Dodaj do ulubionych

Manifa coraz bliżej

24.02.06, 13:28
Już wiadomo co bedzie sie działo w Polsce 5 marca:

www.feminoteka.pl/news.php?readmore=272
A teraz odrobina stolicocentryzmu;)
O warszawskiej manifie mozna poczytać:
porozumienie.nongov.pl/
Jest też do ściągnięcia plakat, moze ktoś(a) wydrukuje i powiesi w
pracy,szkole, na uczelni.
Obserwuj wątek
    • pink.freud Re: Manifa coraz bliżej 24.02.06, 13:31
      Prześlij akt to powieszę:)))
      • bitch.with.a.brain Re: Manifa coraz bliżej 24.02.06, 13:37
        Odbierz maila. Ale tego nie musisz wieszać w pracy:)
        • pink.freud Re: Manifa coraz bliżej 24.02.06, 13:43
          Dzięki, a pod kościołem? Kolorystyka w sam raz na klepsydrę;)))
          Hmm.. a coś pokolorowanego?:)
          • bitch.with.a.brain Re: Manifa coraz bliżej 24.02.06, 13:45
            Oczywiscie,że pod kościołem.
            Zwróć uwagę na jakże symboliczny układ moich rąk,zupełnie jak ramiona krzyża:)
            • pink.freud Re: Manifa coraz bliżej 24.02.06, 13:46
              Bym zwrócił, ale to i owo mi kompozycję zakłóca:)))
              • bitch.with.a.brain Re: Manifa coraz bliżej 24.02.06, 13:47
                Nie wiem co tam zakłóca kompozycje, moim zdaniem udało się nam (mnie i
                fotografowi) uzyskac bardzo fajny efekt i ciekawe ułożenie ciała
                • pink.freud Re: Manifa coraz bliżej 24.02.06, 13:50
                  Chodzi właśnie o ten fajny efekt, jakoś nie mogę skupić sie na martyrologii;)))
                  Masz może ujecie z drugiej strony?:PPP
                  • bitch.with.a.brain Re: Manifa coraz bliżej 24.02.06, 13:51
                    mam z każdej strony ujęcia:)
                    ale teraz twoja kolej na wyslanie aktu:)
                    • pink.freud Re: Manifa coraz bliżej 24.02.06, 13:57
                      Jedyne bezalkoholowe fotki jakie miałem już masz, a i tak zrobiłem je na żądanie jednej bardzo sympatycznej foremki, która nie przestawała mi wiercić dziurę w brzuchu;)))
                      • bitch.with.a.brain Re: Manifa coraz bliżej 24.02.06, 14:11
                        w takim razie nie obejrzysz mnei z innej strony:)
                        • pink.freud Re: Manifa coraz bliżej 24.02.06, 14:12
                          Hehe.. już widziałem:)))
    • bleman hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 15:35
      Baloniki, wata cukrowa itd ?
      • bitch.with.a.brain Re: hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 16:37
        Jak chcesz to przyniosę Ci balonika:)
        • dziewice Re: hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 21:01
          ja nie chce :).

bitch.with.a.brain napisała:

> Jak chcesz to przyniosę Ci balonika:)
          • bitch.with.a.brain Re: hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 22:43
            tobie nie proponuję baloników
            • dziewice Re: hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 23:05
              wiem, ale ja bym ich nie chcial. :)

> tobie nie proponuję baloników
              • bitch.with.a.brain Re: hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 23:05
                a właściwie dlaczego nie chcesz balonika ode mnie?
                • dziewice Re: hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 23:07
                  bo wiem, ze i tak bys mi nie dala :)

> a właściwie dlaczego nie chcesz balonika ode mnie?
                  • bitch.with.a.brain Re: hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 23:08
                    nieprawda. Mogę ci dać balonika.
                    ale ty przecież nie chcesz:)
                    • dziewice Re: hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 23:11
                      naprawde? ja tez dostane? :)

> nieprawda. Mogę ci dać balonika.
                      > ale ty przecież nie chcesz:)
                      • bitch.with.a.brain Re: hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 23:13
                        tylko sie zadeklaruj wczesniej, to wezme dwa baloniki :)
                        • dziewice Re: hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 23:14
                          no nie wiem, a jak nam zrobia wspolne zdjecie? i bedziemy na pierwszej stronie GW?

> tylko sie zadeklaruj wczesniej, to wezme dwa baloniki :)
                          • bitch.with.a.brain Re: hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 23:17
                            No na Paradzie równosci zrobili mi trochę zdjeć, ale to byli jacyś zagraniczni
                            reporterzy więć w GW nie byłam :)

ale mysle,że Ty, ja i balonik to akurat na okładkę Gazety sie nadaje:)
                            • dziewice Re: hmmm a beda jakies atrakcje ? 24.02.06, 23:19
                              no wlasnie, a pozniej bede bezdomny. :)

> No na Paradzie równosci zrobili mi trochę zdjeć, ale to byli jacyś zagraniczni
                              > reporterzy więć w GW nie byłam :)
                              >
                              > ale mysle,że Ty, ja i balonik to akurat na okładkę Gazety sie nadaje:)
                              >
                              >
                • ggigus a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:19
                  jak chcesz przyniesc balonika?
                  • bitch.with.a.brain Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:21
                    na manifie bedę, pisalam o imprezie benefitowej viva la manifa
                    • dziewice Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:23
                      idziesz na vive SAMA?

> na manifie bedę, pisalam o imprezie benefitowej viva la manifa
                      • bitch.with.a.brain Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:24
                        no własnie nie wiem czy tam bedę,ale jeśli tak to sama. Na miejscu na pewno
                        kogoś znajomego spotkam
                        • dziewice Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:28
                          a bedzie przy wejsciu Feministka selektorka ? ;)

> no własnie nie wiem czy tam bedę,ale jeśli tak to sama. Na miejscu na pewno
                          > kogoś znajomego spotkam
                          • bitch.with.a.brain Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:31
                            mam nadzieję,że nie,bo ja jestem mało trędi i przez żadną lans selekcje nie
                            przejde:(
                            • ggigus wybacz ciekawosc, to w koncu bedziesz na manifie, 24.02.06, 23:32
                              czy nie?
                              • dziewice Re: wybacz ciekawosc, to w koncu bedziesz na mani 24.02.06, 23:33
                                ggigus PRZECIEZ NAPISALA CI ZE BEDZIE:), dlaczego zawsze pytasz dwa albo trzy razy?

ggigus napisała:

> czy nie?
                                • ggigus 1) pytam b. 2) innym poscie zapowiadala, ze jej 24.02.06, 23:34
                                  nie bedzie 3)wyjasniam niejasnosci
                                  • bitch.with.a.brain Re: 1) pytam b. 2) innym poscie zapowiadala, ze j 24.02.06, 23:36
                                    podaj post w którym zapowiadalam ,że mnie nei bedzie.
                                    od początku pisalam,że na manifie będę, ale nie będę mogla być na benefitowej
                                    imprezie viva la manifa
                                    • dziewice Re: 1) pytam b. 2) innym poscie zapowiadala, ze j 24.02.06, 23:37
                                      czy wierzysz w przeznaczenie ;)

> podaj post w którym zapowiadalam ,że mnie nei bedzie.
                                      > od początku pisalam,że na manifie będę, ale nie będę mogla być na benefitowej
                                      > imprezie viva la manifa
                                      • bitch.with.a.brain nie 24.02.06, 23:42

• dziewice Re: nie 24.02.06, 23:43
                                          wyczerpujaca odpowiedz :) heheh

>
                                          • bitch.with.a.brain Re: nie 24.02.06, 23:45
                                            a co wiecej mialam napisac?
                                            • dziewice Re: nie 24.02.06, 23:45
                                              nie wiem..., ale moglo mnie to przeciez zranic...

> a co wiecej mialam napisac?
                                              • bitch.with.a.brain Re: nie 24.02.06, 23:47
                                                a wolałbyś,żebym wierzyla w przeznaczenie?
                                                • dziewice Re: nie 24.02.06, 23:53
                                                  nie, sam nie wiem

> a wolałbyś,żebym wierzyla w przeznaczenie?
                                                  • bitch.with.a.brain Re: nie 24.02.06, 23:58
                                                    no wiesz,mogło mnie to zranic:)
                                                  • dziewice Re: nie 24.02.06, 23:59
                                                    ojej nie chcialem, chetnie dalbym CI bukiet kwiatow, ale wtedy zabije mnie Twoj
                                                    facet a mnie wywali z domu Kobieta.

> no wiesz,mogło mnie to zranic:)
                                                  • bitch.with.a.brain Masz maila:) 25.02.06, 00:02
                                                    bukiet kwiatów mile widziany, mój facet akceptuje wszelkie formy adorowania tak
                                                    cudownej istoty jaką jestem jeśli tylko nie ma kontaktu fuzycznego:)
                                                  • dziewice Re: Masz maila:) 25.02.06, 00:27
                                                    na przyklad podanie reki ? ;)

> bukiet kwiatów mile widziany, mój facet akceptuje wszelkie formy adorowania tak
                                                    > cudownej istoty jaką jestem jeśli tylko nie ma kontaktu fuzycznego:)
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Masz maila:) 25.02.06, 00:31
                                                    to jeszcze jest do zaakceptowania.
                                                    Zreszta zależy jaki kontakt i z kim. Niektorym jego kumplom siadam na kolanach i
                                                    jest ok:)
                                                  • dziewice Re: Masz maila:) 25.02.06, 00:36
                                                    a widzialas ich jeszcze pozniej ?

> to jeszcze jest do zaakceptowania.
                                                    > Zreszta zależy jaki kontakt i z kim. Niektorym jego kumplom siadam na kolanach
                                                    > i
                                                    > jest ok:)
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Masz maila:) 25.02.06, 00:37
                                                    wiele razy:)
                                                  • dziewice Re: Masz maila:) 25.02.06, 00:44
                                                    a co tam u babci?

> wiele razy:)
                                                    >
                                                    >
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Masz maila:) 25.02.06, 00:47
                                                    ????????????????
                                                  • dziewice Re: Masz maila:) 25.02.06, 00:50
                                                    ogladanie TV zakonczylem na erze reklamy Statoil gdzie zapamietalem " a co tam u
                                                    babci?" :)

> ????????????????
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Masz maila:) 25.02.06, 00:51
                                                    ja nigdy nie spedzalam zbyt wiele czasu przed tv wiec nie znam reklam
                                                  • dziewice Re: Masz maila:) 25.02.06, 00:56
                                                    nie ogladalas nigdy bajek na zagranicznych kanalach? dextera? atomowek? roko i
                                                    jeko swiat i wielu innych ktorych nazw juz nie pamietam...

> ja nigdy nie spedzalam zbyt wiele czasu przed tv wiec nie znam reklam
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Masz maila:) 25.02.06, 00:58
                                                    kiedy byłam w wieku odpowiednim do ogladania bajek nie mielismy zagranicznych
                                                    kanałów. Zreszta telewizor był takiej jakości,że nawet filmy na jedynce sie
                                                    ciezko ogladalo
                                                  • dziewice Re: Masz maila:) 25.02.06, 01:00
                                                    ja bajko ogladalem z kolegami (mieskalismy w czterech w trzech pokojach) i rano
                                                    przed wyjsciem do pracy mielismy niezly ubaw :)

> kiedy byłam w wieku odpowiednim do ogladania bajek nie mielismy zagranicznych
                                                    > kanałów. Zreszta telewizor był takiej jakości,że nawet filmy na jedynce sie
                                                    > ciezko ogladalo
                                    • ggigus alez chetnie 24.02.06, 23:40
                                      oto cytat

Gazeta.pl > Forum > Kobieta

Piątek, 24 lutego 2006

Feminizm

Manifa 2006
                                      Autor: bitch.with.a.brain ☺
                                      Data: 16.02.06, 12:09

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
                                      To juz niedłyo, 5 marca!
                                      Ktoś z tego forum się wybiera?

Wyposażenie na manifę można zakupić:
                                      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3080450
                                      W najbliższą sobotę odbedzie sie też impreza benefitowa Viva La Manifa
                                      Info:
                                      www.feminoteka.pl/news.php?readmore=227
                                      Ja sie neistety nie mogę pojawić bo bedę w pracy:((((
                                      • bitch.with.a.brain Re: alez chetnie 24.02.06, 23:42
                                        zapraszam na korepetycje pod tytułem: czytanie ze zrozumienie:)

W najbliższą sobotę odbedzie sie też impreza benefitowa Viva La Manifa
                                        Ja sie neistety nie mogę pojawić bo bedę w pracy:((((

Tam było wyraźnie napisane,ze nie bede na imprezie Viva la manifa.
                                        A nei było ani slowa o mojej obecnosci na samej manifie
                                        • ggigus aha, masz racje 25.02.06, 00:02
                                          nie moja wina, ze piszesz w sposob dopuszczajacy wiele interpretacji
                                        • ggigus widzisz sama, bitch, dziewice np. zrozumial 25.02.06, 00:05
                                          twoj post tak samo blednie jak ja
                                          polecam koerpetycje - klarowne pisanie
                                          • bitch.with.a.brain Re: widzisz sama, bitch, dziewice np. zrozumial 25.02.06, 00:07
                                            ale co tam było niejasno napisane????Było: będzie impreza,ja sie nie pojawie,bo
                                            bede w pracy.

Przeciez tam nei było ani slowa o manifie!!!
                                            • ggigus no wlasnie to ostatnie zdanie mozna bylo roznie 25.02.06, 00:09
                                              zrozumiec, jak sama masz okazje zauwazyc
                                              • johnny-kalesony Re: no wlasnie to ostatnie zdanie mozna bylo rozn 25.02.06, 15:12
                                                Gigi, spróbuj zacząć nosić minióweczki. Świat stanie się wówczas bardziej
                                                kolorowy, zasię Ty sama - mniej czepialska.

Pozdrawiam
                                                Keep Rockin'
                                                • ggigus alez johnny 26.02.06, 17:01

na jakiej podstawie wysuwasz wnioski co do mojej garderoby? kad wiesz, ze mini
                                                  nie nosze?
                                                  jestem czepialska feminista w mini, malo tego, nosze mini chetnie zima, bo nie
                                                  uwazam, zeby spodnie byly cieplejsze
                                                  co wiaze wg ciebie spodnice z czepialskoscia?
                                                  bylabym ciekawa
                                      • dziewice Re: alez chetnie 24.02.06, 23:42
                                        Giggus, ale zalatwilismy dla jej szefa bilety na balet i wtedy jego Zona umowila
                                        sie z pedikiurzystka, a Bitch ma wolne
                            • dziewice Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:32
                              to bedzie mozna zrobic alternatywna impreze odpadow :)

> mam nadzieję,że nie,bo ja jestem mało trędi i przez żadną lans selekcje nie
                              > przejde:(
                              • bitch.with.a.brain Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:34
                                nie chce być odpadem:(((((
                                • dziewice Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:36
                                  ja tez nie chce zebys byla :), chcialabys byc Krolowa Viva La Fmina?

> nie chce być odpadem:(((((
                                  • bitch.with.a.brain Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:37
                                    Yes,yes, yes! jak mawia boski Kazio:)
                                    • dziewice Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:39
                                      nie znam kasia, a jak powinna byc ubrana taka Queen of tha impreza ?

> Yes,yes, yes! jak mawia boski Kazio:)
                                      • bitch.with.a.brain Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:43
                                        nie wiem jak ma wyglądać,pisalam ci już,że ja jestem mało lansiarska.Taka szara
                                        myszka ze mnie;)I mnie do żadnego klubu nie wpuszczą:(
                                        • dziewice Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:45
                                          a ja sobie wyobrazalem Ciebie, ze masz koloru kosci sloniowej skorzany plaszcz,
                                          a pod nim wieczna mini i jakies szpilki, blond farbowane wlosy i biale tipsy :)

> nie wiem jak ma wyglądać,pisalam ci już,że ja jestem mało lansiarska.Taka szara
                                          > myszka ze mnie;)I mnie do żadnego klubu nie wpuszczą:(
                                          • bitch.with.a.brain Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:47
                                            wygladałabym okropnie.

Pomijając już to,że nie mam chwilowo kasy na tipsy ani na farbowanie wlosów.
                                            Zresztą jako blondynka jestem mało interesująca.
                                            • dziewice Re: a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:49
                                              to byl taki, zart, a z farbowaniem to super, przynajmniej od tego smierdzacego
                                              amoniaku nie wylisiejesz :)

> wygladałabym okropnie.
                                              >
                                              > Pomijając już to,że nie mam chwilowo kasy na tipsy ani na farbowanie wlosów.
                                              > Zresztą jako blondynka jestem mało interesująca.
                                • ggigus haaaalllo bitch!!! to w koncu bedziesz na manifie 24.02.06, 23:37
                                  czy nie????
                                  mozesz zaspokoic moja ciekawosc?
                                  jesli podajesz sprzeczne inf. ,musisz sie liczyc z tym, ze cie beda dopytywac
                                  • dziewice Re: haaaalllo bitch!!! to w koncu bedziesz na man 24.02.06, 23:38
                                    przeciez napisala CI ze nie BEDZIE :)

ggigus napisała:

> czy nie????
                                    > mozesz zaspokoic moja ciekawosc?
                                    > jesli podajesz sprzeczne inf. ,musisz sie liczyc z tym, ze cie beda dopytywac
                                  • dziewice Re: haaaalllo bitch!!! to w koncu bedziesz na man 24.02.06, 23:39
                                    czy ja CI nie wystarcze? :)

ggigus napisała:

> czy nie????
                                    > mozesz zaspokoic moja ciekawosc?
                                    > jesli podajesz sprzeczne inf. ,musisz sie liczyc z tym, ze cie beda dopytywac
                    • ggigus O! a pisalas, ze cie na manifie nie bedzie 24.02.06, 23:23

• abaddon_696 Widzę, że dziś musisz się wyszaleć. 24.02.06, 23:56

• dziewice Re: Widzę, że dziś musisz się wyszaleć. 24.02.06, 23:58
        3 miesiace temu widzialem w tramwaju goscia w czapce czarno/szarej z pionowymi
        napisami abaddon to Ty ?:)

hehe

abaddon_696 napisał:

>
        • abaddon_696 Nie, nazywam się inaczej 25.02.06, 00:00

• dziewice Re: Nie, nazywam się inaczej 25.02.06, 14:20
            czy masz cissp?

abaddon_696 napisał:

>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka