kochanica-francuza 23.04.06, 18:02 w związku z tym przemogłam się i kupiłam sobie śliczną minióweczkę. Wygląda tak (z tym że moja jest nowa , ale model ten sam): tinyurl.com/kgqw4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astonisz Re: Nogi mam dwumetrowe ;-) 23.04.06, 18:15 kochanica-francuza napisała: > Nogi mam dwumetrowe ;-) Sasasasasa, mam Cie! :) "nogi mam krótkie całe życie... Nie skróciły mi się na starość. ;-)". Koniec cytatu :-> Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nogi mam dwumetrowe ;-) 23.04.06, 18:17 > > Sasasasasa, mam Cie! :) co to jest sasasasa? i w jakim sensie mnie masz? > > "nogi mam krótkie całe życie... Nie skróciły mi się na starość. ;-)". Koniec > cytatu :-> No bo mam. A z blemanem robimy sobie jaja. Że skoro taka minióweczka kończy się powyżej kolan, to jakie ja muszę mieć nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
astonisz Re: Nogi mam dwumetrowe ;-) 23.04.06, 18:30 kochanica-francuza napisała: > co to jest sasasasa? Zlosliwy smiech :) > i w jakim sensie mnie masz? Nie w tym, bron Boze ;) > No bo mam. A z blemanem robimy sobie jaja. Że skoro taka minióweczka kończy > się powyżej kolan, to jakie ja muszę mieć nogi... Aaaa, nie zwrocilem na to uwagi. Faux paux. Ide sobie przygotowac siedem bolesci w ramach pokuty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nogi mam dwumetrowe ;-) 23.04.06, 18:37 > > Zlosliwy smiech :) Ale człowiek śmieje się : hahahahahaha. Seplenisz? > > > i w jakim sensie mnie masz? > > Nie w tym, bron Boze ;) Thanks God, too. > Odpowiedz Link Zgłoś
astonisz Re: Nogi mam dwumetrowe ;-) 23.04.06, 18:46 kochanica-francuza napisała: > Ale człowiek śmieje się : hahahahahaha. Seplenisz? Nie znasz sie. Widac, ze w zyciu zadnego komiksu nie przeczytalas ;) > Thanks God, too. Let's pray together! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nogi mam dwumetrowe ;-) 23.04.06, 18:48 > > Nie znasz sie. Widac, ze w zyciu zadnego komiksu nie przeczytalas ;) Oooo wypraszam sobie. Bardzo dużo. Ale nigdzie tak nie seplenili. To zjawisko paru ostatnich lat. > > > Let's pray together! ;) Of course ! > Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Toż to już lato idzie 23.04.06, 18:14 tom.machine napisał: > Na lato mam podobną minióweczkę, tylko z czarnego lnu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos KF lol 23.04.06, 18:22 Najpierw pomyślałam dlaczego tu jeszcze nie ma johnego :D Potem jak weszłam w link oplułam monitor :) Super pomysł :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: KF lol 23.04.06, 18:38 zlotoslanos napisała: > Najpierw pomyślałam dlaczego tu jeszcze nie ma johnego :D Potem jak weszłam w > link oplułam monitor :) Super pomysł :)))) to znaczy, ja moją kupiłam w sklepie , ale model ten samiutki Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: KF lol 23.04.06, 18:49 zlotoslanos napisała: > Bardzo fajnie będzie odkrywała nóżki. Też tak myślę. Kaleson jak nic spadnie z roweru i po tym go poznam . Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wiosna idzie 23.04.06, 20:19 Widzę, żeś już dostosowana do nowych czasów, czasów Leppera. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiosna idzie 23.04.06, 20:40 johnny-kalesony napisał: > Widzę, żeś już dostosowana do nowych czasów, czasów Leppera. A co ma Lepper wspólnego z moją śliczną minióweczką niemieckiej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wiosna idzie 23.04.06, 21:01 Ta minióweczka jest tak piękna, jak Lepper jest mężem stanu. Pozdrawiam Keep Rockin' Ps. Wysłałem Ci SpyBota z opisem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiosna idzie 23.04.06, 21:09 johnny-kalesony napisał: > Ta minióweczka jest tak piękna, jak Lepper jest mężem stanu. Ależ kaleson, tłumaczyłam ci sto razy i inni też, że minióweczki są różne. Twój gust nie jest jedynym obowiązującym. MOja minióweczka jest z granatowego dżinsu i inna nie będzie. > > Ps. Wysłałem Ci SpyBota z opisem. Wypchaj się. Nie przyjmuję od ciebie przysług z powodów wyżej opisanych. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: Wiosna idzie 24.04.06, 00:51 kiedy skonsumujecie znajomość? wszyscy czekamy na to z niecierpliwością... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wiosna idzie 24.04.06, 01:07 Margot, jak Ty to sobie wyobrażasz skoro, zgodnie z powyższym zaleceniem, mam być wypchany? POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: Wiosna idzie 24.04.06, 01:42 miej do siebie pretensje. widocznie słabo ci idzie czarowanie kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza and do niej szpilaski naturellment 24.04.06, 11:00 Uwaga! Nie pluć na kompa, to wartościowe urządzenie jest! tinyurl.com/hhddm Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wiosna idzie 24.04.06, 12:02 Na tym forum przebywają prawie wyłącznie feminmistki. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiosna idzie 24.04.06, 12:08 johnny-kalesony napisał: > Na tym forum przebywają prawie wyłącznie feminmistki. No tak, i plujemy ze śmiechu na kompa,widząc posty antyfeministów. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiosna idzie 24.04.06, 12:09 johnny-kalesony napisał: > Na tym forum przebywają prawie wyłącznie feminmistki. Oraz Tad, Astonisz, Tgmen, Kaleson, Niedowiarek, Bleman, Pavvka, Dziubasek, Tygrysio-misio... no tak, prawie wyłącznie, pół na pół. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiosna idzie 24.04.06, 12:39 pavvka napisał: > Ja też jestem feministkiem. Really? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiosna idzie 24.04.06, 12:47 pavvka napisał: > A co? Jeśli wlazłeś między wrony... :-P Eeee puffko coś tu kombinujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiosna idzie 24.04.06, 12:58 pavvka napisał: > Scrabble uczą dobrego kombinowania :-) Jedziesz do ohydnego miasta Piastowa? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Wiosna idzie 24.04.06, 13:01 kochanica-francuza napisała: > Jedziesz do ohydnego miasta Piastowa? Ja, natuerlich. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiosna idzie 24.04.06, 13:02 > > Ja, natuerlich. Warum auf deutsch? Nerja nicht, keine Lust nur an 6 Spielen teilzunehmen. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Wiosna idzie 24.04.06, 13:08 kochanica-francuza napisała: > Warum auf deutsch? Warum nicht? > Nerja nicht, keine Lust nur an 6 Spielen teilzunehmen. Ich auch keine, muss aber da sein um meinen letztjaehrigen Meisterschaftstitel zu verteidigen. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiosna idzie 24.04.06, 13:37 pavvka napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > Warum auf deutsch? > > Warum nicht? Na ja, wirklich. > > > Ich auch keine, muss aber da sein um meinen letztjaehrigen Meisterschaftstitel > zu verteidigen. hehe viel Gluck! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiosna idzie 24.04.06, 13:37 wie ich Nerja sage: brich das scrabble ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiosna idzie 24.04.06, 10:56 margot_may napisała: > kiedy skonsumujecie znajomość? byle nie ja, byle nie z nim... Odpowiedz Link Zgłoś