Dodaj do ulubionych

Holiday - Medulin - Chorwacja

20.01.09, 16:06
Duży hotel wyremontowany, dobrą obsługa. Dla dzieci gry i zabawy, dla dorosłych aqua aerobic, turnieje piłki wodnej. Idealne miejsce dla tych którzy lubią poranny jogging. W miejscowości plaża piaszczysta (dość wąska i w szczycie sezonu zatłoczona) Zatoka bardzo płytka łagodne zejście. Przy hotelu dużo zielonego terenu, można opalać się na łące lub przy hotelowym basenie na leżakach. Odradzam pokoje na morze. Jest w nich gorąco i głośno. Pokoje od drugiej strony bez balkonu ale za to sa chłodniejsze i cichsze. Nowe meble. Łazienki w b. dobrym stanie. Wielki plus dla kuchni hotelowej. Posiłki dużo i smacznie, potrawy duszone, grilowane, dużo jarzyn i super desery. Kolejny "+" - to blisko tu z Polski. Ja wybrałam się autokarem z Sindbadem, podróż szybka i sprawna.
Obserwuj wątek
    • Gość: bogusia29 Re: Holiday - Medulin - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 16:50
      Polecam. Byłam również z Sindbadem w 2007roku. Od początku do końca
      wszystko dopięte na ostatni guzik. Hotel czysty, pokoje mieliśmy bez
      balkonu, czyściutkie, ładne nowe meble, pościel i ręczniki
      codziennie zmieniane. Super miejsce na wakacje.
      • Gość: rezydent Re: Holiday - Medulin - Chorwacja IP: 83.238.214.* 30.01.09, 15:24
        Zgadzam się pozdrawiam wszystkich serdecznie:))
        • Gość: anna Re: Holiday - Medulin - Chorwacja IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 18:53
          mam pytanie a jak długo się jedzie autokarem ja jadę z sinbadem z Wrocławia
          • Gość: bomir Re: Holiday - Medulin - Chorwacja IP: 77.252.172.* 02.05.09, 20:50
            Opis zachęcający. Proszę o informację o cenach - w lipcu.
            Z góry dziękuję. Pozdro. dla CRO maniaków
            • Gość: anna Re: Holiday - Medulin - Chorwacja IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.09, 18:36
              Ceny możesz sprawdzić na stronie SINDBADA al to z przejazdem !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka