Dodaj do ulubionych

Hehehe, jakie to ... Polskie ;-)

28.05.06, 12:58
www.youtube.com/watch?v=15kBrCZEbeU&search=kaczy%C5%84ski
Obserwuj wątek
    • johnny-kalesony Re: Hehehe, jakie to ... Polskie ;-) 28.05.06, 22:27
      Na szczęście jako odtrutka są jeszcze Koty -

www.youtube.com/watch?v=UxrkOJ2WnGw

POzdrawiam
      Keep Rockin'
      • johnny-kalesony Y rock'n'rollowa koleżanka! :o) 28.05.06, 23:48
        www.youtube.com/watch?v=J8LFG7IHIXs

POzdrawiam
        Keep Rockin'
        • johnny-kalesony ... and the next łon ... 28.05.06, 23:55
          www.youtube.com/watch?v=f5fbHekFoJ0

Pozdrawiam
          Keep Wreckin'
          • bleman Pani z Lacuna coil jest fajna :) 29.05.06, 00:00
            www.youtube.com/watch?v=nztPfIx_5y4&search=lacuna%20coil
          • johnny-kalesony Levi & The Rokats 29.05.06, 00:02
            www.youtube.com/watch?v=jNzOEXWSzhU
            Forumowe panie zwrócą zapewne uwagę na pokaźnych rozmiarów instrument jednego z
            członków (ha ... tak mi się bezwiednie napisało) zespołu.

POzdrawiam
            ... wiadomo co
            • johnny-kalesony Coś dla feiministek ... 29.05.06, 00:26
              Johnny Carrol - Wild Wild Woman

www.youtube.com/watch?v=We3dnqhNyN8
              POzdrawiam
              keep rock and rolling
              • johnny-kalesony I nareszcie ... 29.05.06, 00:35
                Co ja was będę zanudzać ... Nazwisko powie wszystko.
                Ricky Nelson -

www.youtube.com/watch?v=p9wZPX46LXs

POzdrawiam
                Keep Rockin'
                • johnny-kalesony Chyba już ostatni link ... 29.05.06, 00:47
                  Miałem już zakoczyć, alem dotarł do fragmentu filmu z Billym Fury, wykonującym
                  piękną piosenkę Your Swell.
                  Uwaga! Pojawiają się czarujące stewardessy!

www.youtube.com/watch?v=hJFv5HIstt4
                  Pozdrawiam
                  Keep Rockin'
                  • johnny-kalesony Kłamałem! Naprawdę zakończy ... 29.05.06, 01:07
                    Wielki Gene Vincent, na żywo z roku 1963.

www.youtube.com/watch?v=az9P3CIqYaw
                    POzdrawiam
                    Keep Rockin'
                    • ava40 Re: Kaleson, choryś?!?!?! 29.05.06, 05:59
                      Pierwsza dziewczyna w kiecce do kostek, druga w spodniach (!!!), a stewardessy
                      zapięte po szyję i w midi!!! Gdzie dziewoje w skrawkach materiałów zakrywających
                      bieliznę, ja się pytam!?
                      • johnny-kalesony Wedle życzenia - 29.05.06, 12:37
                        Brian Setzer - tym razem już nie z Kotami - zagra pieśń pochwalną zatytułowaną
                        "Fishnet Stockings".

www.youtube.com/watch?v=a6JxW5S27G0

POzdrawiam
                        Keep Rock and Rollin'
                        • ava40 Re: Wibrujące rytmy i ten tekst... 29.05.06, 17:35
                          ...ale piosenka to jeszcze nie wszystko. Dopóki nie zoboczę damy w kiczowatej
                          (najlepiej różowej) miniówie, nie uwierzę, że ci się nie pogorszyło:) Czy ty aby
                          nie zapisałeś się do klubu anonimowych seksoholików?!
                          • johnny-kalesony Atoli odpowiadam ... 29.05.06, 18:09
                            ... zamieszczając dwa linki do teledysków Stray Catsów:

"Sexy and seventeen"

www.youtube.com/watch?v=qWaBhEF9eA4
                            "Rock this Town"

www.youtube.com/watch?v=mmFUpQoRFcA

Pozdrawiam
                            Keep rock'n'rollin'
                            • ava40 Re: Uffff... Bo już myślałam, że popadłeś w 29.05.06, 18:53
                              depresję:)
                          • pavvka Re: Wibrujące rytmy i ten tekst... 29.05.06, 18:20

ava40 napisała:

> Czy ty ab
                            > y
                            > nie zapisałeś się do klubu anonimowych seksoholików?!

Seksoholizm polega na zamiłowaniu do oglądania obrazków kobiet w mini?
                            • ava40 Re: Wibrujące rytmy i ten tekst... 29.05.06, 18:50
                              pavvka napisał
                              > Seksoholizm polega na zamiłowaniu do oglądania obrazków kobiet w mini?
                              Naprawdę myślisz, że kaleson poprzestaje tylko na oglądaniu? Tak nisko go cenisz:)?
                              • wasza_bogini Re: Wibrujące rytmy i ten tekst... 29.05.06, 19:38
                                > > Seksoholizm polega na zamiłowaniu do oglądania obrazków kobiet w mini?
                                > Naprawdę myślisz, że kaleson poprzestaje tylko na oglądaniu? Tak nisko go
                                cenis
                                > z:)?

wlasnie chyba tak jest, stad ten problem.
                                czy facet, ktory jest w zwiazku tyle siedzi na necie? no, chyba ze to jest
                                wielce nieudany zwiazek.
                                a dlaczego jest nieudany lub ze go w ogole nie ma- mozna sie domyslac.
                                a feministkom mozna sie wyplakiwac bo to dobre kobiety sa.;)
                                • johnny-kalesony Przyznaję się - 29.05.06, 19:58
                                  To prawda - mam pewien problem w tej materii, ale jest on problemem natury
                                  geograficznej. Jak już przyznałem się na tym forum, zarejestrowałem się w
                                  randkowym portalu w jednym z krajów zza wschodniej granicy, gdzie koleżanki
                                  jeszcze nie uważają z nic złego być kobietami, tudzież - w przeciwieństwie do
                                  Polek - nie uważają za nic zdrożnego wyglądać jak kobiety.

Pozdrawiam
                                  Keep Rockin'
                                  • daniel40 Re: Przyznaję się - 29.05.06, 20:45
                                    Ehh, kaleson... Jakiś ty niepraktyczny. Mało to w rodzimych burdelach, znaczy
                                    się-chciałam napisać (ah, ta moja polityczna niepoprawność)- klubach dla
                                    gentelmenów, koleżanek ze Wschodu???
                                    • daniel40 Re: Przyznaję się - 29.05.06, 20:48
                                      "chciałem"- miało być oczywiście. Takie stężenie bab w jednym miejscu, to i
                                      dostałem rozdwojenia jazni.
                                      • ava40 Re: Przyznaję się - 29.05.06, 20:54
                                        daniel40 napisał:

> "chciałem"- miało być oczywiście. Takie stężenie bab w jednym miejscu, to i
                                        > dostałem rozdwojenia jazni.
                                        Proponuję przenieść się na forum zwolenników Ligi Psychicznych Rodzin, tam nie
                                        będziesz miał problemu z nadmierną ilością bab:-)
                                      • johnny-kalesony Re: Przyznaję się - 29.05.06, 20:55
                                        W pierwszym poście piszesz w rodzaju żeńskim, w drugim - w męskim. Ja wiem, że
                                        mamy polit-pop i androgyniczność, wszelka bezpłciowość jest pożądana, jednak nie
                                        w moim wypadku. Zdecyduj się, kim jesteś.

Pozdrawiam
                                        Keep Rockin'
                                        • ava40 Re: Transeksualistą jest, hehe... 29.05.06, 21:00
                                          Tylko boi się przyznać:)
                                    • ava40 Re: Przyznaję się - 29.05.06, 20:51
                                      daniel40 napisała:

> Ehh, kaleson... Jakiś ty niepraktyczny. Mało to w rodzimych burdelach, znaczy
                                      > się-chciałam napisać (ah, ta moja polityczna niepoprawność)- klubach dla
                                      > gentelmenów, koleżanek ze Wschodu???
                                      Kaleson jest bardzo praktyczny:) Po prostu nie chce bulić na salony masażu:)
                                      Niech dziewoja się poświęci i sama do niego przyjedzie, a co!
                                      • pavvka Re: Przyznaję się - 30.05.06, 07:15
                                        ava40 napisała:

> Kaleson jest bardzo praktyczny:) Po prostu nie chce bulić na salony masażu:)
                                        > Niech dziewoja się poświęci i sama do niego przyjedzie, a co!

W ostatecznym rozrachunku to moe wyjść drożej, tyle, że na raty ;-)
                              • johnny-kalesony jeszcze The Supremes ... 29.05.06, 19:49

• johnny-kalesony Re: jeszcze The Supremes ... 29.05.06, 19:51
                                  ... za wcześnie poszło ...
                                  Jak już nadmieniłem - The Supremes, czyli soulowe koleżanki w minióweczkach!
                                  Rok '66 albo '67.

www.youtube.com/watch?v=a7NFTFW4xV4

Pozdrawiam
                                  Keep Rockin'
                                  • johnny-kalesony Martha & The Vandellas - 29.05.06, 20:25
                                    Rok '65 ...

www.youtube.com/watch?v=CU5ARc-AjIU
                                    Pozdrawiam
                                    Keep Rockin'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka