evita_duarte 25.02.06, 07:06 Pobawilam sie troche i sa nowe zdjecia na galerii. Tym razem dalam upust wlasnym narcystycznym ciagotom i sie pokazalam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: oto ja :) 25.02.06, 10:57 wczesnie stajesz ;) evita_duarte napisała: > Pobawilam sie troche i sa nowe zdjecia na galerii. Tym razem dalam upust > wlasnym narcystycznym ciagotom i sie pokazalam Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Tak w ubraniu? Bu... 25.02.06, 11:43 A tak na serio - mozaiki, posteryzacja, prześwietlenie... Jeżeli chciałaś się pokazać, to po co się chowasz? Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Tak w ubraniu? Bu... 25.02.06, 14:07 i co oczekiwalas nic specjalnego nie wymyslilas ! Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte :) 25.02.06, 14:37 feel_good_inc napisał: > A tak na serio - mozaiki, posteryzacja, prześwietlenie... Jeżeli chciałaś się p > okazać, to po co się chowasz? > Pokazalam tyle co chcialam, dokladnie tyle :). Zapewniam Cie ze po tych zdjeciach wnikliwy obserwator poznalby mnie na ulicy, Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: :) 25.02.06, 14:39 pierwsze zdjecie jest niezle evita_duarte napisała: > feel_good_inc napisał: > > > A tak na serio - mozaiki, posteryzacja, prześwietlenie... Jeżeli chciałaś > się > p > > okazać, to po co się chowasz? > > > > Pokazalam tyle co chcialam, dokladnie tyle :). Zapewniam Cie ze po tych > zdjeciach wnikliwy obserwator poznalby mnie na ulicy, > Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Kobieca logika :D 26.02.06, 00:47 evita_duarte napisała: > Pokazalam tyle co chcialam, dokladnie tyle :). Zapewniam Cie ze po tych > zdjeciach wnikliwy obserwator poznalby mnie na ulicy, Powinienem był przewidzieć, że "pokazać" będzie znaczyło "ukryć" ;) Poznać pewnie by poznał, ale ma się to nijak do pokazywania siebie. Tę galerię powinnaś nazwać "zabawa w chowanego" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Phi 26.02.06, 00:54 Sa zdjecia widoczne. Niektore ukryte, ale nie wszystkie. Poza tym czy to nie wy- faceci mowicie, ze tajemniczosc jest lepsza od oczywistosci? CHcesz wiedziec dlaczego nie chce pokazac sie zupelnie? Mniedzy innymi z powodu takich watkow: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=37460135 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=37460135&a=37472021 Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte zajrzalam tam znow do watku o Naumie 26.02.06, 16:01 i te komentarze sa okropne, Dzieki, jak ktos ma mnie w ten sposob komentowac to wole sie ukryc:/ Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: zajrzalam tam znow do watku o Naumie 26.02.06, 16:50 Co to jest ta Nauma/ten Naum? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: zajrzalam tam znow do watku o Naumie 26.02.06, 16:54 totalna_apokalipsa napisała: > Co to jest ta Nauma/ten Naum? Chyba ten Nauma:) Autor zalinkowanego przez KF bloga z jego zdjeciami. Dostalo mu sie kilka niemilych komentow np. tad skomentowal biust jego dziewczyny etc Niesmaczne po prostu, dlatego ja sobie daruje pokazywanie siebie bez filtra. Tu masz linka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=37460135 Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Aż strach się bać ;) 26.02.06, 22:13 evita_duarte napisała: > Sa zdjecia widoczne. Niektore ukryte, ale nie wszystkie. Poza tym czy to nie wy > - > faceci mowicie, ze tajemniczosc jest lepsza od oczywistosci? CHcesz wiedziec > dlaczego nie chce pokazac sie zupelnie? Mniedzy innymi z powodu takich watkow: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=37460135 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=37460135&a=37472021 O, widzę że KF znów postanowiła się na kimś powyżywać. I to na tyle skutecznie, że dostała się na stałe do ekranu powitalnego ;) Po czymś takim rzeczywiście lepiej się nie pokazywać, bo od forumowiczek usłyszysz, żeś brzydka, a od forumowiczów, że masz piersi obwisłe... Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Aż strach się bać ;) 27.02.06, 00:55 feel_good_inc napisał: > > O, widzę że KF znów postanowiła się na kimś powyżywać. I to na tyle skutecznie, > że dostała się na stałe do ekranu powitalnego ;) > Po czymś takim rzeczywiście lepiej się nie pokazywać, bo od forumowiczek usłysz > ysz, żeś brzydka, a od forumowiczów, że masz piersi obwisłe... > Jakiekolwiek komentarze wygladu bylyby glupie. Wole zeby oceniac zdjecia a nie osoby na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: oto ja :) 26.02.06, 14:11 Inaczej sie pisze z osobą z którą się wie jak wyglada.Na podstawie foty mozna wiele wyczytać.Fajnie ze pokazałaś swoje oblicze Evita.Foty kapitalne,czego nie mozesz zobaczyć sam sobie dopowiedz a intuicja nie zawodzi. Odpowiedz Link Zgłoś