pavvka 14.06.06, 11:12 ...walczy z Unią Europejską. Bo tam, panie, stodoła i komora: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3414870.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Już wiem czemu Radio Maryja... 14.06.06, 11:40 ROTFL, ale musieli tam mieć wesoło :) Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: Już wiem czemu Radio Maryja... 14.06.06, 11:43 Myślę że mamy już własne ośroeki potencjalnego "gniazda" gołodupców. Np. Ministerstwo Rybołówstwa i Gospodarki Morskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Już wiem czemu Radio Maryja... 14.06.06, 12:40 ja też pracuję w administracji i też czasami mam ochotę skakać z szafy. zwykle na główkę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: ...na golasa? 14.06.06, 14:29 mam podział zadań - na golasa chodze po domu, a w pracy tylko skaczę (przynajmniej wirtualnie - jak byś miał takiego szefa to też byś chciał skakać - najlepiej z 5 piętra) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A i owszem, oraz wielu innych talentów 15.06.06, 16:59 Nieustający Fanklu Pavvki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Tym różnią się wschodni biurokraci od zachodnich.. 15.06.06, 19:10 ... urzdników. Nasi biurokraci to ponurzy złodzieje, takich kocha RM, a zachodni urzędnicy to weseli ludzie, jakich ciemnogród nienawidzi Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tym różnią się wschodni biurokraci od zachodn 15.06.06, 19:48 dokowski napisał: > ... urzdników. Nasi biurokraci to ponurzy złodzieje, takich kocha RM, a zachodn > i > urzędnicy to weseli ludzie, jakich ciemnogród nienawidzi > Dokoś, ty naprawdę uważasz, że nie widac, co przez swoje posty kombinujesz? Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Sam tego nie widzę. Zabaw się w psychoanalityka 15.06.06, 23:28 kochanica-francuza napisała: > Dokoś, ty naprawdę uważasz, że nie widac, co przez swoje posty kombinujesz? Mam chyba jakąś blokadę w głowie, bo nie domyślam się, o czym piszesz Odpowiedz Link Zgłoś