • zlotoslanos Re: O Tomku 24.01.06, 11:43
                            Na prowincji jest nacisk na czepki :-)
                            • pavvka Re: O Tomku 24.01.06, 11:45
                              Ładnemu we wszystkim ładnie, nawet w czepku - to moja dewiza :-D
                              • zlotoslanos Re: O Tomku 24.01.06, 11:50
                                Jak zanurkuje to najładniej wygląda - bo NIE WYGLĄDA :-)
        • pavvka Re: O Tomku 24.01.06, 11:17
          Ty się za to trochę od czasu poprzedniego zdjęcia postarzałaś mimo uprawiania
          sportu :-P
          • zlotoslanos Re: O Tomku 24.01.06, 11:22
            Zmyłam makijaż :-)
    • diablica.26 Moze i przystojny, ale miał mi mejla wysłać, a nie 24.01.06, 10:27
      wysłał :/
      • zlotoslanos Re: 24.01.06, 11:03
        Mówię teraz jak najbardziej poważnie - to bardzo fajny,interesujący, ciekawy,
        czysty, zadbany, przystojny facet.
        • totalna_apokalipsa Re: 24.01.06, 11:06
          ww2.tvp.pl/tvppl/images/2006/01/17/350947/img500.jpg

Jak wygląda tak, to możemy pogadać:))))))))))))
          • zlotoslanos Re: 24.01.06, 11:08
            On z tych co nie szybko tak będą wyglądać :-)
            • totalna_apokalipsa Re: 24.01.06, 11:11
              Choroba, kiedy facet około 45 w takim stylu to jest to:)))))))) Przeciez
              człowiek nie bedzie 20 lat czekał:)))))
              • zlotoslanos Re: 24.01.06, 11:12
                Kto powiedział 20?
                • diablica.26 Zlotos, Tomcio Ci fotki wysłał? 24.01.06, 11:14

• zlotoslanos Re: Zlotos, Tomcio Ci fotki wysłał? 24.01.06, 11:16
                    Ja znam Tomcia osobiście.
                    • diablica.26 Aha :) 24.01.06, 11:17

• totalna_apokalipsa Re: Zlotos, Tomcio Ci fotki wysłał? 24.01.06, 11:18
                      Wow...
                      • zlotoslanos Re: 24.01.06, 11:21
                        Jak mówię tak mówię. Dobra partia: wykształcony, dobry zawód, wspólne pasje (
                        góry) literatura, do tego wyssssoka czarna kawa i wiek odp Ci apokalip.
                        • diablica.26 Oho, chcesz go wyswatać z Apokalipsa? :)))))) 24.01.06, 11:25

• totalna_apokalipsa Re: Oho, chcesz go wyswatać z Apokalipsa? :)))))) 24.01.06, 11:27
                            No, własnie jakieś niecne próby tu widzę:)))))))))
                            • zlotoslanos Re: Oho, chcesz go wyswatać z Apokalipsa? :)))))) 24.01.06, 11:29
                              A czemu nie? Nadają tak samo ,kochają Zakopane, są młodzi wykształceni czubią
                              się. Babo gdybym była młodsza i wolna to :P
                              • pavvka Re: Oho, chcesz go wyswatać z Apokalipsa? :)))))) 24.01.06, 11:31
                                zlotoslanos napisała:

> gdybym była młodsza i wolna to :P

A co to za przeszkoda? Kochanek powinien być młodszy.
                                • zlotoslanos Re: Oho, chcesz go wyswatać z Apokalipsa? :)))))) 24.01.06, 11:33
                                  Niekoniecznie ! :-)
                                  Tomuś ma jedną wadę - to skóra zdarta z mojego byłego męża. Apokal. w mundurze
                                  był 4 gwiazdki :-)
                                  • pavvka Re: Oho, chcesz go wyswatać z Apokalipsa? :)))))) 24.01.06, 11:34
                                    Aaaa, no to wszystko jasne. Tomek to syn zlotusi.
                                    • zlotoslanos Re: Oho, chcesz go wyswatać z Apokalipsa? :)))))) 24.01.06, 11:36
                                      :D Takiego syna bym chciała. Pisalibyśmy sobie książki ,kamyckami bym rzucała
                                      na absztyfikantki.
                                  • totalna_apokalipsa Re: Oho, chcesz go wyswatać z Apokalipsa? :)))))) 24.01.06, 11:38
                                    4 gwiazdki to jest chorązy?
                                    • totalna_apokalipsa Re: Oho, chcesz go wyswatać z Apokalipsa? :)))))) 24.01.06, 11:40
                                      Znaczy czery gwiazdki na pagonie w otoczce , bo cztery normalnie to kapitan
                                      jakoś tak to szło chyba...
                                    • zlotoslanos Re: Oho, chcesz go wyswatać z Apokalipsa? :)))))) 24.01.06, 11:41
                                      Ty nie myśl o mundurach , pogadaj szczerze z cywilem :-)
                                      • totalna_apokalipsa Re: Oho, chcesz go wyswatać z Apokalipsa? :)))))) 24.01.06, 11:51
                                        he, he:)
                                        • zlotoslanos Re: Oho, chcesz go wyswatać z Apokalipsa? :)))))) 24.01.06, 11:56
                                          Dobra zmykam. Pisałam poważnie. Jestem poważną kobietą.
                                          • zlotoslanos Re: buraczana dziedzina 24.01.06, 12:03
                                            apokalip. napisała " PS. Są takie miejsca, ale tam , przynajmniej na fotce,
                                            straszne buractwo panuje" nie jest z rodziny buraczanych.
                                            • totalna_apokalipsa Re: buraczana dziedzina 24.01.06, 12:08
                                              ą takie miejsca, ale tam , przynajmniej na fotce,
                                              > straszne buractwo panuje" nie jest z rodziny buraczanych.
                                              >
                                              Hhehe, z tym to nigdy nic nie wiadomo:) Taki solanum tuberosum ładnie brzmi a to
                                              zwykły pyr vel ziemniak:)))))))))

PS. Swoją dobrą, ze te peany to nie o Tadzie9 :)
                                              • diablica.26 Re: buraczana dziedzina 24.01.06, 12:12
                                                Obok są peany o Tadzie, hehe. Zlotos, czy Ty wszystkich forumowiczów już
                                                obejrzałaś? ;)
                                                • zlotoslanos Re: buraczana dziedzina 24.01.06, 12:15
                                                  Apokalipsy jeszcze nie zaliczyłam :P
                                                  • bleman Mnie tez nie widzialas, jedynie wlosy ;-) 24.01.06, 18:30

• pavvka Re: Mnie tez nie widzialas, jedynie wlosy ;-) 24.01.06, 18:34
                                                    W Twoim przypadku to wystarczy ;-)
    • pavvka Re: O Tomku 24.01.06, 11:58
      zlotoslanos napisała:

> to n a j
      > p r z y s t o j n i e j s z y facet stąd
      > ps.2.( z młodszego pokolenia :-)))

A kto jest najprzystojniejszy ze starszego? Tad?
      • zlotoslanos no Tadzik !!! 24.01.06, 11:59
        :D
        • pavvka Re: no Tadzik !!! 24.01.06, 12:04
          Jego też znasz osobiście?
          Zaraz się okaże, że tylko mnie jeszcze nie widziałaś :-)
          • zlotoslanos Re: no Tadzik !!! 24.01.06, 12:19
            Po literach myślałam,żeś starszy stateczny pan. Fota z lodami naruszyła trochę
            ten wizerunek , ale To mi wystarczy,żeby wiedzieć z kim piszę.
            • pavvka Re: no Tadzik !!! 24.01.06, 12:42
              Zależy od kogo starszy :-)
              A na ile lat wyglądam na zdjęciu?
              • zlotoslanos Re: no Tadzik !!! 24.01.06, 12:46
                Ok 30. Pozytywne wrażenie. Miłego dnia.
                • pavvka Re: no Tadzik !!! 24.01.06, 12:50
                  No no, zdolna z Ciebie bestia, żeby tak określać wiek po klacie. Jestem pod
                  wrażeniem.
    • tad9 Re: O Tomku 24.01.06, 17:57
      zlotoslanos napisała:

> obojga płci. To nie cyborgi po drugiej stronie, a ludzie tacy jak Ty Tomek. Z
      > tym,że na moje oko to nie forum a coś dla samotnych ze zdjęciami, opisem
      > zainteresowań, oczekiwań. Kocia są przecież takie jakieś podpowiedz mi.

Też ciekawe, że mnie bywalczynie FF nie odsyłają do takich romantycznych
      kącików, tylko prosto do domu wariatów (albo życzą gwałtu ...)
      • pavvka Re: O Tomku 24.01.06, 18:09
        tad9 napisał:

> ciekawe, że mnie bywalczynie FF nie odsyłają do takich romantycznych
        > kącików, tylko prosto do domu wariatów (albo życzą gwałtu ...)

Ja bym już wolał dom wariatów
      • bleman A niechcial bys zostac zgwalcony przez np. 24.01.06, 18:12
        BWAB ? ;-)
        • pavvka Re: A niechcial bys zostac zgwalcony przez np. 24.01.06, 18:17
          Ale musiałbym chyba najpierw (współ)stworzyć sytuację sprzyjającą...
    • bleman Ja oczywiscie jestem 24.01.06, 18:12
      najprzystojniejszy z tego NAJmlodszego pokolenia ;-))))

> Tomek pisze,że bałby się
      > usłyszeć na ulicy " nie " od dziewczyny

Chyba kazdy sie tego boi.
      • diablica.26 Re: Ja oczywiscie jestem 24.01.06, 18:26
        To nie zaczepiajcie dziewczyn na ulicy :P
        • bleman Dlatego nie zaczepiam , 24.01.06, 18:29
          jedynie potem mam poczucie niewykozystanej szansy :/
          • diablica.26 Dobrze robisz, szansa na randkę w takiej 24.01.06, 18:34
            sytuacji jest znikoma :) Takie zaczepki są niemożliwie wqrwiające.
            • bleman Re: Dobrze robisz, szansa na randkę w takiej 24.01.06, 18:42
              > Takie zaczepki są niemożliwie wqrwiające.

Domyslam sie :/, ale i tak czlowieka potem cisnie, ma wyrzutu z nie sprobowal :/
              wiesz rzadko sie spotyka dziewczyny na widok ktorych czlowiek sie usmiecha badz
              zapiera mu dech w piersiach ;-)
              • diablica.26 Nie powinienes robic sobie wyrzutów, żadna 25.01.06, 12:57
                normalna dziewczyna nie pójdzie na taki podryw (chyba, że się zakocha od
                pierwszego wejrzenia, co się rzadko zdarza :P). Usłyszałbyś najwyżej "dziękuję,
                nie", a w wersji hard sp.....
                • pavvka Re: Nie powinienes robic sobie wyrzutów, żadna 25.01.06, 13:01
                  diablica.26 napisała:

> normalna dziewczyna nie pójdzie na taki podryw

A na jaki podryw normalna dziewczyna pójdzie?
                  • diablica.26 Re: Nie powinienes robic sobie wyrzutów, żadna 25.01.06, 13:13
                    Poproszę inny zestaw pytań :P
                    Nie mam pojęcia, przydałoby się spytać jakiegos Kalibabki czy innego fachowca od
                    tych spraw :)
                    • pavvka Re: Nie powinienes robic sobie wyrzutów, żadna 25.01.06, 13:15
                      A na Ciebie co by podziałało?
                      • diablica.26 Re: Nie powinienes robic sobie wyrzutów, żadna 25.01.06, 13:24
                        Trudno powiedziec, zalezy od osoby i od sytuacji :)
                        • pavvka Re: Nie powinienes robic sobie wyrzutów, żadna 25.01.06, 13:26
                          To może podaj przykład czegoś co podziałało
                          • diablica.26 Re: Nie powinienes robic sobie wyrzutów, żadna 25.01.06, 13:29
                            No dobra :)
                            Chodzilismy razem na kurs i dostałam propozycję urwania się aby pójść na browca.
                            I od tego czasu żyjemy długo i szczęśliwie ;)
                            • pavvka Re: Nie powinienes robic sobie wyrzutów, żadna 25.01.06, 13:40
                              No OK, ale czym Cię tak ujął, że byłaś chętna z nim się urwać? Czy urwałabyś
                              się z kimkolwiek? ;-)
                              • diablica.26 Re: Nie powinienes robic sobie wyrzutów, żadna 25.01.06, 13:43
                                Z kimkolwiek na pewno nie, my już się trochę znaliśmy, fizycznie mi się podobał
                                no i cos zaiskrzyło. Nie ma idealnej recepty, każdy przypadek jest inny.
    • tom.machine Re: Do Z 24.01.06, 19:02
      Sorry ale wkurzył mnie ten telefon i rzuciłem nim o wersalke. ale jeszcze
      spróbuje choć wkurza mnie tracenie czasu na konfiguracje . W moim jest troszkę
      inaczej niż w opisie. Acha zarejestrowałem się w darmówce dobrze zrobiłem? Och
      ten mój słomiany zapał...
      • diablica.26 Re: Do Z 24.01.06, 19:07
        cały wątek o Tobie a Ty o telefonie :P
        • tom.machine Re: Bo nie wiem co powiedzieć. Jestem skromny 24.01.06, 19:12

• tom.machine Re: I w dobrym tonie będzie zachować neutralność 24.01.06, 19:17
            Powiem tylko że boje się tego co napisałem w sygnaturce.
            • diablica.26 Re: I w dobrym tonie będzie zachować neutralność 24.01.06, 19:18
              To chociaz na mejla napisz, co o tym myslisz, ciekawa jestem :)))
    • kocia_noga Re: O Tomku 25.01.06, 11:56
      zlotoslanos napisała:

> to forum temu nie sprosta. Jest tu masa fajnych osób do rozmów ale czy nie
      > szkoda tracić czasu akurat na wylewanie tu żali , gdzie wielkim trafem byłoby
      > znaleść sobie wolną partnerkę?

Wiesz, czasem ktoś jest męski, przystojny i ma dobry zawód jak twój były, a
      mimo to może miec kłopoty ze związaniem się na stałe. Jak twój były - bo nie
      sądzę, żebyście rozeszli się z braku miłości.Myślę, że z braku umiejętności
      dobrego, ludzkiego współżycia z drugim człowiekiem. Wybacz, że tak piszę jawnie
      co o tym myślę, mimo że nie wiem o powodach twojego rozstania nic poza tym, co
      tu czasem napomknęłas.Tomek jest młody i chce się zmieniać, więc ma szansę.
      Kiedy będzie gotowy na związek okaże się, że kobieta jego zycia sama się
      znajdzie.Na razie widze to tak, że trzeba mu pracy nad sobą.Jesli się zwiąże
      przedwcześnie, straci motywację.
      • pavvka Re: O Tomku 25.01.06, 12:38
        kocia_noga napisała:

> Tomek jest młody i chce się zmieniać, więc ma szansę.

Na razie to on chce się wypłakać i żeby go zrozumiano, a na próby zmieniania
        reaguje alergicznie.

Zresztą mam wątpliwości co do wartości całej tej analizy. Facet raz tworzy se
        byt wirtualny chamowaty i bezczelny, za chwilę drugi wrażliwy i czuły. Skąd
        wiadomo, że ten nowy jest prawdziwy, lub choćby prawdziwszy (w sensie: bardziej
        podobny do jego osobowości w realu)?
        • diablica.26 Re: O Tomku 25.01.06, 12:49
          pavvka napisał:
          > Zresztą mam wątpliwości co do wartości całej tej analizy. Facet raz tworzy se
          > byt wirtualny chamowaty i bezczelny, za chwilę drugi wrażliwy i czuły. Skąd
          > wiadomo, że ten nowy jest prawdziwy, lub choćby prawdziwszy (w sensie: bardziej
          >
          > podobny do jego osobowości w realu)?

hmmm, trzeba by zapytać się Zlotos, ona go zna osobiscie :)
          Mi się wydaje, że jest sympatycznym facetem, tylko ma skłonności do depresyjnych
          nastrojów.
        • kocia_noga Re: O Tomku 25.01.06, 15:58
          pavvka napisał:

Facet raz tworzy se
          > byt wirtualny chamowaty i bezczelny, za chwilę drugi wrażliwy i czuły.

Ja go widzę jako tego chamowatego, bo to w sytuacjach gdy traci kontrolę nad
          sobą wychodzi.Mam na mysli jego reakcję na żarty kochanicy.I nie byłoby
          problemu, bo sa kobiety, dla których chamstwo faceta jest czymś naturalnym,
          miłym i ekscytującym dodatkiem, a kultura osobista - nudziarstwem, a więc
          byłoby wszystko ok, gdyby Tomek chciał na tym poziomie poprzestać, a mnie się
          widzi, że on chce czegoś więcej.Ale oczywiście tak sobie spekuluje, nie pisze
          tu prawd objawionych.Wydaje mi się, że on ma wyższe aspiracje niż dresik.
          • bitch.with.a.brain Re: O Tomku 25.01.06, 16:06
            nie ma nic gorszego niż dresik z aspiracjami:)
            • niedowiarek1 Re: O Tomku 25.01.06, 16:09
              no i masz ci los.do tego trzeba mieć szerokie karczycho a tomek takiego nie
              ma.Pozwólcie mu znaleść swoje miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka