Dodaj do ulubionych

kara dla Polsatu

16.03.06, 21:49
www.krrit.gov.pl/informacje/komunikaty/kp2006/kp060316.pdf
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 21:56
      czy moglbym prosic o streszczenie?

--
      CEO
      • hans123 Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 22:00
        :)

Kara za program Wojewódzkiego z Kazimierą Szczuką.
        • dziewice Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 22:03
          w zwiazku z zaistniala sytuacja w pewnym krauje odechcialo mi sie tworczosci,
          foralnogalakrycznej.

--
          CEO
      • szczekaniepsa Co to jest feminizm? 17.03.06, 15:29
        Feminizm to aktywność społeczna na polu praw kobiet, a nie wyśmiewanie się z
        jednej z nich. Pani Szczuka swym zachowaniem nie przedstawiła nic poza własną
        postawą. Czy pani Szczuka działa w jakiejś organizacji kobiecej?
        • kocia_noga Re: Co to jest feminizm? 17.03.06, 16:01
          szczekaniepsa napisała:

> Feminizm to aktywność społeczna na polu praw kobiet, a nie wyśmiewanie się z
          > jednej z nich. Pani Szczuka swym zachowaniem nie przedstawiła nic poza własną
          > postawą. Czy pani Szczuka działa w jakiejś organizacji kobiecej?

Pani Szczuka jest pisarką, krytyczką literacką, piekną kobietą, osobą szeroko
          znaną z telewizji i feministką.W programie Wojewódzkiego nie występowała jako
          feministka tylko jako osoba znana lecz prywatna.To mochery podkreslają jej
          feminizm w tej całej na nią nagonce.
    • heretic_969 To jakaś groteska. 16.03.06, 22:03
      Skąd ludzie z Polsatu mieli wiedzieć co Szczuka powie?
      • dziewice Re: To jakaś groteska. 16.03.06, 22:04
        no wlasnie taki Jaruzelski to zawsze wiadomo, ze nic glupiego by nie palnal, a
        teraz tyle bab w TV.

--
        CEO
        • kot_behemot8 Re: To jakaś groteska. 16.03.06, 22:08
          dziewice napisał:

> no wlasnie taki Jaruzelski to zawsze wiadomo, ze nic glupiego by nie palnal, a
          > teraz tyle bab w TV.
          >
          > --
          > CEO

Ostatnio u Kuby w charakterze baby to nawet Urban wystąpił.
          • dziewice Re: To jakaś groteska. 16.03.06, 22:12
            Kuby? Kubisia? wyczuwam blizsza znajomosc.

--
            CEO
            • kot_behemot8 Re: To jakaś groteska. 16.03.06, 22:16
              dziewice napisał:

> Kuby? Kubisia? wyczuwam blizsza znajomosc.
              >
              > --
              > CEO

bardzo bliska, łóżkowa w dodatku (mam tv blisko wyrka)
              • dziewice Re: To jakaś groteska. 16.03.06, 22:26
                kot_behemot8 napisała:

> dziewice napisał:
                >
                > > Kuby? Kubisia? wyczuwam blizsza znajomosc.
                > >
                > > --
                > > CEO
                >
                >
                > bardzo bliska, łóżkowa w dodatku (mam tv blisko wyrka)

a czy to jest zdrowo tak?

--
                CEO
      • magnusg Re: To jakaś groteska. 17.03.06, 11:32
        "Skąd ludzie z Polsatu mieli wiedzieć co Szczuka powie?"
        Widze,ze masz problemy z logicznym mysleniem,wiec ci prosto i powoli
        wytlumacze,ze program nie byl na zywo i ludzie z Polsatu maja takie
        urzadzenia,dzieki ktorym moga czesc programu po nagraniu wyciac.Teraz
        zrozumiales,dlaczego Polsat ukarano?
        >
        • heretic_969 Re: To jakaś groteska. 17.03.06, 15:23
          To raczej Ty masz problemy z myśleniem, bo stacja nie ma obowiązku wycinać tego
          typu wypowiedzi - nie odpowiada za treść/poglądy swoich gości.
          • kocia_noga Re: To jakaś groteska. 17.03.06, 16:04
            heretic_969 napisał:

> To raczej Ty masz problemy z myśleniem, bo stacja nie ma obowiązku wycinać
            tego
            > typu wypowiedzi - nie odpowiada za treść/poglądy swoich gości.
            >
            Poza tym dlaczego miałaby niby wycinać? Szczuka nabijała się z świątobliwego
            tekstu i maniery z jaką go wypowiadano.
            Bez jaj, nawołujesz do cenzury? I to do cenzury obejmującej wyłącznie RM ?
          • en.door.fina Re: To jakaś groteska. 17.03.06, 19:29
            Qrcze, jak tak dalej pójdzie, to będzie musiała ;)
          • magnusg Re: To jakaś groteska. 18.03.06, 08:02
            O ile jest na zywo i stacja nie ma mozliwosci korekty to nie.Ale o ile ma
            wplyw,to jest odpowiedzialna za tresci przyekazywane w swoich programach.
      • en.door.fina Re: To jakaś groteska. 17.03.06, 19:26
        Chodzi o to, że ten program nie szedł na żywo. Polsat wiedział, co emituje. Mógł
        część wypowiedzi Szczuki wyciąć, a że tego nie zrobił.. mamy kolejną bzdurną aferę.
        Swoją drogą dopiero teraz widać, że PiS naprawdę może być groźny.
        • niedowiarek1 Re: To jakaś groteska. 17.03.06, 19:35
          Nie Pis a Radyjko Maryja jest grozne.
          • en.door.fina Re: To jakaś groteska. 17.03.06, 20:47
            niedowiarek1 napisał:

> Nie Pis a Radyjko Maryja jest grozne.

Nie. Każde sobie w sumie nie. Razem zaczynają dopiero być.. ;)
        • kocia_noga Re: To jakaś groteska. 17.03.06, 19:39
          en.door.fina napisała:

> Chodzi o to, że ten program nie szedł na żywo. Polsat wiedział, co emituje.
          Móg
          > ł
          > część wypowiedzi Szczuki wyciąć, a że tego nie zrobił.. mamy kolejną bzdurną
          af
          > erę.
          > Swoją drogą dopiero teraz widać, że PiS naprawdę może być groźny.

W sumie to fakt.Oni mogli wiedziec kto to mówi o tych kółkach rózańcowych i
          uznac że ewentualnie może to zostać odebrane jak naśmiewanie się z fizycznego (
          nie psychicznego :)) kalectwa.Z drugiej strony Kazia świetnie nasladowała tę
          gadkę a poza tym opowiedziała zabawną historyjke o cudzie pzrez tekst Buczek
          uczynionym.Już pisałam,że radiomaryjcy czy inne pisiory mogłyby to wykorzystać
          dla reklamy podwórkowych kółek rózańcowych, bo dzięki rwcytowaniu tekstu
          Szczuka z kolega znaleźli nocleg ni w pięć ni w dziewięc.Ale ich interesuje co
          innego, a ludzie będą dawać im forsę i tak, więc reklamy nie potrzebują.
          Hm..poza tym dadzą swoim fanom coś lepszego niż cud i to uczyniony dla jakiejś
          tfu Szczuki.Dadzą piękną opowiastkę o męczennicy i potworze oraz
          spektakl "potwór ukarany".
          • en.door.fina Re: To jakaś groteska. 17.03.06, 20:45
            Właśnie: 'opowiastke o męczennicy', 'o kpinie z cierpienia', 'o skandalicznym
            akcie społecznego chuligaństwa', 'o atakach na osobę słabszą, niemogacą się
            bronić'. Jakie to żenujące. Nie ma to jak hiper przesadyzm. Najbardziej mi żal,
            w tej całej aferze, Buczek, bo z niej, jej (pseudo)obrońcy robią także kaleke
            psychiczną, która nie jest w stanie sama odpowiedzieć albo której nie pozostawia
            się prawa do zignorowania wygłupu Szczuki, która końcem końców się nie popisała
            (ale to z kolei zupełnie inna sprawa ;)).
            • tezas : ) "Rzeczpospolita" dała komentarz nt Buczek... 17.03.06, 21:45
              ... ktorego po tej gazecie się jednak raczej nie spodziewałam, ale nie o tym
              chciałam napisać. POdobało mi się zacytowanie (na poważnie!) przez publicystę
              Brata Anzelma, którego niniejszym polecam:
              bratanzelm.blox.pl/html
              I teraz: czy wszytkie granice dewocji, ograniczenia i zwykłej głupoty są już
              przekraczane tak, że teksty - wydawałoby się w sposób oczywisty - ironiczne są
              brane na poważnie? Czy to tylko zwykły wypadek przy pracy?
              • en.door.fina Re: : ) "Rzeczpospolita" dała komentarz nt Bucze 17.03.06, 22:56
                dzięki za ten sznurek, bo niedawno usłyszałam o tym blogu i chciałam zacząć
                szukać ;)
                A w "Rzeczpospolitej" cytowanie "Brata" Anzelma wyglągało tak:
                "Czy Madzia jest święta? Tak uważa autor blogu Brata Anzelma: "(...) Na koniec
                przerażę Was przykładem autentycznej nienawiści feministek do Prawdziwych
                Kobiet: tu (pada adres internetowy) można obejrzeć ziejącą nienawiścią Szczukę
                (...) przedrzeźniającą Świętą Za Życia Madzię Buczek. Ostrzegam, MATERIAŁ
                DRASTYCZNY!!! Szczuka reprezentuje tu cywilizację śmierci, a Madzia Buczek
                Świętość i Dobro Radia Maryja."
              • en.door.fina Re: : ) "Rzeczpospolita" dała komentarz nt Bucze 17.03.06, 22:58
                I jeszcze jeden cytat na koniec z tej gazety:

"Kazimiera Szczuka przeprosiła Madzię Buczek: nie miała pojęcia o jej chorobie.
                Pelagia Buczek w to nie wierzy. - To niemożliwe. Jak mogła o tym nie wiedzieć -
                mówi.

Po tym, jak wybuchł skandal ze Szczuką, w sieci, anonimowo, również Madzię
                krytykuje wiele osób. Uważają, że mają do tego prawo, bo Madzia jest osobą
                publiczną.

Z forum www.prawica.net: Malkontent: "Ludziska. Ja się z Madzi z całą pewnością
                nie naśmiewam. Ale... mam problemy z tym... tonem?... intonacją głosu?... którym
                ona mówi. To faktycznie brzmi nienaturalnie. Jest to słodkie, ale takie jak miód
                sztuczny. Aż się prosi o parodię. I nie jest to wina Madzi, ale jakiegoś
                niepojętego zwyczaju wśród polskich księży, by mówić zatchnięto nadętym głosem
                (...) Ona ich po prostu naśladuje".

Inny użytkownik forum odpowiada: "Z tym sposobem mówienia księży, to też
                zauważyłem. Zwłaszcza właśnie w Radiu Maryja. Sądzę, iż Jezus Chrystus tak nie
                mówił".

Z bloga inkubator.blox.pl: "(...) Ona musiała przejść pranie mózgu. Podwórkowe
                kółka różańcowe? O losie... Nadaje z ekranu jak karabin tratatatatata w kółko to
                samo. Nie wyśmiewam jej jako osoby niepełnosprawnej tylko wydarzenie mediów,
                jakim jest jej program, żeby nie powiedzieć show. Ta kąśliwość bardziej jest
                skierowana do jej szefa niż do niej, bo myślę, że ona nie jest do końca świadoma
                swojej roli".

Kazimiera Szczuka: - Nie wiedziałam, kim jest Madzia Buczek. Przecież musiałabym
                być szalona gdybym chciała sama na siebie ukręcić taki bicz. Wiadomo, że
                publicznie nie wolno żartować z osób niepełnosprawnych. Na podstawie rozmowy z
                Madzią wiem, że jest bardzo inteligentna, interesuje się przedmiotami
                humanistycznymi i mogłaby iść na uniwersytet. Szanuję cudzą wiarę. Ale uważam,
                że nie powinna stawać się przedmiotem niczyjej manipulacji. Uważam, że wiara nie
                stoi w sprzeczności z rozumem. W każdym razie nie powinna."
                www.rzeczpospolita.pl/dodatki/dodatek2_060317/dodatek2_a_1.html
                • boykotka Re: : ) "Rzeczpospolita" dała komentarz nt Bucze 18.03.06, 06:07
                  Swoją drogą tych Madź w RM jest dużo więcej, nie dziwię się Szczuce, że
                  parodiowała akurat to. Moja babcia słucha RM, jest przy tym przygłucha więc
                  wszyscy słuchamy. Kobiety, które odmawiają różaniec, tzn prowadzą właśnie w
                  taką ekstazę popadają. Wygląda to tak, jakgdyby miano je żywcem do nieba wziąć
                  podczas takiej modlitwy. Właśnie ta ekstaza mnie osobiście doprowadza do szału
                  w całym tym Radiu Maryja. Nie wiem jak Was ale mnie uczono, by modlić się w
                  skupieniu. Chyba, że RM ma zamiar przejść na buddyzm a ten różaniec mamy klepać
                  jak buddyści mantrę.
              • hans123 Re: : ) "Rzeczpospolita" dała komentarz nt Bucze 17.03.06, 23:15
                Mam nadzieję, że tylko wypadek przy pracy.
                A blog jest interesujący :)
    • kot_behemot8 Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 22:07
      Wcale mnie to nie dziwi, spodziewałam się czegoś w tym stylu.
      Kruchta górą;))
      • hans123 Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 22:20
        Nie wiadomo jeszcze ile będzie wynosić kara.
        Zobaczymy jak to wycenią.
        • dziewice Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 22:27
          hans123 napisał:

> Nie wiadomo jeszcze ile będzie wynosić kara.
          > Zobaczymy jak to wycenią.

Kazia, albo wyjdziesz za mojego brata, albo.. :)

--
          CEO
          • zlotoslanos Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 22:31
            Przecież to Polsat ma być ukarany a nie Kazia. Na biednego nie trafiło.
            • dziewice Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 22:32
              zlotoslanos napisała:

> Przecież to Polsat ma być ukarany a nie Kazia. Na biednego nie trafiło.
              pewnie za kare kupia sobie traktor, albo basen wodki.

--
              CEO
              • zlotoslanos Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 22:33
                Zwiększą uposażenie dla członków rady.
                • dziewice Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 22:51
                  zlotoslanos napisała:

> Zwiększą uposażenie dla członków rady.

ale jezeli Kobieta mialaby byc czlonkiem rady, to moglaby sie obrazic.

--
                  CEO
          • niedowiarek1 Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 22:57
            Kara powinna być surowa ale tylko dla tego, że ktoś zaspał i po pierwszych
            słowach Kazi nie wstawił planszy.Przepraszamy za usterki.Wtedy nie było by
            całej tej afery,nakręcanej teraz przez wiadome grono.WINNI ZOSTANĄ UKARANI.
            • dziewice Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 23:19
              niedowiarek1 napisał:

> Kara powinna być surowa ale tylko dla tego, że ktoś zaspał i po pierwszych
              > słowach Kazi nie wstawił planszy.Przepraszamy za usterki.Wtedy nie było by
              > całej tej afery,nakręcanej teraz przez wiadome grono.WINNI ZOSTANĄ UKARANI.

zastanawiam sie co takiego powiedziala, heh.

--
              CEO
    • zlotoslanos Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 22:21
      Dlaczego od razu nie walnęli karą pieniężną wspomnianemu tu Urbanowi za obrazę
      JPII , tylko skierowali sprawę do sądu? Ad hot karać bez prawa do obrony, którą
      ma nawet morderca? Coś mocne były naciski opini społecznej w takim razie. Mnie
      się to nie podobało ale jeszcze bardziej nie podoba mi się ta pokazówka.
    • tezas polowanie na czarownice czyli dokladnie to czego 16.03.06, 23:38
      ... sie mozna bylo po nowej Radzie spodziewac.

Gdyby nie mowila Szczuka, ktora na niektore srodowiska dziala jak plachta na
      byka, i nie na temat wspolpracowniczki Radia Maryja oczywiscie sprawy by nie
      bylo - nie takie teksty w TV czy radiu padają regularnie.
      No, ale w tym przypadku oczywiscie postapiona zgodnie ze stara zasada
      Dzierzynskiego "Dajcie mi czlowieka a paragraf sie znajdzie" i nagieto
      odpowiedni przepis.

Do zainteresowanego: fragment programu mozna znalezc w necie, niet rzeba nawet
      specjalnie szukac.
      • magnusg Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 17.03.06, 11:10
        Jasne-wszyscy inni moga bezkarnie szydzic z kalek i urzadzac programy
        rozrywkowe w hospicjum,tylko biednej Szczuce nie pozwolili.
        • kot_behemot8 Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 17.03.06, 12:09
          Program Wojewódzkiego nie jest nagrywany w hospicjum o ile mi wiadomo.
          Co do szydzenia z kalek, to Szczuka nie wiedziała kim jest sparodiowana przez
          nią lektorka radia Maryja i nie wyśmiewała osoby tylko świętojebliwy styl
          mówienia charakterystyczny dla radyja.
          Natomiast liczni prawicowcy nasmiewający się z Kaziowej wady wymowy i złego
          zgryzu doskonale wiedzą kogo i co wysmiewają i najwyraźniej nie mają z tego
          powodu najmniejszych wyrzuytów sumienia, a więc przyganiał kocioł garnkowi;))
          Nikt też nie nakłada na nich kar z tego tytułu.
          • magnusg Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 17.03.06, 12:46
            Aha-biedna Kazia nie wiedziala z kogo sobie szydzi.Jakos dziwne,ze uzyla
            okreslenia "stara dziewczynka",ktory opisuje wyglad moderatorki RM.Ale nawet
            gdyby Kazia nie widziala zdjecia tej dziewczyny,to jak to mozliwe,ze ta
            wybitnie madra i inteligentna Szczuka nie domyslila sie dlaczego ktos dorosly
            mowi takim dzieciecym glosem??I dlaczego do granic bolu wypominajaca innym
            polityczna poprawnosc Kazia nie wpadla w calej swojej madrosci na pomysl
            sprawdzenia n.p. w internecie z kogo sie zamierza nabijac na cala Polske w TV?

"Natomiast liczni prawicowcy nasmiewający się z Kaziowej wady wymowy i złego
            > zgryzu doskonale wiedzą kogo i co wysmiewają i najwyraźniej nie mają z tego
            > powodu najmniejszych wyrzuytów sumienia, a więc przyganiał kocioł garnkowi;))
            > Nikt też nie nakłada na nich kar z tego tytułu"-jezeli Kazia jest kaleka i
            czuje sie obrazona to niech zlozy skarge do KRRiTV.I napisz,kto to jest
            dokladnie liczni pracownicy-imiona i nazwiska prosze.

P.s.
            Nie jestem fanem RM I uwazam Rydzyka za tak samo nawiedzonego jak Szczuke.Ale
            nabijanie sie z kaleki to poprostu bezwzgledne dno i przyklad prymitywizmu per
            excellence.Bez wzgledu na to z moderatorki jakiego radia by sie nabijala.
            • en.door.fina Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 17.03.06, 13:39
              Mogła użyć tego wyrażenia, nie wiedząc jak ta osoba wygląda i co jej dolega, bo
              sam jej głos, to sugeruje. Poza tym Szczuka nie wyszydzała jej kalectwa (bo z
              głosem dziewczyny chyba wszystko w porządku?), czyli samej choroby.
              I jeszcze jedna sprawa: zastanawiam się dlaczego nikt nie pomyślał o tym, że
              Buczek decydując się na prowadzenie w radio popularnej audycji, stała się osobą
              publiczną, a więc narażoną na krytyke itp. a ta cała afera może ją przede
              wszystkim dodatkowo poniżać, gdyż robi się z niej na siłę ofiarę (a ze Szczuki
              przy okazji kozła, tj. kozę ;) ofiarną).
              • magnusg Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 17.03.06, 17:55
                Jezeli Buczek jest tak publiczna osoba,to dlaczego dzialajaca w branzy
                medialnej Szczuka nie wiedziala podobno,ze jest ona kaleka i jak wyglada.
                • en.door.fina Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 17.03.06, 19:46
                  Hola, hola. Nie powiedziałam, że jest jakoś wybitnie znaną osobą (ja o niej np.
                  nie słyszałam), ale na pewno cieszy się sporą popularnością wobec wiernych
                  słuchaczy RM - zarówno zwolenników, jak i przeciwników.
                  Niżej piszesz, że trzeba być idiotą (czy jakoś tak), żeby nie wpaść na podstawie
                  jej głosu, że jest kaleką czy ciężko chorą.
                  Bzdura, bo wiele osób zwyczajnie o takich sprawach nie myśli (w radiowej Trójce,
                  występuje np. trzydziestoparoletnia Helen o podobnym głosie i przyznam się, że
                  owszem zastanawiałam się dlaczego ona tak mówi, ale nigdy nie pomyślałabym, że
                  jest kaleką).
                  • magnusg Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 18.03.06, 08:08
                    To sie zdecyduj czy jest publiczna czy nie?Ty sobie ja upubliczniasz jak ci to
                    pasuje do argumentacji.
                    • kot_behemot8 Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 18.03.06, 08:41
                      magnusg napisał:

> To sie zdecyduj czy jest publiczna czy nie?Ty sobie ja upubliczniasz jak ci
                      to
                      > pasuje do argumentacji.

A czego ty nie rozumiesz, że można być osobą publiczną ale powszechnie znaną
                      tylko w niektórych kręgach? Nie wiem czego tu można nierozumieć.
            • kot_behemot8 Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 17.03.06, 14:27
              magnusg napisał:

> Aha-biedna Kazia nie wiedziala z kogo sobie szydzi.Jakos dziwne,ze uzyla
              > okreslenia "stara dziewczynka",ktory opisuje wyglad moderatorki RM.Ale nawet
              > gdyby Kazia nie widziala zdjecia tej dziewczyny,to jak to mozliwe,ze ta
              > wybitnie madra i inteligentna Szczuka nie domyslila sie dlaczego ktos dorosly
              > mowi takim dzieciecym glosem??

Szczuka nie wiedziała, że Buczek jest osobą ciężko chorą. Wynika to
              najzupełniej jednoznacznie z tego co mówiła w programie Wojewódzkiego (który ja
              w przeciwieństwie do większości inkwizytorów-amatorów obejrzałam)
              Powiedziała to także później a ja nie widze powodu by twierdzić, że kłamała.
              Co więcej, twierdzę ze własnie z racji swojej inteligencji Szczuka nie
              wkładałaby palca między drzwi i gdyby wiedziała kim jest panna Buczek, to całej
              sprawy by nie było. Nic mi bowiem nie wiadomo o tym by Szczuka była masochistką.

I dlaczego do granic bolu wypominajaca innym
              > polityczna poprawnosc Kazia nie wpadla w calej swojej madrosci na pomysl
              > sprawdzenia n.p. w internecie z kogo sie zamierza nabijac na cala Polske w TV?

Program Wojewódzkiego to nie seminarium naukowe tylko zwykły plotkarski szoł
              telewizyjny. Wątpię by ktokolwiek przygotowywał sobie dokładnie co tam powie, a
              już z pewnością nie robi tego ktoś taki jak Szczuka.

>
              > "Natomiast liczni prawicowcy nasmiewający się z Kaziowej wady wymowy i złego
              > > zgryzu doskonale wiedzą kogo i co wysmiewają i najwyraźniej nie mają z te
              > go
              > > powodu najmniejszych wyrzuytów sumienia, a więc przyganiał kocioł garnkow
              > i;))
              > > Nikt też nie nakłada na nich kar z tego tytułu"-jezeli Kazia jest kaleka
              > i
              > czuje sie obrazona to niech zlozy skarge do KRRiTV.I napisz,kto to jest
              > dokladnie liczni pracownicy-imiona i nazwiska prosze.

A kto powiedział że Szczuka albo Buczek czują się obrażone? Przecież to nie one
              rozpętały tę całą histeryczną nagonkę.

>
              > P.s.
              > Nie jestem fanem RM I uwazam Rydzyka za tak samo nawiedzonego jak Szczuke.

Szczuka ma być nawiedzona na równi z łojcem? Śmieszne.

Ale
              > nabijanie sie z kaleki to poprostu bezwzgledne dno i przyklad prymitywizmu
              per
              > excellence.

Kłamstwo nie stanie się prawdą tylko dlatego, że je powtórzysz sto razy...
              Zrozum wreszcie, że Szczuka nie nabijała się z kaleki gdyż nie wiedziałą że
              osoba którą parodiuje jest kaleką. Czy ty słuchając radia zawsze dokładnie
              wiesz jak wygląda spiker i nigdy nie pozwalasz sobie na żadną złosliwość pod
              jego adresem zanim nie obejrzysz jego zdjęcia i dokumentacji medycznej?

• magnusg Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 17.03.06, 17:51
                "Kłamstwo nie stanie się prawdą tylko dlatego, że je powtórzysz sto razy...
                > Zrozum wreszcie, że Szczuka nie nabijała się z kaleki gdyż nie wiedziałą że
                > osoba którą parodiuje jest kaleką. Czy ty słuchając radia zawsze dokładnie
                > wiesz jak wygląda spiker i nigdy nie pozwalasz sobie na żadną złosliwość pod
                > jego adresem zanim nie obejrzysz jego zdjęcia i dokumentacji medycznej?"-
                wybacz,ale jezeli ktos slyszac dorosla osobe mowiaca dziecinnym glosem nie
                domysla sie,ze z ta osoba jest cos nie tak,to albo jest pijany albo ma IQ
                ponizej 30.Nie trzeba wiedzy medycznej,zeby miec pojecie o tym,ze osoby kalekie
                bardzo czesto maja zmieniony glos.Szczuka to juz stara baba i jakies
                doswiadczenie zyciowe powinna miec.Niby dlaczego ktos dorosly mialby mowic
                takim glosem,o ile nie chodzi o podkladanie glosu do bajek disneyowskich.

" Powiedziała to także później a ja nie widze powodu by twierdzić, że kłamała."
                - a ja widze potezny powod.Kazia po reakcji sie zorientowala,ze to moze byc
                koniec jej medialnej kariery i nie bedzie juz parcia na szklo i programikow z
                latwa kasa w TV.To wystarczajacy powod,zeby klamac i odwracac kota ogonem.

"A kto powiedział że Szczuka albo Buczek czują się obrażone?"-skoro Szczuka nie
                czuje sie obrazona,to po co te wypomnienia,ze ktos nasladuje jej glos.Buczek ma
                prawo byc zraniona i obrazona,ale z tego co ja wiem zachowala sie z godnoscia i
                dystansem w stosunku co do paszkwili Szczuki.

>
                • kocia_noga Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 17.03.06, 19:25
                  magnusg napisał:

> wybacz,ale jezeli ktos slyszac dorosla osobe mowiaca dziecinnym glosem nie
                  > domysla sie,ze z ta osoba jest cos nie tak,to albo jest pijany albo ma IQ
                  > ponizej 30.

No no...wiele razy słyszałam różne całkiem dorosłe paniusie mówiące dziwnym
                  głosem szczebioczące jak wróbelek lub pieszczące się jak dzidzia.
                  Tyczy się to nie tylko kobiet .Posłuchaj np jak mówi biskup Życiński i powiedz
                  nam na co cierpi.Czekam na twoją diagnozę medyczną jeszcze tydzień.
                  • kot_behemot8 Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 17.03.06, 19:49
                    kocia_noga napisała:

> magnusg napisał:
                    >
                    > > wybacz,ale jezeli ktos slyszac dorosla osobe mowiaca dziecinnym glosem ni
                    > e
                    > > domysla sie,ze z ta osoba jest cos nie tak,to albo jest pijany albo ma IQ
                    >
                    > > ponizej 30.
                    >
                    > No no...wiele razy słyszałam różne całkiem dorosłe paniusie mówiące dziwnym
                    > głosem szczebioczące jak wróbelek lub pieszczące się jak dzidzia.
                    > Tyczy się to nie tylko kobiet .Posłuchaj np jak mówi biskup Życiński i
                    powiedz
                    >
                    > nam na co cierpi.Czekam na twoją diagnozę medyczną jeszcze tydzień.
                    >
                    >

Dokładnie to miałam zamiar Magnusowi napisać ale lenistwo wzieło górę:)
                    Korzystam więc tylko z okazji i podpisuję się pod twoim tekstem.
                  • magnusg Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 18.03.06, 08:06
                    Nie widze w jego glosie nic zbytnio dziwnego,ale jedno jest pewne.Gdybym ja
                    mial zamiar szydzic z czyjegos glosu na cala Polske,to bym sie na 100% upewnil
                    kim ta osoba jest.
                    • kot_behemot8 Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 18.03.06, 08:38
                      Nie wierzę ci i uważam, że jesteś hipokrytą. Wcześniej zadałam ci pytanie na
                      które nie odpowiedziałeś, więc teraz je powtórzę:
                      Czy zawsze ilekroć masz ochotę powiedzieć coś złośliwego o jakiejś osobie
                      publicznej, najpierw sprawdzasz jej dokumentację medyczną? Jakos w to nie
                      wierzę...
                      I dodatkowe pytanie: jak głęboko sięga zakaz nasmiewania się z osób chorych?
                      Nie kazda ciężka choroba jest przecież widoczna gołym okiem, wiele np
                      feministek jest atakowanych dużo bardziej bezwzględnie niż Buczek. Wydaje ci
                      się, że atakujący zawsze mają pewność, że osoba atakowana nie jest ciężko chora?
                      Moim zdaniem ci ludzie prezentują typową mentalność Kalego - jak oni obrażają,
                      to jest dobrze. Jak ich się obrazi, to źle.
                      • magnusg Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 18.03.06, 09:21
                        "Czy zawsze ilekroć masz ochotę powiedzieć coś złośliwego o jakiejś osobie
                        > publicznej, najpierw sprawdzasz jej dokumentację medyczną? Jakos w to nie
                        > wierzę..."-po pierwsze nigdy jeszcze nie szydzilem z osoby publicznej na cala
                        Polske i musze ci powiedziec,ze nawet tutaj piszac na powszechnie uwazanym za
                        anonimowym internecie dwa razy wole cos przemyslec niz napisac cos co mogloby
                        byc uznane za obrazliwe wedlug kodeksu karnego.
                        Po drugie nie przypominam sobie,zebym szydzil z czyjejs ulomnosci
                        fizycznej.Mozesz przesledzic tutaj na forum moje wszystkie wypowiedzi i pomimo
                        wielu krytycznych wypowiedzi wobec lewakow,feministek czy tez bezposrednio
                        Szczuki NIGDZIE nie znajdziesz nasmiewania sie n.p. z jej nienaturalnego
                        glosu.Moge kogos wysmiac za jego poglady i nie widze w tym nic zlego,ale nie za
                        jego wady fizyczne.Gdyby Szczuka nasmiewala sie z pogladow tej moderatorki,to
                        nie byloby w tym nic zlego.Normalna dyskusja o pogladach.
                        "Nie kazda ciężka choroba jest przecież widoczna gołym okiem, wiele np
                        feministek jest atakowanych dużo bardziej bezwzględnie niż Buczek"-no ale to
                        sa przeciez dwie rozne sprawy.Jezeli ich choroby nie sa widoczne i nie sa one
                        atakowane z powodu tych chorob,a z powodu ich pogladow,to jest to zupelnie okay.
                        Nota bene-czy Szczuka powiedziala co ona niby sobie wyobrazala,dlaczego Buczek
                        mowila takim nienaturalnym glosem?
                        • kot_behemot8 Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 18.03.06, 11:08
                          magnusg napisał:

> "Czy zawsze ilekroć masz ochotę powiedzieć coś złośliwego o jakiejś osobie
                          > > publicznej, najpierw sprawdzasz jej dokumentację medyczną? Jakos w to nie
                          >
                          > > wierzę..."-po pierwsze nigdy jeszcze nie szydzilem z osoby publicznej na
                          > cala
                          > Polske i musze ci powiedziec,ze nawet tutaj piszac na powszechnie uwazanym za
                          > anonimowym internecie dwa razy wole cos przemyslec niz napisac cos co mogloby
                          > byc uznane za obrazliwe wedlug kodeksu karnego.

Szczuka nie powiedziała nic co podopadałoby pod kodeks karny, więc nie rozumiem
                          sensu tej uwagi.

> Po drugie nie przypominam sobie,zebym szydzil z czyjejs ulomnosci
                          > fizycznej.

Szczuka nie szydziła z niczyjej ułomności ani nawet o tej ułomności nie
                          wiedziała. Rozumiem jednak, że ty nigdy nie dopuścisz do swojej świadomości
                          tego oczywistego faktu, gdyż musiałbyś wtedy wycofać swoje oskarżenia a tego
                          nie chcesz zrobić - prawda cię po prostu nie interesuje.

Mozesz przesledzic tutaj na forum moje wszystkie wypowiedzi i pomimo
                          > wielu krytycznych wypowiedzi wobec lewakow,feministek czy tez bezposrednio
                          > Szczuki NIGDZIE nie znajdziesz nasmiewania sie n.p. z jej nienaturalnego
                          > glosu.

Szczuka też nie naśmiewała się z czyjegos głosu a jedynie parodiowała
                          świętoszkowatą manierę mówienia Buczek i innych lektorów RM.

Moge kogos wysmiac za jego poglady i nie widze w tym nic zlego,ale nie za
                          >
                          > jego wady fizyczne.

Znowu manipulujesz sugerując, że Szczuka zrobiła coś czego nie zrobiła. Szczuka
                          nie wyśmiewała niczyich wad fizycznych. I ponownie ci przypomnę, ze jej własne
                          wady fizyczne bywały wielokrotnie wyśmiewane publicznie - na tym forum niedawno
                          był nawet wątek poświęcony jej wadzie zgryzu i seplenieniu, wątek założony
                          przez jednego z obrońców Magdy Buczek.

Gdyby Szczuka nasmiewala sie z pogladow tej moderatorki,to
                          > nie byloby w tym nic zlego.Normalna dyskusja o pogladach.

Buczek nie jest moderatorką, natomiast co do dyskusji to chyba przeceniasz
                          program Wojewódzkiego. Formuła tego programu raczej nie obejmuje dyskusji
                          światopoglądowych a właśnie złośliwości, przytyki i parodie. W trakcie programu
                          prowadzący parę razy przedrzeźniał sposób mówienia samej Szczuki a ona się
                          tylko z tego śmiała. Tam nie ma świętych krów, a raczej nie było ich do tej
                          pory.

> "Nie kazda ciężka choroba jest przecież widoczna gołym okiem, wiele np
                          > feministek jest atakowanych dużo bardziej bezwzględnie niż Buczek"-no ale to
                          > sa przeciez dwie rozne sprawy.Jezeli ich choroby nie sa widoczne

W radiu niczyja choroba nie jest widoczna gołym okiem, choroba Buczek także. W
                          studiu u Wojewódzkiego z pewnością nikt o jej chorobie nie wiedział, bo wszyscy
                          śmieli się serdecznie z parodii Kazi. I nic dziwnego, parodia była bardzo udana.

i nie sa one
                          > atakowane z powodu tych chorob,

POwtarzasz się, ale to powtarzanie niezmieni przecież faktów. Szczuka NIE
                          ATAKOWAŁA BUCZEK Z POWODU JEJ CHOROBY.

a z powodu ich pogladow,to jest to zupelnie okay
                          > .
                          > Nota bene-czy Szczuka powiedziala co ona niby sobie wyobrazala,dlaczego
                          Buczek
                          > mowila takim nienaturalnym glosem?

Nie wiem, nie prowadzę nasłuchu wszystkich wypowiedzi Szczuki. Wiem że
                          dziwaczny sposób mówienia ma wiele osób a jeśli jest to osoba publiczna to nie
                          widzę powodu by sprawdzać stan jej zdrowia zanim pozwolę sobie na krytykę,
                          zresztą pisano ci już o tym w innych postach.
                          • magnusg Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 18.03.06, 14:40
                            "Szczuka nie szydziła z niczyjej ułomności ani nawet o tej ułomności nie
                            wiedziała. Rozumiem jednak, że ty nigdy nie dopuścisz do swojej świadomości
                            tego oczywistego faktu, gdyż musiałbyś wtedy wycofać swoje oskarżenia a tego
                            nie chcesz zrobić - prawda cię po prostu nie interesuje."-Szczuka nabijala sie
                            z wymowy Buczek.Wymowa jest uwarunkowana jej wadami fizycznymi,bo chyba nie
                            sadzisz,ze Pani Buczek mowi tak nienaturalnie z premedytacja??A wiec
                            wysmiewajac jej wymowe,szydzila z jej wad fizycznych.Jesli wiedziala,ze nabija
                            sie z kaleki,to jest to podle i prymitywne.Jesli postanowila sobie zrobic
                            zabawe na cala Polske z wymowy Pani Buczek niesprawdzajac co jest powodem jej
                            nienaturalnego glosu,to jest poprostu dosyc prosta kobieta,ktora najwidoczniej
                            ma ograniczona wyobraznie i zerowe doswiadczenie zyciowe.

• tezas Re: polowanie na czarownice czyli dokladnie to cz 17.03.06, 21:49
          Ach, to Wojewódzki urządza programy rozrywkowe w hospicjum? Ciekawe, a kiedyz
          to został nadany?
          Szczuka wyraźnie kpiła z dewotki która jest takze nie w pełni rozwinięta. Nie
          kalectwa dotyczyła jendak jej wypowiedz. Nie twierdzę ze jej wypowiedz była w
          dobrym guście, twierdzę natomiast ze Rada zajela sie sprawa z powodow
          politycznych a nie humanitarnych. Co widac po programach ktorymi sie NIE
          zajmuje.
    • primadonna5 Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 23:50
      Uzasadnienie:
      "audycje lub inne przekazy nie mogą propagować (...) postaw i poglądów
      sprzecznych z moralnością i dobrem społecznym, w szczególności nie mogą zwierać
      treści dyskryminujących ze względu na rasę, płeć lub narodowość"

Przecież gdyby Krajowa Rada stosowała się sumiennie do tego przepisu, to
      programy publicystyczne wszystkich stacji wypadłyby w ogóle z ramówki ?????!!!!!
      Co za żart???!!!!

A co wysokości kary:

"Jak poinformował w czwartek PAP rzecznik przewodniczącej KRRiT Tomasz
      Różański, wysokość kary nie została jeszcze ustalona. Maksymalnie KRRiT może
      ukarać nadawcę kwotą odpowiadającą połowie wartości rocznych opłat za
      częstotliwość (w przypadku Polsatu opłata ta wynosi 2 mln 100 tys. zł)"

Normalnie szok!
      • dziewice Re: kara dla Polsatu 16.03.06, 23:55
        no to kiepsciutko, maybach kosztuje 6mln.

--
        CEO
      • kot_behemot8 Re: kara dla Polsatu 17.03.06, 12:11
        Uzasadnienie faktycznie idiotyczne, ale czego można się było spodziewać?
        Ciekawe jakie to "dobro społeczne" Polsat naruszył i od kiedy radyjo
        jest "dobrem społecznym";)
        • kocia_noga Link do tekstu protestu 17.03.06, 14:06
          www.eurojihad.org/name-News-article-sid-2569.html
          Ja wysłałam.Bez większej nadziei co prawda.
          • kot_behemot8 Wysyłajcie protesty, dla zasady! 17.03.06, 14:36
            kocia_noga napisała:

> www.eurojihad.org/name-News-article-sid-2569.html
            > Ja wysłałam.Bez większej nadziei co prawda.

Ja też wysłałam. Też bez nadziei na efekt, ale dla mnie to kwestia zasad.
            • kocia_noga Re: Wysyłajcie protesty, dla zasady! 17.03.06, 16:06
              kot_behemot8 napisała:

dla mnie to kwestia zasad.
              Dla mnie też.Poza tym niech wiedzą że nie wszyscy dali się zastraszyć mocherom.
              • totalna_apokalipsa Re: Wysyłajcie protesty, dla zasady! 17.03.06, 16:24
                Wysłane.
              • magnusg Re: Wysyłajcie protesty, dla zasady! 18.03.06, 08:13
                "Dla mnie też.Poza tym niech wiedzą że nie wszyscy dali się zastraszyć
                mocherom."

"
                "Moherom"-braki ortograficzne u ludzi zarzucajacych innym ciemnogrod i
                zasciankowosc maja zastraszajace rozmiary.
                • kocia_noga Re: Wysyłajcie protesty, dla zasady! 18.03.06, 08:37
                  magnusg napisał:

> "Moherom"-braki ortograficzne u ludzi zarzucajacych innym ciemnogrod i
                  > zasciankowosc maja zastraszajace rozmiary.

No, masz swoją satysfakcję.Dodam jeszcze buziaka :*
                • kot_behemot8 Re: Wysyłajcie protesty, dla zasady! 18.03.06, 13:08
                  > "Moherom"-braki ortograficzne u ludzi zarzucajacych innym ciemnogrod i
                  > zasciankowosc maja zastraszajace rozmiary.

Wiesz, ja zazwyczaj nie czepiam się błędów bo uważam to za objaw buractwa...
                  ale po twoim poscie czuję się upoważniona zwrócić ci uwagę, że oprócz
                  ortografii obowiązuje także interpunkcja - i żelazna zasada by po kazdym znaku
                  interpunkcyjnym umieszczać spację. Naucz się tego, bo oczy bolą od czytania
                  twoich tekstów.
                  • magnusg Re: Wysyłajcie protesty, dla zasady! 18.03.06, 14:45
                    Albo po "objaw buractwa" zapomnialas przecinka albo powinnas rozpoczac nastepne
                    zdanie z duzej litery.
                    Z zasady masz jednak racje.Ja tez rzadko zwracam uwage komus za literowki czy
                    bledy ortograficzne,ale "mochery" sa tak powszechne,ze nienajlepiej to chyba
                    swiadczy o nauczaniu ortografii w naszych szkolach.Ale mniejsza o to.To nie
                    jest powod do dyskusji tutaj.
          • evita_duarte Wyslalam 17.03.06, 15:18
            choc nadzieje mam marne
            • pavvka Re: Wyslalam 17.03.06, 15:28
              A oglądałaś program?
              • evita_duarte Re: Wyslalam 17.03.06, 15:42
                Jasne. Jest w linku podanym przez kocia.
              • evita_duarte Chcialam powiedziec 17.03.06, 15:45
                ze mail wlasnie do mnie wrocil. chyba zly adres dali.
                • pavvka Re: Chcialam powiedziec 17.03.06, 15:48
                  Albo im się skrzynka zapchała.
                • kocia_noga Re: Chcialam powiedziec 17.03.06, 16:10
                  evita_duarte napisała:

> ze mail wlasnie do mnie wrocil. chyba zly adres dali.

Mój nie wrócił, ale wysłałam jakąś godzine wcześniej.Mogła im się skrzynka
                  zapchac, ha ha.
                  • evita_duarte Re: Chcialam powiedziec 17.03.06, 16:14
                    Moze, sprobuje pozniej
                    • kot_behemot8 Re: Chcialam powiedziec 17.03.06, 18:15
                      Mój nie wrócił, więc hipoteza z zapchaną skrzynką wydaje się prawdopodobna.
                      I bardzo sympatyczna:)
              • kocia_noga Re: Wyslalam 17.03.06, 16:08
                pavvka napisał:

> A oglądałaś program?

skorzystałam z linka podrzuconego przez kogoś ( chyba Totalną ) tu na forum i
                obejrzałam oraz wysłuchałam uwaznie.
                • pavvka Re: Wyslalam 17.03.06, 16:11
                  No to OK

Ale 'moher' się pisze przez samo H
                  • kocia_noga Re: Wyslalam 17.03.06, 16:16
                    pavvka napisał:

> No to OK
                    >
                    > Ale 'moher' się pisze przez samo H

Kurcze, wiedziałam,że mam na to słowo uważać i zrobiłam na odwrót.
          • en.door.fina też wysłałam 17.03.06, 20:48
            Poszedł ;)
    • dokowski To jeszcze tylko teokracja czy grozi nam już ... 17.03.06, 12:27
      ... fundamentalizm religijny? Czy władza jest już w rękach strażników rewolucji
      z PiS i RM?
      • kocia_noga Re: To jeszcze tylko teokracja czy grozi nam już 17.03.06, 14:06
        dokowski napisał:

> ... fundamentalizm religijny? Czy władza jest już w rękach strażników
        rewolucji
        >
        > z PiS i RM?
        >
        I ogłupiałych prostaków.
        • kocia_noga Re: To jeszcze tylko teokracja czy grozi nam już 17.03.06, 14:25
          kocia_noga napisała:

> I ogłupiałych prostaków.

Obraz nieszczęśliwego wyśmiewanego kalekiego dziecka łatwiej "wchodzi" i jest
          atrakcyjniejszy.Nie trzeba zwłaszcza mysleć.I tak RM wygrywa, dzięki nim.
    • totalna_apokalipsa Re: kara dla Polsatu 17.03.06, 16:20
      ku.r.w.a, gdzie ja żyje ? Niedługo pis sobie weżmie za motto słowa piosenki -

JEST TYLKO UKLAD WROGICH SIŁ
    • wzr1 Bardzo dobra wiadomość 20.03.06, 22:15
      Stacje komercyjne stawiają na łatwy zarobek przez granie na prostackich
      instynktach, to choć przez prostaka straca pieniądzę.
      Brawo Rada chodź raz nie wezną pensji za darmo
      • tad9 Re: Bardzo dobra wiadomość 22.03.06, 17:10
        wzr1 napisała:

> Stacje komercyjne stawiają na łatwy zarobek przez granie na prostackich
        > instynktach, to choć przez prostaka straca pieniądzę.
        > Brawo Rada chodź raz nie wezną pensji za darmo

Pewnie, że to dobra wiadomość. Jeśli nie postawi cię tamy chamstwu, to nas zaleje.
        • monikaannaj Re: Bardzo dobra wiadomość 22.03.06, 17:16
          Oj tad - tego bym sie po tobie nie spodziewała? państwowy organ ma za ciebie
          stawic tamę chamstwu? państwowe organy powinny przestepców scigac a nie chamow.
          Chcesz postawić tamę - wyłacz telewizor!
          • tad9 Re: Bardzo dobra wiadomość 22.03.06, 17:30
            monikaannaj napisała:

> Oj tad - tego bym sie po tobie nie spodziewała? państwowy organ ma za ciebie
            > stawic tamę chamstwu? państwowe organy powinny przestepców scigac a nie >chamow.

Masz sporo racji, ale - cóż - skoro już ten organ istnieje, to nich
            przynajmniej stawia tamę...

> Chcesz postawić tamę - wyłacz telewizor!

ale ja oglądam TV "Kultura" ....
            • pavvka Re: Bardzo dobra wiadomość 22.03.06, 17:33
              tad9 napisał:

> > Chcesz postawić tamę - wyłacz telewizor!
              >
              > ale ja oglądam TV "Kultura" ....

To co Ci za różnica co leci w Polsacie?
    • dokowski Wywalili już tę fanatyczkę, która ukarała Polsat 24.03.06, 09:55

• zlotoslanos Re: Wywalili już tę fanatyczkę, która ukarała Pol 24.03.06, 10:03
        A wystarczylo chyba nie przyjac wniosku o kare , przeciez nigdy to tak nie
        jest ,ze dycyduje o tym jedna osoba. Znow znalezli kozla ofiarnego, by na kogos
        zwalic po protestach? Czy ktos mocniejszy pociagnal za sznurki. Kara by mogla
        zostac chocby dlatego, zeby stacje wystopowaly troche w nagonce na ogladalnosc
        i promowanie siebie za wszelka cene. Kara na stacje nie na osobe typu Szczuka
        Wojewodzki.
        • tgmen Re: Wywalili już tę fanatyczkę, która ukarała Pol 24.03.06, 10:10
          Ot i spadła kukła...bo sznurki odcięli. Ale puppet master został i to jest problem! A media niestety sie i tak przestraszyły. Ale nic to. Pierwsze koty za płoty!
          • zlotoslanos Re: Wywalili już tę fanatyczkę, która ukarała Pol 24.03.06, 10:20
            O masz za przyjaciela zaopatrzony barek :-))) Znieczulonam byla dobrze na
            dzisiejszego dentyste nawet zgodzilam sie na dwa na raz i stowe, tak mnie
            podeszla pigula. Polska czcionka mnie w konia robi.

Niesmak jest bo to zbyt mocne ruchy raz kara, raz usuniecie karodawczyni. Na
            tak wysokich stolkach decyzje powinny byc przemyslane i nieodwolywalne. Po niej
            nikt juz nie podejmie takiej decyzji z leku przed utrata stolka. Tak wytraca
            sie autorytet ludziom na stanowiskach.
      • hans123 Re: Wywalili już tę fanatyczkę, która ukarała Pol 24.03.06, 17:44
        Ale niedługo wróci. Pewnie wystarczy ją 2 raz powołać tym razem zgodnie z
        prawem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka