Dodaj do ulubionych

nowe forum:)

01.03.06, 22:22
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37507
Obserwuj wątek
    • bitch.with.a.brain Re: nowe forum:) 01.03.06, 22:25
      wpisalam sie:)
    • totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 22:31
      Też się wpisałam i mam nawet więcej uśmiechów
      • dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 22:36
        bedzie cos z tym numerkiem czy nie bedzie ?
        totalna_apokalipsa napisała:

> Też się wpisałam i mam nawet więcej uśmiechów
        • totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 22:41
          wysłałam przed chwilą , ale dzisiaj mnie na gg nei ma
          • wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:10
            jak to Cie nie ma, jak jestes tutaj?:::)))))))))
            • totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:18
              Jestem tutaj, ale ukrywam sie przed światem dwoch komunikatorów, bo ciagle ktoś
              coś chce:)
              • wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:20
                szczegolnie ci, ktorzy chca nam robic masaze::))
                • totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:21
                  Ja się spodziewam, ze pwenego dnia to chyba juz i Dorna na swoim gg spotkam:))))))
                  • wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:22
                    moze juz go spotkalas ::::::)))))))))))))
                    • totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:24
                      a to zbok jeden i takie rzeczy wypisywał ? No tak, chyba masz rację , to musiał
                      być Dorn!
                      • dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:24
                        dobra dobra, wlaczaj gadu gadu :)

> a to zbok jeden i takie rzeczy wypisywał ? No tak, chyba masz rację , to musiał
                        > być Dorn!
        • bitch.with.a.brain Re: nowe forum:) 01.03.06, 22:43
          a jakie wy numerki planujecie??:)
          • johnny-kalesony Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:09
            Ja również się wpisałem ... i co z tego?

POzdrawiam
            Keep Rockin'
            • niedowiarek1 Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:11
              Przepraszam ale ja też się wpisałem.
              • totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:15
                Niedowiarek, twój wpis się nie liczy:)))Zeby mieć zaliczony trzeba załozyć nowy
                temat:)
                • niedowiarek1 Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:16

• totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:22
                    Tak lepiej:)
            • wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:15
              moze jestes podniecajacy dla wlasciciela ;)
              • niedowiarek1 Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:20
                kto ,ja? z taka fotą.
                • wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:21
                  kaleson, bo oznajmil, ze sie wpisal i zapytal sie - "no i co"?
                  wiec odpowiadam, ze jest taka opcja, ze moglby byc podniecajacy dla wlasciciela
                  tamtego forum.
                  • niedowiarek1 Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:22
                    Rozumiem
                  • totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:23
                    A to forum to nie twoje, przypadkiem?:))))))
                    • wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:24
                      moje? nie, to jest miod dla duszy, a raczej umyslu tada;;))
                      • totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:26
                        z Tadem jest ten problem, ze można go spotkać w kazdych okolicznościach - np. na
                        grzybobraniu, kiedy schylasz sie po muchomora znienacka słyszysz z boku: A
                        dleczego kropek jest sześć a nie siedem i czy to sprowokowało cię do schylenia
                        sie nad grzybem...
                        • wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:29
                          no ale sek w tym, ze dla tada nie jest problemem co widac jak sie schylisz po
                          tego grzyba::::::::::::))))))))))))))))))))
                          • dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:31
                            ja mysle, ze gdyby sie pojawil to w takiej okolicznosci nie zadawalby pytan
                            tylko wykorzystalby sytuacje sprzyjajaca gwaltowi

wasza_bogini napisała:

> no ale sek w tym, ze dla tada nie jest problemem co widac jak sie schylisz po
                            > tego grzyba::::::::::::))))))))))))))))))))
                            >
                            >
                            >
                            • totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:34
                              Tad jest nieustannie obserwowany przez desant Radia Maryja i nie moze
                              wykorzystywać sytuacji sprzyjajacej, bo RM wykorzysta sytuację sprzyjajacą i go
                              sfotografują w akcji , a potem zawiśnie w gablocie "Tych słuchaczy nie
                              wpuszczamy do ojca dyrektora"
                              • dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:35
                                myslisz ze ojciec bylby zazdrosny, za taka zdrade?

> Tad jest nieustannie obserwowany przez desant Radia Maryja i nie moze
                                > wykorzystywać sytuacji sprzyjajacej, bo RM wykorzysta sytuację sprzyjajacą i go
                                > sfotografują w akcji , a potem zawiśnie w gablocie "Tych słuchaczy nie
                                > wpuszczamy do ojca dyrektora"
                              • dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:37
                                czy teraz bede czekal miesiac az wlaczysz to co powinnas wlaczyc ?

> Tad jest nieustannie obserwowany przez desant Radia Maryja i nie moze
                                > wykorzystywać sytuacji sprzyjajacej, bo RM wykorzysta sytuację sprzyjajacą i go
                                > sfotografują w akcji , a potem zawiśnie w gablocie "Tych słuchaczy nie
                                > wpuszczamy do ojca dyrektora"
                                • wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:41
                                  a co Ty ja tak molestujesz.?
                                  • dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:43
                                    chce ja uwiesc a pozniej miec z nia duzo dzieci, ale to tajemnica.

wasza_bogini napisała:

> a co Ty ja tak molestujesz.?
                                    >
                                    >
                                    • wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:44
                                      czy to aby nie za duzo??
                                      • dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:45
                                        w sumie po co liczyc, 9 to tez kilka.
                                        wasza_bogini napisała:

> czy to aby nie za duzo??
                                        • wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:46
                                          ale czy jest taka plodna?
                                          • dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:47
                                            Ehem, bez takich prosze :).

wasza_bogini napisała:

> ale czy jest taka plodna?
                                • totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:42
                                  Nie, do jutra, dzisiaj spławiam mojego jak najbardziej realnego kolegę, który
                                  domaga sie karty do biblioteki, której nie oddam mu do 8 marca, a on błędnie
                                  zakłada, ze wpisywanie sie na gg mu coś przyspieszy.
                                  • dziewice 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:44

> Nie, do jutra, dzisiaj spławiam mojego jak najbardziej realnego kolegę, który
                                    > domaga sie karty do biblioteki, której nie oddam mu do 8 marca, a on błędnie
                                    > zakłada, ze wpisywanie sie na gg mu coś przyspieszy.
                                    • wasza_bogini Re: 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:45
                                      dlatego odda mu wlasnie w ten dzien, zeby mu wyrwac miecz zemsty z dloni.
                                      • dziewice Re: 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:47
                                        myslisz, ze uparl sie na te karte, nie po to ze jest mu ona faktycznie do czegos
                                        tam potrzebna, tylko po to ze chce sie z nia spotkac ? :) i teskni, a jego serce
                                        zwija sie z bolu, ale wylyslil sobie te karte zeby sie nie zorientowala ?

wasza_bogini napisała:

> dlatego odda mu wlasnie w ten dzien, zeby mu wyrwac miecz zemsty z dloni.
                                        • wasza_bogini Re: 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:48
                                          a ona go zwodzi, nikczemna::))]
                                          • dziewice Re: 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:48
                                            zawsze ja cierpie za miliony, co za sFiat.

wasza_bogini napisała:

> a ona go zwodzi, nikczemna::))]
                                            >
                                            • totalna_apokalipsa Re: 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:54
                                              Tak , to bywa, boże, ta strona sprawiła, ze ja sie turlam po dywanie i wyje do
                                              kompa - czy wy to czytaliście?:)))))))))))))

pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:G%C5%82upie_dowcipy_i_czysty_bezsens
                                              Ktoś tu Wikipedie poleca, tak?:)))))))))))))))))))))
                                              • dziewice Re: 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:58
                                                ktos.. umc umc umc.. ktos.. jack hirack... umc umc umc..
                        • johnny-kalesony Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:49
                          Czy to oznacza, że kiedy będę jechał rowerkiem, Tad wyłoni się znienacka zza
                          drzewa i zapyta: "Dlaczego szprych jest 36 a nie 32? Zdążyłem policzyć."

POzdrawiam
                          Keep Rockin'
                          • dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:51
                            mylisz Tada z Giggus
                            :)

johnny-kalesony napisał:

> Czy to oznacza, że kiedy będę jechał rowerkiem, Tad wyłoni się znienacka zza
                            > drzewa i zapyta: "Dlaczego szprych jest 36 a nie 32? Zdążyłem policzyć."
                            >
                            > POzdrawiam
                            > Keep Rockin'
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka