bleman 28.05.06, 12:58 www.youtube.com/watch?v=15kBrCZEbeU&search=kaczy%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: Hehehe, jakie to ... Polskie ;-) 28.05.06, 22:27 Na szczęście jako odtrutka są jeszcze Koty - www.youtube.com/watch?v=UxrkOJ2WnGw POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Y rock'n'rollowa koleżanka! :o) 28.05.06, 23:48 www.youtube.com/watch?v=J8LFG7IHIXs POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony ... and the next łon ... 28.05.06, 23:55 www.youtube.com/watch?v=f5fbHekFoJ0 Pozdrawiam Keep Wreckin' Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Pani z Lacuna coil jest fajna :) 29.05.06, 00:00 www.youtube.com/watch?v=nztPfIx_5y4&search=lacuna%20coil Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Levi & The Rokats 29.05.06, 00:02 www.youtube.com/watch?v=jNzOEXWSzhU Forumowe panie zwrócą zapewne uwagę na pokaźnych rozmiarów instrument jednego z członków (ha ... tak mi się bezwiednie napisało) zespołu. POzdrawiam ... wiadomo co Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Coś dla feiministek ... 29.05.06, 00:26 Johnny Carrol - Wild Wild Woman www.youtube.com/watch?v=We3dnqhNyN8 POzdrawiam keep rock and rolling Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony I nareszcie ... 29.05.06, 00:35 Co ja was będę zanudzać ... Nazwisko powie wszystko. Ricky Nelson - www.youtube.com/watch?v=p9wZPX46LXs POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Chyba już ostatni link ... 29.05.06, 00:47 Miałem już zakoczyć, alem dotarł do fragmentu filmu z Billym Fury, wykonującym piękną piosenkę Your Swell. Uwaga! Pojawiają się czarujące stewardessy! www.youtube.com/watch?v=hJFv5HIstt4 Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Kłamałem! Naprawdę zakończy ... 29.05.06, 01:07 Wielki Gene Vincent, na żywo z roku 1963. www.youtube.com/watch?v=az9P3CIqYaw POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Kaleson, choryś?!?!?! 29.05.06, 05:59 Pierwsza dziewczyna w kiecce do kostek, druga w spodniach (!!!), a stewardessy zapięte po szyję i w midi!!! Gdzie dziewoje w skrawkach materiałów zakrywających bieliznę, ja się pytam!? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Wedle życzenia - 29.05.06, 12:37 Brian Setzer - tym razem już nie z Kotami - zagra pieśń pochwalną zatytułowaną "Fishnet Stockings". www.youtube.com/watch?v=a6JxW5S27G0 POzdrawiam Keep Rock and Rollin' Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Wibrujące rytmy i ten tekst... 29.05.06, 17:35 ...ale piosenka to jeszcze nie wszystko. Dopóki nie zoboczę damy w kiczowatej (najlepiej różowej) miniówie, nie uwierzę, że ci się nie pogorszyło:) Czy ty aby nie zapisałeś się do klubu anonimowych seksoholików?! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Atoli odpowiadam ... 29.05.06, 18:09 ... zamieszczając dwa linki do teledysków Stray Catsów: "Sexy and seventeen" www.youtube.com/watch?v=qWaBhEF9eA4 "Rock this Town" www.youtube.com/watch?v=mmFUpQoRFcA Pozdrawiam Keep rock'n'rollin' Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Wibrujące rytmy i ten tekst... 29.05.06, 18:20 ava40 napisała: > Czy ty ab > y > nie zapisałeś się do klubu anonimowych seksoholików?! Seksoholizm polega na zamiłowaniu do oglądania obrazków kobiet w mini? Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Wibrujące rytmy i ten tekst... 29.05.06, 18:50 pavvka napisał > Seksoholizm polega na zamiłowaniu do oglądania obrazków kobiet w mini? Naprawdę myślisz, że kaleson poprzestaje tylko na oglądaniu? Tak nisko go cenisz:)? Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Wibrujące rytmy i ten tekst... 29.05.06, 19:38 > > Seksoholizm polega na zamiłowaniu do oglądania obrazków kobiet w mini? > Naprawdę myślisz, że kaleson poprzestaje tylko na oglądaniu? Tak nisko go cenis > z:)? wlasnie chyba tak jest, stad ten problem. czy facet, ktory jest w zwiazku tyle siedzi na necie? no, chyba ze to jest wielce nieudany zwiazek. a dlaczego jest nieudany lub ze go w ogole nie ma- mozna sie domyslac. a feministkom mozna sie wyplakiwac bo to dobre kobiety sa.;) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Przyznaję się - 29.05.06, 19:58 To prawda - mam pewien problem w tej materii, ale jest on problemem natury geograficznej. Jak już przyznałem się na tym forum, zarejestrowałem się w randkowym portalu w jednym z krajów zza wschodniej granicy, gdzie koleżanki jeszcze nie uważają z nic złego być kobietami, tudzież - w przeciwieństwie do Polek - nie uważają za nic zdrożnego wyglądać jak kobiety. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Przyznaję się - 29.05.06, 20:45 Ehh, kaleson... Jakiś ty niepraktyczny. Mało to w rodzimych burdelach, znaczy się-chciałam napisać (ah, ta moja polityczna niepoprawność)- klubach dla gentelmenów, koleżanek ze Wschodu??? Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Przyznaję się - 29.05.06, 20:48 "chciałem"- miało być oczywiście. Takie stężenie bab w jednym miejscu, to i dostałem rozdwojenia jazni. Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Przyznaję się - 29.05.06, 20:54 daniel40 napisał: > "chciałem"- miało być oczywiście. Takie stężenie bab w jednym miejscu, to i > dostałem rozdwojenia jazni. Proponuję przenieść się na forum zwolenników Ligi Psychicznych Rodzin, tam nie będziesz miał problemu z nadmierną ilością bab:-) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Przyznaję się - 29.05.06, 20:55 W pierwszym poście piszesz w rodzaju żeńskim, w drugim - w męskim. Ja wiem, że mamy polit-pop i androgyniczność, wszelka bezpłciowość jest pożądana, jednak nie w moim wypadku. Zdecyduj się, kim jesteś. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Transeksualistą jest, hehe... 29.05.06, 21:00 Tylko boi się przyznać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Przyznaję się - 29.05.06, 20:51 daniel40 napisała: > Ehh, kaleson... Jakiś ty niepraktyczny. Mało to w rodzimych burdelach, znaczy > się-chciałam napisać (ah, ta moja polityczna niepoprawność)- klubach dla > gentelmenów, koleżanek ze Wschodu??? Kaleson jest bardzo praktyczny:) Po prostu nie chce bulić na salony masażu:) Niech dziewoja się poświęci i sama do niego przyjedzie, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Przyznaję się - 30.05.06, 07:15 ava40 napisała: > Kaleson jest bardzo praktyczny:) Po prostu nie chce bulić na salony masażu:) > Niech dziewoja się poświęci i sama do niego przyjedzie, a co! W ostatecznym rozrachunku to moe wyjść drożej, tyle, że na raty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: jeszcze The Supremes ... 29.05.06, 19:51 ... za wcześnie poszło ... Jak już nadmieniłem - The Supremes, czyli soulowe koleżanki w minióweczkach! Rok '66 albo '67. www.youtube.com/watch?v=a7NFTFW4xV4 Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Martha & The Vandellas - 29.05.06, 20:25 Rok '65 ... www.youtube.com/watch?v=CU5ARc-AjIU Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś