zlotoslanos 07.04.06, 23:17 Kurza morda coś dla Ciebie a ja idę zwymiotować. Jak te dzieciaki piszą teraz ? To jest język polski? Łączę się w bólu z Tobą KF : bajger.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: kochanicaaaaaaaaa 08.04.06, 16:20 Myślałam, że będzie gorzej (na blogu). Nareszcie mnie ktoś rozumie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: kochanicaaaaaaaaa 08.04.06, 16:48 kochanica-francuza napisała: > Myślałam, że będzie gorzej (na blogu). > > Nareszcie mnie ktoś rozumie!!! Spoko blodzik. Wrzućie na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: kochanicaaaaaaaaa 08.04.06, 16:54 Ooo Tad dał radę odpisać mimo, że jak w nagłówku ' kochanicaaaa ' a nie Tad. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: kochanicaaaaaaaaa 08.04.06, 17:12 zlotoslanos napisała: > Ooo Tad dał radę odpisać mimo, że jak w nagłówku ' kochanicaaaa ' a nie Tad. > > Ale nam przysrał, bo go nie lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanico!! obadaj to!!!! : 08.04.06, 17:47 O matko co za koszmarna idiotka!!! Bleman jestem na ciebie obrażona. Poza tym zmierzyłam się i mam w biodrach 10 cm więcej niż podawałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: dlaczego obrazona ? ;-))) 08.04.06, 17:51 bleman napisał: mogę użyć forum jako pagera? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> czy też <<<<<<<<<<<<<<<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
hirondelle123 Niesamowite! 08.04.06, 17:55 To trzeba wkleic celem uwiecznienia dla potomności:)) "Elo słiitaski :* Wielkie sorx she tak dłógo nie pisałam, ale moje słiiiit ziomki ostatnio mam taq mauo czasó rze chasem nie zdonżam sopie mejkapu sropić. Ehhh.. arz mi rzal o tym pisać, vienc moje słiiitaski lepiej povrooce do tego co siem działo dekadem (viem she to byuo 3 miehy temoo bo siem oochyuam na takiej lekci WINX - historyi) temó chyli moih vakacyjeq. " Nie chciało mi się przez to brnąć dalej, więc nie wiem czy ten blog to żart czy serio? Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Niesamowite! 08.04.06, 17:57 Załuj,że się nie przedarłaś. Dziewucha sobie rzewne jaja robi ze słitasków ;) Płakałam że smiechu przy wątku romansowym. Odpowiedz Link Zgłoś
hirondelle123 Re: Niesamowite! 08.04.06, 17:58 gotlama napisała: > Załuj,że się nie przedarłaś. Dziewucha sobie rzewne jaja robi ze słitasków ;) > Płakałam że smiechu przy wątku romansowym. A skoro tak, to wracam i czytam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Niesamowite! 08.04.06, 18:12 Poczucie humora ma ale ten język cio, nio, oki mnie drażni. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Niesamowite! 08.04.06, 18:18 A ty byś chciała np "Żywoty pań swawolnych" tłumaczone na polski współczesny? Klimaty!!!! Klimaty się liczą, a nie wygoda czytającego :D Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Niesamowite! 08.04.06, 18:19 Daj link do tego romansu co Cię śmieszył, nie chce mi się szukać. Masz? Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Niesamowite! 08.04.06, 18:28 A leniwcu pręgowany - wielkopomnego dzieła literackiego ci się nie chce czytać? Patrz na odcinek z 20 listopada 2005 zaczynający się dramatycznymi wieściami o mafii sanepickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Niesamowite! 08.04.06, 18:37 Ale ta ma pierwszy wpis w grudniu albo ja jestem ślepa. To ta co wylukała pio mszy zajebaszczego ministranta cio? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Już wiem - Różowa :D - to pastisz 08.04.06, 18:41 Ale czarna tak pisze. Różowa obnaża taką pisownie, przerysowywuje. Aż mnie gały rozbolały :D Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Już wiem - Różowa :D - to pastisz 08.04.06, 18:47 Wrzucę sobie link do ulubionych. Nie dam rady przeczytać wszystkiego naraz. ubaff po pahy Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Już wiem - Różowa :D - to pastisz 08.04.06, 18:53 Ciooshki fyprane mooshe pofiesic :D No i koorchak jush gotofy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Już wiem - Różowa :D - to pastisz 08.04.06, 18:55 Żeby nam tak nie zostało.... To może być zaraźliwe ;) Smachneho! Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: gotlama czytaj 08.04.06, 20:28 Nie mlaskaj przyjedzeniu !!!!!!! Tu nie Daleki Wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: gotlama czytaj 08.04.06, 20:33 Kuna przypomniałaś mi dywagacje pana D. na temat obrzydzenia Hindusów na myśl o Europejczykach, którzy se rozcierają g...o na ciele zamiast je zmyć :D Chyba się udławię coorchuck'iem . Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Kochanico!! obadaj to!!!! : 08.04.06, 18:50 Blemanku kochany, skąd ty takie perełki wynajdujesz. Masz znajomości z takimi lasencjami, a marudzisz że brakuje Ci kobiecego towarzystwa ;) Serio - jak na to trafiłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Kochanico!! obadaj to!!!! : 08.04.06, 18:54 On homik pisze to dlatego . Znają się :D Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Hohoho, baaardzo smieszne.... 08.04.06, 19:34 A wynajduje na roznych forach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Hohoho, baaardzo smieszne.... 08.04.06, 19:50 Blemanku, już nie będę taka niedobra, poprawię się, ale naprawdę świetny link dałeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Chciałem skopiować 08.04.06, 20:55 TY PODLA SHOOJO JAK SMIESH KLIKAC NA PRAWY PSYSKIHSK SLODZIEJOO JESTES PEVNO VIEDZMOM S TRIX HCECH OKRASC MOOJ BLOGAS ALE JA CI NIE VYBACHE SKOMENTIJ SE KARE NOOCIE I WPISH SIEM DO KSIENGI.ZAGLOSOOJ V SOND. A TERAS PORARZE CIE MOIM PLOMIENIEM SMOKA============== PAMIENTAJ NIE SADZIERAJ S CHAROCIEJEM LEVEL Urodziłem się i życie spływa mi jak szron z kufla,to nie podlega dyskusji . Odpowiedz Link Zgłoś