magnusg 28.11.06, 18:10 Nawet juz TVN sie na niej poznal:)Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 19:46 Wątek pisał idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 22:17 Nie obrazaj mnie prymitywna kobieto.Jak nie masz innych argumentow, to siedz cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 19:47 A co się stało? Okazało się, iż mała Kazia jest niemedialna i nie umie wymawiać "R"? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 19:54 Ale łoco się rozchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 19:54 Ja też i całe mnóstwo innych osób w mediach! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 19:55 Jesteś Niną Terentiew? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 19:55 tracer81 napisał: > A co się stało? Okazało się, iż mała Kazia jest niemedialna i nie umie wymawiać > "R"? połowa PO jest niemedialna i nie umie wymawiać "R" Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 19:58 Ale połowa PO nie pracuje w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 19:59 pavvka napisał: > Ale połowa PO nie pracuje w tv. Ale permanentnie pokazuje się tamże. I to znacznie częściej niż Kazimiera Szczuka. Która, nawiasem mówiąc, prywatnie świetnie się ubiera. Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:02 > Ale permanentnie pokazuje się tamże. I to znacznie częściej niż Kazimiera > Szczuka. Ale członkowie PO nie muszą być medialnymi bestiami. Kazia musiała i zadaniu nie sprostała. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:07 A może to Jagielski nie dał rady? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:09 KaziMIERa musiała i zadaniu ni > e sprostała. Nie ona jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:04 Nie mów, że nie widzisz różnicy pomiędzy byciem pokazywanym w wiadomościach tv z powodu tego co się robi, a pracą w tv. A Kazia na pewno ma wiele różnych zalet, ale IMO do tv się nie nadaje tak samo jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:09 > A Kazia na pewno ma wiele różnych zalet, ale IMO do tv się nie nadaje tak samo > jak ja. Moi, non plus. Ale ją chcieli, no to pracowała. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:11 Nikt nie polemizuje z moją nową sygnaturką. Idę grać w żabę. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:13 Jest zbyt gupia, żeby z nią polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:14 pavvka napisał: > Jest zbyt gupia, żeby z nią polemizować. A może zbyt oczywista dla Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:14 Właściwie się z Tobą zgadzam. To a'propos sygnaturki. Sorry, nie ma z czym polemizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:34 Czy w związku z tym chadzasz w różowych ukraińskich miniówach? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:36 Chciałbyś,ale ja się zgadzam z Kochanicą. Różu nie znoszę! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:38 Nie chodzę - w spódnicach w ogóle, dowolnej długości - w różu - staram się trzymać jakość ciuchów W Pradzie też nie chodzę. Nie te pieniądze :-((((((((((((((((((((((((((((, nie ten rozmiar... (swoją drogą dlaczego ciuchy pierwszych projektantów są w tak absurdalnie małych rozmiarach???) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:39 jdbad napisała: > Chciałbyś Rzeczywiście, jako znany wielbiciel różowych ukraińskich miniów ubolewam wielce, że ich nie naszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:41 no to tylko sobie możesz poubolewac. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Te, Pavvka 28.11.06, 20:41 a jakie ciuchy ci się podobają u kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Te, Pavvka 28.11.06, 20:43 Po co pytasz? Przecież już wiesz co lubią wszyscy faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Te, Pavvka 28.11.06, 20:47 pavvka napisał: > Po co pytasz? Przecież już wiesz co lubią wszyscy faceci. O, jak mnie wychowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:39 jdbad napisała: > Właściwie się z Tobą zgadzam. To a'propos sygnaturki. Sorry, nie ma z czym > polemizowac. Myślałam, że chłopy będą polemizować. Przynajmniej z określeniem "barany". ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:40 Może nie czytają sygnaturek? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:40 kochanica-francuza napisała: > Myślałam, że chłopy będą polemizować. Przynajmniej z określeniem "barany". ;- )) To by było jak polemizowanie z koreczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kazia wywalona na zbity pysk. 28.11.06, 20:42 > > To by było jak polemizowanie z koreczkiem. Pavvek! Porównujesz mnie z koreczkiem! Przegraj w skrabla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: czy dobrze rozumiem? 29.11.06, 09:56 Już to widzę oczyma imaginacji - tokszoł Tada "Warto rozmawiać o sytuacjach sprzyjających" :-/ Odpowiedz Link Zgłoś