wasza_bogini 01.03.06, 22:22 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37507 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 22:31 Też się wpisałam i mam nawet więcej uśmiechów Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 22:36 bedzie cos z tym numerkiem czy nie bedzie ? totalna_apokalipsa napisała: > Też się wpisałam i mam nawet więcej uśmiechów Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 22:41 wysłałam przed chwilą , ale dzisiaj mnie na gg nei ma Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:10 jak to Cie nie ma, jak jestes tutaj?:::))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:18 Jestem tutaj, ale ukrywam sie przed światem dwoch komunikatorów, bo ciagle ktoś coś chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:20 szczegolnie ci, ktorzy chca nam robic masaze::)) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:21 Ja się spodziewam, ze pwenego dnia to chyba juz i Dorna na swoim gg spotkam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:22 moze juz go spotkalas ::::::))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:24 a to zbok jeden i takie rzeczy wypisywał ? No tak, chyba masz rację , to musiał być Dorn! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:24 dobra dobra, wlaczaj gadu gadu :) totalna_apokalipsa napisała: > a to zbok jeden i takie rzeczy wypisywał ? No tak, chyba masz rację , to musiał > być Dorn! Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: nowe forum:) 01.03.06, 22:43 a jakie wy numerki planujecie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:09 Ja również się wpisałem ... i co z tego? POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:11 Przepraszam ale ja też się wpisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:15 Niedowiarek, twój wpis się nie liczy:)))Zeby mieć zaliczony trzeba załozyć nowy temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:15 moze jestes podniecajacy dla wlasciciela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:21 kaleson, bo oznajmil, ze sie wpisal i zapytal sie - "no i co"? wiec odpowiadam, ze jest taka opcja, ze moglby byc podniecajacy dla wlasciciela tamtego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:23 A to forum to nie twoje, przypadkiem?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:24 moje? nie, to jest miod dla duszy, a raczej umyslu tada;;)) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:26 z Tadem jest ten problem, ze można go spotkać w kazdych okolicznościach - np. na grzybobraniu, kiedy schylasz sie po muchomora znienacka słyszysz z boku: A dleczego kropek jest sześć a nie siedem i czy to sprowokowało cię do schylenia sie nad grzybem... Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:29 no ale sek w tym, ze dla tada nie jest problemem co widac jak sie schylisz po tego grzyba::::::::::::)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:31 ja mysle, ze gdyby sie pojawil to w takiej okolicznosci nie zadawalby pytan tylko wykorzystalby sytuacje sprzyjajaca gwaltowi wasza_bogini napisała: > no ale sek w tym, ze dla tada nie jest problemem co widac jak sie schylisz po > tego grzyba::::::::::::)))))))))))))))))))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:34 Tad jest nieustannie obserwowany przez desant Radia Maryja i nie moze wykorzystywać sytuacji sprzyjajacej, bo RM wykorzysta sytuację sprzyjajacą i go sfotografują w akcji , a potem zawiśnie w gablocie "Tych słuchaczy nie wpuszczamy do ojca dyrektora" Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:35 myslisz ze ojciec bylby zazdrosny, za taka zdrade? totalna_apokalipsa napisała: > Tad jest nieustannie obserwowany przez desant Radia Maryja i nie moze > wykorzystywać sytuacji sprzyjajacej, bo RM wykorzysta sytuację sprzyjajacą i go > sfotografują w akcji , a potem zawiśnie w gablocie "Tych słuchaczy nie > wpuszczamy do ojca dyrektora" Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:37 czy teraz bede czekal miesiac az wlaczysz to co powinnas wlaczyc ? totalna_apokalipsa napisała: > Tad jest nieustannie obserwowany przez desant Radia Maryja i nie moze > wykorzystywać sytuacji sprzyjajacej, bo RM wykorzysta sytuację sprzyjajacą i go > sfotografują w akcji , a potem zawiśnie w gablocie "Tych słuchaczy nie > wpuszczamy do ojca dyrektora" Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:43 chce ja uwiesc a pozniej miec z nia duzo dzieci, ale to tajemnica. wasza_bogini napisała: > a co Ty ja tak molestujesz.? > > Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:45 w sumie po co liczyc, 9 to tez kilka. wasza_bogini napisała: > czy to aby nie za duzo?? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:47 Ehem, bez takich prosze :). wasza_bogini napisała: > ale czy jest taka plodna? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:42 Nie, do jutra, dzisiaj spławiam mojego jak najbardziej realnego kolegę, który domaga sie karty do biblioteki, której nie oddam mu do 8 marca, a on błędnie zakłada, ze wpisywanie sie na gg mu coś przyspieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:44 totalna_apokalipsa napisała: > Nie, do jutra, dzisiaj spławiam mojego jak najbardziej realnego kolegę, który > domaga sie karty do biblioteki, której nie oddam mu do 8 marca, a on błędnie > zakłada, ze wpisywanie sie na gg mu coś przyspieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:45 dlatego odda mu wlasnie w ten dzien, zeby mu wyrwac miecz zemsty z dloni. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:47 myslisz, ze uparl sie na te karte, nie po to ze jest mu ona faktycznie do czegos tam potrzebna, tylko po to ze chce sie z nia spotkac ? :) i teskni, a jego serce zwija sie z bolu, ale wylyslil sobie te karte zeby sie nie zorientowala ? wasza_bogini napisała: > dlatego odda mu wlasnie w ten dzien, zeby mu wyrwac miecz zemsty z dloni. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:48 a ona go zwodzi, nikczemna::))] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:48 zawsze ja cierpie za miliony, co za sFiat. wasza_bogini napisała: > a ona go zwodzi, nikczemna::))] > Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:54 Tak , to bywa, boże, ta strona sprawiła, ze ja sie turlam po dywanie i wyje do kompa - czy wy to czytaliście?:))))))))))))) pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:G%C5%82upie_dowcipy_i_czysty_bezsens Ktoś tu Wikipedie poleca, tak?:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: 8 marzec to dzien Kobiet? 01.03.06, 23:58 ktos.. umc umc umc.. ktos.. jack hirack... umc umc umc.. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:49 Czy to oznacza, że kiedy będę jechał rowerkiem, Tad wyłoni się znienacka zza drzewa i zapyta: "Dlaczego szprych jest 36 a nie 32? Zdążyłem policzyć." POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: nowe forum:) 01.03.06, 23:51 mylisz Tada z Giggus :) johnny-kalesony napisał: > Czy to oznacza, że kiedy będę jechał rowerkiem, Tad wyłoni się znienacka zza > drzewa i zapyta: "Dlaczego szprych jest 36 a nie 32? Zdążyłem policzyć." > > POzdrawiam > Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś