dziewice 25.03.06, 16:26 oczywiscie, ze nie ja bo niby po co mi Zona, ale my faceci musimy sobie pomagac. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=39173496 -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandip Re: szukam zony 25.03.06, 16:42 dziewice napisał: ...ale my faceci musimy sobie pomagac szkoda, że nie my ludzie... [tak poza tematem ;)] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: szukam zony 25.03.06, 16:50 szkoda wlasnie, czy moglbys mi podac jakis przyklad pomocy ludziom przez polskich ksiezy? -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
sandip Re: szukam zony 25.03.06, 17:08 dziewice napisał: czy moglbys mi podac jakis przyklad pomocy ludziom przez > polskich ksiezy? nie mam z nimi żadnych kontaktów, więc może popytaj kogoś innego :) ps. uwaga byla ogolna i oderwana od tematu (choć wynikająca z moich odczuć po lekturze niektórych wątkow forum), jeśli Cię zirytowała - nie mam nic przeciwko usunięciu wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: szukam zony 25.03.06, 17:13 Moderatorow nie zirytowala :-) Madre wtracenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: szukam zony 25.03.06, 17:14 tez nie mam Zony, moze to dlatego. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
sandip Re: szukam zony 25.03.06, 17:20 dziewice napisał: > tez nie mam Zony, moze to dlatego. :) świat jest p e ł e n s a m o t n y c h ludzi, czy to nie paradoks sam w sobie? (uwaga bardzo luźna, tym razem na tematu wątku, abslutnie nie złośliwa riposta na powyższy post:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: szukam zony 25.03.06, 17:21 w domu mam gdzies biedronke, tylko od listopada jej nie widzialem. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
sandip Re: szukam zony 25.03.06, 17:39 dziewice napisał: > w domu mam gdzies biedronke, tylko od listopada jej nie widzialem. nawet jak się znajdzie, nie da się z nią zrobić zakupow po pracy i pogadać przy kolacji, nie da się z nią nawet pokłócić żeby potem pogodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: szukam zony 27.03.06, 11:40 Jak to dobrze, że biedronka jest tak blisko. A może to szynka była z tej biedronki? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte A juz mylalam 25.03.06, 17:29 ze sam Mr. Dziewic chce sie ustatkowac... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A juz mylalam 25.03.06, 17:40 dziewice napisał: > no way. dziewic, ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A juz mylalam 25.03.06, 17:44 o 4ry mniej niz Ty, czyli prawie tsy. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A juz mylalam 25.03.06, 18:18 tez tak sądzilam i już chcialam sie zgłaszać:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: A juz mylalam 25.03.06, 18:21 bitch.with.a.brain napisała: > tez tak sądzilam i już chcialam sie zgłaszać:) Nic z tego, nie mamy szans Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: A juz mylalam 27.03.06, 11:42 Ja się zastanawiam nad zorganizowaniem castingu na żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: szukam zony 25.03.06, 19:44 dziedzice Ty moja kolega mam kandydatke,w skali bouforta 9, adres zamieszkania Niemcy ,za darmo nawet doplace, zagrasz w ciemno?jezeli tak masz bonusa. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: szukam zony 09.04.06, 20:05 niedowiarek1 napisał: > dziedzice Ty moja kolega mam kandydatke,w skali bouforta 9, adres zamieszkania > > Niemcy ,za darmo nawet doplace, zagrasz w ciemno?jezeli tak masz bonusa. no nie wiem, zastanawiam sie.. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Jak to?! Szukasz zony płci męskiej?! 27.03.06, 11:35 dziewice napisał: > oczywiscie, ze nie ja bo niby po co mi Zona, ale my faceci musimy sobie pomagac > . Odpowiedz Link Zgłoś